- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.541
cnm gerek duyulursa ıstenıyor bende cok az dusuk rısk cıktı benden ıstedi..ama kararszıım önemlı bırsey oldugunu dusunmuyorum bıle allaha emanetız
yok cnm cozulmus et özellıkle tavuk zaten cok zararlı ben cozuldugunu dusunmemıstım pardon
Oyyy maşallaahh onaa, Rabbim sağlıkla kucağınada almayıda nasip etsin canım
Sen şimdi tam olarak kaçsınn ( 10+?)
Bayanlar yemek konusu açılmışken
Can çekme olmasında :26:
buzlukta bulunan tavuk kuşbaşını dolabına indirdim
Çözülsün ertesi güne pişiririm diye
Ertesi gün evde değildimm
Yani yaklaşık 2 gündür pişmemiş olarak dolapta bişey olmuşmudur? :26:
Amin canım cümlemize inş. bugün 10+1'im aramızda 4 gün var seninle galiba seninki de kocaman olmuştur annesi
Aynenn şu burnumun hassaslığını kullanayım bakiiimm
Atacağım herhaldee
Yada önce kocam yesinn ona birşey olmazsa ben yerimm
kıslarrrr napıosunuz nbakalımm
bende bebişimi gördüm geldim elleri ayakları oynuodu
ılk kez bu kadar hısseettım resmındede kafası elleri fılan bellı ılk defa
rabbım tamamına erdirsin hepımızınkını
hamileyken sana dokunacak birsey
hamile olmadigin zamanda hic dokunmayabilir
hamileyken bunye tamamen acikmis enfeksiyonlara hastaliklara
yani esine gayet normal olan birsey seni hasta edebilir Allah korusn
bencede hıc yaopma zaten suanda bunyemız cok hassas allah korusunestafurullahh canımm
Bence ben onu yapmayımm
İsrafı hiç sevmem ama zararlı bir şeyi böyle bir durumda da maalesef tüketemem :26:
Bana dktr ddki iştahn aclnca haftada 2 3gun balk yieblrsn ddi balik yagi alablrsn gunde 1ymrta sut ygurt fln ddi iste.. siz balik yagi kullanymusnz? haftada 2 3 kre balik cok dglmi gerci doktr iyi blir fzla dgl ama bilemedim.
ya kızlar bişey sorcam..benimle aynı durumda mısınız bilmiyorum ama benim yaklaşık 10 gündür çarpıntılarım var...bazen kısa bazen uzun sürüyor..doktoruma söyledim pek normal değil dedi.önce kansızlıktan şüphelendi 1 aylıkken yaptırdığı testlere baktı kansızlık yok dedi..3 ayı doldurunca kardiyoloğa görün dedi..bayramdan sonra gidicem ama korkmaya başladım
ya kızlar bişey sorcam..benimle aynı durumda mısınız bilmiyorum ama benim yaklaşık 10 gündür çarpıntılarım var...bazen kısa bazen uzun sürüyor..doktoruma söyledim pek normal değil dedi.önce kansızlıktan şüphelendi 1 aylıkken yaptırdığı testlere baktı kansızlık yok dedi..3 ayı doldurunca kardiyoloğa görün dedi..bayramdan sonra gidicem ama korkmaya başladım
bugün kan tahlillerini yaptırdıkpztesi sonuçlar çıkcak..... 8 de kalkmıştım evee gelir gelmez attım kendimi yatağa mide gurultularına uyandım bebişim acıkmıştı aaçlıktan titreye titreye yemeğimi ısıttım yedim dün gece eşimle cinsiyetten konuştuk ben kız hissediyorum dedim oda erkek olcak dedi gece yattık okadar güzel bi erkek çocuğu gördümki rüyamda ama konuştuklarımızın etkisi herhelde
insallah sonucların ıyı cıkar cnm...senın hıssettıgın olur bence:)
kaynanam, eltilerim ,görümcemler, annem ,ablam ,eşim hepsi erkek diyoama ben kız hissediyorum yada hissetmek zorunda kalıyorum eğer kızsa kızıma haksızlık olmasın diye ana kız dayanışması
rıca ederım cnm doktor tavsıyesı aynısorun bendede var ılac vermedı bunları yememı soyledı daha ıyıyım sımdı...
cok sukur cnm oglusum oalcakmıs 11+5 te ogrendım ınsallah sende ogrenısrsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?