2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canim ben de 12. haftaya dgoru baslamisti kelebek ucusur gibi hissetmeler
sol kasikta oynuyordu birsey
ama aynisini 3 gun falan hissettim o zamandan beri hissetmiyorum ayni hissi
arada degisik seyler oluyor ama onun gibi degil

canim ben de 12. haftaya dgoru baslamisti kelebek ucusur gibi hissetmeler
sol kasikta oynuyordu birsey
ama aynisini 3 gun falan hissettim o zamandan beri hissetmiyorum ayni hissi
arada degisik seyler oluyor ama onun gibi degil

Dün ben resmen atışlarını hissettim.. Eşim saçmalama 2Cm'lik Şey o atışı yapamaz dedi =)) Netten araştırdım,, önceden doğum yapan kişiler ilklere gore 3.4 hafta daha önce hissedebilirlermiş... ama bu atışlarda en erken 14 veya 15. haftada başlıyormus .. :)))

markette satilan pastorize gunluk sutten kendim mayalayip yiyorum yogurdumu her zaman kendim yapiyorum oyle alistim
annemlerin yanina gidince hazir yogurt alirsa falan kopuk gibi geliyor bana yiyemiyorum ben de

evet ya bana da yağ yiyormuşum gibi geliyor yemesi bile zor sanki
köy sütünü alıp mayalayayım diyorum hamilelikten önce öyle yapıyordum ama hamile olunca problem olur mu ki

kızlar aranızda köy sütü alıp kendi mayalayan var mı hazır yoğurdu yiyemiyorum midem bulanıyor ancak ev yoğurdu yiyebiliyorum siz ne yapıyorsunuz

Ben hamilelikten öncede kendi yoğurdumu kendim mayalıyordum. Eşim de ben de hazır yoğurt sevmiyoruz. Mandıradan günlük süt alıp mayalıyorum ben. Etrafında mandıra yoksa marketlerde günlük sütler satılıyo, sek'in falan var. Onlarla da oluyor.

evet ya bana da yağ yiyormuşum gibi geliyor yemesi bile zor sanki
köy sütünü alıp mayalayayım diyorum hamilelikten önce öyle yapıyordum ama hamile olunca problem olur mu ki

bilmyiorum canim ya
ben guvenemem koy sutune
ama senin fikrin
pastorize olmamasi problem olur mu iyice kaynatsan bir sorun olur mu bilmiyorum istersen doktoruna danis

Ben değil canımm :44: Ahh keşkee ama daha bize var teyzesii biz daha minnakızz
Everyy bebişin mii tepiklediii Ayy hissetin miii
Allahımm bizede bizedee nasip etsinn en kısa zamandaa

yok canim ya nerdeeeee
sabah ates topicinde yazdigim baska birseydi
cok korktum
inan bana sanki bebegim cikiyor gibi bir yuk kasiktan asagi dustu ben wcdeyken, hemen baktim bebegim mi geliyor diye nasil korktum Allah korusun yaaaa
degisik birseydi ama pirpiriklilik yapmak isemiyorum normaldir insallah
yani bir belirti olurdu herhalde oyle bir sorun olsa kan falan gelirdi herhalde aman Allah korusun
neyse dusunmiycem su an hersey yolunda o da kasikta bir hareket bir agri gibi briseydir herhalde normaldir

evet benim eşimde sevmiyor bende.mandıra değil de köyden geliyor canım o da günlük zaten:)) iki gündür bekliyorum hatta süt az diye hemen de gelmedi.mandıradan aldığın sütü içiyor musun sen peki?

bilmyiorum canim ya
ben guvenemem koy sutune
ama senin fikrin
pastorize olmamasi problem olur mu iyice kaynatsan bir sorun olur mu bilmiyorum istersen doktoruna danis

pastörizede de bir nevi ısıl işlem uygulanıyor aslında geçen yıl bir doktor vardı kanser uzmanı o yiyin diyordu kaynatınca mikrobu ölür zaten diğerleri bozulmuyor diyordu

Yok yok Bana öyle gelmıstır kesın =))) 9 haftalık bir bebeğin hareket etmesı imkansız bir şeymiş.. Yada ben erkek olabılme ıhmalı var oldugu için.. erkenden hareketlenmesini istemiyorum :=))))))))) şaka bir yana Rabbim Hakkımızda Hayırlı Olanı Gönlümüze,,Gönlümüzdekini Hakkımızda Hayırlı Eyler İnşallah...

Son düzenleme:
kızlar aranızda daha önce rahimden veya yumurtalıktan ameliyat olan var mı?
ben geçen sene miyom ameliyatı oldum açık, rahmimden ve rahmimin arkasından toplamda 750gr. ağırlığında miyomlar çıkarmışlardı
neyse ben doktoruma kontrol oldum sürekli hem bir sızım oluyordu ama hamile kaldıktan sonra özellikle 1 hafta 10 gündür kasıklarım ciddi anlamda ağrıyor, doktoruma sordum dokuların genişliyor sen ameliyat olduğun için dokuların genişelmişti sonra geri çekildiler şimdi yine genişliyorlar ağrın olur demişti ama bu kadarı normal mi bilmiyorum

öyle canı tatlı biri değilimdir, herkes o ameliyattan sonra haftalarca evde yatarken ben 10 gün sonra işe döndüm
ama bu durum kafama takılıyor

aranızda aynı durumda olan var mı merak ediyorum

Evet evet kötü düşünme canımm
Bebiş yer hazırlıyordur kendinee
Pozisyon alıyor kiii ilk tekme içinn vurucu bir atış yapacak belkide
Dönmüştür belkiii
Eee buarada kemiklerde bebeğin şekline göre genişliyor
Sonuçta seni rahatsız edici bir gelişme olmadı şu saate kadar dimii

Hayırlısı canımm Bana hala birşey hissetmedin sen dimi
Dediğin gibi; Rabbim Hakkımızda Hayırlı Olanı Gönlümüze,,Gönlümüzdekini Hakkımızda Hayırlı Eyler İnşallah...

kızlar akıntısı olan varmı ya benim hamileliğin başından beri akıntım var..sürekli wc ye gidiyorum..

İstanbuldaki arkadaşlar geçmiş olsun.Sakin olmaya çalışın.

Çok şükür şiddeti düşükmüş.Allah ülkemizi felaketlerden korusun İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…