2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
burnum o kadar tıkalı kı zor nefes alıyorum garibim eşim sabaha kadar horlamam yüzünden uyuyamamış resmen kendınle savaşıyordun dedi
korkum bayramdı gelip gitmelerdi , yoldu derken inş. ilerlemez de bu kadarına razıyım
annemi yoldan arayıp sütlac yaptırdım ama eve girdiğimde babam yemek yiyordu masa da turşu da görünce resmen gözüm dondü (normalde tursu pek yemem sadece annemin yaptıını yerim sarımsağa alerjim var annem de az koyuyor) bir sürü salatalıkla , fasulye yedim üstüne de etimek tatlısı ( canım annem onu da ben geliyorum diye az şekerli yapmış:) kardeşim iğrencsin abla o kadar turşü üstüne o yenir mi dedi
walla süper oldu sütlac hala yenmeyi bekliyor
kahvaltı da hamur kızartması istedim 1 haftadır canım istiyordu
ahhh keşke hep annemin yanında olsam da baksa bana

bir de kızlar inş bulantılarınız hemen gider ya da bayram da sizleri rahat bırakır

selam kızlar geceden berı aynen devam mıde yanmaları
gece ruyamda hayırlara gıtsın ölü gördüm tabut falan anlatmıyım cok farklı bır ruyaydı
tum gun yatıcam belkı yanmam gecer off gunler gecmıyor ama doktora gıdıcegım gun hemen gelse bebegımı gorsem

hamilelikte oyle ruyalar sIk gorulebiliyor ben de bir ara cok kabus goruyordum
mide yanmasi da cok kotudur kolay gelsin
az kalmis 12. haftan geliyor gecer zaman canim
oyle diyorum ama ben sali gunu gordum simdiden ozledim dayanamiyorum

ay inşallah o kadar sürmez , hemen biterrrr
herşey bebişlerimiz için ama biz de iyi olalımm

şiddetlendiği de oluyoo dindiği de =))
korkma canım, mide bulantısından bişey olmaz,yani kötü bişeyin habercisi değildir

hamilelikte oyle ruyalar sIk gorulebiliyor ben de bir ara cok kabus goruyordum
mide yanmasi da cok kotudur kolay gelsin
az kalmis 12. haftan geliyor gecer zaman canim
oyle diyorum ama ben sali gunu gordum simdiden ozledim dayanamiyorum

12. haftada gecermı sanmıyorum canım bunyeden bunyeye degısıyor daha beter olmasında

eve ultrason makınası alsak 7 24 bebeklerımız seyretsek

Selam kızlar,

Ben de 12. haftaya girdim, ne güzel birkaç gün önce midem bulantılarım azaldı diye seviniyordum ama 4 gündür tekrar başladı. Ya bende mi tuhaflık var? Ben sabahları bomba gibi uyanıyorum, kendimi süper hissediyorum, midem falan bulanmıyor. Ama kahvaltıdan sonra bir mide bulantısı başlıyor akşam yatana kadar sürüyor. Kusamıyorum da.

Bu arada gçmişte hurmanın zararlı olabileceğini yazmışlar. Ama ben hamile olduğumdan beri günde 3- 4 tane yiyorum. Mide bulantımı bastırıyor, ağzımın tadı düzeliyor hurma sayesinde. Nette araştırdım hamilelik boyunca tüketilirse gerekli A vitamini ihtiyacını karşılar falan yazıyor. Ben kalbimi bozmayım yine de, dimi? :)

gunaydınn kıslarrr
nasılsınızz bakalımmm

dün eşim yatakta yerine gecerken ayaklarımı ezdıı resmen
cok deli yatıo..ve gözü korktu ayrı yatcakmısız doğuma kadar
karsılıklı kanapelerde yattık karnımatekme atmaktan korkuo uyurken bılmeden:)delüü
daha neler görcez bakalımm:)

Aynı durum bizde de var..ama ne yalan söyleyeyim sanki daha rahat uyuyorum :))

gecmiş olsun canımmmm ....bogaz agrısı dısında hamilelik nasıl gidiyooooooo =)))
Hamilelik iyi bulantilarim yok denecek kadar azaldi,sen nasilsin?
Günaydın ben de bütün gece öksürdüm, yatmadan zencefilli çay içtim ama pek bir işe yaramadı
Zencefil ates ve mide bulantisina iyi gelir,ihlamur ic birde bakalim ise yarar mi
dur bakalim belki hafif birseydir ilerlemez bazen oluyor
gecmis olsun
Bogaz agrisi ve hapsirma disinda birsey yok,ah esim denilen heruf bulastirdi bana iki gundur salya sumuk zaten
benim de karnim agriyor

Gaz sancin olmasin sakin,hazimsizlik ta eklenince ustune durulmaz agridan

:) bizdede delı yatan benım esım dıyorkı hamıle oldugunu grendıgın gunden berı efendı efendı ya sagında yasolunda yatıyorsun dıyo
bebıs geldımı anne babanın arasına bol bol gırcek zatı sımdıden ayrılmayın ya :) esını gerekırse bagla kıpırdamasın uykusunda

ben de ayni fikirdyeim ayrilmayin kizlar
benim kocam yumruk atar dirsek vurur resmen bana o derece deli yatar
ama ben karnimin onune yastik kouyorum yastiktan hem destek aliyorum o sekilde saga donuk yatiyorum esimin vurma durumu olmuyor

bilmiyorum ki canim karnin altinda adet sancisi gibi
ama iyiye yorumlamaya calisiyorum senin gibi
belki bagrisaklarla ilgilidir normaldir
cunku bagirsak agrisi da ayni sekilde oluyor
zten inanilmaz bir kusma durmum daha oldu 1 saat once falan bu ikinci oldu

kızlar bana fikri olan varsa söylesin ne olur mide bulantılarının yanına bide baş ağrısı eklendi uyudum uyandım geçmiyooooooooooo
böyle bi ağrı yok sağ gözüm dışarıya fırlıycak gibi 2 gündür ağrıyo ama dün akşamdan beri daha bi kötüyüm malum ilaç içemiyorum minoset aldım faydası yok
ne yapcam ben nasıl geçiricem bu ağrıyı

naladığım kadarıyla karın ağrınmı var benimde aynı resmen beni delirtiyo gaz sancısı kramp şeklinde geliyo mideme vuruyo ve tuvalette resmen azap çekiyorum midem bulanıyo kusuyorum ( tansiyonumda düşüyo ben benden geçiyorum anlıycağın dr.um bana kaynamış su yap sonra altını kapa içine taze zencefil at 10 dakka beklesin sonra o suyu iç dedi sakın zencefille kaynatma dedi ben yaptım şu sıralar iim sanırım fayda etti sanada geçmiş olsun

canım devlet okulundayım özel okul değil. izne mart sonu diyorum erken ayrılmak istemiyorum evde canım sıkılıyo. bende ilk başladığımda 8yıllıklar 10 yıllıklar eski gelirdi çiğ et derken çiğ köfte, sucuk,salam sosis, pastırma kastediyor. etsiz çiğ köfteler var bence sakıncası yok onların.
oğlum 3,5 yaşında bu arada

gecmıs olsun canım aynı dertten muzdaribiz
ılac ıcmeme ınadım yuzunden mınosette almadım basıma bez bagladım agrısı dayanılcak gıbı degıl
umarım bıranonce agrılarımız gecer mıde yanmasından bıle kotuymus bas ağrısı ..

yok kuzum yaa zaten minosette fayda etmiyo
ya ebn kafamı yastığa bile koyamıyorum sağ tarafım uyuşmuş durumda ağrıdan resmen ağzım burnum kaydı sanki felç oluyorum (
ben bağlıyamam çünki elimi şakağıma ble götüremiyorum ya bi çaresi olmalı ne bileyim
zaten böle devam ederse gidicem acile

bebğin hayırlı olsun canım yanık kokusunu içine çekmekle bebişine bişey olmaz canım sadece senin miden bulanır kötü kokudan okadar

Tskler cnm simdi biraz daha rahatladim ilk bebis Olunca insan kendini PISKOpata bagliyor resmen sunu yapsam bisi olurmu
sölye yapsam bisi olurmu ALLAhin izni ile ins. bisicik olmaz..! Allahim isteyen herkeze nasip etsin ins,.

Selam kizlar bende Mayiss 2013 Annesiyim ins.
- suan 10+0 Haftalik hamileyim benim simdiye kadar hic bulantim olmadi Sizler neler yasadiniz
10 haftada bilen varsa yazsin ltf merak ediyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…