- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.581
kısmetse normal doğum istiyorum , normal doğumda toparlanmak daha kolaymış tabi zaman gösterecek bebeğin nasıl geldiği çatı herşey etkilymiş
maşallahAllah nazarlardan saklasın
büyümüş minnoş
Annesi öyle deme bence gücüne gider, Allah sağlıklı ve hayırlı eylesin INŞALLAH
kız olup da dünyanın kahrını çekeceğine erkek olup sefasını sürsün boşver
büyüyünce senden uzun boylu olduğunda kolunu omzuna atar gezersiniz
1 hafta oldu grıbım hala geçmedi
saat 12 de mudure gıdıp dayanamıyorum artık eve gidicem, sesim çıkmıyo burnum akıyo eziyet gibi dedimgit dinlen dedi yarına da izin yazdıracam gelmeyecem dedim
tamam dedi2 de bir yattım 1 saat once karnım acıktı uyandım
dün gece zorla ıspanak pişirmiştim onu yedım
şükür ki iş yogunlugumuz az bu aralar vatandas nadır geliyor
haftaya da 2 gun ızın yazdırdım bayram sonuna kadar kapattım
şükürler olsun kı iyi ki memur olmuşum,
yeri gelmişken özelde çalışıpta memur olmayı dusunenler varsa şiddetle tavsiye ederim 3 yıl özelde deyim yerindeyse köpek gibi çalıştım hastalıktan sürünerek gidip geldiğim günler oldu
düğünden 1 yıl once dedim olmayacak böyle memur olmalıyım
çok çalıştım şükür rabbim de nasip etti :)
allahım isteyen herkese nasip etsin
benımde canım cıps cekıyor lays fırından var ondan aldım
2 aydır cola asıtlı ıcecek abur cubur agzıma almadım
ama son 3 4 gundur ac gezmekten bıktım cıps aldım bır tane yıyorum mıdem kalkıyor hemde canım cekıyo
asıtlı ıcecek maden suyu ıcıyorum kesmıyor meyvelı aldım ama vıcdanım rahat degıl
saglıklı seylerle kg almak daha ıyı
ve kendıne dıkkat et canım boylarımız aynı yesem bende alırım dıkkat edıyorum hep
hedefım 70 kg ıle doguma gıtmek dogumda 5 kg gıderse gerısı zatı bısey degıl
son aylar ıstesekte ıstemesekte alıcaz yengem ne guzel 5 ay hıc kg almadı derken 7. ayında ve suan bayagı kg aldı
nefes alırken zorlanıyor artık
günaydın kızlar ne çabuk öğrendiniz cinsiyetini yawww 4D boyutluya girdim doktor dedi daha erken....hangi doktor GİDİYORSUNUZ YAWWWWW ÇIKIP GELESİM VAR:))
günaydın kızlar ne çabuk öğrendiniz cinsiyetini yawww 4D boyutluya girdim doktor dedi daha erken....hangi doktor GİDİYORSUNUZ YAWWWWW ÇIKIP GELESİM VAR:))
Günaydınlaarr!!!
biz bugün olan doktor randevumuza dün gittik bazı aksiliklerden ötürü.
ultrasona girdik bebeğimizin ilk defa uzuvlarını gördük harika bir duyguydu.
gerçi kardeşim ve eşim benden daha ayrıntılı izlediler ben çok da vakıf olamadım, heyecan bir de tabi :)
ense kalınlığımız normalmiş, ikili test için kan verdik onun da bugün çıkacak sonucu, inşAllah o da iyi gelir.
yalnız doktorum cinsiyet için henüz erken dedio zaman üzüldüm biraz, nedense epey ümitlenmişim cinsiyeti öğrenirim diye.
ama sağlık olsun. bebeğimiz sağlıklı olsun da önümüzdeki ay öğreniriz napalım.
umarım sizler ve bebişlerinizi de çok sağlıklısınızdır, hayırlı bir gün olur hepimiz için..
Gebes ne ola ki
günaydın canım,
ne güzel bebeğinin iyi olduğunu öğrenmişsin bundan daha güzel ne olabilir ki
cinsiyetini de bir ay geç öğrenmen biraz iyi olmuş bence, böylelikle alışverişe biraz daha geç başlamış olursun
evet cnm çok şükür bugün tahlil sonucu da çıksın daha bir rahatlarım inş. ya ben şimdiden sürekli bebek kıyafetleri satan sitelerde dolanıp duruyorum, içim gidiyo ama almadım pek bir şey
kardeşim bir kaç şey almış çok sevimlilerdi onları seviyorum şimdilik :)
bu arada dün bebeğim 11+6 idi sata göre ama doktorumuz 12+1 dedi sanırım biraz önden gidiyor , önden gidenler için erkek bebektir tahmini mi yapılıyordu hatırlayan varmı acaba?
bizim çin takvimi, rus takvimi, bu aya göre olan tahmin hepsi erkek çıktı. acaba tosun mu ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?