- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.201
Gunaydin kizlar yeniden
ben doktora gittim geldim bile
ultrason olmadi, genel konusmak ve sonuclarima bakmak icin cagirmis
ultrason kagidimi cok begendi, bebegin saglikli dedi. ikili test de olmasi gereken gibi cikmis, cok iyi dedi
ve yarin erkenden ac karnima kan testine, idrar testine gidiyormusum, dunya kadar sey yazdi bio kimya ve glikoz falan hepsine bakilcakmis
6. haftada yapilmisti simdi yeniden istedi
gidecek benim kanlar yine zaten kan yok, ama sonuclar insallah iyi cikar
bu ara yiyemedigimden emin degilim sonuc konusunda
bana sadece magnezyum b6 verdi baska ilac vermedi
ben istedim vitamin su an kusuyorsan ve kotuysen onlar snei daha kotu yapacaktir, su an gerek yok magnezyum ic yeter dedi
bir de nar bulantiya iyiymis ama iste nar yemeye korkuyorum kani sulandirir fazlasiyla bebek icin tehdit olusturur mu bilmiyorum nara akrsi onyargim var cok istesem de yiyemiyorum.
kiloma bakti yuh der gibi bakti oysa ben 1 kg verdim bilebu vermis halim kadin aldim sandi herhalde
ya orda dilim tutuluyor konusmaiyorum resmen heyecandn yine soramadim hicbir sey, karnim agriyor karnimin alti surekli agrima durumunda soracaktim unuttum ama neyse tahlilerden sonra hemen yine gidicem 3 gun sonra o zaman unutmasam bari
onun haricinde az az ama surekli yiyceksin mide bos kalirsa kotu eder, cok sisirmeyeceksin dedi. az az yersen bulantin azalir dedi
oyle iste, bebisimi goremedim ama yakin zamanda ultrason yapariz dedi ben cunku turkiyeye gelicem ve gelmeden bir kontroller yapilmis oluyor aslinda
sizde de karnin alt kismi agriyor mu?
benim asagisinda ara ara adet sancisi gibi geliyor
bu 5 gundur falan cok yokluyor
Gunaydin kizlar yeniden
ultrason kagidimi cok begendi, bebegin saglikli dedi. ikili test de olmasi gereken gibi cikmis, cok iyi dedi
ve yarin erkenden ac karnima kan testine, idrar testine gidiyormusum, dunya kadar sey yazdi bio kimya ve glikoz falan hepsine bakilcakmis
ben istedim vitamin su an kusuyorsan ve kotuysen onlar snei daha kotu yapacaktir, su an gerek yok magnezyum ic yeter dedi
bir de nar bulantiya iyiymis ama iste nar yemeye korkuyorum kani sulandirir fazlasiyla bebek icin tehdit olusturur mu bilmiyorum nara akrsi onyargim var cok istesem de yiyemiyorum.
kiloma bakti yuh der gibi bakti oysa ben 1 kg verdim bilebu vermis halim kadin aldim sandi herhalde
ya orda dilim tutuluyor konusmaiyorum resmen heyecandn yine soramadim hicbir sey, karnim agriyor karnimin alti surekli agrima durumunda soracaktim unuttum ama neyse tahlilerden sonra hemen yine gidicem 3 gun sonra o zaman unutmasam bari
onun haricinde az az ama surekli yiyceksin mide bos kalirsa kotu eder, cok sisirmeyeceksin dedi. az az yersen bulantin azalir dedi
oyle iste, bebisimi goremedim ama yakin zamanda ultrason yapariz dedi ben cunku turkiyeye gelicem ve gelmeden bir kontroller yapilmis oluyor aslinda
ufaktan biz sızlama oluyo ama tahminim üşüdüğüm zmanlarda oluyo, ayağımda çorap olmadığını fark ediyorum, giyince hemen geçiyo
gunaydın canım bebeginin iyi olmasına cooksevindim :) ama kan vermekten usanmaya baslama şimdien daha cok verıceksin. ama en kotusu seker yukleme tahlılı ac karnına sekerlı su ıcırıyorlar yaa ığğğğ. ben kusmustum kusunca tekrar ıcırmıslerdı bıde yatırmıslardı tekrar kusmayım dıye. :) ayyy hamilelik cok guzel bır donem ve cok hızlı gecıyor tadını cıkart canım
Eki Görüntüle 537974 Eki Görüntüle 537975 PekBiCici Resimler sana ilham verecekmi =))) hadi bi tahminde bana yap =)))
burasi zaten cok soguk ve ben birkac gundur cikiyorum hep
acaba ben de usutuyor muyum
sizlama gibi aynen ara ara geliyor
surekli olmadigindan korkmuyorum
bak doktora sormadim ama sorsam da zaten normal derdi herhalde
aklim takiliyor bu ara da neyse hayirlisi iyi dusuneyim rahim buyuyor bebis buyuyor
bu arada hemen SARE isminin anlamına baktım
kulağa hoş geliyor
sizde de karnin alt kismi agriyor mu?
benim asagisinda ara ara adet sancisi gibi geliyor
bu 5 gundur falan cok yokluyor
benimde ağrılarım oluyor doktora sormuştum o da normal olduğunu
dokuların gerilmeye başladığı için olduğunu söyledi
daha çok sağ tarafta olurmuş
ohhhh süper
güzel haberlerini bekliyoruz canım
Gunaydin kizlar yeniden
eskiden kuru uzumleri kuru meyveleri avuc avuc yerdim kan seviyem cok iyi cikti ilk tahlillerde
simdi tiksinmeler va ya bir de yiyemiyorum tabi hic haftalardir, bakalim nasil cikacak merak ediyorum
umarim temiz cikarlar
o seker yuklemeyi duydum o ileriki zamanlarda sanirim di mi?
dusunemiyorum sekerden tatlidan igrenmis biri olarak :)
hizli geciyor aslinda ama icinde bulundugumuz zamanda sanki gecmiyor gibi, bir de hep bebegini gormek istiyor insan hep bir tedirginlik oluyor ondan sanirim.
ahh canım temız cıkar tahlıler merak etme evet daha erken seker yuklemesı ıcın kacıncı haftaydı unutum ama 20 lı haftalarda yapılıyor galiba 24. hafta mıydı oyle bırseydı :) evet suan sana gecmez zaman ama bebegını kucagına aldıktan sonra bakacaksın kı zaman cok hızlı gecmıs. buarada hıssetıgın bu tedırgınlık gecmeyecek sadece seklı degısecek.sımdı saglıklı gelısıyormu tedırgınlıgı var doğdugundada ayy ben uyurken kusarmı boğulurmu tedırgınlıgı baslıyo yanı ben oyleydım ılk haftalarda hıc uyumadım kızıyordu dr bana uyu uyku sutun ıcın cok onemlı dıye. gercı ılk basta 2 saate bır emzırıyosun uyumak pek mumkun deıl :) hemen konuyu actıgım gıbı sana soylıyeyım alısverıse basladıgında uyku yastıgı almayı unutma bebegı arasına yan yatırıyosun ve oyle uyuyo uyurken kusarsa boğulma olasılıgı cok az oluyor :) ben hala kullanıyorum paronayak ane olarak ama kızım ıcınde durmuyo poposunu kaldırıp ayagıyla ıtıyo ıcınden cıkıyor :)
Gunaydin kizlar yeniden
onu mutlaka alayim ben de
daha sonra sorarim sana nasil birsey oldugunun resmini falan alirim senden
mutlaka alirim o yastiktan
alisverise daha coook var :)
cok saol canim ya kizini dogurdun hala bizlere yardimci oluyorsun
senin aciklamalairni cok begeniyorum mantikli guzel cevaplar veriyorsun hep
maşallh canım..ogluşun hayırlı olsun.çok karıştırmadım bi çin i telefona indirdim baktım uygulaması varmış die kız çıkmıştı bide burda mı konuşuldu bu hücre yenilenmesiyle alakalı bişi vardı nerde duydum okudum bilmiyorum ona göre erkekti ama onuda annemlere denemiştim doğru çıkmamıştı bilmiyorum ya Allah bilir Allaha havale inşallah sağlıklı sıhhatı kucaklarımıza alırız
gozun aydın ıyı çıkmasına sevındım:)ohhh şükür
şimdi geldim doktordan hemen size yazıyorum
doktordan cok ama cok memnun kaldım konya da olan varsa kesin gitsin medline fuat demir
ultrason 4 boyutluydu her şeyini gösterdi tek tek anlattı kalp atısını dinlettimuhteşemdi güm güm diye
hareket etmesi için biraz ugrastı ama olmadı
rahım duvarında bıraz kanama var ama cıddı değil dedi
yolculugun zararı olmaz bu dönemde olacağı varmış dedi
iğne verdi , protegtan verdi haftaya gel bakalım ne durumdasınız dedi
çok ama cok mutlu oldum
düşük riski her durumda var dikkat et yeter dedi
bu haftalarda genelde gecıyor bulantı.senın ta başlardada varmıydı bulantı sonradan çıktıysa endışe etmış olabılır.ben sali gunu ikili testten geldim ya kendi doktorum da beni 9+5te gordu en son ama yakin zamanda detayli ultrasona girdim
doktorumu aradim simdi midem cok bulaniyor, kusuyorum. brisye yiyemiyorum vitamine gerek var mi acaba diye
yarin gel seni gormek istiyorum dedi sasirdim ben de
hem usg hem masada kontrol
hic beklemiyordum aklima takildi neden cagirdi diye
bı kız gelıyor deseneMerhaba kızlar bende doktordan yenı geldım .... Hersey yolunda çok şükür.. bebeğimin resmini eklemek istedimde beceremedım ..:) maşallah elleri ayakları çok belirgin... tahmın ettıgım gibi geç döllenme oluşmuş.. ultrasona göre 8 haftalıkmışım:)) doktora kac gram oldugunu sordum .daha 1 cm dedı .. devlet hastanesi oldugu için cok fazla ılgılenemıyorlar.. ne kalp atışı nede ayrıntılı bılgı verıyorlar.. kendi doktorumdan 13 kasıma randevu almıstım .. artık o zamana kaldı kalp atıslarını dınlemek =))
maşallh.ne kadar buyumuş.Simdiye kadar hic yuklememistim 12 hafta burada yavrumEki Görüntüle 538022
gozun aydın canım..maşallh.kıslarr bende geldim doktordan ıyıymıs bebişim oynuodu maaşalllah
tam gunuyle uyumlu cıktı..mınıcık bı kanama alanı vardı rahımde
oda kaybolmus cok şükür,gez toz bayramda ama abartma dedi drum:)
bu arada uzamn tvde ızledım 11 haftalık gebelik diye yazdım ggda
bu haftadan sonra düşük rıskı %1dir dıor.vucudun doğal seleksıyonu varmıs
ılk haftalarda saglıksız gebeliği sonlandırıomus,bu haftaya kadar kalmıssa demekkı %99 saglıklıdır dıor
o lekenmeler normal canım.yeterkı kan şeklınde olmasın..bendede olmuştuya kızlar bişey diycem bugün kahverenginde bi akıntım oldu 11.haftaya gircem doktorumu aradım progestan kullan dedi geçmezse yarın gel dedi bitane kullandım şuan için yok akıntım hani beyaz bi akıntı olurya onun kahverengisi sizin başınıza böyle bişey geldimi yda duydunuzmu sonuç ne bilen varsa lütfen yazsın
bol bol dınlen canım.canım allah sabır versın((
cok sukur canımm gozun aydın
gecmıs olsun canımm maalesef ben gargara ıcın ılac kullanıyorumbenım grıbımın normaldede agır gecer bende cok dıkkat ettım ama yıne yakaladı
hosgeldın aramıza canım
hepınıze cok tesekkur ederım heryerım agrıyor kıpırdayamıyorum ıcten ateslenıyorum dudaklarım patlamak uzeresaolsun annecıgım de bakıyor bana evıme geldım sabah tekrar gıdıcem...sızlerı ozledım
Hepinize hayırlı geceler,tatlı rüyalar kızlar.ben de hastalanıyorum burnum,boğazım sinyal vermeye başladı.inş ilerlemeden atlatırım.
yok canım gıtmekte neymış bende şubat annesıydım kızcemde.ama kızım dayanamadı ocakta geldı:)) ama bırakmadım dostlarımı.yok gitmeyiz bir yere burda basladik burda devam
ooo baya aliyorsun ne guzel
ya benim de baslamam gerek diye dusunuyorum o yuzden doktoruma soyliycem bugun
o durumun ciddiyetini bilmiyordu ama ben birsey yiyemiyorum hem de onemli zamanlar bsladi
senin baya varmis aldigin takviye
bakalim bana da vrir umarim bugun ogrenicem
of of..ya benımde gecse ne kadar kotu şu bulantı.gunaydin
herkese bulantisiz bir gun dilerim
ve kendime de
sabah 5ten beri ayaktayim poset elimde oturuyorum
günaydunnnnnnnnnnnn arkadaslarrr
günaydın annecikler güzel bir gün diliyorum :)))
günaydın annecikler
hadı hayırlı haberlerle gel canım.Günaydın güzel anneleeeerrr
Bugün doktor teyzemizle randevumuzz varr heyecan tavan halindeeHakkımızda hayırlısı güzel haberlerle güpgüzel bir bayram geçiririz inşAllahh
Günaydın anneler,
Çok yorgunum.. tatile az kaldı neyse ki.. Biraz da moralim yerlerde.. Bayramdan sonra riskli gebelik durumumdan dolayı büyük ihtimal serklaj yaptıracağım..Artık hakkımızda hayırlısı..
gunaydın kızlar.Günaydın canlar,
tatil için geri sayım başladı ayrı bir enerji var bugün üzerimde
bugün işe gelirken bi an doğum yaptığımı bebeğimin arkada bebek koltuğunda oturduğunu fln hayal ettim dönüp arkama bakıp boş koltuğu sevdim bi de :)))
iyiki eşim yoktu yanımda akıl sağlığımdan endişe ederdi sanırım :))
annelik tahminimizden daha da güzel bişey
sen gıdıp gelmışsın bıle..herşeyın yolunda olmasına sevındım.gozun aydın.Gunaydin kizlar yeniden
ay maşallh yavruna.koca kız olmauş:)
ahh canım temız cıkar tahlıler merak etme evet daha erken seker yuklemesı ıcın kacıncı haftaydı unutum ama 20 lı haftalarda yapılıyor galiba 24. hafta mıydı oyle bırseydı :) evet suan sana gecmez zaman ama bebegını kucagına aldıktan sonra bakacaksın kı zaman cok hızlı gecmıs. buarada hıssetıgın bu tedırgınlık gecmeyecek sadece seklı degısecek.sımdı saglıklı gelısıyormu tedırgınlıgı var doğdugundada ayy ben uyurken kusarmı boğulurmu tedırgınlıgı baslıyo yanı ben oyleydım ılk haftalarda hıc uyumadım kızıyordu dr bana uyu uyku sutun ıcın cok onemlı dıye. gercı ılk basta 2 saate bır emzırıyosun uyumak pek mumkun deıl :) hemen konuyu actıgım gıbı sana soylıyeyım alısverıse basladıgında uyku yastıgı almayı unutma bebegı arasına yan yatırıyosun ve oyle uyuyo uyurken kusarsa boğulma olasılıgı cok az oluyor :) ben hala kullanıyorum paronayak ane olarak ama kızım ıcınde durmuyo poposunu kaldırıp ayagıyla ıtıyo ıcınden cıkıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?