- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.921
Bu bulnti durumumz gcer insallh en ksa zmanda istahmzda yerne gelr:)
ilgi gostrmyo bzn sanki gobisimi sevmiyo aslnda sewioda ya aslnda ilglenioda ya ben nie byle hssedyrmkisurekli ya of yazck bsy bulamadm
Kızlar yanlıs anlamayın lutfen merak ediyorum. Esiniz illaki hamile oldugunuzda cok sevinmistir. bu sevinc hala suruyo mu yani ilk gun duydugundaki heyecani ile simdi karsilastirdgnzda nasil hâla okdr heyecnli mi? size nasl dawraniyo önceden olduğu gibi mi yoksa hamile oldugunuz hc aklndan ckmyo surkli szle mi ilglenio unutyolar mi bzen ya merak edyrm kzlar benimki surekli ilglenr sanyodmda ben
ben bugün doktora gittim, 10+3 olmuş bebişimmm, 2 gün geride, epey ilerleme kaydetmiş, ilk zamanlar daha da geriydi
kollarını bacaklarını gördümmmm minnoşumun, yaa yerim onu beenn, kalbi de pıt pıt pıt pıt nasıl güzel atıyo
cinsiyet yok tabi daha, ya cinsiyetten çok ben kime benzediğini nasıl bişey olduğunu merakl ediyorum yafff
bu arada mide bulantılarım diner diye beklerken 2 gündür şiddetlendi, doktor biraz artacak dedi, bebeğin hareketleri arttıkça artacak dedi
napalım çekicez artık, mide bulantısı hapı vermişti, içmiyodum, baktım günde 8 taneye kadar alınabilir diyo
o kadar içmem de , 8 oluyosa 1 tanecik içilir yani günde, bişey olmaz , dayanamıyorum napim
ay bi de el kokusuna takmış bulunmaktayım, benim de tiksintim eller oldu
yıkayıp yıkayıp geliyorum, kokuyo sanki bildiğin kokuyo, eşim de geliyo böyle yüzüme koyuyo elini uzanırken filan
kafamı çeviriyorum kaçmaya çalışıyorum, kokuyo yaa, çok tiksindimmm
pisliğin teki oldum çıktım
cok sukur cnm buyuyor bebıslerımız
yaa benımde hep ellerım kokuyor sankiiii ama sabun kokusu daha kotu gelıyor bana
Goznaydn cnm hrks hycnini paylasyo:)saglikla dogdugu gunlerde gorursn insallah. benim esmde kokuo bzn bana hergce dus aldryrm sampuan kokuo busfrde arkami dnup ytyrm napiim:) gecicek bu gunler ama nezman kiminin bulantisi dogururkn bile warms kusmus duydumda
kızlar bişey sorcam size bebeğin zeka gelişimi için balık çok önemli hepimiz biliyoruz ama ben balık yiyemiyorum kokusundan tiksiniyom
bebeğim zeki olmıcak diyede korkuyom kadınlar kulubünde okudum bazı hamilelere doktor balık hapı veriyomuş sizin aranızda kullanan var mı yada kullanan tanıdıkları???
kızlar bişey sorcam size bebeğin zeka gelişimi için balık çok önemli hepimiz biliyoruz ama ben balık yiyemiyorum kokusundan tiksiniyom
bebeğim zeki olmıcak diyede korkuyom kadınlar kulubünde okudum bazı hamilelere doktor balık hapı veriyomuş sizin aranızda kullanan var mı yada kullanan tanıdıkları???
cnm gaz varsa onun sıskınlıgı olabılır
benim eşim allah bozmasın mı desem ne desem bılmıyorum ama acayıp ılgılı hatta oyle ılgılıkı ben onun bu ılgısınden sıkılıyorum 4 yıl uzerıne geldı bebısımız ve cok degerlı herkez gıbı bızım ıcınde.sureklı arastırır ne yemelıyım ne yememelıyım neler yapmalıyım sattlerce arastırmaktan sıkılmaz sonra gelır karnımı öper baya bı konusur bebegımızle her gece yatmadan karnıma dualar okur daha neler nelerrrr
cok sukur cnm buyuyor bebıslerımız
Masallah msallah nazar dgmesn Allah bozmasin canim bi ömr byle guzl gdr insallah mtluluklar dilerm bebisinzle:)
bi sorun yok da ondan bulamadın canım benim, hassasız sadece başka da bişey yok
amaann alt tarafı hamileyiz nedir yani, atomu mu parçaladık, bu kadar ilgi beklemeyelim yani
canım biz şuan çok hassasız sen bunları düşnüp üzme kendini daha çok erken alışamamıştır karnın çıkmaya başlasın ultarasonda gördükçe oda heycanlanır merak etme.
benim moralim çok bozuk hamilelik sinirlerimi alt üst etti sağ olsun beniim ki ilgileniyo hergün konuşuyo ben hiç konuşmuyorum beni şikayet ediyo senin annen samıt senle konuşmaz diyo:)
biraz sabır canım zamanla seninkide alışır
Kızlar doktor bana bu gittiğimde şey dedi inanamadım bakın yazıyorum : İştahın açılınca haftada 2 3 kez balık yemeye calıs beslenmene dikkat et balık yıyemıycek oldugun zamandan balık yağı tercih et dedi banaaaa okdr onemli demekki bu balık. Ama dikkat edin büyük balıklarda civa miktarı daha fazla oldugu ıcın küçük balıklar tercih etmeliymişiz onlarda civa miktarı daha azmıs cunkii dikkat edin.. Ha bide şey dedi gunluk bir yumurta tuket kesinlikle dedi yoğurt süt peynir kesinlikle tüket dedi. Bıldırcın yumurtası mı yesekki acaba ?aynen canım ben de yiyemiyorum, balığı çok severdim, ama mide bulantılarım başladığından beri tiksiniyorum, hiç doktora da sormak gelmedi aklıma
saol cnm amin tam gormemısın bebegı olmus modundayızbaskalarının yanında da yapıyo utanıyorum ıkaz ede ede bı hal oldum
Yapsın canım bosver herkes birbirinizi nekdr sevdiğinizi gorsun :):) pohpohlasın bıraz
ne bılım heryerde yapıyor karsındakı ınsanın bebegı yoksa ben cok uzulurum ya ıc gecırırse esıme dıyınce haklısın dıyo .)
Alekümselam canım:)slm kızlarrr .........
Selamlar,
Dün gece dayanamadım erkenden uyudum sabah da erkenden kalktım yatağımda rahat edemedim, sonra tvnin karşısında uyumuşum rüyamda bebeğimi gördüm doğmuş, aaa diyorum daha zamanı yok muydu karnı acıkmıştır şimdi diorum emzirmeye çalışıyorum, bakıyorum emiyor mu diye emiyor ama ben daha birşey bilmiyrum karnı doyuyor mu ki ne kadar emzirmeliyim, ya çok emip kusarsa diye düşünüyorum, sonra kıyafetini değiştireyim diyorum aaa kıyafelerini yıkamadığım ve ütülemediğim aklıma geliyor bebek bezi buluyorum dolaptan yatağımın üzerine yatırırken kızım mı oğlum birşey diyorum ama şimdi hatırlayamadım sonra uyanmışım kalktım stresim hala devam etti, eşim uyandı yaa dedim ben nasıl bebek bakıcam Allah'tan adam rahat da bakarsın cnm takma kafana dedi rahatladım biraz hem iş başa düşünce olur değil mi anne olacağız sonuçta
kızlar cok fenayımmmmmmmm
bu kadar kötü hiç olmadım bayramlık alalım dıye dısarı ıcktık esle cıkmaz olaydık ..
nazam kılarken secdeye gıderken beynım sankı yerınden oynuyor
mıdem kaynıyo bı kussam ah nerde yatsam gecmıyo kalksam gecmıyo esım tuttutrdu doktora gıdelım dıye
bunlar olucak seyler aslındada cekınce dayanması zormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?