2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Aynen benımde 5 kılo vermem gerekıyordu .. Tatılın kurbanı oldum =)) neyseki hamılelıgımde 1 kılo vermısım =))))))

canım ikimizin doğum tarihleri aynı gibi benimde randevum 1 kasımda sen benden önce gidiceksin bakalım neler dicek doktor

Ya vallahi Seninle ilgili bi tahminde bulunamıyorum....bir tarafım erkek bir tarafım cıx cıx kız diyor =)))))))

Bende de var o ikileem bende birşey hissetmiyorum
yemin olsunn şimdi telefonu kapatım arkadaşım bebe kıyafetlerine bakıyorum erkek kıyafeti alacaktım ama dur kız alayım demiş sonra neyse bekleyim demiş, ilk defa sende kararsızım diyorr (onunda tahminleri tutar) sana bir türlüü hııı şu diyemiyorum diyor :26:
Bende mi var tuhaflık acaba Kimse mi hissedemez
Snowda mesela senin ki erkek hissediyorum ama kız olacak sanırım demişti

çin de rus da kız diyo zatii

ama hislerim de erkek diyo ilginç bi durum
:44::44:

Benim hislerde bişey demiyor kii
Ama çinde rusda kız diyorr
Hayırlııısııı
Veren Rabbim ruhen,bedenen sağlıklı,sıhatli,zeki evlatlar nasip etsinn

Son düzenleme:

sen diyince baktımda bendede sağda var normalde kuru bi cildim var ama sağda çıkmış bişiler ben kız hissedyorum başta beri bi ara karıştı ama pazartesi mecbur tekrar gitcem doktora yolculuk varda bi gidim kontrolden geçim dimi lazım tabi buda bahane oluyo bana belki cinsiyetini kesinleştirir 15 gün daha beklememiş olurum

Bugun bunu sosyal paylaşm sitesnde gormustm ıkımzde aynı sayfayı mı begendık acaba orda gorduk ? yksA sen baska bıryerden mı buldn

Kızlar kılo durumunuz nasıl .. Ben hiç kilo almadım karnımda herhangi bi çıkıntı yok .. Sizde durumlar nasıl..?

3 kilo aldım bile!!! ama hamile kalmadan önce günde bir veya iki öğün yerdim, şimdi üç öğün yiyorum genellikle. Gebelik öncesi plansız olarak kilo vermiştim nasılsa, normal bir insan gibi beslenmeye devam ettiğim sürece kilo konusunda kendimi frenlemeyi düşünmüyorum. tuzu biraz abarttığım için şişiyorum sanırım :) ama şişmeye devam edersem minyon olduğum için sonlara doğru civciv gibi görüneceğim çünkü üst bedenimden kilo alıyorum; belim çepeçevre biraz yağlandı sanki, göbekli bir hanım gibi karnım da çıktı, eski halimi bilenler karnımı görüp şaşırıyorlar artık...

Hayırlısı olsun canım .. yaklasık 3 hafta daha sabır etmemız gerekıyor :) Rabbim herkesın gönlüne göre versın ....

Merhaba Mayıs Anneleri;

Sayfalar o kadar hızlı akıyor ki yetişmekte zorlanıyorum :)

Biz bugün 10+5'iz :)Normalde 12+2'de kontrolümüz ama babamızın ısrarı üzerine arife günüde gideceğiz doktora :)

Kendi doktorum çalışmıyor o gün.Başka bir doktora gideceğiz.Eşim her zaman izin alamıyor.Madem arife günü tatil bende göreyim junioru dedi

12+2'De kendi doktor amcamıza gideceğiz.İkili tarama ve rutin kan tahlillerimizi yaptıracağız.Belki cinsiyetle ilgili bir tahmindede bulunabilir bize :)

Teşekkur ederm cnm :) iki kilo almam normal mi oluyo peki şimdiye kdr ?

Takip ettiğim bir diyetisyen var.. Oda bizler gibi hamile kaldı ve şuanda 8 aylık bir bebeği var. Tv programına cıktıgında ılk 4 ay kılo almamaya gayret gosterdım..4. aydan sonra 8 kılo aldım ve saglıklı bır cocuk dunyayya getirdim demişti... tabı herkesın bunyesı bir degıldır.. bu dusuncemı doktorla paylaşıcam uygun gorurse .. ılk 4 ay kılo almayı dusunmuyorum....

1.64 boyum hamile kalmadan önceki kilomda 56

walla tam ideal kiloda hamıle kalmışssın benım de 57 olmam lazım dı ama 65 le hamıle kaldım
evlenince 1 yıl da 10 kılo aldım

canım ikimizin doğum tarihleri aynı gibi benimde randevum 1 kasımda sen benden önce gidiceksin bakalım neler dicek doktor
baktım da bizim de dogum tarıhlerımız aynı gerci ben önce doğum yapacak mısım gibi geliyor
bebğim 38 haftada doğar diye tahmin ediyorum hamıle kaldıgımı 1 hafta sonra hissetmiştim adetten de 5 gun oncekı trstım pozıtıf çıkmıştı
bakalım hangimiz önce öğreneceğiz cinsiyeti

bnde ole dusunmustum pek bişeyde yemıyorum ama nasıl aldım kılo hayret ettm normalde kolay kılo alan bırısıde deglmdr 12haftada 2kilo alırsam çokta degl herlde :S

bnde ole dusunmustum pek bişeyde yemıyorum ama nasıl aldım kılo hayret ettm normalde kolay kılo alan bırısıde deglmdr 12haftada 2kilo alırsam çokta degl herlde :S

Ben ne dersem boş canım ... Doktora birdahaki gidişinde sorarsın.. Senin için en uygun olanı o bilir.. =)) ....................... Kaçtım ben Görüşmek dileğiyle =)

walla tam ideal kiloda hamıle kalmışssın benım de 57 olmam lazım dı ama 65 le hamıle kaldım
evlenince 1 yıl da 10 kılo aldım

bnde evlenınce aldım kılo onceden hıc alamıyodum okul stres sınav fln derken içimi rahatlattın ideal kilo diyince iki gundur şekere taktım kafayı şölenin bi şekerini buldum markette aldım jelıbon gııbı cok severm kendımı durduramıyorumm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…