2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bunları nerden buldun kehanet gibi:))
benim yıllardır bildiğim şeylerle çelişiyor bazıları mesela yüzük ileri geri giden erkek küresel kız diyo yıllardır 2 oğlan bir kız çıkıyor bana bide şimdi tam tersi oluyor o zaman
bide canı tatlı çekenin erkek ekşi tuzlu çekenin kız çocuğu olur diye biliyorum ben

cnm kske bırakmasaydın banada cok agır geldı 3 kutu bıtırdım ben yınede allaha emanet bebklerımız

sen de kanama falan olmuş muydu canım niye o kdar kullandırdı?bide nasıl kararverdi yazması gerektiğine.benimki ben kimyasal gebelk geçirdim diye yazdı ne hormona baktı kandan ne akıntımı kanamamı sordu ne de ultrasondan bakarken bişey dedi

Hanımların dikkatineeeeeeee overlock makinası ayagınıza geldi.. Ya benim bugun cok nefesim daralıyo sanki yetmiyo oksijen derin nefes alıp offfff dıyorum geçiyo ama anlık geçiyo napcam bılmıyorum mıdem de cok kotu agırlık hıssedıyorum kendimi cok bitkin yorgun halsız hıssedıyorum ne yapmalıyım sizce :44:

vitamin kullanıyormusun? doktor bana decavit multivitamin yazdı nasıl enerjiğim anlatamam parmağımı kaldırcak halim yoktu

vitamin kullanıyormusun? doktor bana decavit multivitamin yazdı nasıl enerjiğim anlatamam parmağımı kaldırcak halim yoktu

Yok kullanmıyorum canım ilk defa bugun boyle oldum nefes almakta zorlanıyorm iş fln yapmadım oysa ıkı kere makına calıstırdım camasr fln astım topladm okdr. Vitamin vermişti bayadır kullanmıyorum midemi bulandırıyodu içince :44:

bence kullanmalısın boşuna verilmiyor canım her vitamini yeteri kadar alamayabilirsin iyi beslensen de

Ben normalolduğunu düşünüyorum çünkü benimde ağrılarım oldu ama kanamam olmadı ama aynı regl sancısı gıbiydi ayaklarıda sıcak tutmak lazım tabı ben çok dikkat edemıyorum. Bırde kızlar sız beslenmenız için neler yıyorsunz benım canım hiç birşy yemek ıstemıyor ama bı taraftanda üzülüyorm meleğim beslenemiyecek diye neler yıyosunuz bende yıyeyım elımden geldığince

haklısn cnm içtm şimdi ilacımııı afern banaaaa

ilaç olarak görme onu miniğine güzel güzel vitamin olarak dönücek inşallah ihmal de etme özellikle ilk aylarda çok halsizlik olabilirmiş miniğin bünyenden besleniyor bünyeni güçsüz bırakma tatlım

Birsey diyecegim,ben bebegimin ilk hareketlerini gordugumde ac karinla gitmistim kipir kipr oynuyordu,tatli yemekle ne alakasi var bebegin hareket etmesinin bilen varsa desin lutfen?

aç karına kalmakta aslında bır altetrnatıf cunku anne ac kalınca cocuk daha hareket edıyormus içerde bu yuzden ılk 3 ay aclık orucları tutmamız tavsıye edılıyor

1.64 boyum hamile kalmadan önceki kilomda 56

maşallah canım ne guzel ıdeal kgda hamıle kaldın

ah ah inşallah bızlerd öyle oluruz doktorum 10 kg ızın verdı kı benımde sınırım buydu
bakalım neler olucak zamanla görücez:)

canım 2 doktorumda nedense tatlı ıcın cok uyardı benı onları yıyıyp bebegını tatlıyla şişirme
tuzlu cıps yada dıgerlerı yerıne tatlının uzerınde durması dusundurucu bu yuzden dıkkat et balım
tatlı cnaın cektıkce meyve ye hurma ye

lıght sutler işlemden gecmıs oluyor canım az ıc normal sut ıc dıyor uzmanlar
bı ara 27 kg verdım 1 yılda o donem delı gıbı arastırıyordum
yoğurdu bıle yarım yaglı almıyorum tam yaglı
her bır ıslem vıtamınden dogallıktan uzaklastırma demek

bende aynı hiç iştahım yok sadece sabahları çok acıkıyorum o kadar canm hiç bişey yemek istemiyor dr verdiği ilacıda kullanamıyorum çok üzülüyorum ama napayım

bende aynı hiç iştahım yok sadece sabahları çok acıkıyorum o kadar canm hiç bişey yemek istemiyor dr verdiği ilacıda kullanamıyorum çok üzülüyorum ama napayım

ay canım aynı ben bende sabahları çok aç uyanıyorum karnım açlıktan büzüşmüş oluyo inş. açılır iştahımız

tedavıye gerek kalmadan vermıs Rabbım ne guzel canım

Saglikli beslenmek bunaltti benipizza ismarliycam aksama napiyim canim cekti

aferın canıma :) bende pızza hastası bırıyım 2 kere dısarda yedım ınce hamur ve sadece sebze olanları
sucuk salam kesınlıklte tuketmıcem yuzde yuz guvenılır bıle deseler ne olur ne olmaz

kıslarrr bugun benim doğum günüm
ve bu yas gunumde en güzell hediyemi aldım göbüşümde
seneye kucağımda olur ınsallahh:)))

doğum gunun kutlu olsun canım nıce yıllarla esın ve cocugunla inşallah :)

eheheh süper cnm bende kızartma yapıorum arada napimm:)))

bak şimdi nasılda yoldan cıkarıyorlar bızı :)

canım hamılelıgım ılk basndan berı bende agrı var gece 2 de agrıyla kıvrandım yatakta normal yanı

asitli iecekler zararlı ı kızlar ben içiyorum çayda içiyorum dr. içme demedi bende yasak diildir diye içiyordum

Doktorum bana canın ne istiyosa yiyip içebilirsin demişti.. Sağlıkocagındakı ebe sey dedı kola cips cikolata aburcubur gibi şeyler yememeye çalış dedi nedn dediğimde fazla kilo yapmasın dıye dedı bebege bı zararından bahsetmedı yanii. Biz şimdi okuyoruz burdan araştırıyorzya birazda bizim pimpirikliğimiz bence korkuyoruz bişeycikler olmasın sağlıklı beslenelm dıye dıkkat edıyoruz :)

asitli iecekler zararlı ı kızlar ben içiyorum çayda içiyorum dr. içme demedi bende yasak diildir diye içiyordum

canım cay kahvede zararlı ılla ıcıceksen ac karına degıl ve acık ıcme dedı doktor kı Allahtan kahve ıcmem cay sevmem
asıtlı evet kesınlıkle normal zamanda bıle bıze zararlıkı hamıleyken aman dıyım

canım 3 aydan sonra dırek anneden beslenıyor bebek
ve anne saglıklı beslenırse cocuk erken dogsa bıle kuveze alınmayabılıyor
ben kendı adıma hamıle degılken bıle saglıklı beslenmeye dıkkat edıyorum arada kendımı gevsetıp
sonra sıkı yonetıme gecıyordum hamılelıge hazırlanırken beden temızlıgı yaptım vucudu arındırdım
cocuga ne kadar saglıklı yer temın edersek inşallah daha dırenclı olurlar

doktor açık iç dedi değil mi yanlış yazdın herhalde

Evet doğru tabi bende içmemeye çalışacağım artık birde benım karnım şiş kızlar sizinde oluormu şişkinlik gaz galiba

kızlar lierac diye bir krem var çatlaklar için herkes ondan bahsediyor ama ne de olsa kimyasal...aktarda kakao yağı özü diye bişey varmış o da iyi geliyor dediler..siz ne düşünüyorsunuz?

Evet doğru tabi bende içmemeye çalışacağım artık birde benım karnım şiş kızlar sizinde oluormu şişkinlik gaz galiba

eveet gün içinde gaz oluyor sabah kalktığımda karnım düz hamilelikten önceki gibi ama gündüz şiş oluyo

kızlar lierac diye bir krem var çatlaklar için herkes ondan bahsediyor ama ne de olsa kimyasal...aktarda kakao yağı özü diye bişey varmış o da iyi geliyor dediler..siz ne düşünüyorsunuz?

zamanı gelince kullancağız artık birşeyler bide susam yağı varmış galiba badem yağı kullanan da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…