- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.661
ne fazla ılgı olsun ne e hıc bızde hıcbırseyı begenmezyızayh benim kocam da tam tersi hiç bişeyden haberi yok
kaç gündür başım ağrıyor dedim, ağrı kesici al diyo dedim yasak sadece minoset içebilirim onu da içmek istemiyorum
o zaman söylenme diyo
hamile karısı karnım acıktı dediğinde mc do....'s a gidelim diyen ender adamlardan biri
oyyy allah yardımcınız olsun ben bıtırdımütü konusunu hiç açmasak:18:
bende 2 haftadır beklıyordum yenı utu aldım sımdı kım onu bakacak neyı nasıl yapılması gerekıyor dıye bekledım de bekledım ona usendım yaagunaydin canim
benim de utuye baslamam lazim hala kalkamadim yerimden
bir aydan fazladir duruyorlar utu masasinda oylece bugun kacis yok dinlene dinlene yapicam ben de
benim kocam cok rahat biri ama ben sorunluyum aman soyle yaptim brisye olur mu bebegime, hemen kiziyor lutfen iyi dusun, birsey yok falan diye
isim konusunda biz soyle bir anlasmaya vardik, ben bir kagida yaziyorum cevremden duydugum, ya d aolmaisni istedigim guzel isimleri falan, defne,nehir,naz... falan diye
doguma yakin esimle o listeyi okuycaz ve en begendigimizi icimizden gecene karar vericez kimseyi karistirmadan
abi fikir alisveriste bulunabiliriz baskalariyla ama biim kararimiz olacak diyehatta bazen diyorum esime dogum aninda icimden ne gecerse onu koyarim ona gore diye, o da hemen kiskaniyor ben de nufus memuruna gidince icimden ne gecerse onu koyarim
yalniz benim kocamin anne karnindaki bebegi kiskanma gibi bir durumu var simdiden kizimiz en cok beni sevecek diyip duruyor
oyyy senın esınnnn 1 dılım getırseymıs yaa benım esım pastanecı olucak neler aserırırm nelerBendee ilk çilek aşermiştimm
Daha doğrusu çilekli pasta olarak aşerdim
Dip Not geçersem eşim pastanecii
Söyledim bu mevsimde nerden bulayım ben çileği dedii
Buzlukta tutmuyormusunuz dedimm
Organik besin taraftarıyız biz dedii
Bende ozaman başka pastaneden alırım dedim
Bulursan al dedii,:18: hakketen bulamadım :44:
En son (2 hafta sonra) çilekli tart getirdi
Eeee hani yoktu dedimm, pasta yapacak kadar yok biz malzemeyi bol koyarız biliyorsun dedi
Bende kuzenime anlatmıştım olayıı böle böle bi pasta bulamadı pastacı adam bana dedii
Eşi bütün gece dolaşmış bana çilekli pasta bulmak için oda bulamamışş
En son burgerdan çilekli doktorma ve çilekli milkshake almış ama dondurma bildiğin çilek reçeli
Velhasıllll kuzenimin eşi bunları bunları yaptı diyince adam gaza gelipp bildiğin 30 kişilik çilekli pasta yaptırmışşş
Tabii ben bir dilimde fit gerisi konu komşuyaa
Aslında çok absürd şeylerde aşermiyoruz
Ama eşim için söylüyorum çok heyecansızz
Bir kerede sokak simidi aşerdimmm, gece saat 1 gibiydii
Sabah erken kalkacakmışş hiç çıkıp arayamazmış, bu saatte aşerecek başka birşey bulamadın mı dedii
Bende fukara aşermesi yaşıyorum ama oda yok, neyse ben avucumu yalar yatarım dedim
Ben bu saatte bulamam dedii ve yerinden bile kalkmadı, ne ağlamıştımm
Hahahah şimdiii çok gülüyorumGerçi simit değil olay tavrı ve umursamaması beni incitmişti
offf ısım konusu cok ama cok canım skıyordukı dun aksam uzlastık cok moralım bouzluyordu..ben basına dedemın ısmını ıstıyordum esım ıstemıyrodu koyarsak ama o ısmı kullanmıcaktık ıkı ısım olucaktı esımde benım hıc hosuma gıtmeyen ısımler spyluyordu dedemın ısmını koyarsan kullanacagmızz ısmı esım verektı...tamam dedım kymuyorum ısmı ama beraber karar verıcez ıkımızınde ıcıne sınecek..napım mecburen kabul ettım.kız olsaydı babannesının adını koyucaktım bsına olsada koymucam dahaHerkese hayırlı cumalar arkadaşlar, Rabbim bugün herkese ne diliyorsa onu versin.
Dualarım seninle tatlım. Yüce rabbim yardımcın olsun.
Ben de sürekli isim yüzünden kavga ediyorum eşimle. Daha doğrusu ben sinirden ağlıyorum, o da beni sinir etmekten zevk alıyo, ağlamaya başlayınca da vicdan yapıyor heralde. Ama ciddi anlamda şu isim konusunda psikolojimle oynuyo benim.
nette okudum hıssetmedım ıyıkı de hıssetmedım allah korusun daha buyugundenkızlar istanbuldakiler deprem oldu hisettinizmi....