2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Ayyy cok guldum yaa benmkı ne alcksa bana hiçbişe almaz belki deee

Dünki yemekler duruyo bızde yapck halımde yok acıkcası mercımek corba fırında tvuk patates bıde patatesli kofte yapmıstım cnm cekmiştide onlar yensin bugunde neyapım çöpe gitmesn

maşallh annesı buyuyor işte.oglunda hayırlı olsunn.:)

Bu 1ay önceki hali Eki Görüntüle 535538

BunlardA şimdiki haliii teyzeleri

Eki Görüntüle 535539 Eki Görüntüle 535540

kız olmasını cok isterdim ama

banada erkek gıbı geldı..

cinsiyetını 2.kez doktor teyıt ettıkten sonra bence ınanın.çunku benım ıkıncı kızada 14.haftasında kesın erkek demışlerdı16.haftada %100 kız oldu.ama ben tedbırlıydım ıkıncı kez aynı cınsıyetı derse soylerız demıştım.kız deyınce başka doktora gıttım oda kesın kız deyınce bız soylemeye başladık.yanılmalar bu haftalarda çok olabılır..

kızlar cinsiyetini nasıl tahmin ediyorsunuz benide edin çok merak ediyorum

herkes beni rüyasında görüyor oğlan diyorlar bende çok merak ediyorum :)))))))

rüyanda ne görürsen tersi çıkarış forumdanda takip ettim ben rüyasında oğlan görenlerin hep kızı oluyo kız görenlerin oğlan
banada her gören senin oğlun olcak içimize doğuyo diyolar sinir oluyom özelliklede eltim sürekli sorular soruyo bende öyleydim kesin oğlan olcak diyo uyuz ediyo beni bende sürekli oğlan bebek gördüm ilk zamanlar şimdi hiçbişey görmüyorum ama erkek hissediyom eşim kız diyo
annemde rüya görmüş rüyasında kızı olcak adını asude koysun demiş bi ses hayırlısı bakalım hepimizin cinsiyetleri çok merak ediyom:)

benım 2 dogumda sezeryan.ilk nasılsa turkıyede genelde oyle gıdıyolar.yanı yurtdışında ılk sezeryansa ıkıncıyı normal yaptıran çok genelde rıske gırmemek için yapmıyolar..benım dogum kanallarım aşırı dar olunca bebek strese gırebılrı denmıştı .spınal sezeryan oldum ıkısınıde belden aşagı uyuşturma.çok rahattı ınanaın..ha kıloya kalınca ınanın oda bunye meselesı.bende ne gobek kaldı ne kılo.bakalım 3.ye ne olcek.ama ben ınat bırıyımyıne verecegıme ınanıyorum.ama çok zor ya dıyet yapmak hele benım gıbı yemeyı seven bırı için

evde kabak var.fasulye var.pılav var.az salata yaptım.ama bunların hiç bırını yıyemıyorumallahım sen bana yardım et ne yıycem ben

kızlar bulantı için bişey öğrendim. eve gidip onu yapıcam bakalım işe yarayacakmı? büyük bir bardağa maden suyu ve limon suyunu birlikte koyuyoruz ve tuz ekliyoruz. köpürüyor zaten o. çok rahatlatıyormuş. benim kuzenin geçen yıl hamileydi. o sürekli böyle yapıyormuş bulanınca. allahım sabahtan beri illalah geldi. bir an bile geçmez mi ya?

Bayanlar yemek konusu açılmışken
Can çekme olmasında :26:
buzlukta bulunan tavuk kuşbaşını dolabına indirdim
Çözülsün ertesi güne pişiririm diye
Ertesi gün evde değildimm
Yani yaklaşık 2 gündür pişmemiş olarak dolapta bişey olmuşmudur? :26:

Kızlaarr, biz geldik.
Bebişimi gördüm çok şükür büyümüştü, kollarını hareket ettiriyordu. İnanılmaz birşey Allah bebek isteyen herkese çok bekletmeden bu duyguyu yaşatsın, bizim de bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin, ne kadar şükretsek azdır.
Doktor ister arefe günü gel istersen de bayramdan sonra o zaman istersen ikili test yaparız istemezsen sadece ense kalınlığına bakarız dedi. Bayramdan önce yoğun olduğu için ben 30 ekim'e randevu aldım hem biraz daha büyür bu arada.
Heyecandan doktora hiçbir şey soramadım bütün yol boyunca da sırıtarak leyla leyla geldim, eşim de benimle gelememişti o kadar gerilmiştim ki ya bir sorun olursa tek başıma ne yaparım filan diye Allah'tan öyle birşey olmadı
Folik asiti bırak dedi yerine elavit verdi, işte böyle hala da heyecanlıyım

mide bulantım geçsin derken tuzu fazla kaçırıp ödeme neden olma :)

bir anne neyı hıssederse bence o oluyor.ben ıkıncı kızımda sankı emındım kızım olacagına.oyle güçlü hıssettım ya:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…