2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
biraz daha geçsin hepsinden alıp bende karıstırayım
günaydın güzel anneler
erkenden uyandım gene
bebeğim minicik olsa da sabahları benı resmen su için uyandırıyor sonra da karnım acıkıyor

gunaydinnnn
beni de geceleri iki kere wc icin uyandiriyor
benim de midem kaziniyor kalktigimda ama bulanti da olunca ekmek peynir kucuk parca yemeye calisiyorum o kadar, o da zor gidiyor

kizlar bu arada cevremden duydugum kadariyla onemli olan karin gerilmeden kullanmakmis bunlari
sonra is isten geciyor diyorlar
en basta baslanirsa daha etkili olur deniliyor bilmiyorum
ben kullanmiyorum su an hicbir sey

gunaydinnnn
benim de midem kaziniyor kalktigimda ama bulanti da olunca ekmek peynir kucuk parca yemeye calisiyorum o kadar, o da zor gidiyor

yatagın yanına su, kayısı , ceviz koyuyorum uyanınca yiyorum
en nefret ettiğim şey gece wc için kalkmaktı o da geldi başıma
gece yataktan cıkmayı sevmiyorum
yarın kayınvalidem de olacağım , gece oldugunda evlerinden biraz ürperiyorum şimdi bir de her gece wc durumu olacak inş 1 haftayı sağ salim atlatırım

kizlar bu arada cevremden duydugum kadariyla onemli olan karin gerilmeden kullanmakmis bunlari
sonra is isten geciyor diyorlar
en basta baslanirsa daha etkili olur deniliyor bilmiyorum
ben kullanmiyorum su an hicbir sey

bişey soracağım senin yazıların renkli oluyor profil ayarlarından bende ayarladım yazı tipiydi rengiydi falan ama bana değişmiş durmuyor acaba diğer kullanıcılar mı görüyor ki ??

Merhaba mayıs 2013 anneleri...
Hamileliğimin başından beri hep bebe yağı kullanarak göbeğimi nemli tutmaya çalıştım.
34 haftalık hamileydim ve nst'ye bağlandığımda asistan kızlar "aaaa ne güzel hiç çatlağın yok"diyorlardı.
Ben de seviniyordum tabi...Taaaa ki 36.haftaya kadar.Birden göbeğim ve basen bölgem çatlamaya başladı ama çok da rahatsız edici görünmüyordu.Acı gerçek ile doğumdan sonra karşılaştım.Göbek ve basen bölgem kıpkırmızı yırtıklar içindeydi.Şuan o kırmızılık yerini pembeliğe bıraksa da yine de bu görüntü çok can sıkıcı.
Aynı şekilde mustela,lireac tarzı kremler süren diğer arkadaşlarmızda da çatlama oldu maalesef.Herhalde bu biraz genetik ve vucut tipi ile alakalı diye düşünüyorum.Tabi siz yinede nemlendirmeyi ihmal etmeyin

Kilo ise ben 24 haftalık olana kadar sadece 5 kilo aldım.O haftadan sonra ise 38.haftamda doğum yaptım ve toplamda 14-15 kilo aldım.
Doğum sonrası ödem falan gittiğinde 9 kilo vermiştim ama süt olsun diye yiyince geri aldım o kiloları .
Aynı şekilde 20-25 kilo alıp doğum yapan bazı arkadaşlar şuan eski görünümlerine kavuştular bile.
Yani herşey kişinin kendisinde bitiyor.
Hamilelik çooooook özel ve güzel bir duygu.Ben o günlerimi çok ama çok özlüyorum.Doyasıya güzel bir hamilelik dönemi geçirmeniz dileği ile...

Günaydın kızlar

ben çok rahatım çok şükür

fakat her yerim çatlıyor cildim çok kuru, sürekli zeytinyağı sürüyorum, pervin bulgak aldığım kremim kargoda

annemde ne sürersen sür kızım , ben çatladım, genetik bu sende olacak dedi ve benimki çok erken başldı ,yapcak birşey yok dedi annem

canım yanıyor iğne iğne batıyor karnımda çok büyük değil , hatta karnım yok yanı ama etim kırmızı kırmızı kaşınıyor

benimki hastaliktan degil de, nedense uyku tutmuyor iki gecedir
belki gunduz cok uyudugum icin bilmiyorum
ama aklima surekli bebegim geliyor birseyler dusunuyorum uykum kaciyor sanirim
sonra bulanti durumu oyle uyuyamadim

GÜNDÜZ uyorsanız kesınlkle oyuzdendır e tabı bebısıı dusunme hayal etme heycanıda ınsanı alır kendınden heycandan kacar uykuu
bulantı ıcın ılac vermedımı doktorunuz?

gunaydinnnn

BENDE inanılmaz aç bi insan olmaya basladım yahu :)))9

gece kesintisiz uyanan bende 1 yada 2 kez kesşn wc ye kalkıyorum ve saat 3 2 herneyse ozaman kesın acıkmıs oluyorum 3 ogun yıorum aralarda yemeye calıssamda ıs pek ımkan vermıyorum amaaa cok yıorum allahtan kılo problemım yok bakalım nasıl olucak bu ac halımmmm

GÜNDÜZ uyorsanız kesınlkle oyuzdendır e tabı bebısıı dusunme hayal etme heycanıda ınsanı alır kendınden heycandan kacar uykuu
bulantı ıcın ılac vermedımı doktorunuz?

yok bahsetmisim birkac kez ama ilactan bahsetmedi
geceleri beni cok etkiliyor, bugun gunduz uyumamaya calisayim ben en iyisi, gunduz bir bakiyorum saatlerce uyumusum koltukta gece de uykum kaciyor tabi

ne guzel yaaa
ben de istahli olmak istiyorum artik
herseyi rahatca yiyebilmek
su an o donemde degilim bakalim gecer herhalde

yok bahsetmisim birkac kez ama ilactan bahsetmedi
geceleri beni cok etkiliyor, bugun gunduz uyumamaya calisayim ben en iyisi, gunduz bir bakiyorum saatlerce uyumusum koltukta gece de uykum kaciyor tabi

BENDE öğürme oluyor sevmedıgım kokularda bulantı gıbı degıl arada bır ona bıle ılac verduı doktorum ama ben ıcmıyorum yaa vıtamın ler harıcınde dıkkat etmeye calsııyorummm sanırım senınkıdee kullanmanı ıstememıstır belkıdee aslında dogal yontemlerle gıderılebılrımı bılmıyorum yada cekılıyor sanırım sadeceee bulantııı sukur ben ıyım yaa bebegımı gormesem neredeyse hamılee degılıımm sanırım masallhhh... allahım sandaaaa bır anonce ferahlık versın rhatla sende ınsallah

ne guzel yaaa
ben de istahli olmak istiyorum artik
herseyi rahatca yiyebilmek
su an o donemde degilim bakalim gecer herhalde

ınsallah canım yaa ınsallah rabbımmm bu guzel yolda rahtlamanızı nasıp etsnnn
ben bazen kendımden krokuyorum dun gece canım nohut ve pılav cektııı artıı bıldıgınızzz beyın varya tuzlayıp ondan yıyesım geldııı esımee soleıdm nerdeyse zor tuttum onu gıdıp bulu getırecektı de ıkna ettım hayır dıee bu nasıl bı bunyee 44 kılo 1 63 boyundayım bakmayın kılolu falanda degıl ama ıcımee fıl kactı sanırım

sa
sadece genetik de değil.. Ben hiç çatlamadım.. kız kardeşim çok çatladı..Bence bu durum kişinin vücut yapısı, kendine ne kadar iyi baktığın nemlendirdiğin, ne kadar kilo aldığın, hangi hızla kilo alıp verdiğin gibi durumlar ile alakalı...

Biz tedbiri elden bırakmayacağız sadece..

günaydın güzel annelerrr herkes iyidir inşallah

banyoyu ovdum içim dışıma çıktı çamaşırsuyu ve kireç sökücü kokusundan

Son düzenleme:

uff bende iş çıkışı yapıcam
nası olcak bakalım
bide akşam yemeğe de misafir var yani hızlı da olmam gerek
daha önceden çok vukatımda var onları karıştırmaktan dolyı
zehirsiz kokusuz hemen hallederim inş

Günaydınnn canım bgn daha iyim Allah a şükür ama sol kalçama kıramp giriyo benmde cok isim var bugun utu yapcam yatak odası cok kotu nevresım degstrcm silip suprcm toz alcm tuvalt bnyo temızlıcem mutfak dolaplarınıda silmem lazım ama eşim yapma bosver kalsın kendını yorma aksam gelınce ben hallederm dedı ama onada kıyamıyorum işten gelip bide temızlık mı yaptırcam :44: maskeyle fln halledicem artık napalım, k.v yapmıyo o işleri bnde yapmıyodum nezamndan beri temızlemedım tuvalete afedersinizde yani ondan bekledm ama yok. Mutfak dolaplarını sandalyeye cıkıp halletmem lazım üstleri bi zararı olur mu kızlar ? :44:

birde şey sormak istiyorum benim bacaklarımda catlaklarım cok evlendıkten sonra oldu göbişim büyünce kesin karnımdada fazla catlaklar olusucak ve bacaklarımdakıler kalcamdakıler cogalıcak bence ama annem de tek bı catlak yok teyzemde var ama genetik mi bilmiyorum ne yağları uygun olur alıp bende simdiden kullanmk istiyorum cunku basıma gelıceklerı bılıyorum kaçıncı aydan sonra kullanmak uygun olur ve hangi yağlardan guvenle kullanabılırım teskkur ederm sorularm bu kdr

Son düzenleme:
cnm oglunmu oluyor :) eger yanls gormedysem ..ben cok gıremıorm oyuzden gozumden kacmıs cok sevındım tebrık edıyorm :))))))nezamn bellı oldu ? bıde ben lıstede yokum solemıstım satımı ama eklemeyı unuttun heralde sat 25 temmuz yasım 27 tahmını dogum 1mayıs

MASALLAH CANIM NAPTIN SEN YAA ANNEM ILK GUNDEN BERI BANA UZAK DUR Diyor bendee çamaşır suyu olmadan yaapamayanlardanım ama cok zararlıymıs kımyasallll temas dırek soluyoruzzz ben artık hıc okadar yogun kullanmıyorum bulasıkta falan bı kac damla okadar onun dısısndaa cıf kullanıyorrrmmm deterjanlarıda karıstırmıyorum aman dıkkat et lutfenn ıstersen ıcındekıı ılac zehrını alsın yogurt falan yesınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…