- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.621
günaydın. kesinlikle antibiyotik kullanma. benimde başıma geldi aynısı. devlet hastanesindeki doktor antibiyotik yazdı. kendi doktorum kesinlikle dedi. su iç bol bol dedi ve sadece o bölgeye sürmek için bir mikrop kırıcı verdi o kadar. ve 1 haftada temizlendi benim. hem çok yüksekti değerlerim.
GÜNAYDINN güzel hamişşş anneler nasılsınız..ben gece uyuyamadım pek belim çok ağrıdı..şimdi biraz iyim çok şükür..birde kızlar ben 12kasımda kontrole gidicem 12. haftanın sonları oluyo 82.günüm oluo sizce cinsiyeti belli olurmu..
bencede antibiyotik kullanma canım benim drumda ilaca çok karşı bendede iltihap çıktı suda eritmelik tek kullanımlılardan verdi hamilellikte kullanılanlardanmış bolbol su içdedi bu arada kışa giriyoruz sakın çorapsız durma....gecmiş olsun tatlımm..kızlar günaydın hepinize hayırlı cumalar..idrar yolu enfeksiyonu olduğum için dr. gel antibiotik yazalım dedi..bugün gidicem bende akşam..bu arada bacağımda 3-4 gündür çıkmış olan bi çıban var, gittikçe büyüdü, oturup kalktıkça acıyo siz de onu da gitmişken göstersem mi önemli midir?:44:
anladım tatlım çok teşekkür ederim ay bilmiorumki kayın validemde bende gelcem dedi o yüzden sordum neyse bi gideriz görünmesse bidaha ki kontrole artık İNŞALLAH..canım ben dün gittim 83. gündü ama cinsiyet öğrenemedikumarım sen öğrenirsin öğrenenler var çünkü bu vakitlerde.
canım ben dün gittim 83. gündü ama cinsiyet öğrenemedikumarım sen öğrenirsin öğrenenler var çünkü bu vakitlerde.
sizden dua istiyorum bugün ne olur...Evliliğimde karabulutlar var hem de bu haldeyken
allah yardımcın olsun cnm...sizden dua istiyorum bugün ne olur...Evliliğimde karabulutlar var hem de bu haldeyken
oyyy bende oncekı gece çilek bahcesındeydım ne yıyordum ama dun gece esıme dedım kalk bana cılek algunaydınnn kıslarr:)))))
aksam aç yatınca sabah kadar ruyamda yemek gördümm
armut kopardım ağaçtan bide ayva istedim kadının bırınden ben hamıleyım diye
oda acıdı bana gözleme ve ayva verdi:))))uyandım ve canım gözleme ıstıooo
hamuru yoğururum ama karnımı gerermi acaba
ay cok nadır bıseyler cekıo canımm oda bakkaldan manavdan alıncak bişey olsa:)))))))))
gunaydın cnm...cınsıyetler zaten bellıde iş o ki gostersın kendını:)inşallah gosterırGÜNAYDINN güzel hamişşş anneler nasılsınız..ben gece uyuyamadım pek belim çok ağrıdı..şimdi biraz iyim çok şükür..birde kızlar ben 12kasımda kontrole gidicem 12. haftanın sonları oluyo 82.günüm oluo sizce cinsiyeti belli olurmu..
İnşallah canımm..gunaydın cnm...cınsıyetler zaten bellıde iş o ki gostersın kendını:)inşallah gosterır
gunaydınn
bugun ütü gunum ama yapamıyorum belım agrıyo yarısını zar zor yaptım cektım fısı oturuyorum sımdıbıraz dınlenım devam edıcem artık...
ya bırde eşiyle dogmamıs bebek ıcın kavga eden varmı?????bu adam benı delırtıcek her gun kavga edıyoruz once isim konusunda yok oyle yapamazmısım yok bunu yapamazmısım herseye karısıyorrr offf kaynanam yetıyordu bana yaaaaaaaaaa
sağol tatlım ya..bende açıkçası bu dr.u yeni bulmuş ve çok beğenmiştim..şimdi bana antibiotik yazalım demesi açıkça beni de şüpheye düşürdü..haklısın canım bende içmek istemiyorum içmeyim en iyisidr.a da sorarım çok su içmeye çalışıyorum, içmesem olur mu derim bakalım..
bu arada kızlar biraz doğum hikayeleri okudum, 37.haftada doktorlar parmaklarıyla çatı muayenesi yapıyorlarmış çok acıyomuş sinir oldum ya ben onu yaptırmak istemiyorum.alttan muayenede bile kendimi kasıyorum çok rahatsız oluyorum...yurtdışında hiç çatı muayenesi diye birşey yokmuş direkt olarak normal doğuma alıyorlarmış eğer doğmuyorsa en son çare sezeryana alıyorlarmış.kimlerin eline düşücez bilmiyorum. bu mübarek günde Allah'ım dualarımızı kabul eder ve hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip eyler inşallah..doğum sancısından korkmuyorum ama beni gereksiz yere kesmelerinden korkuyorum inşallah böyle birşeyi hiçbirimiz yaşamayız..:26::2:
gunaydınn
bugun ütü gunum ama yapamıyorum belım agrıyo yarısını zar zor yaptım cektım fısı oturuyorum sımdıbıraz dınlenım devam edıcem artık...
ya bırde eşiyle dogmamıs bebek ıcın kavga eden varmı?????bu adam benı delırtıcek her gun kavga edıyoruz once isim konusunda yok oyle yapamazmısım yok bunu yapamazmısım herseye karısıyorrr offf kaynanam yetıyordu bana yaaaaaaaaaa
gunaydınn
allah yardımcın olsun cnm...
oyyy bende oncekı gece çilek bahcesındeydım ne yıyordum ama dun gece esıme dedım kalk bana cılek alyazık kalktı nerden bulurum dıye kara kara dusundu dedım cnm cekmedı ruyamda gordum
gunaydın cnm...cınsıyetler zaten bellıde iş o ki gostersın kendını:)inşallah gosterır
sizden dua istiyorum bugün ne olur...Evliliğimde karabulutlar var hem de bu haldeyken
gunaydınn
kızlar aranızda köy sütü alıp kendi mayalayan var mı hazır yoğurdu yiyemiyorum midem bulanıyor ancak ev yoğurdu yiyebiliyorum siz ne yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?