- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.561
ya kızlar bişey sorcam..benimle aynı durumda mısınız bilmiyorum ama benim yaklaşık 10 gündür çarpıntılarım var...bazen kısa bazen uzun sürüyor..doktoruma söyledim pek normal değil dedi.önce kansızlıktan şüphelendi 1 aylıkken yaptırdığı testlere baktı kansızlık yok dedi..3 ayı doldurunca kardiyoloğa görün dedi..bayramdan sonra gidicem ama korkmaya başladım
hadı hakkınızda hayırlısı olsun saglıklı sıhatlıııı bıre sekılde kucaana almayıı nasıp etsın yarabbın canım bakalım bende bugun 11 5 ım bakalım yarın gıdıyorm hastaneye hakkımızda hayırlısı artık
cnm gerek duyulursa ıstenıyor bende cok az dusuk rısk cıktı benden ıstedi..ama kararszıım önemlı bırsey oldugunu dusunmuyorum bıle allaha emanetız
çok az düşük riski çktı demişssin canım bu ne anlama gelıorr
ya kızlar bişey sorcam..benimle aynı durumda mısınız bilmiyorum ama benim yaklaşık 10 gündür çarpıntılarım var...bazen kısa bazen uzun sürüyor..doktoruma söyledim pek normal değil dedi.önce kansızlıktan şüphelendi 1 aylıkken yaptırdığı testlere baktı kansızlık yok dedi..3 ayı doldurunca kardiyoloğa görün dedi..bayramdan sonra gidicem ama korkmaya başladım
benimde bazen çarpıntım oluyo bazen de nefes alamıyorum. göğüs hastalıklarına yönlendirdi doktorum nefeste sorun çıkmadı ama kardiyolojiye de gitmeyi düşünüyorum. her zaman değil ara ara oluyo ama sıkıntı veriyor. ve aynen bende korkuyorum umarım bişi çıkmaz
benimde bazen çarpıntım oluyo bazen de nefes alamıyorum. göğüs hastalıklarına yönlendirdi doktorum nefeste sorun çıkmadı ama kardiyolojiye de gitmeyi düşünüyorum. her zaman değil ara ara oluyo ama sıkıntı veriyor. ve aynen bende korkuyorum umarım bişi çıkmaz
Bayanlar yemek konusu açılmışken
Can çekme olmasında :26:
buzlukta bulunan tavuk kuşbaşını dolabına indirdim
Çözülsün ertesi güne pişiririm diye
Ertesi gün evde değildimm
Yani yaklaşık 2 gündür pişmemiş olarak dolapta bişey olmuşmudur? :26:
Kızlaarr, biz geldik.
Bebişimi gördüm çok şükür büyümüştü, kollarını hareket ettiriyordu. İnanılmaz birşey Allah bebek isteyen herkese çok bekletmeden bu duyguyu yaşatsın, bizim de bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin, ne kadar şükretsek azdır.
Doktor ister arefe günü gel istersen de bayramdan sonra o zaman istersen ikili test yaparız istemezsen sadece ense kalınlığına bakarız dedi. Bayramdan önce yoğun olduğu için ben 30 ekim'e randevu aldım hem biraz daha büyür bu arada.
Heyecandan doktora hiçbir şey soramadım bütün yol boyunca da sırıtarak leyla leyla geldim, eşim de benimle gelememişti o kadar gerilmiştim ki ya bir sorun olursa tek başıma ne yaparım filan diye Allah'tan öyle birşey olmadı
Folik asiti bırak dedi yerine elavit verdi, işte böyle hala da heyecanlıyım
kıslarrrr napıosunuz nbakalımm
bende bebişimi gördüm geldim elleri ayakları oynuodu
ılk kez bu kadar hısseettım resmındede kafası elleri fılan bellı ılk defa
rabbım tamamına erdirsin hepımızınkını
Bana dktr ddki iştahn aclnca haftada 2 3gun balk yieblrsn ddi balik yagi alablrsn gunde 1ymrta sut ygurt fln ddi iste.. siz balik yagi kullanymusnz? haftada 2 3 kre balik cok dglmi gerci doktr iyi blir fzla dgl ama bilemedim.
masallah 5 cocuk ve bukadar dıncKızlar Şeflerin Düellosu'nda bir kadın varya Ayşe Kucuroğlu, 5 çocuğu varmış ve 36 yaşında şok oldum duyunca
merhaba ,RABBIM her kese hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
ben de 8 haftalik hamileyim.2. hamileliyim,1 kizim var.ilk bebyimcin cok goz yasi doktum,ona kavusmak icin yillarca kavruldum,sonunda 5 ci yilimizda kucagima aldim meleyimi.
simdi kizim 16 aylik,RABBIM bu sefer fazla cektirmedi cok sukur.inanin 0dan baslamaya gucum de yoktu,RABBIM kimseye cektirmesin,insallah her kes bu mutlulugu tadir.
hepimizi ve bebeklerimizi korusun RABBIM
balıkmıof canım sadece salata ve corba ayran cekıyor 3 ay dolunca napıcaz ya mecbur yemelıyız
haftada 1 balık et tavuk zorlucam 2 defa kesınlıkle yıyemem
ayy o da güzel canım yaa, yine de sağlıklı şeyler
benim canım yer fıstıklı metro çekiyo habire, epey de abur cubur tüketiyorum valla
63 kilo oldum, boyum da 1,65
70 i bırak 80 i görcem heralde
Buarada bugun doktora gittim yeni geldimmmm:):)bir büyümüşki teyzelerii kucucuktu gıttıgımde bir ayda kocaman olmuusss bası poposu kolları bacakları belliydi cok hareketliydi cok duygulandım babasıda iyice farkına vardı gozumun onune gelıyo sureklı yaa o nasıl bişeydi öyleee Rabbim isteyenlere de versin inşallah.. İkili test için ölçümler yapıldı kan verdimm..Gittiğimiz hastane özel, test için para alıyo ayrı vermeyelim Doğum evinde yaptıralım dedık ama onu oyle gorunce hiç gitmedik bile özelde yaptırdık 100tl aldılar zaten salı gunu sonuclarım cıkıcak dua edın lutfen kızlar umarım herşey yolundadır.. Doktorm tam net değil ama bi çıkıntı var erkek giibi dediii eşim cok sevindi zaten paşam diye seviyodu..Ama ben bi garip oldum kız olmasını cok istiyodum saclarına tokalar takıcaktım yanıma arkadaş olucaktı saçlarını tarıycaktım kokoş olcktııı ama neyse kısmet böyleymiş bizde oğluşumla araba süreriz :) Ama ama içimde kaldı ya neyse ıkıncı kız olur belkı sağlıklı olsunda inşallah.. NT : 0,7 mm yazıyodu yada 0.7 m miydi bilmiyorum NT dedikleri noluyo acaba ense kalınlıgı mı bilen varmı herşy normlmi acaba ?? Test yaptıranlarn NT si kaçtı yazabilirlermii acabaa
2 haftadan fazladır gıyıyorumuff 2 gündür hiç zaman bulupta yazamadım kızlar size.. çok özlemişim walla burda olmayı :) bide kendime gebe pantolonu aldım:) daha giyemedim ama denedim ne kadar rahat hissettim içinde...
Dünki yemekler duruyo bızde yapck halımde yok acıkcasımercımek corba fırında tvuk patates bıde patatesli kofte yapmıstım cnm cekmiştide onlar yensin bugunde neyapım çöpe gitmesn
Kızlaarr, biz geldik.
Bebişimi gördüm çok şükür büyümüştü, kollarını hareket ettiriyordu. İnanılmaz birşey Allah bebek isteyen herkese çok bekletmeden bu duyguyu yaşatsın, bizim de bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin, ne kadar şükretsek azdır.
Doktor ister arefe günü gel istersen de bayramdan sonra o zaman istersen ikili test yaparız istemezsen sadece ense kalınlığına bakarız dedi. Bayramdan önce yoğun olduğu için ben 30 ekim'e randevu aldım hem biraz daha büyür bu arada.
Heyecandan doktora hiçbir şey soramadım bütün yol boyunca da sırıtarak leyla leyla geldim, eşim de benimle gelememişti o kadar gerilmiştim ki ya bir sorun olursa tek başıma ne yaparım filan diye Allah'tan öyle birşey olmadı
Folik asiti bırak dedi yerine elavit verdi, işte böyle hala da heyecanlıyım
doktorlar tavsiye etmiyor buzu cozulen besınlerın tekrar buzluga atılmasınıgerı buzluga koyuyorum ben oyle bırsey odumu...
5 haftalık hamıleyken ankaraya gitmiştim bir bayanla tanışmıştım doktordu ve hamıleydı 5 yıl sonunda olmuş çocukları bir sürü tavsiye vermişti ve özellikle patatesi fırında yapma fırına atılan patates bir etkileşim geçirip bir madde bırakıyormuş onu yedıgınde bir ihtimalde olsa bebeğin zeka geriliğine sebep olabilir illakı yiyeceksen 5 ay bekle demişti cok sevmeme ragmen fırında patatese hamılelık sonuna kadar veda ettım
nettede boyle bı yazı okumustum fırında patates yemeyın dıye kı tek yıyebıldıgım rahatca corbadan sonra patatestı of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?