- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.901
teskkur ederm :) Yapcak birileri yok cnımm anneme gidicem yarın ona bol bol yaptırır yerım kendımm ugrasamıyorum fazla cunku bu ev bana kokuyo braz uzaklasmak ıstedım evden hava almak ıstedım degısıklık belkı ıyı gelır dıye dusunuyorum
aaa canım hastamısın çok geçmiş olsn yaa benmde frnjıtım var cok sık bogazm agrır hasta olurm bian önce atlatırsın ınsallahh yaa cok uzldm
Açmış bakmış dolabı canı sadce pasta istemiş onu yemiş amaaa doymadım yaaahamurişi istiyo cnmmm lahana sarması istiyo lahmacun da istiyooo pizzada istiyoo
selam kızlar beslenme konusunda bana doktorum normal hayatındaki alışkanlıklarına devam et şu an bebeğin ihtiyacı yok ek takviyeye,kendini zorlama ne yiyebiliyorsan ye dedi.
Benim de annem çok uzakta... hiç gelemeyecek kadar uzakta.. ama bir gün mutlaka ben gideceğim nasıl olsa...
Yaaaa kızlar annenizin kıymetini bilin.. ne iş yaptırması annenize yaa... şimdi kötüyseniz dinlenin bugün olmadı yarın yapın işinizi..
Gökçe sende mi çalışıyorsun bugün benim gibi..
Ben birazdan çıkacağım başım çok ağrıyor.. Markete gidip alışveriş yapacağım sonra da yemek tabiiki.. Sonrada gidip oğlumu alacağım babaannesinden..
cnm hamılelıgımı ogrendıgımınertesıgunu nokta sekılde 2 kere fln olmustu daha da olmadı bunu doktora soyledım toplamda 3 kutu ıc ve bırak dedi...cokhalsızdım aglıyordum mahvettı benı sonunda buradakı saolsun arkadaslar vajınal yoldan da alınabılcegını hatırlatıı ve oyle kullandım cok da rahat oldu halsızlık fln pek yapmadı oyle kullanınca
cok ıyı fıkır cnm:)
medıne hurmasımı?yoksa domatese benzeyen hurmalar varya o muben medıne hurmasına bayılrıım cerez gıbı yerım ama cevremdekıler yeme dedı ıyı degıl dedıler...
dun de nette bı sıtede denk geldım aynen kopyalıyayım;
kızlar hurma gerçekten bir mucize..düne kadar hiç sancım yoktu..dün ikindin yedim hurma..yarım saate sancım başladı biraz devam etti geçti tabiii..hergün yemeye çalışıyordum bitmişti..tekrar aldım..tavsiye ederim..hurma sancıları sıklaştırıyor ve düzenli hale getiriyor..doğumuda kolaylaştırıyor..hep duyardım etrafımdan..gerçekten doğruymuş..benim gibi 40 a giripte tık olmayanlar için:)))
ekledım canım hayırlı olsunRica etsem benide listeye ekleyebilirmisinizzz
23 yaş sat 27 temmuz 03 mayıs beklenenn dogum tarıhıı
ılk cocukkk :)))
kizlar arada bir karnin altinda agri olmasi normaldir degil mi
okudug kadariyla agri cok siddetli olmadikca ve surkeli olmadikca sorun degil
benim bugun baya yokladi geldi gitti karnin altinda hassasiyet var
kızlarr ben 9 hafta 4 günlük hamileyim cok sükür mide bulantım kasık agrım yok...masallahh barekallah...lakin karnım cok sis niye bilmiyom halbuki kilo da almadım..cok afedersiniz tuvalet problemim de yok ama karnım sis...bu sizce normal miii???
maşallah.. burayı hiç bu kadar kalabalık görmemiştim.. ne güzel.. sık giremiyorum. tüm sayfalara yetişemiyorum...
kızlar yarın doktor kontrolüm var, sabırsızlıkla bekliyordum bu günü. en son 3 hafta önce gitmiştk.. hayırlı sağlıklı haberlerle gelirim inşallah.. çok heyecanlıyım kuzum ne durumda acaba, hep rüyalarıma giriyor..
biz de hiç yemekle iligli kiloyla ilgili konuşmadık yaff, benim mi sormam lazımselam benım doktorumda bana oyle bı lıste vermedıııı hatta yemekle ılgılı konusmadık bıle sanırım zayıf oldugum ıcın kılo problemım yok dıyemı beslenme konusunda benımle konusmadı bende onu merak edıyorum ben sordum onaa cok ıstahlıyım yıorum sureklı dedım cok yeme dedı hatta enterasannnn
teskkur ederm :) Yapcak birileri yok cnımm anneme gidicem yarın ona bol bol yaptırır yerım kendımm ugrasamıyorum fazla cunku bu ev bana kokuyo braz uzaklasmak ıstedım evden hava almak ıstedım degısıklık belkı ıyı gelır dıye dusunuyorum
kizlar arada bir karnin altinda agri olmasi normaldir degil mi
okudug kadariyla agri cok siddetli olmadikca ve surkeli olmadikca sorun degil
benim bugun baya yokladi geldi gitti karnin altinda hassasiyet var
Kızlar yanlıs anlamayın lutfen merak ediyorum. Esiniz illaki hamile oldugunuzda cok sevinmistir. bu sevinc hala suruyo mu yani ilk gun duydugundaki heyecani ile simdi karsilastirdgnzda nasil hâla okdr heyecnli mi? size nasl dawraniyo önceden olduğu gibi mi yoksa hamile oldugunuz hc aklndan ckmyo surkli szle mi ilglenio unutyolar mi bzen ya merak edyrm kzlar benimki surekli ilglenr sanyodmda ben
ben de bugün gitttim canım, nasıl bebek ne kadar olmuş
bnmki 10+3 çıktı, ilk haftalar 2 hafta gerideydik şimdi 2 gün =))
bu arada tahlilleri medipolde yaptırdım, 273 teelee bayılldukk
biz de hiç yemekle iligli kiloyla ilgili konuşmadık yaff, benim mi sormam lazım
sadece çiğ et yok dedi başka da bişeycik yok
ayy o ev bana da kokuyo arkadaşım
yarın bir temizlik bi temizlik bidaha temizlik, hele mutfağa giremiyorum yaa
deterjan kokusu rahatsız etmiyo da yemek kokusu ııyyyyy
evt eet canım, normalmiş, kısa kısa bende de oluyo, hatta ben geçen hafta kontrol günüm olmamasına rağmen içimdeki saçmasapan kuruntuyla doktora gitmiştim, hiçbi rahatsızlığım yoktu, içime kötü bi his doğmuştu sadece bebek yok gibi, doktora gittim, bahane olarak da karnım ağrıyo dedim
oalbilir gayet normal dedi, ara ara bunlar olur dedi
canım tabi ki seviniyolar heyecanlanıyolar ama dakikası dakikasına da tutmaz ki
şimdi hamileyiz ya ilgi bekliyoruz, ondandır, kötü düşünme, ben de yapıyorum öyle kaprisler, sen benim hamile olduğumu unutuosun diyorum
unutur mu hiçama işte pohpohpoh bekliyo insan
normal hayata da devam etmeliyiz di mi
cnm gaz varsa onun sıskınlıgı olabılırkızlarr ben 9 hafta 4 günlük hamileyim cok sükür mide bulantım kasık agrım yok...masallahh barekallah...lakin karnım cok sis niye bilmiyom halbuki kilo da almadım..cok afedersiniz tuvalet problemim de yok ama karnım sis...bu sizce normal miii???
benim eşim allah bozmasın mı desem ne desem bılmıyorum ama acayıp ılgılı hatta oyle ılgılıkı ben onun bu ılgısınden sıkılıyorum 4 yıl uzerıne geldı bebısımız ve cok degerlı herkez gıbı bızım ıcınde.sureklı arastırır ne yemelıyım ne yememelıyım neler yapmalıyım sattlerce arastırmaktan sıkılmaz sonra gelır karnımı öper baya bı konusur bebegımızle her gece yatmadan karnıma dualar okur daha neler nelerrrrKızlar yanlıs anlamayın lutfen merak ediyorum. Esiniz illaki hamile oldugunuzda cok sevinmistir. bu sevinc hala suruyo mu yani ilk gun duydugundaki heyecani ile simdi karsilastirdgnzda nasil hâla okdr heyecnli mi? size nasl dawraniyo önceden olduğu gibi mi yoksa hamile oldugunuz hc aklndan ckmyo surkli szle mi ilglenio unutyolar mi bzen ya merak edyrm kzlar benimki surekli ilglenr sanyodmda ben
ben bugün doktora gittim, 10+3 olmuş bebişimmm, 2 gün geride, epey ilerleme kaydetmiş, ilk zamanlar daha da geriydi
kollarını bacaklarını gördümmmm minnoşumun, yaa yerim onu beenn, kalbi de pıt pıt pıt pıt nasıl güzel atıyo
cinsiyet yok tabi daha, ya cinsiyetten çok ben kime benzediğini nasıl bişey olduğunu merakl ediyorum yafff
bu arada mide bulantılarım diner diye beklerken 2 gündür şiddetlendi, doktor biraz artacak dedi, bebeğin hareketleri arttıkça artacak dedi
napalım çekicez artık, mide bulantısı hapı vermişti, içmiyodum, baktım günde 8 taneye kadar alınabilir diyo
o kadar içmem de , 8 oluyosa 1 tanecik içilir yani günde, bişey olmaz , dayanamıyorum napim
ay bi de el kokusuna takmış bulunmaktayım, benim de tiksintim eller oldu
yıkayıp yıkayıp geliyorum, kokuyo sanki bildiğin kokuyo, eşim de geliyo böyle yüzüme koyuyo elini uzanırken filan
kafamı çeviriyorum kaçmaya çalışıyorum, kokuyo yaa, çok tiksindimmm
pisliğin teki oldum çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?