2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

evet bozulmuştur. tavuk en çabuk bozulan şeydir.

Amin canım cümlemize inş. bugün 10+1'im aramızda 4 gün var seninle galiba seninki de kocaman olmuştur annesi

Oyyy büyümüştürr inşAllahhh
Abilerinin/ablalarının haber ve görüntüleriyle heyecanlanıyoruzz
İnşallah bizde güzel güzel haberlerimizi veririzz sizler gibi
Ben kısmet olursa doktora gittiğimde 10+3 olacağımm
En son gördüğümden bu yana çok değişmiştir yavrumm
İmkan olsada her saniyelerini görebilsek keşkee

Aynenn şu burnumun hassaslığını kullanayım bakiiimm
Atacağım herhaldee
Yada önce kocam yesinn ona birşey olmazsa ben yerimm

hamileyken sana dokunacak birsey
hamile olmadigin zamanda hic dokunmayabilir
hamileyken bunye tamamen acikmis enfeksiyonlara hastaliklara
yani esine gayet normal olan birsey seni hasta edebilir Allah korusn

kıslarrrr napıosunuz nbakalımm
bende bebişimi gördüm geldim elleri ayakları oynuodu
ılk kez bu kadar hısseettım resmındede kafası elleri fılan bellı ılk defa
rabbım tamamına erdirsin hepımızınkını

Bana dktr ddki iştahn aclnca haftada 2 3gun balk yieblrsn ddi balik yagi alablrsn gunde 1ymrta sut ygurt fln ddi iste.. siz balik yagi kullanymusnz? haftada 2 3 kre balik cok dglmi gerci doktr iyi blir fzla dgl ama bilemedim.

Gozunaydn cnm Allah dgdugu gnude gostrsn saglikla al kucagna

Kızlar Şeflerin Düellosu'nda bir kadın varya Ayşe Kucuroğlu, 5 çocuğu varmış ve 36 yaşında şok oldum duyunca

hamileyken sana dokunacak birsey
hamile olmadigin zamanda hic dokunmayabilir
hamileyken bunye tamamen acikmis enfeksiyonlara hastaliklara
yani esine gayet normal olan birsey seni hasta edebilir Allah korusn

Doğru diyorsunn çöp oldu artık
Hem sabi sübyanımın babasınada birşey olmasınn oda yemesinn

ya kızlar bişey sorcam..benimle aynı durumda mısınız bilmiyorum ama benim yaklaşık 10 gündür çarpıntılarım var...bazen kısa bazen uzun sürüyor..doktoruma söyledim pek normal değil dedi.önce kansızlıktan şüphelendi 1 aylıkken yaptırdığı testlere baktı kansızlık yok dedi..3 ayı doldurunca kardiyoloğa görün dedi..bayramdan sonra gidicem ama korkmaya başladım

estafurullahh canımm
Bence ben onu yapmayımm
İsrafı hiç sevmem ama zararlı bir şeyi böyle bir durumda da maalesef tüketemem :26:
bencede hıc yaopma zaten suanda bunyemız cok hassas allah korusun
Bana dktr ddki iştahn aclnca haftada 2 3gun balk yieblrsn ddi balik yagi alablrsn gunde 1ymrta sut ygurt fln ddi iste.. siz balik yagi kullanymusnz? haftada 2 3 kre balik cok dglmi gerci doktr iyi blir fzla dgl ama bilemedim.

off balıkkko kadar yararlıymıs bızlere her gun esımle tartısıyoruz bu yuzden bır tek balıktan tıksındım ki ben bayılrıdım her gun olsa yerdım ama ne gormeye ne de adını duymaya tahammulum yok esım hergun bugun yemek yapma balık yemege gıdıcez dıyortamam dıyorum sonra sırf gıtmeyelım dıye sıkıla sıkıla yemek yapıyorum yemek yapınca da gıdemıyoruz halıylebırgun zorla goturcek ya ne zaman

bugün kan tahlillerini yaptırdık pztesi sonuçlar çıkcak..... 8 de kalkmıştım evee gelir gelmez attım kendimi yatağa mide gurultularına uyandım bebişim acıkmıştı aaçlıktan titreye titreye yemeğimi ısıttım yedim dün gece eşimle cinsiyetten konuştuk ben kız hissediyorum dedim oda erkek olcak dedi gece yattık okadar güzel bi erkek çocuğu gördümki rüyamda ama konuştuklarımızın etkisi herhelde

Ben de bazen kalp atışımı çok şiddetli bir şekilde hissediyorum bir seferinde ölçtüm nabzım 58 çıktı, dra da bugün gittim ama sormak aklıma gelmedi

canım tam ustune bastın bende de son zamanlarda oluyor nefes darlıgı oluyor bırde bence bende panık atak var mesela oldugu gun sabah hep dogumu dusundum nasıl olucak fln dıye kendı kendımı strese soktum heralde ondan oldudoktruma soylucem bende...benım de kansızlıgım yok bu arada

insallah sonucların ıyı cıkar cnm...senın hıssettıgın olur bence:)

insallah sonucların ıyı cıkar cnm...senın hıssettıgın olur bence:)

kaynanam, eltilerim ,görümcemler, annem ,ablam ,eşim hepsi erkek diyo ama ben kız hissediyorum yada hissetmek zorunda kalıyorum eğer kızsa kızıma haksızlık olmasın diye ana kız dayanışması

kaynanam, eltilerim ,görümcemler, annem ,ablam ,eşim hepsi erkek diyo ama ben kız hissediyorum yada hissetmek zorunda kalıyorum eğer kızsa kızıma haksızlık olmasın diye ana kız dayanışması

bızde de herkez erkek dıyordu bır tek kucuk kaynım kız dıyordu:)bızımkılerın ıclerıne dogmus bakalım sızlerınkı nasıl olcaak

rıca ederım cnm doktor tavsıyesı aynısorun bendede var ılac vermedı bunları yememı soyledı daha ıyıyım sımdı...

cok sukur cnm oglusum oalcakmıs 11+5 te ogrendım ınsallah sende ogrenısrsın

hadı hakkınızda hayırlısı olsun saglıklı sıhatlıııı bıre sekılde kucaana almayıı nasıp etsın yarabbın canım bakalım bende bugun 11 5 ım bakalım yarın gıdıyorm hastaneye hakkımızda hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…