2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

EVET BIRAZ keyıf ıyı gelır ımkanın varsa gıt tabı neguzel ben 10 saat uzaklıktayım anneme ancak kocama naz yapabılırımmm :)

aaa canım hastamısın çok geçmiş olsn yaa benmde frnjıtım var cok sık bogazm agrır hasta olurm bian önce atlatırsın ınsallahh yaa cok uzldm

tesekkur ederım cnm zar zor kalktım corba yaptım sımdı ıcıcem lımonlu belkı ıyı gelır
sanada cok gecmıs olsun

Benim de annem çok uzakta... hiç gelemeyecek kadar uzakta.. ama bir gün mutlaka ben gideceğim nasıl olsa...

Yaaaa kızlar annenizin kıymetini bilin.. ne iş yaptırması annenize yaa... şimdi kötüyseniz dinlenin bugün olmadı yarın yapın işinizi..

Gökçe sende mi çalışıyorsun bugün benim gibi..

Ben birazdan çıkacağım başım çok ağrıyor.. Markete gidip alışveriş yapacağım sonra da yemek tabiiki.. Sonrada gidip oğlumu alacağım babaannesinden..

Açmış bakmış dolabı canı sadce pasta istemiş onu yemiş amaaa doymadım yaaa hamurişi istiyo cnmmm lahana sarması istiyo lahmacun da istiyooo pizzada istiyoo

kuzum senin canın da herseyi istemiş beaaaa................cosmusun vallaaa =))))

selam kızlar beslenme konusunda bana doktorum normal hayatındaki alışkanlıklarına devam et şu an bebeğin ihtiyacı yok ek takviyeye,kendini zorlama ne yiyebiliyorsan ye dedi.

Benimde doktorum öyle dedi.. Ki gerçekten öyledir bu durum.. Zorlamayın arkadaşlar şimdiden..

evet cnm malesefe hemde tam gün
ama bugün patronun insaflı gününe denk geldim 4 densonra çıkıcam
eve yemeğe misafir gelecek üstünen temizlik yapıp mutfağa girmeliyim :/
ve çook yorgunum sanki

sen bırakmasaydın keşke diyince günde 1e düşürerek 2. kutuyu bitirmeye karar verdm canım sağol.o bittikten 3-4 gün sonra yeni doktoruma gitcem kısmetse o zmn sorarım.evt canım medine hurmasını sormuştum ben de kolay doğum için diye okudum hep ama arkadaşım diyince şaşırdım bide ben başından beri yedim dedi.en iyisi bekleyelim yemeyelim daha ben de severim ama ne çare
isim kısmı da çok işime yarayacak özellikle kızım olursa,bi türlü kız ismi beğenemedim de.eklemişsin bile canım çok tşk ederm hadi kız annişleri dökülün düşündüğünüz isimleri

Son düzenleme:
ben ve hedeflerim iyi yapmissin
progestan cok onemli
tamam cok agir bir ilac insani mafediyor ama keseyi koruyor acidan iyi
benim hic bir tehdit olmadigi halde hala kullaniyorum
doktorumu aradim birakayim mi 12. hafta oldu dedim
16. haftada birakican dedi
2 doza indirdi devam ediyorum ben de

Rica etsem benide listeye ekleyebilirmisinizzz
23 yaş sat 27 temmuz 03 mayıs beklenenn dogum tarıhıı
ılk cocukkk :)))

Son düzenleme:
kizlar arada bir karnin altinda agri olmasi normaldir degil mi
okudug kadariyla agri cok siddetli olmadikca ve surkeli olmadikca sorun degil
benim bugun baya yokladi geldi gitti karnin altinda hassasiyet var

Rica etsem benide listeye ekleyebilirmisinizzz
23 yaş sat 27 temmuz 03 mayıs beklenenn dogum tarıhıı
ılk cocukkk :)))
ekledım canım hayırlı olsun

cnm benım ılk donemler oluyordu su sıralar pek olmuyor ama regl gunum geldı gıbı agrılarım basladı

Nasılsınız kızlar:) Bugün ilk defa bebeğimin cinsiyeti ile ilgili birşey hissettim. Normalde hislerim çok kuvvetlidir ama bu konu benim zaafım ve ben kuzucuğumu çok aradım 9 senenin sonunda gelince sağlıklı bir şekilde kcağıma almaktan başka düşüncem yoktu bugün ilk defa oğlum demek geçti içimden erkek gibi hissettim hayırlısı bakalım bir aya kadar öğrenirim sanırım sizinle paylaşmak istedim kız erkek farketmez eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda. Allahım hepimizin evlatlarını bağışlasın inşallah.

kızlarr ben 9 hafta 4 günlük hamileyim cok sükür mide bulantım kasık agrım yok...masallahh barekallah...lakin karnım cok sis niye bilmiyom halbuki kilo da almadım..cok afedersiniz tuvalet problemim de yok ama karnım sis...bu sizce normal miii???

Kızlar yanlıs anlamayın lutfen merak ediyorum. Esiniz illaki hamile oldugunuzda cok sevinmistir. bu sevinc hala suruyo mu yani ilk gun duydugundaki heyecani ile simdi karsilastirdgnzda nasil hâla okdr heyecnli mi? size nasl dawraniyo önceden olduğu gibi mi yoksa hamile oldugunuz hc aklndan ckmyo surkli szle mi ilglenio unutyolar mi bzen ya merak edyrm kzlar benimki surekli ilglenr sanyodmda ben

Bende bugn bkyrm sis gbi yarn bkyrm sis dgl aksam bkyrm nrmal sbh bkyrm sisko :) ndn acba blmyrmki senin durumu bi dktra sormk lazm bnce cnm Belki bebis yuzndndir

ben de bugün gitttim canım, nasıl bebek ne kadar olmuş
bnmki 10+3 çıktı, ilk haftalar 2 hafta gerideydik şimdi 2 gün =))
bu arada tahlilleri medipolde yaptırdım, 273 teelee bayılldukk

biz de hiç yemekle iligli kiloyla ilgili konuşmadık yaff, benim mi sormam lazım
sadece çiğ et yok dedi başka da bişeycik yok

ayy o ev bana da kokuyo arkadaşım
yarın bir temizlik bi temizlik bidaha temizlik, hele mutfağa giremiyorum yaa
deterjan kokusu rahatsız etmiyo da yemek kokusu ııyyyyy

evt eet canım, normalmiş, kısa kısa bende de oluyo, hatta ben geçen hafta kontrol günüm olmamasına rağmen içimdeki saçmasapan kuruntuyla doktora gitmiştim, hiçbi rahatsızlığım yoktu, içime kötü bi his doğmuştu sadece bebek yok gibi, doktora gittim, bahane olarak da karnım ağrıyo dedim
oalbilir gayet normal dedi, ara ara bunlar olur dedi

canım tabi ki seviniyolar heyecanlanıyolar ama dakikası dakikasına da tutmaz ki
şimdi hamileyiz ya ilgi bekliyoruz, ondandır, kötü düşünme, ben de yapıyorum öyle kaprisler, sen benim hamile olduğumu unutuosun diyorum
unutur mu hiç ama işte pohpohpoh bekliyo insan
normal hayata da devam etmeliyiz di mi

ben bugün doktora gittim, 10+3 olmuş bebişimmm, 2 gün geride, epey ilerleme kaydetmiş, ilk zamanlar daha da geriydi
kollarını bacaklarını gördümmmm minnoşumun, yaa yerim onu beenn, kalbi de pıt pıt pıt pıt nasıl güzel atıyo
cinsiyet yok tabi daha, ya cinsiyetten çok ben kime benzediğini nasıl bişey olduğunu merakl ediyorum yafff

bu arada mide bulantılarım diner diye beklerken 2 gündür şiddetlendi, doktor biraz artacak dedi, bebeğin hareketleri arttıkça artacak dedi
napalım çekicez artık, mide bulantısı hapı vermişti, içmiyodum, baktım günde 8 taneye kadar alınabilir diyo
o kadar içmem de , 8 oluyosa 1 tanecik içilir yani günde, bişey olmaz , dayanamıyorum napim

ay bi de el kokusuna takmış bulunmaktayım, benim de tiksintim eller oldu
yıkayıp yıkayıp geliyorum, kokuyo sanki bildiğin kokuyo, eşim de geliyo böyle yüzüme koyuyo elini uzanırken filan
kafamı çeviriyorum kaçmaya çalışıyorum, kokuyo yaa, çok tiksindimmm
pisliğin teki oldum çıktım

Bu bulnti durumumz gcer insallh en ksa zmanda istahmzda yerne gelr:)

ilgi gostrmyo bzn sanki gobisimi sevmiyo aslnda sewioda ya aslnda ilglenioda ya ben nie byle hssedyrmki surekli ya of yazck bsy bulamadm

cnm gaz varsa onun sıskınlıgı olabılır
benim eşim allah bozmasın mı desem ne desem bılmıyorum ama acayıp ılgılı hatta oyle ılgılıkı ben onun bu ılgısınden sıkılıyorum 4 yıl uzerıne geldı bebısımız ve cok degerlı herkez gıbı bızım ıcınde.sureklı arastırır ne yemelıyım ne yememelıyım neler yapmalıyım sattlerce arastırmaktan sıkılmaz sonra gelır karnımı öper baya bı konusur bebegımızle her gece yatmadan karnıma dualar okur daha neler nelerrrr

cok sukur cnm buyuyor bebıslerımız

yaa benımde hep ellerım kokuyor sankiiii ama sabun kokusu daha kotu gelıyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…