2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

çok güzel canım, diğer testlerin de iyi çıakr eminim
kilo işine hiççç girmeyelim, fenalardayım
amaann arkadaşlarım hep 18 kilo 20 kilo 22 kilo almış, şimdik dal gibiler, vermişler
veririz emzirdikçe

gunaydın canım bebeginin iyi olmasına cooksevindim :) ama kan vermekten usanmaya baslama şimdien daha cok verıceksin. ama en kotusu seker yukleme tahlılı ac karnına sekerlı su ıcırıyorlar yaa ığğğğ. ben kusmustum kusunca tekrar ıcırmıslerdı bıde yatırmıslardı tekrar kusmayım dıye. :) ayyy hamilelik cok guzel bır donem ve cok hızlı gecıyor tadını cıkart canım

ufaktan biz sızlama oluyo ama tahminim üşüdüğüm zmanlarda oluyo, ayağımda çorap olmadığını fark ediyorum, giyince hemen geçiyo

burasi zaten cok soguk ve ben birkac gundur cikiyorum hep
acaba ben de usutuyor muyum
sizlama gibi aynen ara ara geliyor
surekli olmadigindan korkmuyorum
bak doktora sormadim ama sorsam da zaten normal derdi herhalde
aklim takiliyor bu ara da neyse hayirlisi iyi dusuneyim rahim buyuyor bebis buyuyor

eskiden kuru uzumleri kuru meyveleri avuc avuc yerdim kan seviyem cok iyi cikti ilk tahlillerde
simdi tiksinmeler va ya bir de yiyemiyorum tabi hic haftalardir, bakalim nasil cikacak merak ediyorum
umarim temiz cikarlar
o seker yuklemeyi duydum o ileriki zamanlarda sanirim di mi?
dusunemiyorum sekerden tatlidan igrenmis biri olarak :)
hizli geciyor aslinda ama icinde bulundugumuz zamanda sanki gecmiyor gibi, bir de hep bebegini gormek istiyor insan hep bir tedirginlik oluyor ondan sanirim.

onunla da alakalıdır tabi ama üşütmemeye çalış, regl oldğumuzda bile sıcak ağrıyı kesiyo ya, üşütmekle alakalıdır
hatta hemenn gidiyorum çorabımı giymeye
hem de kahvaltımı yaapyımm
öpüyorummmm siziii

bu arada hemen SARE isminin anlamına baktım
kulağa hoş geliyor

canım adımı çok severim ben de :) anlamı ile ilgili farklı farklı rivayetler var dur ben de aydınlatayım seni, duyduklarımla ilgili :)

-Saf, temiz
-Saliha hatun(kendisini Allaha adamış olan hanım)
-Çöl prensesi ( Hz. ibrahimin eşinin ismidir. dönemin en güzel kadını olduğunu duymuştum.)
-bir de kürtçe soğuk anlamı varmış ama daha çok sara olarak kullanılıyor o :)

benimde ağrılarım oluyor doktora sormuştum o da normal olduğunu
dokuların gerilmeye başladığı için olduğunu söyledi
daha çok sağ tarafta olurmuş

o kasiga vuran agri benim de oluyor sag tarafta benim de genelde
ama cok asagilarda vajinanin ustunde adet sancisi tarzi oluyor bu ara

sizlama gibi de denilebilir
gerci bir ara daha oluyordu 9. 10. haftalarda normaldi ama hersey

ohhhh süper
güzel haberlerini bekliyoruz canım

İnşallahh canım inşAllahhh
Sizlere biraz geç haber verebilirim çünkü benim tatilim başlıyooor :26:,
hayırlı haberlerle geleyimdee

Ohhhh ne güzelll haberler bunlaaarrr
Herşey yolunda maşAllahh
Bizlerde böylee güzel güzel haberle gelelim inşAllahh

ahh canım temız cıkar tahlıler merak etme evet daha erken seker yuklemesı ıcın kacıncı haftaydı unutum ama 20 lı haftalarda yapılıyor galiba 24. hafta mıydı oyle bırseydı :) evet suan sana gecmez zaman ama bebegını kucagına aldıktan sonra bakacaksın kı zaman cok hızlı gecmıs. buarada hıssetıgın bu tedırgınlık gecmeyecek sadece seklı degısecek.sımdı saglıklı gelısıyormu tedırgınlıgı var doğdugundada ayy ben uyurken kusarmı boğulurmu tedırgınlıgı baslıyo yanı ben oyleydım ılk haftalarda hıc uyumadım kızıyordu dr bana uyu uyku sutun ıcın cok onemlı dıye. gercı ılk basta 2 saate bır emzırıyosun uyumak pek mumkun deıl :) hemen konuyu actıgım gıbı sana soylıyeyım alısverıse basladıgında uyku yastıgı almayı unutma bebegı arasına yan yatırıyosun ve oyle uyuyo uyurken kusarsa boğulma olasılıgı cok az oluyor :) ben hala kullanıyorum paronayak ane olarak ama kızım ıcınde durmuyo poposunu kaldırıp ayagıyla ıtıyo ıcınden cıkıyor :)

onu mutlaka alayim ben de
daha sonra sorarim sana nasil birsey oldugunun resmini falan alirim senden
mutlaka alirim o yastiktan
alisverise daha coook var :)
cok saol canim ya kizini dogurdun hala bizlere yardimci oluyorsun
senin aciklamalairni cok begeniyorum mantikli guzel cevaplar veriyorsun hep

Gözün aydın canım, her zaman güzel haberlerle geliriz inş böyle :)

canım ayni endişeleri bende yaşadım biliyorum :) sizinle hamileliğimi tekrar yaşıyorum cok hosuma gıdyor boyle sohbetler esıme dıyorum hadı yapalım bırtane daha oda dıyokı sana kalsa 9 ayda bır doğuracaksın :)

canım dr alper mumcunun sitesine gir ben hamılelıgım boyunca aklıma takılanlarn bır cogunu orda buldum cok ıyı anlatımı var bence bır bak.

maşallh canım..ogluşun hayırlı olsun.

gozun aydın ıyı çıkmasına sevındım:)

bu haftalarda genelde gecıyor bulantı.senın ta başlardada varmıydı bulantı sonradan çıktıysa endışe etmış olabılır.

bı kız gelıyor desene
Simdiye kadar hic yuklememistim 12 hafta burada yavrumEki Görüntüle 538022
maşallh.ne kadar buyumuş.

gozun aydın canım..maşallh.

o lekenmeler normal canım.yeterkı kan şeklınde olmasın..bendede olmuştu

bol bol dınlen canım.

Hepinize hayırlı geceler,tatlı rüyalar kızlar.ben de hastalanıyorum burnum,boğazım sinyal vermeye başladı.inş ilerlemeden atlatırım.

yok canım gıtmekte neymış bende şubat annesıydım kızcemde.ama kızım dayanamadı ocakta geldı:)) ama bırakmadım dostlarımı.

gunaydin
herkese bulantisiz bir gun dilerim
ve kendime de
sabah 5ten beri ayaktayim poset elimde oturuyorum
of of..ya benımde gecse ne kadar kotu şu bulantı.

günaydunnnnnnnnnnnn arkadaslarrr

günaydın annecikler güzel bir gün diliyorum :)))

günaydın annecikler

Günaydın güzel anneleeeerrr

Bugün doktor teyzemizle randevumuzz varr heyecan tavan halindee Hakkımızda hayırlısı güzel haberlerle güpgüzel bir bayram geçiririz inşAllahh
hadı hayırlı haberlerle gel canım.

gunaydın kızlar.

sen gıdıp gelmışsın bıle..herşeyın yolunda olmasına sevındım.gozun aydın.

Eki Görüntüle 538288
siz benim kizimin 4 boyutlu usg resmini gordunuz mu
canim benim oooo
ay maşallh yavruna.koca kız olmauş:)

senin kızının totosunu yesinler minnoş ya nasıl rahat ediyosa öyle yatıyor demekki annesi

Allah bağışlasın kim bilir ne kadar tatlıdır, bebeğini bekleyen ve anne olmak isteyen bizlere olsun Inşallah

bende sana ilk alışveriş konusunda sorular soracağım canım
neler fuzuli neler mutlaka alınmalı
internette birçok liste var ama güvenemiyorsun

ben yıne yarın serum alacagım kızlar.bu 3.serum olacak.az ayag kalkıyorum boylece degılse hep yatıyorum.allahım bır an once 12.haftalara gelseydım bırz azalırdı ınşallh..
serum için gıttıgımde genelde usg yede gırıyorum ben.bebegı goruyoruz o arada:)) ama bu hafta gormeyeyım sık oldu bıraz.bayramdan sonra yıne gıdecegım nede olsa o zaman gorurum hem az daha buyumuş olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…