2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar ne çabuk öğrendiniz cinsiyetini yawww 4D boyutluya girdim doktor dedi daha erken....hangi doktor GİDİYORSUNUZ YAWWWWW ÇIKIP GELESİM VAR:))

benim de gelismis ultrasondu oyle
ama ben cok uzaklardayim gelmen zor olur
doktorun gormustur de erken diye belki soylemek istememistir

önden gidenler için erkek tahmin ediliyordu canım

çok saol cnm. ben yine de kendimi şartlandırmayayım ama herkes de erkek diyor bazen tosunum paşam diye sevesim geliyor benim de :)
dün kardeşim abla bence erkekti dedi ultrasondan çıkınca. eşim hemen yaa diyo :) o kız çocuklarını daha çok sever de hep :)
benim de gönlümden erkek geçiyor nedense, yeğenim var 2 yaşında kız. çok seviyoruz onu zaten, bir de erkek bebeğin tadına bakalım istiyorum sanırım :)

2 bucuk ayda erkek belli olur

sizden dua istiyorum bugün ne olur...Evliliğimde karabulutlar var hem de bu haldeyken

sizden dua istiyorum bugün ne olur...Evliliğimde karabulutlar var hem de bu haldeyken

Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun. en kısa zamanda atlatırsınız inşAllah. sen kendini üzmemeye çalış. ne kadar başarılı olabilirsin bilmiyorum ama
dilinde sürekli dualar olunca insan biraz teselli olabiliyor.

Canım Hayırlı Cumalarr, dualarımız sen ve dua bekleyen herkeslee
Rabbim korusun kollasın seni, bebeğini ve aileniii
Dilerim en kısa zamanda o karabulutlar dağılır
Güzel,mutlu,hayırlı yarınlar sizinle olurr

Allah razı olsn çok duygulandım... bu mübarek günde meleklerimizin hatrına Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.

kızlar günaydın hepinize hayırlı cumalar..idrar yolu enfeksiyonu olduğum için dr. gel antibiotik yazalım dedi..bugün gidicem bende akşam..bu arada bacağımda 3-4 gündür çıkmış olan bi çıban var, gittikçe büyüdü, oturup kalktıkça acıyo siz de onu da gitmişken göstersem mi önemli midir?:44:

gunaydınnn kıslarr:)))))

aksam aç yatınca sabah kadar ruyamda yemek gördümm
armut kopardım ağaçtan bide ayva istedim kadının bırınden ben hamıleyım diye
oda acıdı bana gözleme ve ayva verdi:))))uyandım ve canım gözleme ıstıooo
hamuru yoğururum ama karnımı gerermi acaba
ay cok nadır bıseyler cekıo canımm oda bakkaldan manavdan alıncak bişey olsa:)))))))))

gunaydin
ben de ruyamda armut yedigimi goruyordum
istersen hazir yufkadan yap peynirli birseyler eger seni kesecekse tadi
hamurisi tam aksine benim mideme cok iyi geliyor, makarna, pilav ve hamur isi ama iste yememeye calisiyorum mumkun oldugunca
bulantima da bu saydiklarim iyi geliyor

günaydın. kesinlikle antibiyotik kullanma. benimde başıma geldi aynısı. devlet hastanesindeki doktor antibiyotik yazdı. kendi doktorum kesinlikle dedi. su iç bol bol dedi ve sadece o bölgeye sürmek için bir mikrop kırıcı verdi o kadar. ve 1 haftada temizlendi benim. hem çok yüksekti değerlerim.

günaydın arkadaşlar. bugün çok iyiyim annem geldi çünkü bana bakmak için. bulantım bile azaldı sanki. dün gece bir reklam izledik. süt reklamı kız büyüyor anne oluyor ama hala annesinin gözünde çocuk diye şarkı söylüyorlar. ay anlatamadım bu çıkınca ben bir başla ağlamaya.annemle sarıldık. ay ben hiç böyle duygusal şeyler yaşamayı sevmem. ama tutamıyorum kendimi. bütün anneli bebekli reklamlarda ağlıyorum.komik bile olsa reklam ağlıyorum. neyse bu arada dün limonlu sodayı denedim. içer içmez kustum. mide bulantısı için hiç bir işe yaramıyor. bunu farkettim. denemeyin boşuna.

canım benımde 7-8 lökosit gözuktu yazıodu ıdrar tahlılınde
ama gerek görmedi drum ilaca,belki az oldugu ıcın gerek görmedi bılmıorum ama
bol bol su içmeye çalısıyorum.hamıelelrde cok sık olan ve olacak bısey zaten
ay sorma cnm ben normalde hamur mayalayıp
yanmaz tavada börek-çörek yaparım..bu aralara tabii maya iyi gelmıo mideye, mayasız olması lazım
annemde organik seyler hastası, oda yufka ekmek yapıp yıyo
coocukluğumuzdan beri,hazır yufkaya hiç alışamadım ben
salı gunu gıdıoz neyseki bayram ıcın sipariş vereyim anneme:))))

canım rabbım feraha ulaştırsın bugunun yuzu suyu hurmetıne
eşının yuzune 7 kez fil suresını kouyup ufle cnm

hamileyken hassas oluoruz cnm benimde kayınvalıdemın yaptığı hersey batıodu
kadını boğasım gelıodu,dun onlar gıdıncede eşime hörledim
annenı babnı görunce bizi unuttun biz senin aılen değilmiyiz dedim:))))
hayır dün doktora gitmişiz bebeği görücez bu hala annesını babsını arıo 5 dakıka sonra cıkıcaz zaten drdan
valla hörledim de hörledim neysekı cok ses etmedi..
onlarda anlayıssız olabılıo bızde buyutebılıoruz
umarım tez vakitte ferahlarsınız cnm

GÜNAYDINN güzel hamişşş anneler nasılsınız..ben gece uyuyamadım pek belim çok ağrıdı..şimdi biraz iyim çok şükür..birde kızlar ben 12kasımda kontrole gidicem 12. haftanın sonları oluyo 82.günüm oluo sizce cinsiyeti belli olurmu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…