- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.601
günaydın kızlar ne çabuk öğrendiniz cinsiyetini yawww 4D boyutluya girdim doktor dedi daha erken....hangi doktor GİDİYORSUNUZ YAWWWWW ÇIKIP GELESİM VAR:))
önden gidenler için erkek tahmin ediliyordu canım
çok saol cnm. ben yine de kendimi şartlandırmayayım ama herkes de erkek diyor bazen tosunum paşam diye sevesim geliyor benim de :)
dün kardeşim abla bence erkekti dedi ultrasondan çıkınca. eşim hemen yaa diyo :) o kız çocuklarını daha çok sever de hep :)
benim de gönlümden erkek geçiyor nedense, yeğenim var 2 yaşında kız. çok seviyoruz onu zaten, bir de erkek bebeğin tadına bakalım istiyorum sanırım :)
2 bucuk ayda erkek belli olur
sizden dua istiyorum bugün ne olur...Evliliğimde karabulutlar var hem de bu haldeyken
sizden dua istiyorum bugün ne olur...Evliliğimde karabulutlar var hem de bu haldeyken
gunaydınnn kıslarr:)))))
aksam aç yatınca sabah kadar ruyamda yemek gördümm
armut kopardım ağaçtan bide ayva istedim kadının bırınden ben hamıleyım diye
oda acıdı bana gözleme ve ayva verdi:))))uyandım ve canım gözleme ıstıooo
hamuru yoğururum ama karnımı gerermi acaba
ay cok nadır bıseyler cekıo canımm oda bakkaldan manavdan alıncak bişey olsa:)))))))))
kızlar günaydın hepinize hayırlı cumalar..idrar yolu enfeksiyonu olduğum için dr. gel antibiotik yazalım dedi..bugün gidicem bende akşam..bu arada bacağımda 3-4 gündür çıkmış olan bi çıban var, gittikçe büyüdü, oturup kalktıkça acıyo siz de onu da gitmişken göstersem mi önemli midir?:44:
canım benımde 7-8 lökosit gözuktu yazıodu ıdrar tahlılındekızlar günaydın hepinize hayırlı cumalar..idrar yolu enfeksiyonu olduğum için dr. gel antibiotik yazalım dedi..bugün gidicem bende akşam..bu arada bacağımda 3-4 gündür çıkmış olan bi çıban var, gittikçe büyüdü, oturup kalktıkça acıyo siz de onu da gitmişken göstersem mi önemli midir?:44:
ay sorma cnm ben normalde hamur mayalayıpgunaydin
ben de ruyamda armut yedigimi goruyordum
istersen hazir yufkadan yap peynirli birseyler eger seni kesecekse tadi
hamurisi tam aksine benim mideme cok iyi geliyor, makarna, pilav ve hamur isi ama iste yememeye calisiyorum mumkun oldugunca
bulantima da bu saydiklarim iyi geliyor
günaydın. kesinlikle antibiyotik kullanma. benimde başıma geldi aynısı. devlet hastanesindeki doktor antibiyotik yazdı. kendi doktorum kesinlikle dedi. su iç bol bol dedi ve sadece o bölgeye sürmek için bir mikrop kırıcı verdi o kadar. ve 1 haftada temizlendi benim. hem çok yüksekti değerlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?