- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
olabılır cnm baklahıl de sut urunlerı de gaz yapar esın sırtını sıvazlasın ole dedıler banaronyacim canim ya cokozluyoruz seni
adini aniyoruz hep
yardimlarini unutamayiz
geldi bebegim sonunda cok sukur insalah saglikla devam eder bu sefer
yok canim gazli hicbir sey icmiyorum
hatta cay kahveyi bile biraktim
ama baklagil cok tuketiyorum onlar gaz yapiyordur bir de sut urunleri de bende belki gaz yapiyor az cok
duphaston bebegin rahme tutunmasini saglar
hic korkma o zaman
oh tabi o baksin sana
cnm sen su an 5+5 sin
tabi de ultrasonda degisir gec dollenme ve erken dollenme var durumaa goreee
Artık mayıs annesi olamayacağım.
Sebebi burada;
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/551011-agustosta-hamile-kalanlar-2012-a-85.html
yani 6 haftalık:))artık cumartesı bakalım ne dıcek bu gıtmemde herseyı detaylı konusruz gıbıme gelıyor
merhaba herkese bugün doktora gittim ve bende mayıs annesi olucam inşş :)) bizim bebek cok kücük ultrasonda görünmüyor((
teyzelerii aldımmm dun bebeişlerımı gobusume
bol bol dualrınızı beklıorum bebeklerınızle:) 14 eylulde sonucu haber vercem ınsallh
merhabalar..aranıza beni de eklerseniz sevinirim..yaş 36 sat 27 temmuz....pazartesi doktora gidiyorum...
gunaydin kizlar Allahima bin sukur akintim kesildi.ama bebisim dun bizi cok korkuttu neyse ki bugun biraz daha rahat kafam her wc ye gittigimde kontrol ediyorum asagimi
Selamlar,
Ben de bir mayıs annesi aday adayıyım :) şimdilik 5 hafta 2 günlüğüz muhtemel doğum tarihimiz babamızın doğum günü, 3 mayıs :) Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin.
ne güzel babayla aynı tarihlerde doğmak :)) benim bebeğimde (Allah nasip ederse) babannesiyle aynı zamanda doğacak,inş o tarihlerde olur çünkü kayınvaldemi cok severim :))
Selamlar,
Ben de aranıza katılıyorum sevgili anne adayları. Çok heyecanlı bir bekleyiş olacak :)))
haftaya cumartesi 7 hafatliksin bebegin kalb atini bile dinlersin aman dikkat et cnm fazla sik da girme ultrasala
ins sali gunu bebisimi goreyim10.haftada gidicem bir daha kontrole
folik asid iciyorum ben kizlar zaten birbucuk yildir iciyordum fakat izin etrye gicince bir ay icemedim aksadi ramazanda vardi
hamis oldugumu ogrenince hemen basladim yeniden sanirim 2 ay daha icerim sonra birak der dr
sizler basladinizmi vakit kaybetmeyin baslayin derim folsäure
cnm dr solemis tv de mecbur kalmadikca ultrasona girmeyin demisen son gıttıgımde doktor 10 gun sonra kalp atısı ıcın gelın dedı ama karından bakıcak vajınal bakmaz heralde keseyı gorduk ya...vjınal bakar dıyemı sık gırme dedın cnm?
amin dua edin ne olur dayanadim yine erken gidicemayy hadı ınsallahhhh gıtde gör bebişini için rahatlasın
cnm bnde ictim surekli dr birakma dedi bana gunde bir sefer iciyorumcnm benım doktorum hamılelıkten once baslatmadı ıstedım kullanayımmı dedım hayır hamıle kalınca dedı bana...sımdı folık plus verdı gunde 2 defa ıcıyorum
Haklisin.. zaten bekleyemiyorum korkuyla geciyo her dakika.. cokta sancm var.. kivraniyorm koltukta.. yarm baska hastanee gideyim bari..
bende mayıs annesi adayıyım ve çok mutluyum peş peşe 2 düşük yaptım ve cok korkuyorum bebegıme bısey olucak diye bu 3. gebelıgım allah hepimizin yardımcısı olsun aranızda keseyi gören varmı
evet canim onceden basladim ve simdi de iciyorumfolik asid iciyorum ben kizlar zaten birbucuk yildir iciyordum fakat izin etrye gicince bir ay icemedim aksadi ramazanda vardi
hamis oldugumu ogrenince hemen basladim yeniden sanirim 2 ay daha icerim sonra birak der dr
sizler basladinizmi vakit kaybetmeyin baslayin derim folsäure
hosgeldin aramiza, onceki dusuklerini dusunme bu bambaska birseybende mayıs annesi adayıyım ve çok mutluyum peş peşe 2 düşük yaptım ve cok korkuyorum bebegıme bısey olucak diye bu 3. gebelıgım allah hepimizin yardımcısı olsun aranızda keseyi gören varmı
bunu kendimiz de soyleyebiliyor muyuz?Cnm hosgeldin Allahim tamamina erirsin hep iyi dusun iyi olsun guzeli
YA MUBDI 99 KERRE ESIN SAG ELINI KARNINDA GEZDIRSIN VE BU ALLAH CC MUBAREK ISMI OKUSUN Allahim
Bebegini her turlu kotulukten koruyacaktirE
hosgeldin aramiza, ne guzel bir duygu o cift cizgi di micanım benim adetim 6gün gecikti,evde test yaptık koyu koyu 2cizgiyi görünce cıldırdık :)) ilk gebelik olunca olayı netleştirmek icin gittik doktora,10gün sonra bi kez daha gidicem inş o zaman duyarız kalbini :))
ohhh cok sevindim canim:emir_bebek:saglikla kucagina alirsin bebisini insallahgunaydin kizlar Allahima bin sukur akintim kesildi.ama bebisim dun bizi cok korkuttu neyse ki bugun biraz daha rahat kafam her wc ye gittigimde kontrol ediyorum asagimi
Selamlar,
Ben de bir mayıs annesi aday adayıyım :) şimdilik 5 hafta 2 günlüğüz muhtemel doğum tarihimiz babamızın doğum günü, 3 mayıs :) Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Selamlar,
Ben de aranıza katılıyorum sevgili anne adayları. Çok heyecanlı bir bekleyiş olacak :)))
sizler de hosgeldiniz kizlarmerhabalar..aranıza beni de eklerseniz sevinirim..yaş 36 sat 27 temmuz....pazartesi doktora gidiyorum...
teyzelerii aldımmm dun bebeişlerımı gobusume
bol bol dualrınızı beklıorum bebeklerınızle:) 14 eylulde sonucu haber vercem ınsallh
cnmgecmıs olsun nasıl akıntı?benım sureklı sarımsı akıntım oluyor boylemıydı senınkıde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?