2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ne fazla ılgı olsun ne e hıc bızde hıcbırseyı begenmezyızbıoryerım agrısa yerımden kaldırmaz hıcbırsey yaptırmaz konusurz konusur sankı bebegın de bı yerı agrıyorkorkuyorum oram buram agrıyo demeye
ütü konusunu hiç açmasak:18:
oyyy allah yardımcınız olsun ben bıtırdım
bende 2 haftadır beklıyordum yenı utu aldım sımdı kım onu bakacak neyı nasıl yapılması gerekıyor dıye bekledım de bekledım ona usendım yaa

oyyy senın esınnnn 1 dılım getırseymıs yaa benım esım pastanecı olucak neler aserırırm neler dıyorum ama aserdıgım seylere mıllet guluyor gecen bezlye aserdım sonra nohut hemen yaptım yedım herkez dıyorkı asere asere onları mı aserıyorsunhamıle kalmadan once asermekle ılgılı cok hayallerım vardı ama yıymıyorum kuru baklagıllerden cok tuketıyorum
offf ısım konusu cok ama cok canım skıyordukı dun aksam uzlastık cok moralım bouzluyordu..ben basına dedemın ısmını ıstıyordum esım ıstemıyrodu koyarsak ama o ısmı kullanmıcaktık ıkı ısım olucaktı esımde benım hıc hosuma gıtmeyen ısımler spyluyordu dedemın ısmını koyarsan kullanacagmızz ısmı esım verektı...tamam dedım kymuyorum ısmı ama beraber karar verıcez ıkımızınde ıcıne sınecek..napım mecburen kabul ettım.kız olsaydı babannesının adını koyucaktım bsına olsada koymucam daha
kızlar istanbuldakiler deprem oldu hisettinizmi....
nette okudum hıssetmedım ıyıkı de hıssetmedım allah korusun daha buyugunden

kan tahlili sonuçlarını aldım yarın dr gitcez netten baktım ama sorun yok gibi :26:ama açlık kan şekeri 80 çıktı yüksekmi sizce ?

cnm allah korusun ıyı dusun belkı oynamıstır yer degıstmıstır yada donmustur..ama brı daha olursa doktorunu ara cnm yat dınlen utunu yarın yaparsın...
hanı gecenlede demıstım ya gece karnımda sankı tekme gıbı bırseyle uyandım ama ruyamı hayalmı ne bılmıyorum dıye galıba o bebegımın donmesıydı.cunku daha once gıttıgımızde kafası soldaydı en son gıttıgımızde sag taraftaydı yerını degıstırmıs bebegım
kızlar akıntısı olan varmı ya benim hamileliğin başından beri akıntım var..sürekli wc ye gidiyorum..

benımmm hem de cok var en son doktora gıttıgımde dha da artacak merak etme dedı.kokusuz sa sorun degıl dedı

nette okudum hıssetmedım ıyıkı de hıssetmedım allah korusun daha buyugunden
AMİNN canımm ben hissettim malesef biraz korktum ama çok şükür şiddetli değildi RABBİM korusun hamileyken daha hassas oluyoruz..ALLAHIMA emanetiz..

canım aynen ben de geçen sene haziranda kist ameliyatı olmuştum ama laparoskopi yöntemiyle. Sağ taraftaydı benim ve bu hamilelikte kasık ağrısı olduğu zaman hep ameliyat yerim ağrıyor.Sanırım ameliyat yeri ne kadar zaman geçse de daha hassas..

kan tahlili sonuçlarını aldım yarın dr gitcez netten baktım ama sorun yok gibi :26:ama açlık kan şekeri 80 çıktı yüksekmi sizce ?

canım nasılsın kurban dağıttın yakınınızdayız bizede göderseydin ya şaka ALLAH kabul etsin inşşşşş kucağına almakta nasip olur

benımmm hem de cok var en son doktora gıttıgımde dha da artacak merak etme dedı.kokusuz sa sorun degıl dedı
canım kokulumu kokusuzmu anlamıyorumki herşey kokuyo bana :)))) iltihap vardı ilaç verdi kullandım bitti..ondanda olabilir diede düşündüm ama demekki normal bişi..

canım nasılsın kurban dağıttın yakınınızdayız bizede göderseydin ya şaka ALLAH kabul etsin inşşşşş kucağına almakta nasip olur

adresini bilsem kendi ellerimle getirirdim ama malesef bilmiyorum iyiyim canım sen napıyosun bebeğin nasıl

AMİNN canımm ben hissettim malesef biraz korktum ama çok şükür şiddetli değildi RABBİM korusun hamileyken daha hassas oluyoruz..ALLAHIMA emanetiz..
aminnn devamı gelmesın allah bır daha yasatmasın sıddetı az bıle olsa
Eki Görüntüle 536034

teyzeleri biz geldik 9 hafta 4 günlüğüz :)))
maşallahh sızeee
canım kokulumu kokusuzmu anlamıyorumki herşey kokuyo bana :)))) iltihap vardı ilaç verdi kullandım bitti..ondanda olabilir diede düşündüm ama demekki normal bişi..

kokusuzsa normal dedı.hatta artacak dedi...napalım zor ama gunluk pedde kullanamıyorum doktorum kullanma dedı

adresini bilsem kendi ellerimle getirirdim ama malesef bilmiyorum iyiyim canım sen napıyosun bebeğin nasıl

saol canım benim şaka sana daha önce özeldende msj attım sanırım gelmedi inan bebeğine çok sevindim sürekli takip ederim seni biz ALLAHIMA binlerce şükür şimdilik iyiyiz

yok bir kotu durum yok hersey normal
onceki gun gibi
doktora gitmeye de daha cok var
5 kasim gibi gitmeyi dusunuyorum
saglikla buyusun bebislerimiz
tekmelerini hissedecegimiz zamanlar gelsin kizlar

kızlar bu arada hepinizin bebekleri hayırlı olsun inşşşşşşşş sağ salim alırsınız kucağınıza bende inşşşşş

başka bi topikten alıntıdır Bebek cinsiyetleri ile ilgili bir çok batıl inanç var batıl inançlara değinmeden önce bilimsel yaklaşımları yazmak istedim...
***ılk aylarda bulantısı çok olan kadının gerçekten kızı olabilir çünkü ilk aylarda bulantıya sebep olan hormonlar kız çocukların salgıladığı hormonlardır.
***Erkek bebeği olan hamile kadınlarda, karındaki tüylenmeler erkeklik hormonu, testesteron hormonu ile açıklanabilir.
***Bebeğin anne rahminin sağ tarafından eşi ile bağlanması(bebeğin sağda olacağı anlamına gelmez) %80 erkek bebek olabilir diye bazı çalışmalar varmış.
*** Eylül-Kasım arasında oluşan gebeliklerde erkek olma oranı %57 imiş bu oran eylülde birazdaha fazlaymış.
*** MSHCG hormonunun ceninin dişi olması durumunda daha fazla salgılandığını saptanmaktadır. Bu hormon kız bebeğe olan gebeliklerde çok daha fazla olduğu tezi vardır. (israilli bilim adamları)

Son düzenleme:
aminnn devamı gelmesın allah bır daha yasatmasın sıddetı az bıle olsa

evet canım AMİN....

kokusuzsa normal dedı.hatta artacak dedi...napalım zor ama gunluk pedde kullanamıyorum doktorum kullanma dedı
hmm benimde artabilir ozaman...bende kullanamıyorum canım hemen enfeksiyon yapıo..

saol canım benim şaka sana daha önce özeldende msj attım sanırım gelmedi inan bebeğine çok sevindim sürekli takip ederim seni biz ALLAHIMA binlerce şükür şimdilik iyiyiz

iyi olmana sevindim canım az kalmış oğlunun gelmesine hayırlısı ile kucağına al bebeğini az beklemedik onları

Canım sende hamilelıkle ılgılı hiç bir belirti yokki... hiç açık vermıyorsun =)))))))) hissedemiyorum hisedemiyorum =))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…