- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.941
kızlar cok fenayımmmmmmmm
bu kadar kötü hiç olmadım bayramlık alalım dıye dısarı ıcktık esle cıkmaz olaydık ..
nazam kılarken secdeye gıderken beynım sankı yerınden oynuyor
mıdem kaynıyo bı kussam ah nerde yatsam gecmıyo kalksam gecmıyo esım tuttutrdu doktora gıdelım dıye
bunlar olucak seyler aslındada cekınce dayanması zormus
Kızlar yanlıs anlamayın lutfen merak ediyorum. Esiniz illaki hamile oldugunuzda cok sevinmistir. bu sevinc hala suruyo mu yani ilk gun duydugundaki heyecani ile simdi karsilastirdgnzda nasil hâla okdr heyecnli mi? size nasl dawraniyo önceden olduğu gibi mi yoksa hamile oldugunuz hc aklndan ckmyo surkli szle mi ilglenio unutyolar mi bzen ya merak edyrm kzlar benimki surekli ilglenr sanyodmda ben
ben bugün doktora gittim, 10+3 olmuş bebişimmm, 2 gün geride, epey ilerleme kaydetmiş, ilk zamanlar daha da geriydi
kollarını bacaklarını gördümmmm minnoşumun, yaa yerim onu beenn, kalbi de pıt pıt pıt pıt nasıl güzel atıyo
cinsiyet yok tabi daha, ya cinsiyetten çok ben kime benzediğini nasıl bişey olduğunu merakl ediyorum yafff
bu arada mide bulantılarım diner diye beklerken 2 gündür şiddetlendi, doktor biraz artacak dedi, bebeğin hareketleri arttıkça artacak dedi
napalım çekicez artık, mide bulantısı hapı vermişti, içmiyodum, baktım günde 8 taneye kadar alınabilir diyo
o kadar içmem de , 8 oluyosa 1 tanecik içilir yani günde, bişey olmaz , dayanamıyorum napim
ay bi de el kokusuna takmış bulunmaktayım, benim de tiksintim eller oldu
yıkayıp yıkayıp geliyorum, kokuyo sanki bildiğin kokuyo, eşim de geliyo böyle yüzüme koyuyo elini uzanırken filan
kafamı çeviriyorum kaçmaya çalışıyorum, kokuyo yaa, çok tiksindimmm
pisliğin teki oldum çıktım
Allah muhafaza canım öyle düşünme zatı ılk 3 aydan sonra beslenme önemli suan yıyemıyorum bende ama ılerkı aylarda mıdem duzelır dıye umutkızlar bişey sorcam size bebeğin zeka gelişimi için balık çok önemli hepimiz biliyoruz ama ben balık yiyemiyorum kokusundan tiksiniyom
bebeğim zeki olmıcak diyede korkuyom kadınlar kulubünde okudum bazı hamilelere doktor balık hapı veriyomuş sizin aranızda kullanan var mı yada kullanan tanıdıkları???
Geçmiş olsun canım ...Sabır et 3 haftamız kaldı.. 3 hafta sonra bu sorunları aşacağiz inşallah... bende bugun sen gibiydim.. midem bulanıyor lakin kusamıyorum(
Cnm iyi kötü birşeyler yemeye çalış mide boş kalınca daha kötü oluyor, kusup rahatlayamıyorsun, çok aç kaldıysan tansiyonun filan da düşmüş olabilir. Eşinin dediği gibi bir git istersen dra eltim birkaç defa gitmişti serum takıyorlarmış beslenebilmen için, o biraz rahatlatıyormuş
Benim de mdem çok fena yanıyor az önce kustum sonra da oturdum birşeyler yedim Allah'tan yiyebiliyorum, dra söyledim midemin bulandığını bu haftalara doğru azalması lazım dedi bakalım
Gunaydin ,bogazlarim agriyor bugun pastil aldim insallah hastalik cikmaz birde basima
Gunaydin ,bogazlarim agriyor bugun pastil aldim insallah hastalik cikmaz birde basima
Günaydın ben de bütün gece öksürdüm, yatmadan zencefilli çay içtim ama pek bir işe yaramadı
kızlar cok fenayımmmmmmmm
bu kadar kötü hiç olmadım bayramlık alalım dıye dısarı ıcktık esle cıkmaz olaydık ..
nazam kılarken secdeye gıderken beynım sankı yerınden oynuyor
mıdem kaynıyo bı kussam ah nerde yatsam gecmıyo kalksam gecmıyo esım tuttutrdu doktora gıdelım dıye
bunlar olucak seyler aslındada cekınce dayanması zormus
Geçmiş olsun canım ...Sabır et 3 haftamız kaldı.. 3 hafta sonra bu sorunları aşacağiz inşallah... bende bugun sen gibiydim.. midem bulanıyor lakin kusamıyorum(
Benim de mdem çok fena yanıyor az önce kustum sonra da oturdum birşeyler yedim Allah'tan yiyebiliyorum, dra söyledim midemin bulandığını bu haftalara doğru azalması lazım dedi bakalım
masallah canım yavruna darısı basımıza :)
mıde hapı adı neydı 8 tane off ılac ıcmıcem kendımı tutucam dıyorum ama boyle gıderse bende doktorumdan ıstıcem
kizlar bulanti 12. hafta gecer diyorsunuz ya, genelde oyleymis, bende hersey tam aksi
su an inanilmaz boyutta bir sn gecmiyor
sadece geceleriydi simdi gunduz de
surekli wc ye kosuyorum ben de ayni boyuttayim kussam da rahatasam diyorum ama o da kotu
zaten olmuyor kusamiyorum
Allah yardimcimiz olsun bebegimiz saglikli buyusun de katlanicam
bende de öyle canım ya, herkes bulantım var diyodu bende bişey yoktu, sonradan coştu, inşallah dedikleri gibi kesilir, ama git gide şiddetleniyo sanki
keyfim de kaçıyo, iş yapasım bile gelmiyo
su içmek bile istemiyo canım
herkese günaydın benimde 5. haftadan beri bulantım ve mide yanmam var ama bi gün çok oluyo bi gün azlıyor nerdeyse hiç olmuyor dün sabah başladı bulantılarım erkenden ölüyorum sandım yatana kadar geçmedi bugün uyanadım bi şey kalmamış anlamadım gitti:44: aranızda böyle olan var mı ne olur söyler misiniz ben zaten her şeyi büyüten biriyim acaba bişey var mı diye sürekli içim içimi yiyo..... artık doktora sormayada yüzüm kalmadı kadın doğum uzmanı komşumuz eşim zırt pırt gidiyosun doktor artık senin yüzünden tayin isteyecek diyo:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?