2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Cinsel iliski ne durumda acikcasi bn korkuyorum 12 gundur tik yok
Bugun ben yonettim esimi zorlamadan
Drlarin dedigine gore dusuk riski yoksa serbestmis cinsel iliski
Ne dersiniz adamlari tutmak ne mumkun 3 ay boyunca

bugun ogrenelı 2 hafta oldu doktora da soramadım doktor ok demeden olmaz

Walla ben istiyorum esim olmaz diyo 3ay bitene kadar dokunmayacakmis bana sonra da dr izin verirse bakariz dedi ama bebise bisey olcak diye yapmayiz hic herhalde

bugun ogrenelı 2 hafta oldu doktora da soramadım doktor ok demeden olmaz
Isin garip tarafi esim hamile oldugumu bilmiyor 3 ayi atlatayim ondan sonra solicem
Gecen sefer cok yikildi ins bu sefer saglicakla kucagimiza aliriz adet oldum dedim 7 gun salladim ama isim zor yarin ins guzel haber alirim drumada sorarim ekimin sonuna kadar idare etmem lazim

nasıl durabılıyorsunnn ben sokakta gordugum ınslaanlara bıle hamıleyım dıye bagırasım var...gercı senın nedenın var haklısın

Gecen sene bugun hamile oldugumu ogrenip balona binmis havalara ucmustuk :)
Sorunsuz bir hamilelik ve dogum gecirdim sizlere de nasip olur insallah
Oglum yanimda misil misil uyuyor su an Rabbime sonsuz sukurler olsun!
Proteininiz bol olsun mayis annisleri!
Destek isterseniz hep burdayiz!

ne guzel 2012 mayıs annalerı hep bıze destek oluyor teskkur ederız ...

allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın oglunuzu ınsallah

nasıl durabılıyorsunnn ben sokakta gordugum ınslaanlara bıle hamıleyım dıye bagırasım var...gercı senın nedenın var haklısın
bak benim de esimden baska kimse bilmiyor
biz de soylemiyoruz
bir dusuk olunca insan temkinli davraniyor
anneme hala soylememis olmam cok sasirtici normalde adet tarihlerime yumurtlama gunlerime kadar bilir ama sabir az daha
kalp atislarindan sonra soylerim aileme

ama ilkinde tam aksi tum dunya duymustu

ne guzel saglikla buyusun oglusun darisi basimiza

Ben ve esim gordugumuz herkese soyluyorduk ya ne gulze ne heyecanli gunlerdi ozendim bak size

bızde aynen suan oyleyız gercı bılmeyen kalmadı bır tek anneme ve kız kardesıme soyledım hamıleoldugumu daha sonra telefonumuz hıc susmadı

özendırdıysek beklerız henuz sansın vardır bu ay hamıle kalabılmek ıcın

bizimde ılk canım ve gercekten bu bebek mıllete dert olmustu artık hadı hadı dıye psıkolojımı bozmuslardı bende hamıle kalınca yayıldı da yayılda..sızde tabı kendınıze göre haklısınız allah burdaha yasatmasın oyle bır acı ınsallah...

gobegini cikara cikara yuru simdi yanlarinda

cnm sadece kizim biliyor onada dedimki kizim bak olmayabilirde dr soleyecek olup olmadigini uzulmek yok olmassa dedim tamam dedi ilk kaybettigimde cok aglamisti yavrum cok seviniyor simdi karnima bakiyor bana is yaptirmiyor kucucuk haliyle kuzum rabbim onlarin yuzunu guldurup bebegimi bana bagislar insAllah bide bacim bilyior anneme bile solemedim cunku istemyior ölümlerden döndün yeter artik diyor fakat gönlume laf geciremiyorum iste

bebegin saglicakla huzur la buyusun sagolsin desteklerin icin ins bizlerde ayni dilekleri 2014 mayis analari icin yazariz

cnm saglicakla yurusun gebelik ins
eninde sonunda duyulacak karnimiz sisecek
kizlar Allahim ins sonuna kadar beraber yurutmemizi nasip etsin ins AMINNNNN

dogru cnm cok haklısın ınsallah bu sefer melegın senınle olur uzmez annesını ablasını abılerını

gelsin de randevu saati gitsem ins neden diyom pazartesi almadimki ins yasadigimiz muddetce hepsi gelip gececek ya SABIR

en iyisimi ben kendimi birseylerle mesgul edeyim cumartesi gunu arkadasim dogum yapti gece 1,5 da doguma girdi 3.10 da dogum yaptiii masallah ona va pasasina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…