- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.881
BENDE inanılmaz aç bi insan olmaya basladım yahu :)))9
gece kesintisiz uyanan bende 1 yada 2 kez kesşn wc ye kalkıyorum ve saat 3 2 herneyse ozaman kesın acıkmıs oluyorum 3 ogun yıorum aralarda yemeye calıssamda ıs pek ımkan vermıyorum amaaa cok yıorum allahtan kılo problemım yok bakalım nasıl olucak bu ac halımmmm
Olmaz mi olur zarari tabi sizde vur deyince oldurmeyin kzlar yahu!sandalye tepesinde ne isi var hamile insanin!esin yapsin onlari valla yazik etme kendine bebegine de 9ay boyunca kendinle bebegini dusun,zaten sonra herkes herseyi senden bekliycek azcik keyif yapin lutfenGünaydınnn canım bgn daha iyim Allah a şükür ama sol kalçama kıramp giriyobenmde cok isim var bugun utu yapcam yatak odası cok kotu nevresım degstrcm silip suprcm toz alcm tuvalt bnyo temızlıcem mutfak dolaplarınıda silmem lazım ama eşim yapma bosver kalsın kendını yorma aksam gelınce ben hallederm dedı ama onada kıyamıyorum işten gelip bide temızlık mı yaptırcam :44: maskeyle fln halledicem artık napalım, k.v yapmıyo o işleri bnde yapmıyodum nezamndan beri temızlemedım tuvalete afedersinizde yani ondan bekledm ama yok. Mutfak dolaplarını sandalyeye cıkıp halletmem lazım üstleri bi zararı olur mu kızlar ?
Olmaz mi olur zarari tabi sizde vur deyince oldurmeyin kzlar yahu!sandalye tepesinde ne isi var hamile insanin!esin yapsin onlari valla yazik etme kendine bebegine de 9ay boyunca kendinle bebegini dusun,zaten sonra herkes herseyi senden bekliycek azcik keyif yapin lutfen
Günaydınnn canım bgn daha iyim Allah a şükür ama sol kalçama kıramp giriyobenmde cok isim var bugun utu yapcam yatak odası cok kotu nevresım degstrcm silip suprcm toz alcm tuvalt bnyo temızlıcem mutfak dolaplarınıda silmem lazım ama eşim yapma bosver kalsın kendını yorma aksam gelınce ben hallederm dedı ama onada kıyamıyorum işten gelip bide temızlık mı yaptırcam :44: maskeyle fln halledicem artık napalım, k.v yapmıyo o işleri bnde yapmıyodum nezamndan beri temızlemedım tuvalete afedersinizde yani ondan bekledm ama yok. Mutfak dolaplarını sandalyeye cıkıp halletmem lazım üstleri bi zararı olur mu kızlar ? :44:
birde şey sormak istiyorum benim bacaklarımda catlaklarım cok evlendıkten sonra oldu göbişim büyünce kesin karnımdada fazla catlaklar olusucak ve bacaklarımdakıler kalcamdakıler cogalıcak bence ama annem de tek bı catlak yok teyzemde var ama genetik mi bilmiyorum ne yağları uygun olur alıp bende simdiden kullanmk istiyorum cunku basıma gelıceklerı bılıyorumkaçıncı aydan sonra kullanmak uygun olur ve hangi yağlardan guvenle kullanabılırım teskkur ederm sorularm bu kdr
çok pis ama ya dayanamıyorm k.v de yapmaynca zoruma gdıyo pis gordukce dellenıyormmm
ya canim o kadar yipratma kendini hamilesin
sandalye tepesinde olur mu Allah korusun dusersin, uzanican falan ne bileyim bence yapma
birak bir sure kirli kalsin
hamile olarak boyle isleri birkac gune yayip yavas yavas yapmak lazim bence tabi sen bilirsin
ben de oyleydim surekli silerdim evi
simdi toz icinde yasiyrum ama gozume batmiyor
icimdeki cani dusunuyorum cunku
minimum seviyede yapiyorum temizligi artik
Kızlar allah aşkınıza ne işiniz var çamaşır suyuyla falan
hiç kıymeti yokmu bebeğinizin birşey olursa ne yapacaksınız
biraz mantık lütfen
Aynen bnde oyleyım gecelerı wcye kalkıyorm ama uyandıgım zaman farknda oluyorm tbı gıdıyrm gecelerı korkarm bazen esimi uyandırıyorum :18: sabahları mıdem kazınıyo delı gıbı ama yemek ne mumkun tabı zorla braz ekmek yıyorm sütten yumurtadan yogurttan acayip tiksindimm :44:
tesekkur ederım cnm 6:30 uyumusum 10 da kalktım hla yatıyorum hıcbırseyım tutmuyor doktorumu aradım bogaz pastılı alabılecegımı ve vermıdon yada parol ıcebılecegımı soyledı...cok zor yaa her yerım agrıyor sankıgecmis olsun canim
ayniyi sanirim ben de dun gece uyuyamadim aslinda iki gecedir 4te kalkiyorum sonra uyuamiyorum gundz de uykuyla geciyor tum vaktim
cok sicak ya da soguk icme faranjitin varsabir de kaloriferler yaniyor mu bilmiyorum oyleyse ortami nemli tutmaya calisabilirsin
umarim cabuk gecer oksuruge cevirmeden
cnm oglunmu oluyor :) eger yanls gormedysem ..ben cok gıremıorm oyuzden gozumden kacmıs cok sevındım tebrık edıyorm :))))))nezamn bellı oldu ? bıde ben lıstede yokum solemıstım satımı ama eklemeyı unuttun heralde sat 25 temmuz yasım 27 tahmını dogum 1mayıs
CANIM EN AZINDAN süt ürünlerini tüketemesende domates salatalık zeytın alsan denesenn ınsallah bir anonce bu tıskınmelerın gecerde rahatlarsın bende kotu kokular alınca oguruyorum yadaa bzennn parfum kokularına deterjanlarda mıdemı bulandırıyor
tesekkur ederım cnm 6:30 uyumusum 10 da kalktım hla yatıyorum hıcbırseyım tutmuyor doktorumu aradım bogaz pastılı alabılecegımı ve vermıdon yada parol ıcebılecegımı soyledı...cok zor yaa her yerım agrıyor sankı
evet cnm cok sukur oglum oluyor...ama canım ben senı o zmn lısteye eklemıstım ve lıstede varsın sata gore sırasıyla bakarsan gorebılırsın
kızlar mrb bugun nasılsınız ? ben ne yasem midem kaynıyor zor hazmediyorum(
Bende öğürüyorum ya mide boş oldugundan cıkaramıyorum cogu zaman öğğğ öğğğ geziyorum ortada genelde sabah kahvaltısı kokusundan mutfak kokusundan tiksiniorum eşime parfum sıktırmıyorm giderken kapının agzında sıkıyo gıdıyo yazktuvalete girincede öğürüyorum aynada braz kir olsa su lekesi lavaboda macun lekesi fln tutamıyorum kendimi domateste yıyemıyorm canm istemiyo hiç canımın çekmediği bişeyi yiyemiyorm şuan acıktık bebegmle mesela ne yesem dıye dusunuyormm :26::44:
AH CANIM ya bennn okadar degılımmm bazı durumlarda senınkı baya yogunmus gercektenn kıyammm
ama cok ac kalmamaya calıs lutfen cok ac kalıncada ınsanın mıdesı ınanılmaz kotu oluyor uzun sure ac kalınca odaaa bulantılara ve ogrmelere sebep olaıblırr yıyebıldıgın seyler cok kısıtlı sanırımmmm bak ac dolabıı canının cektıgı yada mıdenınn bulandırmadıı ne gorursen ondan atıstırmayı dene en azından bıyerden baslaa yemeye ac ac olmas yaa boylee canınıza yazıkk
Açmış bakmış dolabı canı sadce pasta istemiş onu yemiş amaaa doymadım yaaahamurişi istiyo cnmmm lahana sarması istiyo lahmacun da istiyooo pizzada istiyoo
selam kızlar beslenme konusunda bana doktorum normal hayatındaki alışkanlıklarına devam et şu an bebeğin ihtiyacı yok ek takviyeye,kendini zorlama ne yiyebiliyorsan ye dedi.
AFIYET OLSUN CNMM.
IMkanın nasıl bılmıyorm ama yokmu canının cekeceklerını yapıcak bırılerı yada sen kendın yapamıormusun mademmm oları ıstedıı yıyebılmek ıcnnn yaptırsannn ıyı olur senınnn ıcınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?