- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.641
kızlar istanbuldakiler deprem oldu hisettinizmi....
Günaydın Bayanlar... Gününüz ağrısız, mide bulantısız geçmesi dileğiyle =)) GÖKHCE gelmemiş daha anlasılan doktordan .. sabırsızlıkla merak edıyorum sonuclarını..:) iyi habarlerle gelır inş... Bu arada ((everythingwillbegreat)) bebebğin atışlarını senmi hissetmiştin..? Pekbicici'miydi..... Dün gece bendede bir hareketlenmeler olduda ( yada bana oyle geldı ) bu yüzden soruyorum ..:)
canim ben de 12. haftaya dgoru baslamisti kelebek ucusur gibi hissetmeler
sol kasikta oynuyordu birsey
ama aynisini 3 gun falan hissettim o zamandan beri hissetmiyorum ayni hissi
arada degisik seyler oluyor ama onun gibi degil
markette satilan pastorize gunluk sutten kendim mayalayip yiyorumyogurdumu her zaman kendim yapiyorum oyle alistim
annemlerin yanina gidince hazir yogurt alirsa falan kopuk gibi geliyor bana yiyemiyorum ben de
kızlar aranızda köy sütü alıp kendi mayalayan var mı hazır yoğurdu yiyemiyorum midem bulanıyor ancak ev yoğurdu yiyebiliyorum siz ne yapıyorsunuz
kızlar istanbuldakiler deprem oldu hisettinizmi....
evet ya bana da yağ yiyormuşum gibi geliyor yemesi bile zor sanki
köy sütünü alıp mayalayayım diyorum hamilelikten önce öyle yapıyordum ama hamile olunca problem olur mu ki
CANIM 10dk falan oldu merkez üssü büyükçekmece 3.8 bizim burda ..o yüzden baya hissettim..Ne zaman oldu .. ben hissetmedim..
CANIM 10dk falan oldu merkez üssü büyükçekmece 3.8 bizim burda ..o yüzden baya hissettim..
Günaydın Bayanlar... Gününüz ağrısız, mide bulantısız geçmesi dileğiyle =)) GÖKHCE gelmemiş daha anlasılan doktordan .. sabırsızlıkla merak edıyorum sonuclarını..:) iyi habarlerle gelır inş... Bu arada ((everythingwillbegreat)) bebebğin atışlarını senmi hissetmiştin..? Pekbicici'miydi..... Dün gece bendede bir hareketlenmeler olduda ( yada bana oyle geldı ) bu yüzden soruyorum ..:)
evet canım bende evdeyim baya bi gümbürdedi..RABBİM korusun ona emanetiz hepimiz..hissettim canım 23. katta çalışıyorum
bina sanki yerine oturdu gibi oldu
Allah korusun, eşim eve gel diye tutturdu
AMİN canım RABBİM korusun..Geçmiş olsun canım Rabbim beterinden saklasın... Çok şükür ben hissetmedim ...
Ben değil canımm :44: Ahh keşkee ama daha bize var teyzesii biz daha minnakızz
Everyy bebişin mii tepiklediiiAyy hissetin miii
Allahımm bizede bizedee nasip etsinn en kısa zamandaa
Ben hamilelikten öncede kendi yoğurdumu kendim mayalıyordum. Eşim de ben de hazır yoğurt sevmiyoruz. Mandıradan günlük süt alıp mayalıyorum ben. Etrafında mandıra yoksa marketlerde günlük sütler satılıyo, sek'in falan var. Onlarla da oluyor.
bilmyiorum canim ya
ben guvenemem koy sutune
ama senin fikrin
pastorize olmamasi problem olur mu iyice kaynatsan bir sorun olur mu bilmiyorum istersen doktoruna danis
Ben değil canımm :44: Ahh keşkee ama daha bize var teyzesii biz daha minnakızz
Everyy bebişin mii tepiklediiiAyy hissetin miii
Allahımm bizede bizedee nasip etsinn en kısa zamandaa
yok canim ya nerdeeeee
sabah ates topicinde yazdigim baska birseydi
cok korktum
inan bana sanki bebegim cikiyor gibi bir yuk kasiktan asagi dustu ben wcdeyken, hemen baktim bebegim mi geliyor diye nasil korktum Allah korusun yaaaa
degisik birseydi ama pirpiriklilik yapmak isemiyorum normaldir insallah
yani bir belirti olurdu herhalde oyle bir sorun olsa kan falan gelirdi herhalde aman Allah korusun
neyse dusunmiycem su an hersey yolundao da kasikta bir hareket bir agri gibi briseydir herhalde normaldir
Yok yok Bana öyle gelmıstır kesın =))) 9 haftalık bir bebeğin hareket etmesı imkansız bir şeymiş.. Yada ben erkek olabılme ıhmalı var oldugu için.. erkenden hareketlenmesini istemiyorum :=))))))))) şaka bir yana Rabbim Hakkımızda Hayırlı Olanı Gönlümüze,,Gönlümüzdekini Hakkımızda Hayırlı Eyler İnşallah...
sağol canımm AMİNNN RABBİM korusun hepimizi...İstanbuldaki arkadaşlar geçmiş olsun.Sakin olmaya çalışın.
Çok şükür şiddeti düşükmüş.Allah ülkemizi felaketlerden korusun İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?