- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.781
Valla Zehrahcım ben mandıradan aldığım sütü 20dk kaynattıktan sonra içiyorum. Uht süt de içiyorum, hepsini içiyorum. Hiç kalbimi bozmuyorum. Sen de öyle yap. Annem söyledi ben bebekken 6. aydan sonra annem bana köy sütü vermiş geceleri. Annem diyoki, 30 yıl önce kutu süt diye bişey yoktu, bi de bebeklere inek sütü verilmez diye bişey yoktu. Ben hep sanada abine de verdim diyo.
Ben biraz rahatım heralde. Çok şükür bize bişey olmamış çocukken, Allahın izniyle bebeklerimize de bişey olmaz.
Bir de kızlar Aile Hekimliğimize hamile olduğumuzu bildirmek zorundaymışız. Yoksa Aile Hekimimizin ve hemşirelerin maaşında kesinti yapıyormuş Sağlık bakanlığı. Haberiniz olsun.
canım balı hiç sütle kaynatırmıyım :) süt ısıtınca ılımasını bekleyıp balı içine koyuyorum :)
yağlı diye içme dedi ben nasılsa yarım lt ayran içiyorum onunlada gereklı vıtamını alıyorum
doğal yoğurdun varsa neguzel mis gibi sağlıklı bol bol tuketırsın ..
ah ah bızde giriş kattayız kapının önünde sigara içiyorlar evın ıcıne gelıyor koku suan bıle bırı oturmuş içiyo
esıme dedım kagıt as kapı önünde ıcmeyın dıye hamıle ıken dahada hassas oluyoruz mıdem kalktı
bnde evlenınce aldım kılo onceden hıc alamıyodum okul stres sınav fln derken içimi rahatlattın ideal kilo diyince iki gundur şekere taktım kafayı şölenin bi şekerini buldum markette aldım jelıbon gııbı cok severm kendımı durduramıyorumm
sağlık ocağı derken aile hekimi dimi ?
bu arada maşallah canım yavruna
doğru söylüyorsun aslında ama o kadar hormonlu besleniyoruz ki eskiden dokunmayan şeyler şimdi dokunuyor.eskiden süt olmayınca mama mı vardı sanki dimi:))inşallah canım bir sıkıntı olmaz ben oz aman rfahatça yiyeyim yoğurdumu sütümü
ben düşük önleyici iğne olduğum için bildirdim bir ay sonra bir daha gel dedi ne yapacaklarsa
anladım canım kilo yapmasın diye yani.doğru ayranla da alırsın zaten bizim bünyemiz yoğurda daha müsaitmiş türklerin yani.yaptım bugün canım tüketeceğim artık rahatça
Kızlar sizde var mı? Sağ yanağım pütür pütür oldu 2-3de sivilce attı
Ama sol yanağım tertemiz, pütürlük bile yookk?
Yumurtanın fırçalanmışla, fırçalanmamış tarafı gibi
Regli zamanlarımıda takip etmiyorum şimdii acaba buaralarda vucut böyle mi attı
Zeynep ipucu olur mu sana? Bak sivilce bastı bana
aile bireylerinden ilk olarak kardeşime bu gün "dayı" olacağını söyledim üniversite okuyor yanımda değil ahh keşke olsaydı tepkisini yanımda gösterseydi
canımın içi nasıl sevindi ağlamaktan konuşamadıı "abla işte bu hayatımdaki eksik buymuş,2 saniyede hayatımın amacı değişti sanki" dedi
nasıl duygulandım çok seviyorum onu rabbim herpimize hayırlı evlatlar versin kardeşim gibi..
bu gün babamın yaşgünü güzel bir yemek organize ettik eşimle hediyelerimizi de aldık tabi en büyük hediye torun haberi olacak videoya çektircem eşime ve ölümsüzleştircez bu anları inşallah çok heyecanlıyım
çin de rus da kız diyo zatii
ama hislerim de erkek diyo ilginç bi durum :44::44:
vakit bulduğumda size hamilelik hikayemi anlatmak istiyodum, nasip şimdiyeymiş
en son düşüğümü şubat 2011de yapmıştım, tabii tahliller tetkikler derken 1 sene korunmak zorunda kaldım. 1 senenin sonunda yani şubat 2012de Allah umreye gitmeyi nasip etti bana, gittim geldim korunmayı da bıraktım, 6 ay boyunca her ay azami dikkat ettim, her ay test yaptım hep negatifti. Bazen beklemek de zararlı olabiliyor diye kayınvlidemden rica ettim eşimi aşılamaya ikna edin dedim, neyse ramazan ayına denk gelmişti, eşim ramazan bitsin bakarız diye kısa cevap vermişmiş, vardır vakti zamanı demiş.
ertesi hfta ben ailemin yanına istanbula gittim ama tabii test yaptım da gittim ki pozitifse uçağa binmem diye düşündüm ama yine negatif çıktı. istanbuldan döndüğümün ertesi günü eşim ikna olmuştu ve biz tüp bebek merkezine gittik aşılamayı konuştuk, doktora hikayemizi anlattık. doktor tamam hasta ol şu şu tetkikleri yaptır gel dedi, ben havalara uçuyorum çünkü büyük bir adım atmıştık, eşimin okey vermesi mucize gibiydi benim için:)
afedersiniz :) benim gözüm (donumun ağında) hasta olcam diye beklemekte.. 4 gün geçti olmadım ama ben hiçç test yapmaya yanaşmıyorum çnkü istanbula giderken yaptım negatifti nasılsa diye bekliyorum hala. 4.günün gecesinde ablam aradı hastalandın mı hayır, sen dedi hamilesin rüyamda gördüm ben kalk test yap. evde de şükür ki test vardı, saat 23.00 civarı, test yaptım, biraz test idrar kaçırdım, ikinci çizgi silik çıktı dedim idrar bulaştı diye çıktı dedim ama ağlıyorum buarada :) lavaboda elimde telefon ablamla konuşuyrm ağlıyorum :)
hemen eşime seslendim, ikinci çizgi çıktı diye, anlamadı, sonra oda şaşırdı beklemiyorduk. aşılama yaptırcaz derken Allah aratmadı şükür. ertesi sabah sağlık ocağında kan verdim hamileydim, doktorumu arayıp söyleyince oda hem şaşırdı hem çok sevindi :))
eşim hemen aynı gün annesine babasına demiş, bakın ben size vakti var demiştim demiş :)))
çok şükür Allah ıma, Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin inş
Saglikli beslenmek bunaltti benipizza ismarliycam aksama napiyim canim cekti
walla tam ideal kiloda hamıle kalmışssın benım de 57 olmam lazım dı ama 65 le hamıle kaldım
evlenince 1 yıl da 10 kılo aldım
baktım da bizim de dogum tarıhlerımız aynıgerci ben önce doğum yapacak mısım gibi geliyor
bebğim 38 haftada doğar diye tahmin ediyorum hamıle kaldıgımı 1 hafta sonra hissetmiştim adetten de 5 gun oncekı trstım pozıtıf çıkmıştı
bakalım hangimiz önce öğreneceğiz cinsiyeti
Saglikli beslenmek bunaltti benipizza ismarliycam aksama napiyim canim cekti
ne mutlu
rabbim aratmamış işte :)
sağlıklı sıhhatli kucağındada görürsün inş
valla arada bende yapıyorum
gına geliyo sağlıklı yaşamdan
annecim azcık mikroplarıda tanı diyorum :)
napayim ama :/
Benimde canım istiyor ara ara en son superfreshin hazır pizzasını artık dayanamadım yaptım ama yine gönlüm razı gelmedi üstündeki salam-sucukları ayıkladım,salçalı ekmek yedim anlayacağın
Bende buaralar asitli içmek istiyorum artık çok canım isteyince bir iki yudum nigde gazozu aldırdım eşime onu içiyorum
Benimde canım istiyor ara ara en son superfreshin hazır pizzasını artık dayanamadım yaptım ama yine gönlüm razı gelmedi üstündeki salam-sucukları ayıkladım,salçalı ekmek yedim anlayacağın
Bende buaralar asitli içmek istiyorum artık çok canım isteyince bir iki yudum nigde gazozu aldırdım eşime onu içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?