2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kısmetse normal doğum istiyorum , normal doğumda toparlanmak daha kolaymış tabi zaman gösterecek bebeğin nasıl geldiği çatı herşey etkilymiş

ben de normal doğum isterim ama benim mecburen sezeryan olcak 2 yıl önce myom ameliyatı olmuştum da, dikişlerim yüzünden normal olamıyor (((

aynen ya bazen herşey ağır geldiğinde inşallah oğlum olur şu dünyanın kahrını çekmez diyorum. çünkü annem ben çok yorulduğum zaman seni kız doğurduğuma pişmanım diyor. keşke kardeşin gibi erkek olsaydın şimdi geziyor olurdun diyor...

amin allah herkes,n gönlüne göre versin özelde hiç çalışmadım bende yeni atandım öğretmenim.2,5 gün gidiyorum millet işini raporla götürüyor burda ne güzel valla bende tavsiye ederim bir sene çalıştım evde hergün 5 6 saat değdi elhamdülillah

Canimmmm vajinusmus topiginde gördüm, çiçekrose yazmis ana ogul? Oglusunmu olcak tatlim yerimmmmmmmmmmmmm nasilsin görüsemiyoruzz pek, özelden yaz olurmu pek giremiyorum bu aralar

tüm gece nefes alamadım sabaha kadar uyuyamadım dün akşam aniden sağ göğsümde batma başladı..nefes alamadım..korktum bebeğe bişey olacak diye ..gece acile gittik ekg çekildi kan tahlili yaptı ama bişey çıkmadı..sadece kas ağrısı dedi ama ne işkenceymiş yaa derin nefes alamamak..daha biraz önce geçti.size de oluyor mu kızlar bu? ya da olunca ne yapıyorsunuz?

günaydın kızlar ne çabuk öğrendiniz cinsiyetini yawww 4D boyutluya girdim doktor dedi daha erken....hangi doktor GİDİYORSUNUZ YAWWWWW ÇIKIP GELESİM VAR:))

ben resmen abur cubura verdim kendimi :26:
midem çok kötü oluyo hemen bişey yiyesim geliyo
cips de yiyiorum :26: fırından lays i yiyorum çok rahatlatıyo midemi
soda da öyle
kiloyu vermek sorun değil de dediğin gibi hareket etmek de zorlanmak işte ürkütücü olan
bilmiyom valla
inşallah bayram tatilinde eve ve mutfağa çeki düzen verip düzenli yemek yapmaya başlicam
dün akşam gittik burgere yedim wuuuupırı kolayı da içtimmm
ohhh çocuuğum obez doğacak
yerim onu ben onu da yiriimm dünyayı da yiriimmmm

günaydın kızlar ne çabuk öğrendiniz cinsiyetini yawww 4D boyutluya girdim doktor dedi daha erken....hangi doktor GİDİYORSUNUZ YAWWWWW ÇIKIP GELESİM VAR:))

benim de öğrenmek için epey vaktim var
ama gelişim şekline göre %80 %90 diye 12.haftadan itibaren yorumlamaya başlıyo doktorlar
canım sen de bugünlerde öğrenirsin az kalmış

Günaydın güzel annecikler,bugün hemen bitsin hafta sonu tatili gelsin bol bol dinlenelim :)))

Günaydınlaarr!!!
biz bugün olan doktor randevumuza dün gittik bazı aksiliklerden ötürü.
ultrasona girdik bebeğimizin ilk defa uzuvlarını gördük harika bir duyguydu.
gerçi kardeşim ve eşim benden daha ayrıntılı izlediler ben çok da vakıf olamadım, heyecan bir de tabi :)
ense kalınlığımız normalmiş, ikili test için kan verdik onun da bugün çıkacak sonucu, inşAllah o da iyi gelir.
yalnız doktorum cinsiyet için henüz erken dedi o zaman üzüldüm biraz, nedense epey ümitlenmişim cinsiyeti öğrenirim diye.
ama sağlık olsun. bebeğimiz sağlıklı olsun da önümüzdeki ay öğreniriz napalım.
umarım sizler ve bebişlerinizi de çok sağlıklısınızdır, hayırlı bir gün olur hepimiz için..

canım erkek anneleri cabuk öğreniyo senin ki kızdır muhtemelen.

günaydın canım,
ne güzel bebeğinin iyi olduğunu öğrenmişsin bundan daha güzel ne olabilir ki

cinsiyetini de bir ay geç öğrenmen biraz iyi olmuş bence, böylelikle alışverişe biraz daha geç başlamış olursun

evet cnm çok şükür bugün tahlil sonucu da çıksın daha bir rahatlarım inş. ya ben şimdiden sürekli bebek kıyafetleri satan sitelerde dolanıp duruyorum, içim gidiyo ama almadım pek bir şey
kardeşim bir kaç şey almış çok sevimlilerdi onları seviyorum şimdilik :)
bu arada dün bebeğim 11+6 idi sata göre ama doktorumuz 12+1 dedi sanırım biraz önden gidiyor , önden gidenler için erkek bebektir tahmini mi yapılıyordu hatırlayan varmı acaba?
bizim çin takvimi, rus takvimi, bu aya göre olan tahmin hepsi erkek çıktı. acaba tosun mu ki :)

önden gidenler için erkek tahmin ediliyordu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…