2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

evet canım.. bol limonlu soda iyi gelir... bide limonu sıktıktan sonra kabuğuyla at bardağın içine daha iyi olur... benim hiç bulantım olmadı ama biliyorum ki çok iyi geliyor....

Hımmmm Churcill (Çörçil) bayılırımm
Yazınn tek içeçeğiimmm, İzmirlilerinde yerli içeceği
Bencede işe yarayabilir

bişey olacağını sanmıyorum ama tavukta yinede biraz dikkatli olmak lazım

tavuk mumkun oldugunca cabuk tuketılmelı bu aylar zaten gıda zehırlenmelerı çok yaşanıyo.helekı tavukta daha sık oluyo ama zaten buzlu olacagı için ınşallh bışey olmaz.

maşallh ne guzel.gozun aydın.

gerı buzluga koyuyorum ben oyle bırsey odumu...

cnm iyice bak içlerine renk farkı varmı diye bide iyice kokla
tavuk piştikten sonrada anlaşılmaz pek ondan iyi incele

maşallah sıze gozun aydın...erkene vermıs randevuyu bısey kalamdı ebegın tekrar gormeye

oh oh ne güzel senin için mahsuru yoksa ulturoson fotonu koyarmısın merak ettim

bişey olacağını sanmıyorum ama tavukta yinede biraz dikkatli olmak lazım

Evet oyüzden içim rahat değil
Normal olsa yerimdee
Şimdi gebelikte Allah korusunn

tavuk mumkun oldugunca cabuk tuketılmelı bu aylar zaten gıda zehırlenmelerı çok yaşanıyo.helekı tavukta daha sık oluyo ama zaten buzlu olacagı için ınşallh bışey olmaz.

Canım buzu çözülmüş
Ama dolaptanda hiç çıkarmadım
Bugün 2. günü :44:
Eve gidince inceleyim biraz
Kokuyor mu diye

gerı buzluga koyuyorum ben oyle bırsey odumu...

Canımm uzmanlarda çözülmüş eti bir daha buzlukta dondurmayın diyorlarr
Çok hızlı bakteri üretiyormuş öylee
Bende ertesi gün çözüldüğü için ellemedimm
Bugün bakiiimm rengi tipi nasıl ona göre yaa mideye yaa pişirilippp kedi-köpeklere

maşallah sıze gozun aydın...erkene vermıs randevuyu bısey kalamdı ebegın tekrar gormeye

Sağol canım evet araya bayram girmeseydi daha da erken olacaktı senin ense kalınlığını filan kendi doktorun mu ölçmüştü, benim kendisi bakacakmış

Neguzl cnim gozunaydn seninde ikili test yaptrnca uclu teste gerek kalmyo dmi??

yok cnm cozulmus et özellıkle tavuk zaten cok zararlı ben cozuldugunu dusunmemıstım pardon

Sağol canım evet araya bayram girmeseydi daha da erken olacaktı senin ense kalınlığını filan kendi doktorun mu ölçmüştü, benim kendisi bakacakmış

ense kalınlıgını doktor kendısı olctu ama ıkılı test ıcın laboratuvarda detaylı ultrasonda gırdım

Oyyy maşallaahh onaa, Rabbim sağlıkla kucağınada almayıda nasip etsin canım
Sen şimdi tam olarak kaçsınn ( 10+?)

Neguzl cnim gozunaydn seninde ikili test yaptrnca uclu teste gerek kalmyo dmi??

cnm gerek duyulursa ıstenıyor bende cok az dusuk rısk cıktı benden ıstedi..ama kararszıım önemlı bırsey oldugunu dusunmuyorum bıle allaha emanetız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…