2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

çok diyemem çünkü sadece balgamla birlikte yani onun içindeydi,, cevabın için teşekkr ederim bu arada

evet guzelim cok haklisin kaynanalar hep boyle...tabiki oyle bir siralama yok ama kaynana iste illaki burnundan getirecek gelinin...
benim suanda hamileligim riskli oldugu icin kayinvalidem bu bayram evdesin biryere gitmek yok dedi ben annemlere gitmezsem yapamam ama onlara gidipte kayivalideye gitmezsemde bozulurlar ne yapsam bilmiyorum

Evet iştee bende anneme gitmek istiyorum kii
Bizlerde bayram sabahı kahvaltıları vardırr
Donatılırr, kavurmalar yenilirr içilirr, muhabbet sohbett keyifli olurr
Bayram olurr
Ama bunlarda öyle birşey yokk
Gidersin sabahın körüü, daha yataklar ortada herkes pijamalı
Keyifsiz mutsuz asık suratlı etrafta turlar

bayram temizliği derken topiğe girmeyeli 3 gün olmuş sayfalarda akmış gitmiş nihayet bayrama 2 gün kaldı umarım hepiniz ve bebekleriniz iyidir

aslında kayınvalidelerden ziyade eşlerin rolü çok önemli eğer eşinde senin gibi düşünse sorun olmaz,sen alttan alttan söyle istediklerini yumuşak bir dille belki kabul eder,etmezse de boşver senin evinde huzur olsun da,sen kavga edip ağladığında,senden başka kimseye hiç birşey olmuyor o yüzden hiçbir şey için evdeki huzuru bozmaya değmez bence.

zor ya evet curcunaya alışınca insan öyle görmek istiyo ama napıcaksın kültürler farklı yapcak bişi yok bazen öyle zıt şeylerle karşılaşıyoki insan ama o arayı tutturmak da güzel keyif veriyo insana ben bazen düşünüyorum annemlerde nası burda nası diye uçurumlar var arada arasını bulursan huzurlu olursun konuş eşinle o zaman çok oturmayalım annemlerlede bayrmda vkit geçirmek istiyorum hakkım değilmi de inşallah anlar yani

GÜNAYDIN SEVGİLİİİİ ANNELER nasılsınızzzz iyimisinizzzzzz :))

canım esınle konus ıcınden gecenlerı anlat bence gercı esın nasıl bırı bılmıyorum ama senı dınleyen ve anlayabılen bırıyse senınle mutlaka uzlasır

Kızlar her biriniz çok haklısınızz
Ne yapsamda yaranılmaz ve ilk onlara gitmesem benim içim içimi kavuracak (Ramazan bayramında öyle oldu burnumdan geldi)
Ama işte bazı durumlar insanı caydırıyorr
Öyle kiii eşim pastaneci ve hem anneme hemde kayınvalideme en kaliteli çikolatalar getir
İlk Bayram ben kayınvalideme gittim
Ordanda görümcemin kayınvalidesine geçilecekti (annemle aynı apartmandalar ve annem en büyükleri)
Annem 3. kat, bu görümcenin kayınvalidesi 4. kat
Arabadan indik baktım elinde tek çikolata kutusu
Neyse dedim belki görmedim başkası çıkardı
Yukarı çıkarken bir baktım ki annemin kapısı es geçiliyorr
Yukarıya çıkılıyorr direk ben kapıyı çalarken ordan kv diyor kii dur dur ineceğiz oraya önce x hanıma çıkalımm
Bende 'ben anneme gireceğim siz çıkın dedim
Bunlar hiç umursamadı çıktı gittii eşimde!
Sonra ben tabii ağlaa daha yeni gelinim ve ilk bayramımız
Anneme yapılan saygısızlık resmen ama annemede çaktırmıyorumm
Sonra anne ben yukarı çıkıyorum gelirimm dedim
Yukarı bir çıktım ki sofralar kurulmuş bunlar yemeklere gömülmüşş
Banada cocukların olduğu masayı gösterip otur otur yee diyorlarr
Nasıl cinnet geçirdimm ama sustum yine oturmadımda yemedim dee
Sonra eşime dedim böyle böylee bir çikolata getirdi bu kadın ve benim ona götürdüğüm çikolatayı getirdii
Anneme peki? dedim vardırr saçmalama dedii
Sonra bunlar yedi içti çay sohbet yaklaşık 1 kat aşağıya 3 saat sonra indiler
Ve ellerinde bakkaldan alınmış ülker çikolata
Tabii eşim kükremiş annesine yukarda bu gitmezz getirdiğini aşağıya indirelim diyee
Bu kadın yok ben onu x hanıma getirdim!!!!
Eşime döndüm derim kii sırf bunun için boşarım senii adammm
Siz kimsiniz kii kimi dışlayıp kimi baş tacı yapıyorsunuz!!!
Hepinizi kovmayı bilirimde sizin gibi cahil değiliz ne yazık kii dedimm
Ama gözlerim ateş atıyorr ve o bayramdır bayramlar gergindir bende
Ama olanı bitenide 1 zerre anneme caktırmadımm
Buarada yine bayramı salya sümük geçiren benn

Ve dipnot ki; Benim kayınvalidem üvey, görümcemin kendi annesi *****
Ama işte eşime 3 yaşından beri bakmış! Oyüzden anne olmayınca çok üstüne gidemiyorum
Yani anlatsam roman olurda benim hikayem, gülüüüp geçiyorumm artıkk

Yani kizlar ilerde kaynana olcaklar var,ogul analari benim kaynanam da arizali ama he deyip geciyorum ,hani varya su fikra o gulu nereye takarsa taksin,ben oturur keyfime bakarim

valla cnm benim delim milletin delisinden iyidir diyip oturmak lazımmış buhayatta
çünkü sadece kendimize ve hanemize yapıyoruz

yani kizlar ilerde kaynana olcaklar var,ogul analari Benim kaynanam da arizali ama he deyip geciyorum ,hani varya su fikra o gulu nereye takarsa taksin,ben oturur keyfime bakarim

aynenn :):):)

HAA BUARADA EĞER Kİ AİLEMDEN GÖRDÜĞÜMÜ YAPABİLİRDE BAYRAMI BAYRAM GİBİ YAŞAR VE YAŞATA BİLİRSEM
İMKANALR DAHİLİNDE İLK GÜN ÖĞLENE KADAR HERKES EVDE OLSUN İSTERİMTABİ Bİ KAYINVALİDE ADAYI OLARAK :)

Son düzenleme:

ümranıye magazasına ugrucam canım bılgı ıcın cok tesekkurler

berbat bır gece gecırdım kızlar
ıkkdefa yavruna bısey olcak dıye cok korktum gece 3 gıbı mıdem cok fenaydı wc gıttım
afedersınız bır yandan wc bır yandan öğürme cocuk dusucek sandım sabah erkenden esım ıse gıtmese uyandırcaktım
Rabbım bıdaha boyle bısey yasatmasın 3 gundur wc cıkmıyordum kabızlık gıbıydı acısı cıktı ama cok kotuydu

Eki Görüntüle 538288
siz benim kizimin 4 boyutlu usg resmini gordunuz mu
canim benim oooo

aman Allahım ne guzel goruntu ya aşık oldum maşallah yegenımıze :)

cok gecmıs olsun canım ınsallah hamılelık ılerledıkce daha ıyı olursun

eskıden ıstanbuldaydılar annem 2 sokak otemde olmasına ragmen ılk onlara gıdıyorduk
sonra annemlere ama ısıme gelıyordu annemlerde daha rahat oturuyordum
gercı ablamları bazen goremıyordum ben gelene kadar gıtmsı oluyorlardı
bızım gelınde anneme yakın oturur kendı aılesı karsı yakada uzakta hıc takmaz gıder kalır sonra 2. gun yada ne zaman keyfıne gelırse annemlere gelır ..
ah bunu bız yapsak :) ınsallah bızler ıyı kaynana oluruz kızlar anneme cok ımrenıyorum cok anlayıslı ..

canım benım kaynanada uvey

dugunumde kapıda gelıceklerı karsılıcak annemle bakıyoruz yok gecmıs bı koseye etrafıseyredıyor mısafır gıbı
6 gun sonra oz oglu evlendı onda kapıda karsılamalar
anlatıcak cok sey varda Allaha havale edıyorum zatı hasta ve esıme bakmıs buyutmus buna saygı duyuyoru mkı bunu kayınpederımede dedım

eski evimiz kayınvalidemin dibindeydi, kahvaltımızı orda yapıp akşama doğru annemlere geçiyoduk
şimdi ikisine de uzaktayız, kayınvalideme kalmaya gidiyoruz, eşim bayram namazını orda kılıyo hem
sonra annemlere geçiyoruz
aslında özel bi hesap kasıt bişey yok, heralde öyle alıştık diye, yada aradan çıksın sonra rahat edelim diye, gerçi kayınvalidemin öyle takıntıları yok sağolsun, ağzı var dili yok kadının çok da severim
haftasonları da kalmaya gidiyoruz, ama bizde pek kalmayız da annemler bize kalmaya gelir, kayınvalidem kalmaya gelmez
bizde de durum böyle

çok geçmiş olsun canım ya, inşallah olmaz bi daha, feci bi durum gerçekten
ya hep söylüyorum gerçekten hamilelikte fark edebildim bunu
insan sağlığının kıymetini kaybedince anlıyo
inşallah en kısa zamanda normal sağlıklı günlerimize döneriz

kızlar esım vardıyalı calısan bırı ılkdefa bu bayram evde denk gelıyor ıznı
annemlerde suprız yapcaklardı agızlarından kacırdı :) bıze kahvaltıya gelcekler
gecen senelerde yegenım arkadaslarıyla bıze geldıler esımı gorsenız bı heyecan nasıl agırlıcaz kızlara harclık verıyor
servısler falan anneme demıstım cok sevındı esım bızede bırı gelınce evın en kucuguyuz bıze kımse gelmez
aslında eltım gelebılırde hıc gırmıyım o konuya bı kere bıle tenezzul etmedıler esım buyuklerı velhasıl
gecen senede enıstem ablam suprız yaptı anne babalara ugramadan bıze geldıler
ablam yegen ıstedıgı ıcn bana bornoz getırmıs beyaz mınıcık bısey :)
bayramı ıple cekıyorum bızede gelıcek var oley annemler canım aılem cok anlayıslılar bızde mısafır agırlıcaz
bu mutlulugu yasıcaz neler yapıcam lıste yapıyorum sımdıden :)

hala mıdem fena kıvranıyorum ama geceyı atlattım yaa ah ah bıseyın degerı gıdınce anlasılıyor
eskı gunlerıme ne zaman dönücen dıyorum hep bakalım

canim ogurmekten flan birsye olmaz bebegine korkma sakin
ben de afedersin bri baslayinca 7 kere oguruyorum oyle felaket bir kusma oluyorum saniyorum
ama bebege bir zarari olmaz yipratma kendini

hadi yaaaa
cok uzuldum (((
oyle birsey varsa
ikili testte cekildi bu kisa bir an icin
olcumlerin arasinda gorduk fotosu cekilmis uzunca bakmadik saniyelik ama uzuldum simdi oyle brisey varsa
arastirayim bir

yok canim bu ikili test goruntusu
normal deayli ultrasondu bir foto da boyle cekildi
yoksa benim kendi doktorumun usgsi iyi degil oyle kolay kolay net gosteriyor

bu benim doktorumun usgsiyle 9+5 te
o zaman da elleri kollari oynuyordu goruluyordu ama tabi tam net degildi
ikili testte gorunce havalar uctum
sadece 2 haftada bebegin degisimine inanamiyor insan
yakinda gidecekler sizler de sasiracaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…