2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cnm tiroidin normalmiydi senin
oda yapabiliyor ama..
bendede var çarpıntıdan çok ritim bozukluğu bi süreliğine oluyo geçiyo
bakalım bende yarın sorarım

inşallah hayırlısıyla ogrenırsınız cınsıyetınızı

benimde bazen çarpıntım oluyo bazen de nefes alamıyorum. göğüs hastalıklarına yönlendirdi doktorum nefeste sorun çıkmadı ama kardiyolojiye de gitmeyi düşünüyorum. her zaman değil ara ara oluyo ama sıkıntı veriyor. ve aynen bende korkuyorum umarım bişi çıkmaz

korkma bişi çıkmaz ama dr unda uyarması gerek nefes sorunu tüm hamilelerde var
daha da ilerleyecek çarpıntınında gebelikle alakalı olabileceğini düşünüyorum
baksanıza neredeyse hepimizde var

merhaba ,RABBIM her kese hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
ben de 8 haftalik hamileyim.2. hamileliyim,1 kizim var.ilk bebyimcin cok goz yasi doktum,ona kavusmak icin yillarca kavruldum,sonunda 5 ci yilimizda kucagima aldim meleyimi.
simdi kizim 16 aylik,RABBIM bu sefer fazla cektirmedi cok sukur.inanin 0dan baslamaya gucum de yoktu,RABBIM kimseye cektirmesin,insallah her kes bu mutlulugu tadir.
hepimizi ve bebeklerimizi korusun RABBIM

korkma bişi çıkmaz ama dr unda uyarması gerek nefes sorunu tüm hamilelerde var
daha da ilerleyecek çarpıntınında gebelikle alakalı olabileceğini düşünüyorum
baksanıza neredeyse hepimizde var

Kızlar bu aksam Orhan Gencebay gecesine gideceğim Harbiye de... Sırf biraz da halsizliğime moral olsun diye gidiyorum... Umarım dayanabilirim gecenin sonuna kadar..

ay kızlar siz ne çok yazıyosunuz ben size yetişemiyorummm
ben kan testlerimi daha doktora gösteremedim, çok geç kaldım ben napıyorum yaa
ama kan değerlerim filan çok normal düzeyde bişey olmaz heralde yaa
allaha emanet artık napimm, azcık hayvan gibi bünyem var da
ama minnoşumu çookk merak ediyorum, büyük halini görmek istiyorum ben de artııkk
cmt sabah gidicem, eksik tahlillerimi yaptırcam, ama maşallah ben onları yaptırana kadar ikili test vakti geldi zaten
büyüsün minnoş büyüsünnn , gelsin kucağğımıza artıkkk

canım dolapta ise kokmuyorsa bısey olmamıstır bende tavuk cıkarmıstım buzluktan ama mıdem kaldıramadı yapmadım
bugun yaptım esım anında anlar ette bısey olsa suan afıyetle yıyot ben yıne yıyemedım en sevdıgım tavuk onu bıle canım cekmıyor

ınsallah bıdahakı gıdısınde cınsıyetınıde öğrenırsın :) ne guzel duygu ya ıcınde hareket ettıgını gormek
bıde hıssedıcegımız dönem gelse

Son düzenleme:

darısı bız gun sayanların basına :) hadı gözün aydın :)

Bana dktr ddki iştahn aclnca haftada 2 3gun balk yieblrsn ddi balik yagi alablrsn gunde 1ymrta sut ygurt fln ddi iste.. siz balik yagi kullanymusnz? haftada 2 3 kre balik cok dglmi gerci doktr iyi blir fzla dgl ama bilemedim.

balıkmı of canım sadece salata ve corba ayran cekıyor 3 ay dolunca napıcaz ya mecbur yemelıyız
haftada 1 balık et tavuk zorlucam 2 defa kesınlıkle yıyemem

Kızlar Şeflerin Düellosu'nda bir kadın varya Ayşe Kucuroğlu, 5 çocuğu varmış ve 36 yaşında şok oldum duyunca
masallah 5 cocuk ve bukadar dınc

arada fazla yas farkı olmadan buyucekler :) Rabbım ısteyen herkese aratmadan versin ... cok sevındım canım senın adına

mihrimahh nasılsın, ne kadar oldu bebişin en son ne zaman gittin
seninle aynıydık ya
ultrason görüntüleri başlığında gördüm 29eylülde gitmişsin, ben de o gün gitmiştim
6+4 demişti, senin de 7+1 demiş
ama epey yakaladı bebişim heralde
seninkini merak ettim, ben epeydir göremedim de bebişimi
kaç oldu acaba ?

balıkmı of canım sadece salata ve corba ayran cekıyor 3 ay dolunca napıcaz ya mecbur yemelıyız
haftada 1 balık et tavuk zorlucam 2 defa kesınlıkle yıyemem

ayy o da güzel canım yaa, yine de sağlıklı şeyler
benim canım yer fıstıklı metro çekiyo habire, epey de abur cubur tüketiyorum valla
63 kilo oldum, boyum da 1,65
70 i bırak 80 i görcem heralde

ayy o da güzel canım yaa, yine de sağlıklı şeyler
benim canım yer fıstıklı metro çekiyo habire, epey de abur cubur tüketiyorum valla
63 kilo oldum, boyum da 1,65
70 i bırak 80 i görcem heralde

benımde canım cıps cekıyor lays fırından var ondan aldım
2 aydır cola asıtlı ıcecek abur cubur agzıma almadım
ama son 3 4 gundur ac gezmekten bıktım cıps aldım bır tane yıyorum mıdem kalkıyor hemde canım cekıyo
asıtlı ıcecek maden suyu ıcıyorum kesmıyor meyvelı aldım ama vıcdanım rahat degıl
saglıklı seylerle kg almak daha ıyı
ve kendıne dıkkat et canım boylarımız aynı yesem bende alırım dıkkat edıyorum hep
hedefım 70 kg ıle doguma gıtmek dogumda 5 kg gıderse gerısı zatı bısey degıl
son aylar ıstesekte ıstemesekte alıcaz yengem ne guzel 5 ay hıc kg almadı derken 7. ayında ve suan bayagı kg aldı
nefes alırken zorlanıyor artık

gözün aydın canım inş sağlıkla da kucağına alırsın darısı benım başıma 5 hafta sonra gideceğim bende iyice büyüsün

uff 2 gündür hiç zaman bulupta yazamadım kızlar size.. çok özlemişim walla burda olmayı :) bide kendime gebe pantolonu aldım:) daha giyemedim ama denedim ne kadar rahat hissettim içinde...
2 haftadan fazladır gıyıyorum iç kısmında kı kumaşı içine sokuyorum bel kısmı bol olunca cok rahat ediyorum tum gun oturdugum için sıkıştırmıyor da benı

Dünki yemekler duruyo bızde yapck halımde yok acıkcası mercımek corba fırında tvuk patates bıde patatesli kofte yapmıstım cnm cekmiştide onlar yensin bugunde neyapım çöpe gitmesn

5 haftalık hamıleyken ankaraya gitmiştim bir bayanla tanışmıştım doktordu ve hamıleydı 5 yıl sonunda olmuş çocukları bir sürü tavsiye vermişti ve özellikle patatesi fırında yapma fırına atılan patates bir etkileşim geçirip bir madde bırakıyormuş onu yedıgınde bir ihtimalde olsa bebeğin zeka geriliğine sebep olabilir illakı yiyeceksen 5 ay bekle demişti cok sevmeme ragmen fırında patatese hamılelık sonuna kadar veda ettım

gözün aydın Eki Görüntüle 535746 Eki Görüntüle 535746

gerı buzluga koyuyorum ben oyle bırsey odumu...
doktorlar tavsiye etmiyor buzu cozulen besınlerın tekrar buzluga atılmasını
hamıleyız bence işi riske atmaya değmez bozulduysa at bozulmadıysa bıle bekleyen seyı komşuna ver

1 hafta oldu grıbım hala geçmedi
saat 12 de mudure gıdıp dayanamıyorum artık eve gidicem, sesim çıkmıyo burnum akıyo eziyet gibi dedim git dinlen dedi yarına da izin yazdıracam gelmeyecem dedim

tamam dedi 2 de bir yattım 1 saat once karnım acıktı uyandım

dün gece zorla ıspanak pişirmiştim onu yedım

şükür ki iş yogunlugumuz az bu aralar vatandas nadır geliyor
haftaya da 2 gun ızın yazdırdım bayram sonuna kadar kapattım
şükürler olsun kı iyi ki memur olmuşum,

yeri gelmişken özelde çalışıpta memur olmayı dusunenler varsa şiddetle tavsiye ederim 3 yıl özelde deyim yerindeyse köpek gibi çalıştım hastalıktan sürünerek gidip geldiğim günler oldu
düğünden 1 yıl once dedim olmayacak böyle memur olmalıyım
çok çalıştım şükür rabbim de nasip etti :)
allahım isteyen herkese nasip etsin

Son düzenleme:

nettede boyle bı yazı okumustum fırında patates yemeyın dıye kı tek yıyebıldıgım rahatca corbadan sonra patatestı of of

nettede boyle bı yazı okumustum fırında patates yemeyın dıye kı tek yıyebıldıgım rahatca corbadan sonra patatestı of of

benim de en sevdiğim şeydi ama işte risk varmış

haşlıyorum artık öyle yiyorum
dün ilk defa kızartıp, yumurtayla kavurdum canım öyle çok isteyince yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…