2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

sağol tatlım ya..bende açıkçası bu dr.u yeni bulmuş ve çok beğenmiştim..şimdi bana antibiotik yazalım demesi açıkça beni de şüpheye düşürdü..haklısın canım bende içmek istemiyorum içmeyim en iyisi dr.a da sorarım çok su içmeye çalışıyorum, içmesem olur mu derim bakalım..
bu arada kızlar biraz doğum hikayeleri okudum, 37.haftada doktorlar parmaklarıyla çatı muayenesi yapıyorlarmış çok acıyomuş sinir oldum ya ben onu yaptırmak istemiyorum.alttan muayenede bile kendimi kasıyorum çok rahatsız oluyorum...yurtdışında hiç çatı muayenesi diye birşey yokmuş direkt olarak normal doğuma alıyorlarmış eğer doğmuyorsa en son çare sezeryana alıyorlarmış.kimlerin eline düşücez bilmiyorum. bu mübarek günde Allah'ım dualarımızı kabul eder ve hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip eyler inşallah..doğum sancısından korkmuyorum ama beni gereksiz yere kesmelerinden korkuyorum inşallah böyle birşeyi hiçbirimiz yaşamayız..:26::2:

canım ben dün gittim 83. gündü ama cinsiyet öğrenemedik umarım sen öğrenirsin öğrenenler var çünkü bu vakitlerde.

bencede antibiyotik kullanma canım benim drumda ilaca çok karşı bendede iltihap çıktı suda eritmelik tek kullanımlılardan verdi hamilellikte kullanılanlardanmış bolbol su içdedi bu arada kışa giriyoruz sakın çorapsız durma....gecmiş olsun tatlımm..

canım ben dün gittim 83. gündü ama cinsiyet öğrenemedik umarım sen öğrenirsin öğrenenler var çünkü bu vakitlerde.
anladım tatlım çok teşekkür ederim ay bilmiorumki kayın validemde bende gelcem dedi o yüzden sordum neyse bi gideriz görünmesse bidaha ki kontrole artık İNŞALLAH..

bende 30 Ekim de gidiyorum doktora 95. gün olacak o zaman Inşallah öğrenebilirim cinsiyetini
alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum çünkü

sizden dua istiyorum bugün ne olur...Evliliğimde karabulutlar var hem de bu haldeyken

Canım Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda düzelir aranız,belki bu dönemde biz biraz duygusal olduğumuz için olayları büyütebiliriz, ilk adımı sen at bence düzeltilebilecek bir durumsa tabii

sizden dua istiyorum bugün ne olur...Evliliğimde karabulutlar var hem de bu haldeyken
allah yardımcın olsun cnm...
oyyy bende oncekı gece çilek bahcesındeydım ne yıyordum ama dun gece esıme dedım kalk bana cılek alyazık kalktı nerden bulurum dıye kara kara dusundudedım cnm cekmedı ruyamda gordum
gunaydın cnm...cınsıyetler zaten bellıde iş o ki gostersın kendını:)inşallah gosterır

Kızlar günaydın :)

Dün 2li test için gitmiştim,sonuçlarım bayramdan sonraya kaldı,alttan muayene etmedi sadece karından baktı ve tüm ölçülerini alabildi :) ama nasıl güzel bi ultrasondu anlatamam,çok hareketliydi,doktorumuz "bol showlu bi ultrason oldu bu" dedi hiç yerinde durmuyor yaa,resmen eller,kollar hep havada,bi bize dönüyor,bi yan dönüyor :) hal böyle olunca cinsiyet tahminleri başladı :) doktor henüz erken dedi ama ben "kız bu kız" eşim "kesin erkek" diye tahmin yürüttük artık bi dahaki muayeneye

gunaydınn

bugun ütü gunum ama yapamıyorum belım agrıyo yarısını zar zor yaptım cektım fısı oturuyorum sımdıbıraz dınlenım devam edıcem artık...

ya bırde eşiyle dogmamıs bebek ıcın kavga eden varmı?????bu adam benı delırtıcek her gun kavga edıyoruz once isim konusunda yok oyle yapamazmısım yok bunu yapamazmısım herseye karısıyorrr offf kaynanam yetıyordu bana yaaaaaaaaaa

ayh benim kocam da tam tersi hiç bişeyden haberi yok

kaç gündür başım ağrıyor dedim, ağrı kesici al diyo dedim yasak sadece minoset içebilirim onu da içmek istemiyorum
o zaman söylenme diyo

hamile karısı karnım acıktı dediğinde mc do....'s a gidelim diyen ender adamlardan biri

Önceki hamileliğimde de riskli bir gebelik yağadığım için riskli gebelikte uzman doktorları takip etmeye çalışıyorum. Ve bunlardan Arda Lembet daha geçen gün tweet atmış. Kesinlikle ilk 3 ay antibitotik KULLANILMAMALIDIR ddiyor.

ütü konusunu hiç açmasak:18:

gunaydin canim
benim de utuye baslamam lazim hala kalkamadim yerimden
bir aydan fazladir duruyorlar utu masasinda oylece bugun kacis yok dinlene dinlene yapicam ben de

benim kocam cok rahat biri ama ben sorunluyum aman soyle yaptim brisye olur mu bebegime, hemen kiziyor lutfen iyi dusun, birsey yok falan diye
isim konusunda biz soyle bir anlasmaya vardik, ben bir kagida yaziyorum cevremden duydugum, ya d aolmaisni istedigim guzel isimleri falan, defne,nehir,naz... falan diye
doguma yakin esimle o listeyi okuycaz ve en begendigimizi icimizden gecene karar vericez kimseyi karistirmadan
abi fikir alisveriste bulunabiliriz baskalariyla ama biim kararimiz olacak diye hatta bazen diyorum esime dogum aninda icimden ne gecerse onu koyarim ona gore diye, o da hemen kiskaniyor ben de nufus memuruna gidince icimden ne gecerse onu koyarim
yalniz benim kocamin anne karnindaki bebegi kiskanma gibi bir durumu var simdiden kizimiz en cok beni sevecek diyip duruyor

Bendee ilk çilek aşermiştimm
Daha doğrusu çilekli pasta olarak aşerdim
Dip Not geçersem eşim pastanecii
Söyledim bu mevsimde nerden bulayım ben çileği dedii
Buzlukta tutmuyormusunuz dedimm
Organik besin taraftarıyız biz dedii
Bende ozaman başka pastaneden alırım dedim
Bulursan al dedii,:18: hakketen bulamadım :44:
En son (2 hafta sonra) çilekli tart getirdi
Eeee hani yoktu dedimm, pasta yapacak kadar yok biz malzemeyi bol koyarız biliyorsun dedi
Bende kuzenime anlatmıştım olayıı böle böle bi pasta bulamadı pastacı adam bana dedii
Eşi bütün gece dolaşmış bana çilekli pasta bulmak için oda bulamamışş
En son burgerdan çilekli doktorma ve çilekli milkshake almış ama dondurma bildiğin çilek reçeli
Velhasıllll kuzenimin eşi bunları bunları yaptı diyince adam gaza gelipp bildiğin 30 kişilik çilekli pasta yaptırmışşş
Tabii ben bir dilimde fit gerisi konu komşuyaa
Aslında çok absürd şeylerde aşermiyoruz
Ama eşim için söylüyorum çok heyecansızz
Bir kerede sokak simidi aşerdimmm, gece saat 1 gibiydii
Sabah erken kalkacakmışş hiç çıkıp arayamazmış, bu saatte aşerecek başka birşey bulamadın mı dedii
Bende fukara aşermesi yaşıyorum ama oda yok, neyse ben avucumu yalar yatarım dedim
Ben bu saatte bulamam dedii ve yerinden bile kalkmadı, ne ağlamıştımm
Hahahah şimdiii çok gülüyorum Gerçi simit değil olay tavrı ve umursamaması beni incitmişti

kızlar aranızda köy sütü alıp kendi mayalayan var mı hazır yoğurdu yiyemiyorum midem bulanıyor ancak ev yoğurdu yiyebiliyorum siz ne yapıyorsunuz

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar, Rabbim bugün herkese ne diliyorsa onu versin.

Dualarım seninle tatlım. Yüce rabbim yardımcın olsun.

Ben de sürekli isim yüzünden kavga ediyorum eşimle. Daha doğrusu ben sinirden ağlıyorum, o da beni sinir etmekten zevk alıyo, ağlamaya başlayınca da vicdan yapıyor heralde. Ama ciddi anlamda şu isim konusunda psikolojimle oynuyo benim.

kızlar istanbuldakiler deprem oldu hisettinizmi....

Son düzenleme:
Günaydın Bayanlar... Gününüz ağrısız, mide bulantısız geçmesi dileğiyle =)) GÖKHCE gelmemiş daha anlasılan doktordan .. sabırsızlıkla merak edıyorum sonuclarını..:) iyi habarlerle gelır inş... Bu arada ((everythingwillbegreat)) bebebğin atışlarını senmi hissetmiştin..? Pekbicici'miydi..... Dün gece bendede bir hareketlenmeler olduda ( yada bana oyle geldı ) bu yüzden soruyorum ..:)

kızlar aranızda köy sütü alıp kendi mayalayan var mı hazır yoğurdu yiyemiyorum midem bulanıyor ancak ev yoğurdu yiyebiliyorum siz ne yapıyorsunuz

markette satilan pastorize gunluk sutten kendim mayalayip yiyorum yogurdumu her zaman kendim yapiyorum oyle alistim
annemlerin yanina gidince hazir yogurt alirsa falan kopuk gibi geliyor bana yiyemiyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…