- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.501
sosyologcum çok tatlı bu ultrasonlar.. ne kadar da belli minişcik.. allahım sana bağışlasın..
Bende eşime ve cevreme söylemicem diyorum
Dayanabilirmiyim bilmem
Hattaa eşime bir teklif sundumm
Cinsiyeti doktor söyleyince çeyrek istersem erkek, yarım istersem kız dedim
Oda neden kızda yarımm dedi
kız olma ihtimali yüksekte ondan dedimm
Sonraa bozulduu paşaamm sende iyice altıncı oldun dedi (ki hiç sevmem bilir kendide)
Alıştırdık dedii(İlk kalp atışına gidince üstünde bebek ayak izleri olan bir kolye hediye etti )
Bende yok be dedimm ozaman manava gidelim armutsa erkek, elmaysa kız dedimm
Bu seferde neden armut erkek birşey mi anlatmak istiyorsun diyorr
Tamam pees pees söyleyeceğim bişey istemem dediiiiimm
akşam yemeğinde ne yapacaksınız kızlar? gerçi benim eve gitmeme çok var daha ama:44:[/
şinitsez tavuk yanlış yazdım ama anlamışındır:) yanınada pillav
maşallh annesı buyuyor işte.oglunda hayırlı olsunn.:)Buarada bugun doktora gittim yeni geldimmmm:):)bir büyümüşki teyzelerii kucucuktu gıttıgımde bir ayda kocaman olmuusss bası poposu kolları bacakları belliydi cok hareketliydi cok duygulandım babasıda iyice farkına vardı gozumun onune gelıyo sureklı yaa o nasıl bişeydi öyleee Rabbim isteyenlere de versin inşallah.. İkili test için ölçümler yapıldı kan verdimm..Gittiğimiz hastane özel, test için para alıyo ayrı vermeyelim Doğum evinde yaptıralım dedık ama onu oyle gorunce hiç gitmedik bile özelde yaptırdık 100tl aldılar zaten salı gunu sonuclarım cıkıcak dua edın lutfen kızlar umarım herşey yolundadır.. Doktorm tam net değil ama bi çıkıntı var erkek giibi dediii eşim cok sevindi zaten paşam diye seviyodu..Ama ben bi garip oldum kız olmasını cok istiyodum saclarına tokalar takıcaktım yanıma arkadaş olucaktı saçlarını tarıycaktım kokoş olcktııı ama neyse kısmet böyleymiş bizde oğluşumla araba süreriz :) Ama ama içimde kaldı ya neyse ıkıncı kız olur belkı sağlıklı olsunda inşallah.. NT : 0,7 mm yazıyodu yada 0.7 m miydi bilmiyorum NT dedikleri noluyo acaba ense kalınlıgı mı bilen varmı herşy normlmi acaba ?? Test yaptıranlarn NT si kaçtı yazabilirlermii acabaa
Bu 1ay önceki hali Eki Görüntüle 535538
BunlardA şimdiki haliii teyzeleri
Eki Görüntüle 535539 Eki Görüntüle 535540
kız olmasını cok isterdim ama
akşam yemeğinde ne yapacaksınız kızlar? gerçi benim eve gitmeme çok var daha ama:44:
kızlar cinsiyetini nasıl tahmin ediyorsunuz benide edin çok merak ediyorum
herkes beni rüyasında görüyor oğlan diyorlar bende çok merak ediyorum :)))))))
maşallh annesı buyuyor işte.oglunda hayırlı olsunn.:)
banada erkek gıbı geldı..
benimde eve gitmeme daha çok var ama bulgur pilavı turşu cacık var bugünkü menüde bide salata
iyi o zman ben size geleyim bu akşam :)
kızlar bulantı için bişey öğrendim. eve gidip onu yapıcam bakalım işe yarayacakmı? büyük bir bardağa maden suyu ve limon suyunu birlikte koyuyoruz ve tuz ekliyoruz. köpürüyor zaten o. çok rahatlatıyormuş. benim kuzenin geçen yıl hamileydi. o sürekli böyle yapıyormuş bulanınca. allahım sabahtan beri illalah geldi. bir an bile geçmez mi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?