2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Cnm iyi kötü birşeyler yemeye çalış mide boş kalınca daha kötü oluyor, kusup rahatlayamıyorsun, çok aç kaldıysan tansiyonun filan da düşmüş olabilir. Eşinin dediği gibi bir git istersen dra eltim birkaç defa gitmişti serum takıyorlarmış beslenebilmen için, o biraz rahatlatıyormuş

Benim de mdem çok fena yanıyor az önce kustum sonra da oturdum birşeyler yedim Allah'tan yiyebiliyorum, dra söyledim midemin bulandığını bu haftalara doğru azalması lazım dedi bakalım

benımkı karnın buyuse anlıcam hamıle oldugunu dıyor
bugun dısardayken sureklı koruma pozısyonundaydı karnıma bırı degıcek yanlıslıkla dıye
zamanla dahada ılgılı olucaklar canım suan yenıyız onlarda tuhaf oluyorlar
hamılelıgı en ıyı anne hıssedıyor..

masallah canım yavruna darısı basımıza :)
mıde hapı adı neydı 8 tane off ılac ıcmıcem kendımı tutucam dıyorum ama boyle gıderse bende doktorumdan ıstıcem

Allah muhafaza canım öyle düşünme zatı ılk 3 aydan sonra beslenme önemli suan yıyemıyorum bende ama ılerkı aylarda mıdem duzelır dıye umut
edıyorum ozman bol bol ozellıkle balıgın sıyah sırt kısmını yıcem İnşAllah ..

Geçmiş olsun canım ...Sabır et 3 haftamız kaldı.. 3 hafta sonra bu sorunları aşacağiz inşallah... bende bugun sen gibiydim.. midem bulanıyor lakin kusamıyorum (

ah gecıcekmıkı ozaman

su ıctım o bıle mahvettı benı yemek yedım ayran ıctım bol bol umarım yatana kadar duzelırım
doktora yarın boyle devam ederse gıderım

Benim de mdem çok fena yanıyor az önce kustum sonra da oturdum birşeyler yedim Allah'tan yiyebiliyorum, dra söyledim midemin bulandığını bu haftalara doğru azalması lazım dedi bakalım

kusabılmene cok sevındım darısı başıma inşallah rahatlarım bende..

günaydın...herkese geçmiş olsun aman dikkat edin kendinize i başlarsa bitmez bu hava değişimi hastalığı..kışlıklar foraaaaa.......

ah canım kıyamam
ben de kusamıyorum, kussak rahatlar mıyız kötü mü oluruz onu da bilmiyorum ama ağzımın tadı yok, midem feci, aç mıyım tok muyum doydum mu doymadım mı haberim yok

Geçmiş olsun canım ...Sabır et 3 haftamız kaldı.. 3 hafta sonra bu sorunları aşacağiz inşallah... bende bugun sen gibiydim.. midem bulanıyor lakin kusamıyorum (

geçecek mi gerçekten ya, inşallah bir an önce biter

benim doktor da artacak dedi, bebek şimdi büyüdükçe o da artar dedi
nasıl olacak bu işlerrrr:26:

masallah canım yavruna darısı basımıza :)
mıde hapı adı neydı 8 tane off ılac ıcmıcem kendımı tutucam dıyorum ama boyle gıderse bende doktorumdan ıstıcem

dramamine ilacın adı canım,ben de hiç içmek istemiyodum, şiddetlenince aldım artık, gebelikte gerekiyorsa rahatlıkla kullanılabilir yazıyo
erişkinlerde de 8 taneye kadar içilebilir diyo, demek çok da ağır bi ilaç değil diye düşündüm
doktor da yazdığına göre, dün içtim bi tane ama çok da iyi olduğumu söyleyemem
ciddi bi fark göremedim

kizlar bulanti 12. hafta gecer diyorsunuz ya, genelde oyleymis, bende hersey tam aksi
su an inanilmaz boyutta bir sn gecmiyor
sadece geceleriydi simdi gunduz de
surekli wc ye kosuyorum ben de ayni boyuttayim kussam da rahatasam diyorum ama o da kotu
zaten olmuyor kusamiyorum
Allah yardimcimiz olsun bebegimiz saglikli buyusun de katlanicam

bende de öyle canım ya, herkes bulantım var diyodu bende bişey yoktu, sonradan coştu, inşallah dedikleri gibi kesilir, ama git gide şiddetleniyo sanki
keyfim de kaçıyo, iş yapasım bile gelmiyo
su içmek bile istemiyo canım

günaydın anneler
geçmişi okuyamadım
dün akşam yoldaydım anneme geldiğimde kahverengi lekem vardı inanılmaz korktm sabaha kadar dua ettim rabbim bana bağışlasın diye
şükür tek damlaymış sanırım otobüs sallayınca oldu
annem karnımı gorur gormez oglun olacak ,kardeşlerinde de benim böle alttan çıkıntım vardı yanlarım boştu dedi
hakıkaten kenarları boş tam ortada çıkıntım var yandan bakınca alttan üste cıkıntı duruyo
rabbim bebeğimi bana bağışlasın sağ salim doğsun da cinsiyeti hiç umrumda değil nasılsa ilk bebek

benim ilk haftalar ne guzeldi ya
hic anlamiyordum hamileligi bulantidan eser yoktu
yok yok diye diye basladi ama sanrim annem gibi olucam annemin de gec baslayip 9 ay surmus bana hamileyken
su icince tiksiniyorum ben de yudum yudum azar azar deniyorum icmek icin

herkese günaydın benimde 5. haftadan beri bulantım ve mide yanmam var ama bi gün çok oluyo bi gün azlıyor nerdeyse hiç olmuyor dün sabah başladı bulantılarım erkenden ölüyorum sandım yatana kadar geçmedi bugün uyanadım bi şey kalmamış anlamadım gitti:44: aranızda böyle olan var mı ne olur söyler misiniz ben zaten her şeyi büyüten biriyim acaba bişey var mı diye sürekli içim içimi yiyo..... artık doktora sormayada yüzüm kalmadı kadın doğum uzmanı komşumuz eşim zırt pırt gidiyosun doktor artık senin yüzünden tayin isteyecek diyo:18:

belki simdi bulantinin gececegi donemin basladi
5. haftada basladiysa erken donemde cekmissin belki bugun itibariyle hic kalmaz kurtulursun
arada bir gecmesi senin icin cok iyi brisey ya her daim olsaydi

benim durum farkli gec basladi ve siddetlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…