- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.181
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsin inşallah bişeyin kalmaz herkesle öpüşme artık bundan sonra eşinde dikkat etsin gerçi ben diyorum sana bende harekete geçmedim ama böyle olması gerek insanlarda anlayışlı olucak artıkcanım allah sabır versın((
cok sukur canımm gozun aydın
gecmıs olsun canımm maalesef ben gargara ıcın ılac kullanıyorumbenım grıbımın normaldede agır gecer bende cok dıkkat ettım ama yıne yakaladı
hosgeldın aramıza canım
hepınıze cok tesekkur ederım heryerım agrıyor kıpırdayamıyorum ıcten ateslenıyorum dudaklarım patlamak uzeresaolsun annecıgım de bakıyor bana evıme geldım sabah tekrar gıdıcem...sızlerı ozledım
gunaydin
herkese bulantisiz bir gun dilerim
ve kendime de
sabah 5ten beri ayaktayim poset elimde oturuyorum
Bişeyler yemeye çalış cnm en azından meyve fln açlık dahada çoğaltıyo bazen farketmiyoruz
Günaydın güzel anneleeeerrr
Bugün doktor teyzemizle randevumuzz varr heyecan tavan halindeeHakkımızda hayırlısı güzel haberlerle güpgüzel bir bayram geçiririz inşAllahh
randevunuz kaçta canım
kızlar merhaba.gecen hafta iş seyahatindeydim bi türlü gelemedim doğru düzgün nasılsınız bebişler nasıl cinsiyetler belli oluyor sanırım yavas yavas biz cuma günü gittik en son belli degil dedi doktor artık bayramdan sonraya hayırlısı olsun.bu arada aranızda ikili test yaptırmamayı düşünen var mı?
kıslar bu arada saçalrım dökuluo cok
taramakda cok zor oluo dıye saclarımı kestırmeyı dusunuorum toplanacak kadar olsa yeter
ama hamıleyken
pek ıyı değil derler ya..batıl ınanc bılıorum ama napsam acep..
AMİN,
çevremde de hiç saçını kestiren olmadı hamileliğinde, çok düşündüm saçını kestiren referans alınacak birini ama bulamadım
Bu arada dün iki tane hamile pantolonu aldım lcw'den kot aldım bir de gebe'den kanvas, şimdilik pantolonlarda sıkıntı yaşıyorum diye bunları aldım üst olarak normal kıyafetlerimi giyebiliyorum. Yaa gebe'de çok güzel şeyler var, biraz pahalı ama kaliteli gözüm kaldı
kızlar bennde bugun alışverişe gidicem acaba hamile pantolonu için erkenmi olur kafam karışık...
Selam anneler biz geldik :)
hepinize hayırlı bir hafta diliyoruz.
perşembe günü ikili test için muayeneye gitmiştik sonuçları c.tesi günü çıktı ama fırsat bulup yazamadım.
çok şükür herhangi bir risk görülmedi. günlerdir şükrediyorum.
epey stres yapmıştım sanırım hatta rüyalarıma bile giriyordu. rahat bir nefes aldım hamdolsun.
darısı hepinizin başına inşAllah.
hep güzel haberler alın
tamam sölüyorumilk gittik dvd götürdük doktorun makinası yeniymiş geçen sefer bi sonraki sefere öğrenim demişti ama öğrenmemiş baya uğraştı ama olmadı eşim telefona çekti artık onunla idare edicez neyse bizimki secde pozisyonundaydı uyuyodu galiba önce sonra hemencecik uyandı tam karşıya döndü yani tam ben gb karşıya bakıyodu çok ilginç ya mucize başka hçbişey diyemem neyse yüzde doksan erkek dedi bide resmini çekmiş tam o pozisyon sağlıklı olsunda hiç farketmezdi benim için biraz kıza meyilim vardı ama sonuç olarak sonuç böyle budur yani Rabbim herkese sağlıkla sıhhatle kolay doğumlar sağlıklı vatana millete islama hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah
Simdiye kadar hic yuklememistim 12 hafta burada yavrumEki Görüntüle 538022
bende günlük tutcam bebeğime. günlüğünü aldım bile cicili bicili:)
kizlar mide bulatilarim sanki azalmaya basladi sizinki 14. haftada nasil tabi 14 haftadan buyuk olan varsa aramizda
hepınıze cok tesekkur ederım heryerım agrıyor kıpırdayamıyorum ıcten ateslenıyorum dudaklarım patlamak uzeresaolsun annecıgım de bakıyor bana evıme geldım sabah tekrar gıdıcem...sızlerı ozledım
ahhh ahh benim 2 gundur varsabah doktora gittim rahim duvarında kanama varmış koyu kahvemsi leke geliyordu da benimki hiç çamaşıra bulaşmadı pecetye geliyordu
iğne yaptırdım progestan verdi haftaya salı bakacak tekrar bunlar normal ama düşük riski oluyor dedi
bir de bebek rahimde kendıne yer acıyormus o yuzden de olabiliyormuş
ben 1 mayıs gibi doğum yapıcam ilki sezeryan çünkü izne ayrılmak istediğim tarih 36. hafta falan aslında iznim yetiyor haziranı kaptmaya 32de ayrılınca ama ben istemiyorum evde oturmayı.
yat dinlen canım şimdi ne durmdasın merak ettim geçmişin hepsini okuyamadım
Hepinize hayırlı geceler,tatlı rüyalar kızlar.ben de hastalanıyorum burnum,boğazım sinyal vermeye başladı.inş ilerlemeden atlatırım.
gunaydin
herkese bulantisiz bir gun dilerim
ve kendime de
sabah 5ten beri ayaktayim poset elimde oturuyorum
amiinnnnnngünaydın tatlı minnoşların güzel anneleri,
herkese güzel bir gün diliyorum enerjik ve bulantısız olsun Inşallah
every canım bende senin gibiyim ama aç kaldıkça daha beter oluyor onu anladım o yüzden beyaz peynir kızarmış ekmek bide yeşil ekşi elma yiyorum o biraz dindiriyor
bugün zaten doktora gideceksin mutlaka sana bulantını dindirici tavsiyelerde bulunur
Günaydın anneler,
Çok yorgunum.. tatile az kaldı neyse ki.. Biraz da moralim yerlerde.. Bayramdan sonra riskli gebelik durumumdan dolayı büyük ihtimal serklaj yaptıracağım..Artık hakkımızda hayırlısı..
Günaydın anneler,
Çok yorgunum.. tatile az kaldı neyse ki.. Biraz da moralim yerlerde.. Bayramdan sonra riskli gebelik durumumdan dolayı büyük ihtimal serklaj yaptıracağım..Artık hakkımızda hayırlısı..
16:20de canımm
Ben 16:00 gibi çıkarım iştenn sonraa bebişimiiii görmeyeee kısmetsee
Günaydın canlar,
tatil için geri sayım başladı ayrı bir enerji var bugün üzerimde
bugün işe gelirken bi an doğum yaptığımı bebeğimin arkada bebek koltuğunda oturduğunu fln hayal ettim dönüp arkama bakıp boş koltuğu sevdim bi de :)))
iyiki eşim yoktu yanımda akıl sağlığımdan endişe ederdi sanırım :))
annelik tahminimizden daha da güzel bişey
Günaydın canlar,
tatil için geri sayım başladı ayrı bir enerji var bugün üzerimde
bugün işe gelirken bi an doğum yaptığımı bebeğimin arkada bebek koltuğunda oturduğunu fln hayal ettim dönüp arkama bakıp boş koltuğu sevdim bi de :)))
iyiki eşim yoktu yanımda akıl sağlığımdan endişe ederdi sanırım :))
annelik tahminimizden daha da güzel bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?