2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsin inşallah bişeyin kalmaz herkesle öpüşme artık bundan sonra eşinde dikkat etsin gerçi ben diyorum sana bende harekete geçmedim ama böyle olması gerek insanlarda anlayışlı olucak artık

günaydın tatlı minnoşların güzel anneleri,
herkese güzel bir gün diliyorum enerjik ve bulantısız olsun Inşallah

every canım bende senin gibiyim ama aç kaldıkça daha beter oluyor onu anladım o yüzden beyaz peynir kızarmış ekmek bide yeşil ekşi elma yiyorum o biraz dindiriyor
bugün zaten doktora gideceksin mutlaka sana bulantını dindirici tavsiyelerde bulunur

Günaydın güzel anneleeeerrr

Bugün doktor teyzemizle randevumuzz varr heyecan tavan halindee Hakkımızda hayırlısı güzel haberlerle güpgüzel bir bayram geçiririz inşAllahh

Günaydın anneler,

Çok yorgunum.. tatile az kaldı neyse ki.. Biraz da moralim yerlerde.. Bayramdan sonra riskli gebelik durumumdan dolayı büyük ihtimal serklaj yaptıracağım..Artık hakkımızda hayırlısı..

ikili test ben de yaptırmak istemiyorum canım, başa düşünce ne olur bilemem tabi ama kalbimden geçen sorun olsa ben ona kıyamam ki
o yüzden hiç istemiyorum

AMİN,
çevremde de hiç saçını kestiren olmadı hamileliğinde, çok düşündüm saçını kestiren referans alınacak birini ama bulamadım

ay ben kestircem , aslında daha önce kestircektim ama ebe arkadaşım bile dedi ilk 3 ay kestirmiyolar ya hani dedi, kestirmesen mi acaba dedi, ayy dedim sen de mi brütüs iyi hadi dedim 3 ay dolsun kestrcem, şimdi haftaya kestiriyorum yani,
bu arada saçı beline kadar olan arkadaşım hamileyken kısacık kestirmiş, çocuğu da kocaman , hiççç bişi olamamış yanii
korkmayalım derim

kızlar bennde bugun alışverişe gidicem acaba hamile pantolonu için erkenmi olur kafam karışık...

ben de aldımmm, bi etek bi pantalon
kızlar gebe çok güzel evet ama pahalı, 6-7 ay için bilmiyorum değer mi
istanbulda oturanlar için gittiğim mağazayı önerebilirim
bakırköyde ümraniyede fatihte şubeleri var, lord hamile giyim
pantalon 75 mi ne dedi nakit 50 ye verdi, etek de 85 dedi, ona da 50 derseniz alcam dedim, verdiler valla
ve kumaşı da dikişleri de güzeldi
lcw nin dikişlerinden sanırım pek güzel oturmuyo, tabi bulamayınca mecbur alcaz , ama bu mağazayı da tavsiye ederim
elbise modellerini çok beğenmedim ama pantalon ve etek kumaş ve kalıpları çok hoştu

gözünaydın canım, inşallah sağlıkla kucaklarımıza da alcaz minnoşlarımızııı

tatlımm oğlan da bizim kız da bizim inşallah hayırlı evlat olur , güle güle büyüt inşallah tosununu
şu dvd meselesini merak ettim, kayıtları alabiliyo muyuz?? o anlama mı geliyooo

Simdiye kadar hic yuklememistim 12 hafta burada yavrumEki Görüntüle 538022

oyyy yerler onuuuu annesiiii

bende günlük tutcam bebeğime. günlüğünü aldım bile cicili bicili:)

ben de yazıyorummm, her gün yazmıyorum da doktora gittiğimizde önemli değişiklikler olduğunda yazıyorum

kizlar mide bulatilarim sanki azalmaya basladi sizinki 14. haftada nasil tabi 14 haftadan buyuk olan varsa aramizda

ay ben 14 e gelemedim ama inşallah 14 e hepimizin bulantıları geçer, rahat ederiz
nazar değmesin canımm

ayy koca kadın hamile olmuş da hala annesinin kuzusuymuşşşş, seni de yerler fıstıkkk
ohh ana kız sarılın birbirinizeee, geçmiş olsun canım , en kısa zamanda atlat inşallahh

dikkat et canım kendine, geçer gider inşallah

ya ben 32 gelsin diye gözüm yolda bekliyorum, hemen yarılcam dakka durmam
ama gerçekten okulda olmak çok iyi geliyor, ben de özellikle fazla ders istedim bu yıl, ilk defa full giriyorum, o kadar iyi geldi ki
evde midem bulanıy uykum geliyo, iğrenç bi ruh hali
çalışırken daha güzel
ama karnım burnumda top gibi çocukların karşına geçip dairenin alanından kürenin hacminden bahsetmek istemiyorum

Hepinize hayırlı geceler,tatlı rüyalar kızlar.ben de hastalanıyorum burnum,boğazım sinyal vermeye başladı.inş ilerlemeden atlatırım.

amanınnn ddikkaatt, havalar bozdu tabi, fireler başladı, hasta olma sakııınnnnnn

gunaydin
herkese bulantisiz bir gun dilerim
ve kendime de
sabah 5ten beri ayaktayim poset elimde oturuyorum

kıyamam yavrum sanaaa, ben de uyanır uyanmaz başlıyo ama kusamıyorumm, keşke kussam diyorum ama o zman da vücut mineraller bişeyler kaybediyo di mi
bulanık bulanık gezcez artık böyle

amiinnnnnn
ben de peynir ekmek ve elma aynen çok iyi geliyo

serklaj ne oluyo canım, kötü bişey yoktur umarım

Günaydın anneler,

Çok yorgunum.. tatile az kaldı neyse ki.. Biraz da moralim yerlerde.. Bayramdan sonra riskli gebelik durumumdan dolayı büyük ihtimal serklaj yaptıracağım..Artık hakkımızda hayırlısı..

günaydın canım, bozma moralini benim arkadaşım da yaptırdı bak şimdi 36ıncı haftada hala işe geliyor ve hamileliği rahat geçiyor
Inşallah seninde devamında bir sıkıntın olmaz

16:20de canımm
Ben 16:00 gibi çıkarım iştenn sonraa bebişimiiii görmeyeee kısmetsee

ohhhh süper
güzel haberlerini bekliyoruz canım

Günaydın canlar,
tatil için geri sayım başladı ayrı bir enerji var bugün üzerimde
bugün işe gelirken bi an doğum yaptığımı bebeğimin arkada bebek koltuğunda oturduğunu fln hayal ettim dönüp arkama bakıp boş koltuğu sevdim bi de :)))
iyiki eşim yoktu yanımda akıl sağlığımdan endişe ederdi sanırım :))
annelik tahminimizden daha da güzel bişey

Son düzenleme:

ah kim bilir doğduğunda kucağımıza aldığımızda neler hissedeceğiz
sevinçten çıldırırım heralde
minicik bişey nasıl da güldürüyo insanı, kimin olursa olsun dönüp bakası geliyo, güldürüyo hemen
hele kendi bebeğimiz, hayal bile edemiyorummmm

bu arada hemen SARE isminin anlamına baktım
kulağa hoş geliyor

Gunaydin kizlar yeniden
ben doktora gittim geldim bile
ultrason olmadi, genel konusmak ve sonuclarima bakmak icin cagirmis
ultrason kagidimi cok begendi, bebegin saglikli dedi. ikili test de olmasi gereken gibi cikmis, cok iyi dedi
ve yarin erkenden ac karnima kan testine, idrar testine gidiyormusum, dunya kadar sey yazdi bio kimya ve glikoz falan hepsine bakilcakmis
6. haftada yapilmisti simdi yeniden istedi
gidecek benim kanlar yine zaten kan yok, ama sonuclar insallah iyi cikar
bu ara yiyemedigimden emin degilim sonuc konusunda
bana sadece magnezyum b6 verdi baska ilac vermedi
ben istedim vitamin su an kusuyorsan ve kotuysen onlar snei daha kotu yapacaktir, su an gerek yok magnezyum ic yeter dedi
bir de nar bulantiya iyiymis ama iste nar yemeye korkuyorum kani sulandirir fazlasiyla bebek icin tehdit olusturur mu bilmiyorum nara akrsi onyargim var cok istesem de yiyemiyorum.
kiloma bakti yuh der gibi bakti oysa ben 1 kg verdim bile bu vermis halim kadin aldim sandi herhalde
ya orda dilim tutuluyor konusmaiyorum resmen heyecandn yine soramadim hicbir sey, karnim agriyor karnimin alti surekli agrima durumunda soracaktim unuttum ama neyse tahlilerden sonra hemen yine gidicem 3 gun sonra o zaman unutmasam bari
onun haricinde az az ama surekli yiyceksin mide bos kalirsa kotu eder, cok sisirmeyeceksin dedi. az az yersen bulantin azalir dedi
oyle iste, bebisimi goremedim ama yakin zamanda ultrason yapariz dedi ben cunku turkiyeye gelicem ve gelmeden bir kontroller yapilmis oluyor aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…