2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
olabılır cnm baklahıl de sut urunlerı de gaz yapar esın sırtını sıvazlasın ole dedıler bana

ins sali gunu bebisimi goreyim 10.haftada gidicem bir daha kontrole

gunaydin kizlar Allahima bin sukur akintim kesildi.ama bebisim dun bizi cok korkuttu neyse ki bugun biraz daha rahat kafam her wc ye gittigimde kontrol ediyorum asagimi

cnmgecmıs olsun nasıl akıntı?benım sureklı sarımsı akıntım oluyor boylemıydı senınkıde?

Selamlar,
Ben de bir mayıs annesi aday adayıyım :) şimdilik 5 hafta 2 günlüğüz muhtemel doğum tarihimiz babamızın doğum günü, 3 mayıs :) Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin.

ne güzel babayla aynı tarihlerde doğmak :)) benim bebeğimde (Allah nasip ederse) babannesiyle aynı zamanda doğacak,inş o tarihlerde olur çünkü kayınvaldemi cok severim :))

Selamlar,

Ben de aranıza katılıyorum sevgili anne adayları. Çok heyecanlı bir bekleyiş olacak :)))

hosgeldınız aramzıaaa satınızı ve yasını yazarsanız lısteye ekleyeyım sızi...

ve kacıncı bebegınız oldugunuda :)

Son düzenleme:
folik asid iciyorum ben kizlar zaten birbucuk yildir iciyordum fakat izin etrye gicince bir ay icemedim aksadi ramazanda vardi
hamis oldugumu ogrenince hemen basladim yeniden sanirim 2 ay daha icerim sonra birak der dr
sizler basladinizmi vakit kaybetmeyin baslayin derim folsäure

haftaya cumartesi 7 hafatliksin bebegin kalb atini bile dinlersin aman dikkat et cnm fazla sik da girme ultrasala

en son gıttıgımde doktor 10 gun sonra kalp atısı ıcın gelın dedı ama karından bakıcak vajınal bakmaz heralde keseyı gorduk ya...vjınal bakar dıyemı sık gırme dedın cnm?

cnm benım doktorum hamılelıkten once baslatmadı ıstedım kullanayımmı dedım hayır hamıle kalınca dedı bana...sımdı folık plus verdı gunde 2 defa ıcıyorum

en son gıttıgımde doktor 10 gun sonra kalp atısı ıcın gelın dedı ama karından bakıcak vajınal bakmaz heralde keseyı gorduk ya...vjınal bakar dıyemı sık gırme dedın cnm?
cnm dr solemis tv de mecbur kalmadikca ultrasona girmeyin demis
ayy hadı ınsallahhhh gıtde gör bebişini için rahatlasın
amin dua edin ne olur dayanadim yine erken gidicem
cnm benım doktorum hamılelıkten once baslatmadı ıstedım kullanayımmı dedım hayır hamıle kalınca dedı bana...sımdı folık plus verdı gunde 2 defa ıcıyorum
cnm bnde ictim surekli dr birakma dedi bana gunde bir sefer iciyorum

bende mayıs annesi adayıyım ve çok mutluyum peş peşe 2 düşük yaptım ve cok korkuyorum bebegıme bısey olucak diye bu 3. gebelıgım allah hepimizin yardımcısı olsun aranızda keseyi gören varmı

Haklisin.. zaten bekleyemiyorum korkuyla geciyo her dakika.. cokta sancm var.. kivraniyorm koltukta.. yarm baska hastanee gideyim bari..

sakın altta baktırma özellikle ilk haftalarda benım düşük tehlikem vardı cinsel ilişki bile yasakken alttan baktılar ve düştü bebegim bol bol dinlenmeye çalış ve dua et ben şuan mayıs annesi adayıyım ve senın korkuyla gecırıorum günleri allah yardımcımız olsun cnım

bende mayıs annesi adayıyım ve çok mutluyum peş peşe 2 düşük yaptım ve cok korkuyorum bebegıme bısey olucak diye bu 3. gebelıgım allah hepimizin yardımcısı olsun aranızda keseyi gören varmı

Cnm hosgeldin Allahim tamamina erirsin hep iyi dusun iyi olsun guzeli
YA MUBDI 99 KERRE ESIN SAG ELINI KARNINDA GEZDIRSIN VE BU ALLAH CC MUBAREK ISMI OKUSUN Allahim
Bebegini her turlu kotulukten koruyacaktirE

evet canim onceden basladim ve simdi de iciyorum
hosgeldin aramiza, onceki dusuklerini dusunme bu bambaska birsey benim de bir dusuk var ama simdi doguracagim gunu hayal ediyorum

Cnm hosgeldin Allahim tamamina erirsin hep iyi dusun iyi olsun guzeli
YA MUBDI 99 KERRE ESIN SAG ELINI KARNINDA GEZDIRSIN VE BU ALLAH CC MUBAREK ISMI OKUSUN Allahim
Bebegini her turlu kotulukten koruyacaktirE
bunu kendimiz de soyleyebiliyor muyuz?
esimiz olmasi sart mi
dun uyandigimda icimden geldi ben de okudum ama :44:

canım benim adetim 6gün gecikti,evde test yaptık koyu koyu 2cizgiyi görünce cıldırdık :)) ilk gebelik olunca olayı netleştirmek icin gittik doktora,10gün sonra bi kez daha gidicem inş o zaman duyarız kalbini :))
hosgeldin aramiza, ne guzel bir duygu o cift cizgi di mi saglikla doguralim hep beraber

gunaydin kizlar Allahima bin sukur akintim kesildi.ama bebisim dun bizi cok korkuttu neyse ki bugun biraz daha rahat kafam her wc ye gittigimde kontrol ediyorum asagimi
ohhh cok sevindim canim:emir_bebek:saglikla kucagina alirsin bebisini insallah
Selamlar,
Ben de bir mayıs annesi aday adayıyım :) şimdilik 5 hafta 2 günlüğüz muhtemel doğum tarihimiz babamızın doğum günü, 3 mayıs :) Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Selamlar,

Ben de aranıza katılıyorum sevgili anne adayları. Çok heyecanlı bir bekleyiş olacak :)))

merhabalar..aranıza beni de eklerseniz sevinirim..yaş 36 sat 27 temmuz....pazartesi doktora gidiyorum...
sizler de hosgeldiniz kizlar
ne guzel baya kalabliklastikSary benim de 3 mayis gorunuyor seninle ayni satimiz dogum tarihimiz

teyzelerii aldımmm dun bebeişlerımı gobusume
bol bol dualrınızı beklıorum bebeklerınızle:) 14 eylulde sonucu haber vercem ınsallh

hadi canim umarim aramiza katildiginin mujdesini vereceksin bize en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…