2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
hadı ben çıkayım etraf toplayayım.bışeyler mıdeme gırmışken az iş yapayım

sor canım seve seve cevap verırım canım alısverıs yapacagında ses ver bana yeter :)

Eki Görüntüle 538288
siz benim kizimin 4 boyutlu usg resmini gordunuz mu
canim benim oooo

Amaaaannn Allahımm nasılll kocamann olmuşş Yarabbimm
Maşallahhh subhanAllahhh güzellikk sanaa
Resmenn bebek olmuş annesiii kızınn
Ben ilk görüntüde benzetemedimm birşeyee şimdi inşAllahh bende böyle görürümm bebişimii
Sen mi istedin canım 4 boyutluyu yoksa orda 4 boyutlu mu hep? Yoksa ikili testte mi 4 boyutlu çekiyorlar?

Bayanlar birşey soracağımm
Sizler bayramlarda ilk kayınvalidelerinizi mi ziyaret ediyorsunuz?
Yoksa böyle bir sıralama yok mu?
Ben evlendim evleneli ilk onlara gittik sonra akşam annelere gittik koştur koştur eve geri döndükk
Bende Ramazan bayramında ilk anneme gittim amaann ne olaylar ne olaylar oldu kaynanam ve akabinde eşimle
Bu bayramda inat değil miii gitmicem işte diyorum ama gerilimde yaşamak istemiyorum
Yani bazen bu büyüklerde cocuk gibi oluyorlar yaa

bizdede adet öyledir hep bende hep öyle gördüm önce kayınvalidelere gidilir sabah orda işte ne yeniyosa kafalti yemek v.s sonra öğleden sonra annelere geçilir boşver sende sorun çıkmasın dikine gitme nolucak bayram bayram onlara gitsen nolucak ilk annenlere gitsen nolucak idare etmek güzel şey

evet cnm eskilerden kalma bişeydir
ama benimkiler farklı şehirlerde olduğundan sıra karışabiliyor
ama aynı şehirde bilirim annemlerde gelini beklerlerdi
sen yine de boşver büyüklüğü sen yap git gerekirse az kalın ama git
hem bayram bu hemde eşin arada kalır
çocuktan sonra biraz daha yumuşama olur nasıl olsa bu tip şeylerde
sen yinede kendinide başkalrını da kırma ki annen de eminim bunu ister

Canım bız esımle anlasmalıyız su sekılde ılk once kayınvaldermere bır gıdıyoruz cunku evımıze cok yakın sonra annemlere gecıyoruz ama bır bayram annelerle yemek yıyoruz bır bayramda kayınvaldemlerde böylece hıcbır taraf kırılmıyor

Yaa öylede canımm hep onlara gittim kimse madalya takmadı bana
Birde geçen bayram dayım 1.gününden sonra olmayacaktı busefer onu göreyim hemde annemlere gideyim dedim
2. günü gidiyorum diyee gelme dedi resmen
Çok cektirdi bana ama insanlık ben yapıyorumm yinedee, tolere edemedi yanii
Üstüne üstlük 2 kızı ve 1 tane daha gelini var hep 2. günü giderler
Hadi kızlar kayınvalidelerine gittii
Öteki gelin 2. günü gelir misafir gibidirr oturur giderr
Ben gocunmamm ama benim kayınvalidemde haketmiyorr

kızlar yaa bulantı hep oluyodu bendede ama kusma 2 3 defa oldu daha pek olmadı, en son gece 12 gibi bi bulantı ve arkasından çok kötü kustum, sonrasında ağzımı temizlerken balgamla birlikte kan geldi ağzımdan bende çok korktum nerden gelmiş olabilir mide falan? çünkü dişeti falanmı die baktım yoktu, burunda da yoktu,,gece gece korkuttu beni

ben her bayram ilk anneme gidiyorum onlar bize daha yakın kahvaltı edip öğleden sonra kayınvalidemlere gidiyoruz.Diğer türlü çok ters çünkü, ilk zamanlar biz erkek tarafıyız ilk bize glin gibi gibi çıkışları oldu ama eşimle bende aynı derece de olduklarını düşündüğümüz için bize en mantıklı gelen şekilde davranıyoruz :))))

gunaydin canim merhaba gecmis olsun...bende yaptiracagim bayramdan sonraki haftalarda evet hakkimizda hayirlisi olur insallah...benim ikinci gebeligim bu ilkini dusurdum dusmeseydi ondada dikis atilacakti bundada gerek duydu doktorum tup bebek benimkisi ikiz oldugu icin daha riskli...sakincasi yoksa sorabilirmiyim senin ilk hamileliginmi ve risk nedir

Eşim arayı bulsa kalmıyacaktıı
Asıl arayı kızıştıran kendisii
Bide hayır annemlere gidilecek diye emri vaki yapılınca iyice ayaklar geri gidiyorr
Ve şöyle ki eşim 1. gün dükkanı açmıcak geri kalan günler paso çalışıyorr
Ve biliyorum kurban kesilmeye gidilcek ordan kayınvalidelere
Yine akşam yine koştur koştur annemlere çünkü başka zamanı yok
Ama bende tek gitmek istemiyorum bu bayramda annemleree

Ne güzel canımm
Valla hiç bozmayın bu durumuu
Bayram yaklaştıkca gerilimin artıyor benimm

canım surekli öğürüyorsan boğazın tahrıs olmustur kan da ondan gelmıstır zaman zaman benımde olmustur ama sen ılk muayende dra soyle bu durumu eger coğalırsada telefonla danıs nedenını ama bence boğazın tahrıs olmustur . buarada kanın mıktarı cok muydu ?

evet biraz sorun varmış seninkinde demek azcık anayış bile göstermek istemiyo haklısın sende tabi ama boşveer eşin için git kayınvalidende inşallah anlıycaktır değerini bi süre sonra en azından anlamazsada sen eli boş çıkmazsın emin ol eşin için sorun çıkarmadığın için mükafatını alırsın mutlaka

canım esınle konus ıcınden gecenlerı anlat bence gercı esın nasıl bırı bılmıyorum ama senı dınleyen ve anlayabılen bırıyse senınle mutlaka uzlasır

Bizimkiler farklı bir şehirde ve her bayram onlara gidiyoruz. Biz İzmir'de oturuken hep onlarda geçirdik bayramlarımızı, istanbul'a taşınınca ilk gün annemlere gittik sonra yola çıktık filan ama ondan bile rahatsız oldular telefonlarda kaldılar. Boşver git yine onlara
çünü onlar hep haklı ne yaparsan yap kendini haklı çıkaramazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…