2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Gunaydin canim kahverengi akinti gelmisti o durdu simdi evet sarimsi geliyor ama herzaman degil buyuk tuvaletimi yapriktan sonra geliyor nedense

Kabizlik varmi Guzelim ikinma fazla ondan da kaynaklanabilir
Kayisi kurusu ye ilik su ic

iyiyim bugun tiroit dr una gittik .ben de hipotiroidi de var.degerim normal cikti ama biraz yuksek doz verdi bebek benim tiroidimi kullanicakmis 14.haftaya kadar yani hersey yolunda cok sukur yarin da bebegin kalp atisini dinlemeye gidicez insallah

gecmıs olasun cnm...yarın duyucakmısn kalp atıslarınıı ayy hadi inşallah guzel haberle gel ılk kalp atısımız da senden

Cinsel iliski ne durumda acikcasi bn korkuyorum 12 gundur tik yok
Bugun ben yonettim esimi zorlamadan
Drlarin dedigine gore dusuk riski yoksa serbestmis cinsel iliski
Ne dersiniz adamlari tutmak ne mumkun 3 ay boyunca

Cinsel iliski ne durumda acikcasi bn korkuyorum 12 gundur tik yok
Bugun ben yonettim esimi zorlamadan
Drlarin dedigine gore dusuk riski yoksa serbestmis cinsel iliski
Ne dersiniz adamlari tutmak ne mumkun 3 ay boyunca

Walla ben istiyorum esim olmaz diyo 3ay bitene kadar dokunmayacakmis bana sonra da dr izin verirse bakariz dedi ama bebise bisey olcak diye yapmayiz hic herhalde

gurbetguzeli
ben de ogrendim iliskiyi biraktik
aslinda oyle bir sart yok ama ilk ay bebek yerine oturana kadar kalp atislarina kadar temkinli olamk istedim ben
sonucta daha once dusuk yasadim
benim doktorum hamile oldugumu ogrenince kalp atislarina kadar yasakliyor iliskiyi
ama baska doktora gittim gecen, hersey serbest dedi
degisiyor ama biz ara verdik, cok zor oluyor eskiden cok duzenli iliskimiz varken simdi yok ama doktoruma bir gideyim ondan sonra kasmiycam kendimi eger hersey yolunda ise devam ederiz.

Walla ben istiyorum esim olmaz diyo 3ay bitene kadar dokunmayacakmis bana sonra da dr izin verirse bakariz dedi ama bebise bisey olcak diye yapmayiz hic herhalde

eger dusuk tehdidi yoksa bilimsel olarak hicbir sakincasi yok aslinda
ama su an biz de korkuyoruz
dun bir yakinlastik sabir dedik sonra doktora bir goruneyim hersey yolunda mi o ne derse artik

Snow cum cnm bnm 4 cocugun yanina rica etsem : nazar: lik koyarmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…