2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

doğru söylüyorsun aslında ama o kadar hormonlu besleniyoruz ki eskiden dokunmayan şeyler şimdi dokunuyor.eskiden süt olmayınca mama mı vardı sanki dimi:))inşallah canım bir sıkıntı olmaz ben oz aman rfahatça yiyeyim yoğurdumu sütümü
ben düşük önleyici iğne olduğum için bildirdim bir ay sonra bir daha gel dedi ne yapacaklarsa

anladım canım kilo yapmasın diye yani.doğru ayranla da alırsın zaten bizim bünyemiz yoğurda daha müsaitmiş türklerin yani.yaptım bugün canım tüketeceğim artık rahatça

Merhaba arkadaşlar şimdi hastaneden geliyorum 11,5 haftalık olmuş ikili test için kan verdi. Salı günü sonuçları alacağım.doktorum şimdi cinsiyet belli olmaz dedi söylemedi

tatlılar yuzünden kilo aldım ben
hamıle kaldıgımdan beri hiç tatlı şeyler yiyemedim bal bile rahatsız ediyor geçen gün iş yerinde bir tane N**** (Siyahi) yedim 5 dakıka sürmedi tuvalete zor yetiştim
halbuki canım neler neler istiyo

sağlık ocağı derken aile hekimi dimi ?
bu arada maşallah canım yavruna

evet cnm aile hekimi
daha ancak elim erdide :)
ama ordakilerde çok ilgilendi
peki şimdi ne yapıcam dedim sen boşver biz artık her ay
seni arıycaz konuşcaz dedi :)[/QUOTE]

bende sağlık ocagına gitmiştim.hatta ilk oraya gittim. gecenlerde aradılar nasılsın,tansiyonun nasıl ödem var mı kilo aldın mı gibi sorular sordular...
bi ara gel kan değerlerini kontrol edelim tekrar dedi..
öyle yanii ilgileniyorlar..

slm mandıradan taze taze bende süt alıyordum ama bunun gerekli olmadıgını dr um söyledi mantıklı geldi banada mandıradan direk kendinin aldıgın sütler çok yaglı ilk olarak bizlerin o yaga ihtiyacı bebeginde yok aynı zamanda :)o yaglı sütler sadece kilo yapar bize,pastorize oldugundan emin olman için de en az yarım saat kaynatıcaksın ki onda bile şüphe duyuyorum ben o kaynatma aşamasında zaten sütün için içindeki yararlı olan bir çok bakteri kayboluyo :) sadece yaglı bir süt içmiş olucaksın ki dr umun bana dedigi kalsiyum için süt içiyosun 20 hafdtadan itibaren bebegin kemik gelişimi için önemli benim önerim lıght az yaglı süt içmeniz kızlar aynı zamanda bir çok etrafımdaki hamile arkadaslarımada dr ların önerisi yagı azaltılmış süt :)

Arkdaşım benimde aynı, bende buraya yazmayı düşünüyodum sen benden önce davranmışssın:)) benimde hamileliğimin başından beri sağ kasığım ve karnımın sağ köşesi ağrıyor ve sağ yanağım sivilce doldu, kuruluklar oluştu :) bakalım cinsiyetlerimiz nolcak :)

ayy çok duygulandım okurken, Allah eksik etmesin. benimde abim ve erkek kardeşim çok sevinmişti, ben izmirdeyim, abim ankarada, öğrendiğinin haftasonu çıktı geldi beni tebrik etmeye :) hepsi 4 gözle bekliyor canlarım benim

çin de rus da kız diyo zatii

ama hislerim de erkek diyo ilginç bi durum
:44::44:

benimde çin yaş eklersem erkek, eklemezsem kız, rus kız diyor ama etrafımdakiler heppp erkek diyor. benim içime doğan ise oda erkek :))

holy canım allah kolaylık versın sıkıntında..ınşallh bır an once rahata erersın.
gokçe hayırlı olsun paşan.herşey yolunda maşallh.

ben yıne ıyı degildim.yordu benı bu mıde bulantıları hastaneye gıttım yıne serum aldım.az toparlanacagım ınşallh.bayramdada yolculuk var boyle olursam hiç kımıldayamam bayramda zehır olur bana..doktor bayram oncesı gel yıne serum verelım rahatsız olursan dedı.sanırım çarşamba yıne serum alacagım.çok bıtkınım kızlar bu hamılelegım dıger hamıleleıklerımden beter gecıyo.çok yoruldum şimdiden allahı guc kuvvet ver bana.sabır ver duzelme ver.çocuklarımın hatırına.mıdem kazınıyo ama yıyememekten.şimdi bı kaç lokma yedım.off bin şükür..
ben ıkı hamılelegımdede pek guzelşemışstım.yuzum purusuzudu.ne leken oldu ne sıvılcem bızdede kız bebek annaye guzellık katar derler valal bende oyle oldu bak.bunda daha bışey yok kendıme bakamıyomki bı turlu.ama yuzunde bışey ok.kılo 2 kılo verdım.boyle gıderse daha verırırm sanırım.esneme yok genışleme yok.bakalım.allah duzelıpte yedıgım gunlerıde gostersın.amın..ee sızler nasılsınız.

Son düzenleme:
bebegımıde gordum kıpır kıpırdı.tan gunuyle uyumlu gıdıyoruz bakalım.cınsıyetını bend emerak edıyorum kızlar.bakalım ne olcak.

vakit bulduğumda size hamilelik hikayemi anlatmak istiyodum, nasip şimdiyeymiş
en son düşüğümü şubat 2011de yapmıştım, tabii tahliller tetkikler derken 1 sene korunmak zorunda kaldım. 1 senenin sonunda yani şubat 2012de Allah umreye gitmeyi nasip etti bana, gittim geldim korunmayı da bıraktım, 6 ay boyunca her ay azami dikkat ettim, her ay test yaptım hep negatifti. Bazen beklemek de zararlı olabiliyor diye kayınvlidemden rica ettim eşimi aşılamaya ikna edin dedim, neyse ramazan ayına denk gelmişti, eşim ramazan bitsin bakarız diye kısa cevap vermişmiş, vardır vakti zamanı demiş.
ertesi hfta ben ailemin yanına istanbula gittim ama tabii test yaptım da gittim ki pozitifse uçağa binmem diye düşündüm ama yine negatif çıktı. istanbuldan döndüğümün ertesi günü eşim ikna olmuştu ve biz tüp bebek merkezine gittik aşılamayı konuştuk, doktora hikayemizi anlattık. doktor tamam hasta ol şu şu tetkikleri yaptır gel dedi, ben havalara uçuyorum çünkü büyük bir adım atmıştık, eşimin okey vermesi mucize gibiydi benim için:)
afedersiniz :) benim gözüm (donumun ağında) hasta olcam diye beklemekte.. 4 gün geçti olmadım ama ben hiçç test yapmaya yanaşmıyorum çnkü istanbula giderken yaptım negatifti nasılsa diye bekliyorum hala. 4.günün gecesinde ablam aradı hastalandın mı hayır, sen dedi hamilesin rüyamda gördüm ben kalk test yap. evde de şükür ki test vardı, saat 23.00 civarı, test yaptım, biraz test idrar kaçırdım, ikinci çizgi silik çıktı dedim idrar bulaştı diye çıktı dedim ama ağlıyorum buarada :) lavaboda elimde telefon ablamla konuşuyrm ağlıyorum :)
hemen eşime seslendim, ikinci çizgi çıktı diye, anlamadı, sonra oda şaşırdı beklemiyorduk. aşılama yaptırcaz derken Allah aratmadı şükür. ertesi sabah sağlık ocağında kan verdim hamileydim, doktorumu arayıp söyleyince oda hem şaşırdı hem çok sevindi :))
eşim hemen aynı gün annesine babasına demiş, bakın ben size vakti var demiştim demiş :)))
çok şükür Allah ıma, Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin inş

Hepınıze mrhabalr bende 2012 mayıs annesıyım oglum suan 5.5 aylık. 3 mayısta dogdu cok sukur kocanmn oldu. sızlerınde hayırlısıyla seneye boyle olacak.sıze tavsıym bol bol uyuyun,esınızle bırlıkte yapmak ıstedıgınız ne varsa yapın. . cunku sora cok arıcaksınız. hamılelık cok guzel ve bence cok ozel bı surec tadını cıkarın. hepınıze guzel bı hamılelık dılıorum ınsallah evlatlarınızı sag saglım kucaklarsınız

ne mutlu
rabbim aratmamış işte :)
sağlıklı sıhhatli kucağındada görürsün inş

Saglikli beslenmek bunaltti benipizza ismarliycam aksama napiyim canim cekti

valla arada bende yapıyorum
gına geliyo sağlıklı yaşamdan
annecim azcık mikroplarıda tanı diyorum :)
napayim ama :/

canım bana doktor tarih söylemedi ben kadınlar kulubünden hesapladım tahmini doğum tarihimi ama burda 6 haftalık çıkmıştı doktorda ulturona baktı 6 haftalık dedi yani nette hesapladığım gibi ama 15 gün önce 10 gün sonra olabiliyomuş o tarihten ben 1 kasımda gidicem kontrole o zaman bi tarih söyler.cinsiyetini de çin ve rus takvimi kız diyo yüzük falında kız çıkıyo ama her gören çok güzelleşmişin oğlun olcak diyo ben oğlan hissediyorum eşim kız diyo ama ben kız olmasını çok istiyorum hayırlısı bakalım neler olcak

Saglikli beslenmek bunaltti benipizza ismarliycam aksama napiyim canim cekti

Benimde canım istiyor ara ara en son superfreshin hazır pizzasını artık dayanamadım yaptım ama yine gönlüm razı gelmedi üstündeki salam-sucukları ayıkladım,salçalı ekmek yedim anlayacağın
Bende buaralar asitli içmek istiyorum artık çok canım isteyince bir iki yudum nigde gazozu aldırdım eşime onu içiyorum

19.10.2012

Merhaba arkadaşlar ;

Öğretmen anne ve babanın kızı olan AYŞE İREM BAYINDIR 5 yaşındaki yeğenim geçen hafta Perşembe günü LÖSEMİ teşhisi konuldu şuanda kendisi ÜSTKAYNARCA/PENDİK Marmara üniversitesi Eğitim Araştırma hastanesinde yatmakta kemoterapi olduğu için her gün B rh (-) kan ihtiyacı duyulmaktadır. Zor bulunan bir kan olduğu için ve her gün istedikleri için bulmakta çok zorluk çekmekteyiz. Sizlerden ricam bu maili olabildiğince çok kişiye ulaştırmak belki 1 kişi daha bulmamıza yardımcı olabilirsiniz.

Kan grubu uyan kişiler lütfen şu numaralarda irtibata geçebilir.

BABASI Bilal Bayındır 0 505 357 72 41

DAYISI Erol Sarısoy 0 539 834 20 80

ah bende yıyebılsem yıyecegım ya.pek severım ama yok.

ya şu asit işini anlaymadım bi türlü
asit tamamen yasaksa maden suyu neden serbest

kızlar maşallah cinsiyetleri epey öğrenen olmuş hayırlı olsun, darısı başımıza.meraktan çatlıyorum kıyafet alcam.bi kaç tane aldım ama kesmedi:)hastane çıkışını alcam hemen öğrendiğimde.
öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…