2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar lierac diye bir krem var çatlaklar için herkes ondan bahsediyor ama ne de olsa kimyasal...aktarda kakao yağı özü diye bişey varmış o da iyi geliyor dediler..siz ne düşünüyorsunuz?

daha erkenmıs 4. ayımdan sonra kullanıcam doktorumla konusup doğal yaglar dusunuyorum
lierac bende cok duydum ama dedıgın gıbı kımyasal ..

Kızlar aklıma bi fikir geldi.cinsiyetler yavaş yavaş belli oluyo peşinden de isimler gelir artık,topiğin başındaki tabloya isim sütununu da eklesek fikirleşsek güzel olur dimi.olabilir mi başkanım

Bişey daha diycem kızlar kabe hurması yiyomusunuz?doğumu kolaylaştırdığına ve son haftalarda yenmesi gerektiğine dair yazılar okumuştum internetten ama geçende bi arkadaşım şimdiden ye ben yedim dedi.var mı yiyeniniz?çok besleyici, eğer şu an yememizde sakınca yoksa hepimiz günde en az 1 tane yeriz.

ben cok severim hamile kalmadan once gunde 8 tane falan yerdim, cok faydali
ama hamile kalinca biraktim cunku rahim kasilmasi yapar mi, dusuk sebebi olur mu acaba gibi dusunup de yemedim bir turlu, birsye bildigimden degil de hani son zamanalr yeniliyorsa simdi belki yi gelmez gibi dusunmustum
ama gunde 1 tane olabilir herhalde

cnm bendede oluyor ama benım adet gunum geldı sayılır sankı allah korusun sökulcekte sökulemıyormus gıbı
cnm hamılelıgımı ogrendıgımınertesıgunu nokta sekılde 2 kere fln olmustu daha da olmadı bunu doktora soyledım toplamda 3 kutu ıc ve bırak dedi...cokhalsızdım aglıyordum mahvettı benı sonunda buradakı saolsun arkadaslar vajınal yoldan da alınabılcegını hatırlatıı ve oyle kullandım cok da rahat oldu halsızlık fln pek yapmadı oyle kullanınca
o nefes daralması bendede mevcut ıcım daralıyor gıbı oluyor korkuyorum hele gecen gece sankı astım varmıs gıbı daralmısbalkona cıktım hava aldım da kendıme geldım
Kızlar aklıma bi fikir geldi.cinsiyetler yavaş yavaş belli oluyo peşinden de isimler gelir artık,topiğin başındaki tabloya isim sütununu da eklesek fikirleşsek güzel olur dimi.olabilir mi başkanım
cok ıyı fıkır cnm:)

medıne hurmasımı?yoksa domatese benzeyen hurmalar varya o muben medıne hurmasına bayılrıım cerez gıbı yerımama cevremdekıler yeme dedı ıyı degıl dedıler...

dun de nette bı sıtede denk geldım aynen kopyalıyayım;

kızlar hurma gerçekten bir mucize..düne kadar hiç sancım yoktu..dün ikindin yedim hurma..yarım saate sancım başladı biraz devam etti geçti tabiii..hergün yemeye çalışıyordum bitmişti..tekrar aldım..tavsiye ederim..hurma sancıları sıklaştırıyor ve düzenli hale getiriyor..doğumuda kolaylaştırıyor..hep duyardım etrafımdan..gerçekten doğruymuş..benim gibi 40 a giripte tık olmayanlar için:)))

Gunaydin kizlar. ben 10+2 deyim. dun doktora gittik. kalp atisi 157 idi. bir de ayaklarini ve kollarini salliyordu.. cinsiyet ogrenmek icin cok erken ama tahmininizi ogrenebilir miyim?
bir 3 gundur basim agriyor, migren gibi, gecmek bilmiyor, normal mi ne yapabilirim? ve bir de gazim cok var. gorenler beni 4 aylik falan saniyor. simdiden tesekkurler

günaydın arkadaslarr herkeze hayırlı bır hafta sonu diliyorummm

bugun benım 12 + 1 haftam :) henüz cinsiyeti öğrenmedik 15 gun sonra gidicez hayırlısı bakalımmmm

ben zayıfım normalden bırazzzz ama saglıklıyım sükür bugun goguslerımın ıyce sısmeye basladını fark ettımm sanırımmm 9 ayda ıdeaal olculerıme ulasacagım :) garip ama bu kucuklerle nasıl emzırecegım derdım ama demekkı buyurmus

kızlar lierac diye bir krem var çatlaklar için herkes ondan bahsediyor ama ne de olsa kimyasal...aktarda kakao yağı özü diye bişey varmış o da iyi geliyor dediler..siz ne düşünüyorsunuz?

cnm ne olursa olsun kimyasal
ayrıca tamam belki aktardaki yağlarda %100 saf değil ama hiç olmazsa daha iyi
ben kullanmaya başladım ama karışım yapıyorum
bu listedekiler 40 tl tuttu ama sadece yağ olduğundan sanırım doğumdan sonraya bile kalabilir
tavsiye ederim günde bi kez bile bana yetiyo yumuşaklığından anlıyorum
buarada hazır kremler 3 ayı doldurduktan sonra
bu tip yağlar 3 ay içinde başlayabiliyorsun dr demişti işte listem

Susam Yağı
Buğday Yağı
Fındık Yağı
Havuç Yağı
Limon yağı
Kakao yağı
Kayısı Yağı
Şeftali yağı
Üzüm çekirdeği yağı
Badem yağı

Karışımdaki yağların faydaları

Susam Yağı: Kuru ciltlere, kirpik ve kaşlara rahatlıkla uygulanır.
Cildi besleyici ve güneş ışınlarından koruyucu özellikler taşır. Cilde
derinlemesine işler, temizleyicii ve zararlı maddelerden arındırıcı
olarak kullanılabilir.
Buğday Yağı: Hücre yenileyici, yara, yanık ve diğer cilt
problemlerinde, kırışıklıklarda etkili olarak kullanılır. Cilt, güneş
ve doğum lekelerini giderir.
Fındık Yağı: Kuru ve yıpranmış ciltlerde rahatlıkla uygulanır. Doğum
öncesi, doğum sonrası cildin esnekliğini sağlamak ve cilt çatlağını
önlemek amacıyla masaj yapılarak kullanılabilir.
Havuç Yağı: Cildin bozulmasını önler. Güneş yanıklarının iyileşmesine
yardımcı olur., hücre yenileyicidir. İçerdiği provitamin A ve lesitin
, cilt sertliklerini yumuşatır, cilde renk kazandırır.
Limon yağı: Sivilceleri giderir, cildi güzelleştirir, tonik olarak
kullanılabilir. Mikrop kırıcı, sıkıştırıcı, sağlamlaştırıcı, gerdirici
özelliği vardır ve cildi yağdan arındırır. Masaj yapılarak kullanılır.
Nemli bir pamuk yardımıyla cilt temizlenmelidir.
Kakao yağı: Hamilelik sonrası cilt bozulmalarına karşı faydalıdır.
Dudak çatlaması ve ciltte pullanmaya karşı kullanılır.
Kayısı Yağı: Yüz temizliğinde kullanılır. Akneleri temizler, cilde
canlılık verir. Yaşlanma ile ortaya çıkan kırışıkları giderir.
Nemlendirici özelliğe sahiptir.
Şeftali yağı: Cilt bakımında peeling yapmak için kullanılabilir.
Üzüm çekirdeği yağı: Değerli bir cilt koruyucusudur. Cilt koruyucu ve
yaşlanmayı gec ***iktirici bir etkisi olan bu yağ, alerji yapmadığı için
hassas ciltler için de uygun! Cilt kırışıklarını giderir, cildin
sarkmasını önler. Aromaterapide de kullanılıyor ve en iyi masaj
yağlarından birisidir. Eklem ağrıları için üzüm çekirdeği yağı ile
masaj tavsiye edilmektedir.
Badem yağı ile el ve ayaklarına masaj yaparsan, onların yumuşacık
olmasını sağlamış olursun!

canım bendede oluyo 2 gündür belim ağrıyodu dün hem bel hem karın ağrısından uyuyamadım sanırım adet günlerimizde yaşıycaz bu tür şeyler..

bizim tanıdgımızda kakao yagı kantoran yagı badem yagını karstırdını solemıstıııı bende ıste bakalım senınkılerdende alış karısıtırıp kullanacagım ınsallah ıse yaraar cok zayfımmm ve kılo alınmca cok olur sanırım catlagım

uyuyamıyorum galıba faranjıt oldum heryerım agrıyor 3 ten berı ayaktayım

gecmis olsun canim
ayniyi sanirim ben de dun gece uyuyamadim aslinda iki gecedir 4te kalkiyorum sonra uyuamiyorum gundz de uykuyla geciyor tum vaktim

cok sicak ya da soguk icme faranjitin varsa bir de kaloriferler yaniyor mu bilmiyorum oyleyse ortami nemli tutmaya calisabilirsin
umarim cabuk gecer oksuruge cevirmeden

geçmiş olsun arkadaşlar acil şifalar diliyorum.

biraz daha geçsin hepsinden alıp bende karıstırayım
günaydın güzel anneler
erkenden uyandım gene
bebeğim minicik olsa da sabahları benı resmen su için uyandırıyor sonra da karnım acıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…