2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

allah yardımcıları olsun ınşallh

maşallah.. burayı hiç bu kadar kalabalık görmemiştim.. ne güzel.. sık giremiyorum. tüm sayfalara yetişemiyorum...
kızlar yarın doktor kontrolüm var, sabırsızlıkla bekliyordum bu günü. en son 3 hafta önce gitmiştk.. hayırlı sağlıklı haberlerle gelirim inşallah.. çok heyecanlıyım kuzum ne durumda acaba, hep rüyalarıma giriyor..

güzel anneler merak ettim internetten araştırdım bebişlerimizin ruhu 14.haftada üfleniyomuş hoca ayetle açıklıyo ben 40 günlükken diye duymuştum ama değilmiş 14 haftada olan yok galiba daha 13. haftalara var

Kız bebekler de belli olmuş,hani geç belli olurdu.yoksa tahminlerde mi var ankette kızlar ben bu hafta topiği takip edemedm fazla.anket de çok iyi olmuş tşkler emeği geçenlere.inş bize de ankete katılmak nasip olur.

sadece sütün yağ boyutuysa az içiyorum bende ama kaynadıktan sonra üstündeki kaymağı ayırıyorum böylelikle sütüm yarım yağlı olur muu acaba :))
neyse içerken dikkat edeyim ben kavanoza koyuyordum zaten dibinde birikiyordu yağı onu almayayım öyleyse

ya şu asit işini anlaymadım bi türlü
asit tamamen yasaksa maden suyu neden serbest

kolanın yasak olmasının bir sebebi de kafein aslında sadece asit değil yani çayın da aynı şekilde bide içindeki asit yapay kolanın maden suyu daha doğal
kafeinin fazla alınması erken doğumlara ve gelişim geriliğine sebep olabiliyormuş tabi kesin değil yine de

Allahım acil şifa versin küçük yavrucağaa
Dilerimm en kısa zamanda bulunuurrr
Rabbim evlerden uzak etsin, hasta olanlara dilerim en kısa zamanda dermanını ve şifasını versin...

ya şu asit işini anlaymadım bi türlü
asit tamamen yasaksa maden suyu neden serbest

Maden suyu bazlı içecek (kendinden asitli yani), mineralin verdiği sertlik var canım

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar ben bugun tarama testı ıcın gıttım hastaneye bugun ultrasyonda baktı doktorum kan verdım bebegımızın cınsıyetını ogrenmek ıstedım ama poposuunu gosterıyorrr pozısyonu oyleymıs boyle durur dedı doktorlAar 20 gun sonra gelırsınız ozaman ogrenırsınız dedıııı hayırlısı bakalım ogrenenler neguzle ogrenmıslerr zaten butun cocuklar boyle durur dedı oylemı arakdaslar ben bılmedıgım ıcın ters yanıı popsu dısarıda yuzu koyun oluyor sanırım :/ bılenlerınız varmı onun dısında cok sukur bebegımızın saglıgı gelısımı ıyı gıdıyormus benden haberler boyleee hakkımızda hayırlsıı bakalım

ya bide kıpır kıpır olmuş topiğimizin bebekleri maşallah.bayramdan sonra doktora gitcem iple çekiyorum inş hareketlerini görebilirim ben de.

ben bişey yaptım kızlar iyi mi ettm bilmiyorum.bi ay öncesnde kimyasal gebelk geçirdim diye progestan kullanıyodum 20 gün falan kullandm bıraktm doktora sormadan.kanamam yok ama sarı akıntm var başından beri.doktora niye sormadm çünkü adam bana ne yazdığını unutmuş bile sinirlerm bozuldu.hap da ağır geliyo bana ben de bıraktm.2. kutuyu hiç bşye bakmadan yazdır bitince sağlık ocağına demişti.

Son düzenleme:

Bende özledimm bebişimiiiii
Elim göbeğimde uyuyorum coğu zaman, konuşuyorum ara araa
ama rüya olarak bebek göremedim hiç
Ne tuhaf hamileyim ben yaa

gozun aydın canımmm tuhh solmemeısss ben ısrar eder dayanamzdım
yarın bıze anlat mutlakaaa cok heyecanlıdır emınım
Kızlar kılo durumunuz nasıl .. Ben hiç kilo almadım karnımda herhangi bi çıkıntı yok .. Sizde durumlar nasıl..?
2 kılo almısım bende
mrb cnm ne guel erkenden gıdıyorsun hayırlı haberlele gel ınsallah
Merhaba arkadaşlar şimdi hastaneden geliyorum 11,5 haftalık olmuş ikili test için kan verdi. Salı günü sonuçları alacağım.doktorum şimdi cinsiyet belli olmaz dedi söylemedi
inşallah sonucların guzel cıkar cnm
Saglikli beslenmek bunaltti benipizza ismarliycam aksama napiyim canim cekti
bendee bendeee bu hafta cok guzel beslendımkendımı odullendırıyorum dısarı cıkıyoruz bu aksam
cnm kske bırakmasaydın banada cok agır geldı 3 kutu bıtırdım ben yınede allaha emanet bebklerımız

kıslarrr bugun benim doğum günüm
ve bu yas gunumde en güzell hediyemi aldım göbüşümde
seneye kucağımda olur ınsallahh:)))

?gokche cnm oglun mu oluyor ben mı kacırdım??

ciniyetlerını ogrenenler netlesınce ozelden de yazarsa daha kolay eklerım lısteye

yarın bıze anlat mutlakaaa cok heyecanlıdır emınım

tabiki anlatırım

bu arada kızlar ben decavit multivitamin kullanmaya başladım 3 gün oldu doktor folik asiti bıraktırdı

göğüs ağrım sızım biraz hafifledi bi de daha enerjik hissediyorum acaba bu vitaminle alakalımıdır ya??
:26:

BEBEK ANNE KARNININ SAĞINDA İSE ERKEK SOLUNDA HİSSEDİLİRSE KIZ OLDUĞU VARSAYILIR (İlk sağında hissetim sonra sağda da solda da hissettim).

Hamile olan bayanın başına o görmeden bir fiske tuz atılır.Eger bayan ilk önce burnunu ellerse erkek bebeği,ağzını ellerse kız bebeği olur (Saçımı kaşımıştım)

Bebeğin kalp atışları hızlıysa erkek, düşükse kızdır (?) (söylemedi doktor)

Ucunda nikah yüzüğü olan altın kolye anne adayının avcunun üzerinde serbestçe sallandırılır. Eğer madalyon küresel hareket ediyorsa bebek erkek, ileri geri hareket ediyorsa kızdır. (küresel hareket etti)

Eğer bir erkek bebek gebe bir kadına ilgili davranıyorsa bu anne adayının karnındaki bebeğin kız olduğu anlamına gelir. (kız bebekler uslu duruyor)

Gebe bir kadına elini göstermesini söyleyin: size avcunun içini gösterirse kızı, elinin sırtını gösteriyorsa oğlu olacaktır. (?)

Anne adayının gebelikte sol memesi sağa göre daha büyükse kızı, sağ daha büyükse oğlu olacaktır. (İkisi aynı )

Anne adayının varsa oğlunun kafasının arkasına dikkatlice bakın: saçların kafanın arkasında dairesel olarak dağıldığı nokta şeklindeki saçsız alan kafanın ortasındaysa kız kardeşi, yandaysa erkek kardeşi olacaktır. (?)

Sol göz kapağınızı elinizce hafifçe aşağı çekin. Eğer v şeklinde bir damar yapısı görüyorsanız kızınız olacak. (Anlamadım)

Küçük çocuklar arasında bebeğinizin cinsiyeti hakkında anket yapın, oldukça iyi tutturuyorlarmış. (Bi kız bi erkek dedi)

Bir önceki çocuğunuz önce " anne" dediyse şimdiki çocuğunuz kız, "baba" dediyse erkek olacak. (?)

Mayalıların yöntemi: Anne adayının gebe kaldığı zamandaki yaşı ve yılı, ikisi de çift sayı ya da tek sayıysa bebek kız, biri tek diğeri çift sayıysa bebek erkek demektir.

Gebelikten önce ve gebelik boyunca daha çok tuzlu yerseniz oğlunuz, tatlı yerseniz kızınız olur. (Tatlı-tuzlu ayırmadım)

Yatağınızın altına bir tahta kaşık ve bir de makas koyun kızınız olsun. 16:)

Bir diş sarımsak yiyin, terinizde sarımsak kokusu varsa bebeğiniz erkek, koku yoksa kızdır. (Herkesde kokar o be)

Gebe kaldığınız cinsel ilişki esnasında kim daha "istekli ve ateşli" davrandıysa bebek onun cinsiyetinden olur. 17:)

Gebelikte bacaklarınız adeta bir ağacın gövdesi gibi şekilsiz ve kalın hale geldiyse oğlunuz olacak, şeklinde değişiklik olmadıysa kızınız olacak. (Tüy dolu )

Ekmeğin kenarını tercih ediyorsanız bebeğiniz erkek, ortasını seviyorsanız kızdır.

Gebelikte elleriniz kuruduysa bebeğiniz erkek, yumuşaklığını ve narinliğini koruduysa kızdır.

Gebelikte iştahınız açıldıysa oğlunuz, yiyemiyorsanız (erken gebelikte) kızınız olacak.

Eğer gebelikte yüzünüzde ve göğsünüzde sivilceler çıktıysa kızınız olacak. (İşte belirliyici etken )

Rüyalarınıza güvenin, kız görüyorsanız kızınız olacak.

Bebeğinizi yukarıda taşıyorsanız oğlunuz, aşağıda taşıyorsanız kızınız olacak. Tam tersini de iddia edenler var.

Karnınız sivriyse bebeğiniz erkektir.

Eğer arkadan bakıldığında gebe olduğunuz anlaşılmıyorsa bebeğiniz erkektir.

Karnınızda tüyler çıktıysa oğlunuz olacak. (huuuhuuu)

Meme ucunuz çok koyulaştıysa oğlunuz olacak.

Yumurtlama gününüz ile yaşınızın toplamı tek sayıysa erkek, çift sayıysa kızınız olacak.

benım son satım 21 agustos nette baktım 28 mayıs dpgım tarıhı dıyordu pazartesı de doktor dedı beklenen dogum tarıhı dıye bakalım nasip
ben de 13 hafta içinde gideyim diyorum kntrole biraz daha büyür

ayy cnm benimde aynen hatta göğüslermde bile pütür pütür
benım tezlerim doğrumu cıkacak napcak genelde kız bebekler annenın cıldını bozarmıs
ama bellide olmaz:)))))))
kıslar geçmişi okuyum dedım ne mumkun:)))

arkadaşlar, fikrinizi almak istiyorum
dün gece başşlayan karın ağrım var, sanki adet olacakmışım gbi, takvime baktım henüz adet günüm gelmedi yumurtlama günümde geçmiş, bugunde biraz ara ara hissediyorum, herhngi bi leke veya kanamam yok, sizlerde de böyle ağrı hisseden var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…