- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.961
selam kızlar geceden berı aynen devam mıde yanmaları
gece ruyamda hayırlara gıtsın ölü gördüm tabut falan anlatmıyım cok farklı bır ruyaydı
tum gun yatıcam belkı yanmam gecer off gunler gecmıyor ama doktora gıdıcegım gun hemen gelse bebegımı gorsem
benim ilk haftalar ne guzeldi ya
hic anlamiyordum hamileligi bulantidan eser yoktu
yok yok diye diye basladi ama sanrim annem gibi olucam annemin de gec baslayip 9 ay surmus bana hamileyken
su icince tiksiniyorum ben de yudum yudum azar azar deniyorum icmek icin
herkese günaydın benimde 5. haftadan beri bulantım ve mide yanmam var ama bi gün çok oluyo bi gün azlıyor nerdeyse hiç olmuyor dün sabah başladı bulantılarım erkenden ölüyorum sandım yatana kadar geçmedi bugün uyanadım bi şey kalmamış anlamadım gitti:44: aranızda böyle olan var mı ne olur söyler misiniz ben zaten her şeyi büyüten biriyim acaba bişey var mı diye sürekli içim içimi yiyo..... artık doktora sormayada yüzüm kalmadı kadın doğum uzmanı komşumuz eşim zırt pırt gidiyosun doktor artık senin yüzünden tayin isteyecek diyo:18:
hamilelikte oyle ruyalar sIk gorulebiliyor ben de bir ara cok kabus goruyordum
mide yanmasi da cok kotudur kolay gelsin
az kalmis 12. haftan geliyor gecer zaman canim
oyle diyorum ama ben sali gunu gordum simdiden ozledim dayanamiyorum
gunaydınn kıslarrr
nasılsınızz bakalımmm
dün eşim yatakta yerine gecerken ayaklarımı ezdıı resmen
cok deli yatıo..ve gözü korktu ayrı yatcakmısız doğuma kadar
karsılıklı kanapelerde yattık karnımatekme atmaktan korkuo uyurken bılmeden:)delüü
daha neler görcez bakalımm:)
Hamilelik iyi bulantilarim yok denecek kadar azaldi,sen nasilsin?gecmiş olsun canımmmm ....bogaz agrısı dısında hamilelik nasıl gidiyooooooo =)))
Zencefil ates ve mide bulantisina iyi gelir,ihlamur ic birde bakalim ise yarar miGünaydın ben de bütün gece öksürdüm, yatmadan zencefilli çay içtim ama pek bir işe yaramadı
Bogaz agrisi ve hapsirma disinda birsey yok,ah esim denilen heruf bulastirdi bana iki gundur salya sumuk zatendur bakalim belki hafif birseydir ilerlemez bazen oluyor
gecmis olsun
benim de karnim agriyor
gunaydınn kıslarrr
nasılsınızz bakalımmm
dün eşim yatakta yerine gecerken ayaklarımı ezdıı resmen
cok deli yatıo..ve gözü korktu ayrı yatcakmısız doğuma kadar
karsılıklı kanapelerde yattık karnımatekme atmaktan korkuo uyurken bılmeden:)delüü
daha neler görcez bakalımm:)
:) bizdede delı yatan benım esım dıyorkı hamıle oldugunu grendıgın gunden berı efendı efendı ya sagında yasolunda yatıyorsun dıyo
bebıs geldımı anne babanın arasına bol bol gırcek zatı sımdıden ayrılmayın ya :) esını gerekırse bagla kıpırdamasın uykusunda
Hamilelik iyi bulantilarim yok denecek kadar azaldi,sen nasilsin?
Zencefil ates ve mide bulantisina iyi gelir,ihlamur ic birde bakalim ise yarar mi
Bogaz agrisi ve hapsirma disinda birsey yok,ah esim denilen heruf bulastirdi bana iki gundur salya sumuk zaten
Gaz sancin olmasin sakin,hazimsizlik ta eklenince ustune durulmaz agridan
bilmiyorum ki canim karnin altinda adet sancisi gibi
ama iyiye yorumlamaya calisiyorum senin gibi
belki bagrisaklarla ilgilidir normaldir
cunku bagirsak agrisi da ayni sekilde oluyor
zten inanilmaz bir kusma durmum daha oldu 1 saat once falan bu ikinci oldu
ne zaman ayrılıyorsun izne çok yoğun ya:S özel okul herhalde değil mi ben doğudayım ilçeye yakın bir belde 13 saat dersim var sadece belki bundan sonra 8 saat artabilir başka okuldan ek ders verebilirler Allah yardımcın olsun bayaği eski öğretmenmişsin bana göre oğlun kaç yaşında?
he çiğ et derken çiğ köfte falan mı yasak diğerlerini abatmıyorum bende
kızlar bana fikri olan varsa söylesin ne olur mide bulantılarının yanına bide baş ağrısı eklendi uyudum uyandım geçmiyooooooooooo
böyle bi ağrı yok sağ gözüm dışarıya fırlıycak gibi 2 gündür ağrıyo ama dün akşamdan beri daha bi kötüyüm malum ilaç içemiyorum minoset aldım faydası yok
ne yapcam ben nasıl geçiricem bu ağrıyı
gecmıs olsun canım aynı dertten muzdaribiz
ılac ıcmeme ınadım yuzunden mınosette almadım basıma bez bagladım agrısı dayanılcak gıbı degıl
umarım bıranonce agrılarımız gecer mıde yanmasından bıle kotuymus bas ağrısı ..
bebğin hayırlı olsun canımyanık kokusunu içine çekmekle bebişine bişey olmaz canım sadece senin miden bulanır kötü kokudan okadar
Hamilelik iyi bulantilarim yok denecek kadar azaldi,sen nasilsın?
tesekkürler canım bende iyiyimmm hamilelik sessiz ilerliyorrr valla nasıl hamileyim bilmiyom masallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?