- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.241
canım surekli öğürüyorsan boğazın tahrıs olmustur kan da ondan gelmıstır zaman zaman benımde olmustur ama sen ılk muayende dra soyle bu durumu eger coğalırsada telefonla danıs nedenını ama bence boğazın tahrıs olmustur . buarada kanın mıktarı cok muydu ?
Bayanlar birşey soracağımm
Sizler bayramlarda ilk kayınvalidelerinizi mi ziyaret ediyorsunuz?
Yoksa böyle bir sıralama yok mu?
Ben evlendim evleneli ilk onlara gittik sonra akşam annelere gittik koştur koştur eve geri döndükk
Bende Ramazan bayramında ilk anneme gittim amaann ne olaylar ne olaylar oldu kaynanam ve akabinde eşimle
Bu bayramda inat değil miii gitmicem işte diyorum ama gerilimde yaşamak istemiyorum
Yani bazen bu büyüklerde cocuk gibi oluyorlar yaa
ben her bayram ilk anneme gidiyorum onlar bize daha yakın kahvaltı edip öğleden sonra kayınvalidemlere gidiyoruz.Diğer türlü çok ters çünkü, ilk zamanlar biz erkek tarafıyız ilk bize glin gibi gibi çıkışları oldu ama eşimle bende aynı derece de olduklarını düşündüğümüz için bize en mantıklı gelen şekilde davranıyoruz :))))
Evet iştee bende anneme gitmek istiyorum kii
Bizlerde bayram sabahı kahvaltıları vardırr
Donatılırr, kavurmalar yenilirr içilirr, muhabbet sohbett keyifli olurr
Bayram olurr
Ama bunlarda öyle birşey yokk
Gidersin sabahın körüü, daha yataklar ortada herkes pijamalı
Keyifsiz mutsuz asık suratlı etrafta turlar
Evet iştee bende anneme gitmek istiyorum kii
Bizlerde bayram sabahı kahvaltıları vardırr
Donatılırr, kavurmalar yenilirr içilirr, muhabbet sohbett keyifli olurr
Bayram olurr
Ama bunlarda öyle birşey yokk
Gidersin sabahın körüü, daha yataklar ortada herkes pijamalı
Keyifsiz mutsuz asık suratlı etrafta turlar
çok diyemem çünkü sadece balgamla birlikte yani onun içindeydi,, cevabın için teşekkr ederim bu arada
ben her bayram ilk anneme gidiyorum onlar bize daha yakın kahvaltı edip öğleden sonra kayınvalidemlere gidiyoruz.Diğer türlü çok ters çünkü, ilk zamanlar biz erkek tarafıyız ilk bize glin gibi gibi çıkışları oldu ama eşimle bende aynı derece de olduklarını düşündüğümüz için bize en mantıklı gelen şekilde davranıyoruz :))))
evet biraz sorun varmış seninkinde demek azcık anayış bile göstermek istemiyo haklısın sende tabi ama boşveer eşin için git kayınvalidende inşallah anlıycaktır değerini bi süre sonra en azından anlamazsada sen eli boş çıkmazsın emin ol eşin için sorun çıkarmadığın için mükafatını alırsın mutlaka
canım esınle konus ıcınden gecenlerı anlat bence gercı esın nasıl bırı bılmıyorum ama senı dınleyen ve anlayabılen bırıyse senınle mutlaka uzlasır
Bizimkiler farklı bir şehirde ve her bayram onlara gidiyoruz. Biz İzmir'de oturuken hep onlarda geçirdik bayramlarımızı, istanbul'a taşınınca ilk gün annemlere gittik sonra yola çıktık filan ama ondan bile rahatsız oldular telefonlarda kaldılar. Boşver git yine onlara
çünü onlar hep haklı ne yaparsan yap kendini haklı çıkaramazsın
evet guzelim cok haklisin kaynanalar hep boyle...tabiki oyle bir siralama yok ama kaynana iste illaki burnundan getirecek gelinin...
benim suanda hamileligim riskli oldugu icin kayinvalidem bu bayram evdesin biryere gitmek yok dedi ben annemlere gitmezsem yapamam ama onlara gidipte kayivalideye gitmezsemde bozulurlar ne yapsam bilmiyorum
aslında kayınvalidelerden ziyade eşlerin rolü çok önemli eğer eşinde senin gibi düşünse sorun olmaz,sen alttan alttan söyle istediklerini yumuşak bir dille belki kabul eder,etmezse de boşver senin evinde huzur olsun da,sen kavga edip ağladığında,senden başka kimseye hiç birşey olmuyor o yüzden hiçbir şey için evdeki huzuru bozmaya değmez bence.
kızlar her biriniz çok haklısınızz
ne yapsamda yaranılmaz ve ilk onlara gitmesem benim içim içimi kavuracak (ramazan bayramında öyle oldu burnumdan geldi)
ama işte bazı durumlar insanı caydırıyorr
öyle kiii eşim pastaneci ve hem anneme hemde kayınvalideme en kaliteli çikolatalar getir
ilk bayram ben kayınvalideme gittim
ordanda görümcemin kayınvalidesine geçilecekti (annemle aynı apartmandalar ve annem en büyükleri)
annem 3. Kat, bu görümcenin kayınvalidesi 4. Kat
arabadan indik baktım elinde tek çikolata kutusu
neyse dedim belki görmedim başkası çıkardı
yukarı çıkarken bir baktım ki annemin kapısı es geçiliyorr
yukarıya çıkılıyorr direk ben kapıyı çalarken ordan kv diyor kii dur dur ineceğiz oraya önce x hanıma çıkalımm
bende 'ben anneme gireceğim siz çıkın dedim
bunlar hiç umursamadı çıktı gittii eşimde!
Sonra ben tabii ağlaa daha yeni gelinim ve ilk bayramımız
anneme yapılan saygısızlık resmen ama annemede çaktırmıyorumm
sonra anne ben yukarı çıkıyorum gelirimm dedim
yukarı bir çıktım ki sofralar kurulmuş bunlar yemeklere gömülmüşş
banada cocukların olduğu masayı gösterip otur otur yee diyorlarr
nasıl cinnet geçirdimm ama sustum yine oturmadımda yemedim dee
sonra eşime dedim böyle böylee bir çikolata getirdi bu kadın ve benim ona götürdüğüm çikolatayı getirdii
anneme peki? Dedim vardırr saçmalama dedii
sonra bunlar yedi içti çay sohbet yaklaşık 1 kat aşağıya 3 saat sonra indiler
ve ellerinde bakkaldan alınmış ülker çikolata
tabii eşim kükremiş annesine yukarda bu gitmezz getirdiğini aşağıya indirelim diyee
bu kadın yok ben onu x hanıma getirdim!!!!
Eşime döndüm derim kii sırf bunun için boşarım senii adammm
siz kimsiniz kii kimi dışlayıp kimi baş tacı yapıyorsunuz!!!
Hepinizi kovmayı bilirimde sizin gibi cahil değiliz ne yazık kii dedimm
ama gözlerim ateş atıyorr ve o bayramdır bayramlar gergindir bende
ama olanı bitenide 1 zerre anneme caktırmadımm
buarada yine bayramı salya sümük geçiren benn
ve dipnot ki; benim kayınvalidem üvey, görümcemin kendi annesi *****
ama işte eşime 3 yaşından beri bakmış! Oyüzden anne olmayınca çok üstüne gidemiyorum
Yani anlatsam roman olurda benim hikayem, gülüüüp geçiyorumm artıkk
yani kizlar ilerde kaynana olcaklar var,ogul analariBenim kaynanam da arizali ama he deyip geciyorum ,hani varya su fikra o gulu nereye takarsa taksin,ben oturur keyfime bakarim
ben de aldımmm, bi etek bi pantalon
kızlar gebe çok güzel evet ama pahalı, 6-7 ay için bilmiyorum değer mi
istanbulda oturanlar için gittiğim mağazayı önerebilirim
bakırköyde ümraniyede fatihte şubeleri var, lord hamile giyim
pantalon 75 mi ne dedi nakit 50 ye verdi, etek de 85 dedi, ona da 50 derseniz alcam dedim, verdiler valla
ve kumaşı da dikişleri de güzeldi
lcw nin dikişlerinden sanırım pek güzel oturmuyo, tabi bulamayınca mecbur alcaz , ama bu mağazayı da tavsiye ederim
elbise modellerini çok beğenmedim ama pantalon ve etek kumaş ve kalıpları çok hoştu
:
ben yıne yarın serum alacagım kızlar.bu 3.serum olacak.az ayag kalkıyorum boylece degılse hep yatıyorum.allahım bır an once 12.haftalara gelseydım bırz azalırdı ınşallh..
serum için gıttıgımde genelde usg yede gırıyorum ben.bebegı goruyoruz o arada:)) ama bu hafta gormeyeyım sık oldu bıraz.bayramdan sonra yıne gıdecegım nede olsa o zaman gorurum hem az daha buyumuş olur..
Ben evlendim evleneli ilk onlara gittik sonra akşam annelere gittik koştur koştur eve geri döndükk
Bende Ramazan bayramında ilk anneme gittim amaann ne olaylar ne olaylar oldu kaynanam ve akabinde eşimle
Bu bayramda inat değil miii gitmicem işte diyorum ama gerilimde yaşamak istemiyorum
Kızlar her biriniz çok haklısınızz
Ne yapsamda yaranılmaz ve ilk onlara gitmesem benim içim içimi kavuracak (Ramazan bayramında öyle oldu burnumdan geldi)
Ama işte bazı durumlar insanı caydırıyorr
Öyle kiii eşim pastaneci ve hem anneme hemde kayınvalideme en kaliteli çikolatalar getir
İlk Bayram ben kayınvalideme gittim
Ordanda görümcemin kayınvalidesine geçilecekti (annemle aynı apartmandalar ve annem en büyükleri)
Annem 3. kat, bu görümcenin kayınvalidesi 4. kat
Arabadan indik baktım elinde tek çikolata kutusu
Neyse dedim belki görmedim başkası çıkardı
Yukarı çıkarken bir baktım ki annemin kapısı es geçiliyorr
Yukarıya çıkılıyorr direk ben kapıyı çalarken ordan kv diyor kii dur dur ineceğiz oraya önce x hanıma çıkalımm
Bende 'ben anneme gireceğim siz çıkın dedim
Bunlar hiç umursamadı çıktı gittii eşimde!
Sonra ben tabii ağlaa daha yeni gelinim ve ilk bayramımız
Anneme yapılan saygısızlık resmen ama annemede çaktırmıyorumm
Sonra anne ben yukarı çıkıyorum gelirimm dedim
Yukarı bir çıktım ki sofralar kurulmuş bunlar yemeklere gömülmüşş
Banada cocukların olduğu masayı gösterip otur otur yee diyorlarr
Nasıl cinnet geçirdimm ama sustum yine oturmadımda yemedim dee
Sonra eşime dedim böyle böylee bir çikolata getirdi bu kadın ve benim ona götürdüğüm çikolatayı getirdii
Anneme peki? dedim vardırr saçmalama dedii
Sonra bunlar yedi içti çay sohbet yaklaşık 1 kat aşağıya 3 saat sonra indiler
Ve ellerinde bakkaldan alınmış ülker çikolata
Tabii eşim kükremiş annesine yukarda bu gitmezz getirdiğini aşağıya indirelim diyee
Bu kadın yok ben onu x hanıma getirdim!!!!
Eşime döndüm derim kii sırf bunun için boşarım senii adammm
Siz kimsiniz kii kimi dışlayıp kimi baş tacı yapıyorsunuz!!!
Hepinizi kovmayı bilirimde sizin gibi cahil değiliz ne yazık kii dedimm
Ama gözlerim ateş atıyorr ve o bayramdır bayramlar gergindir bende
Ama olanı bitenide 1 zerre anneme caktırmadımm
Buarada yine bayramı salya sümük geçiren benn
Ve dipnot ki; Benim kayınvalidem üvey, görümcemin kendi annesi *****
Ama işte eşime 3 yaşından beri bakmış! Oyüzden anne olmayınca çok üstüne gidemiyorum
Yani anlatsam roman olurda benim hikayem, gülüüüp geçiyorumm artıkk
berbat bır gece gecırdım kızlar
ıkkdefa yavruna bısey olcak dıye cok korktumgece 3 gıbı mıdem cok fenaydı wc gıttım
afedersınız bır yandan wc bır yandan öğürme cocuk dusucek sandım sabah erkenden esım ıse gıtmese uyandırcaktım
Rabbım bıdaha boyle bısey yasatmasın 3 gundur wc cıkmıyordum kabızlık gıbıydı acısı cıktı ama cok kotuydu
çok geçmiş olsun canım ya, inşallah olmaz bi daha, feci bi durum gerçekten
ya hep söylüyorum gerçekten hamilelikte fark edebildim bunu
insan sağlığının kıymetini kaybedince anlıyo
inşallah en kısa zamanda normal sağlıklı günlerimize döneriz
canim ogurmekten flan birsye olmaz bebegine korkma sakinberbat bır gece gecırdım kızlar
ıkkdefa yavruna bısey olcak dıye cok korktumgece 3 gıbı mıdem cok fenaydı wc gıttım
afedersınız bır yandan wc bır yandan öğürme cocuk dusucek sandım sabah erkenden esım ıse gıtmese uyandırcaktım
Rabbım bıdaha boyle bısey yasatmasın 3 gundur wc cıkmıyordum kabızlık gıbıydı acısı cıktı ama cok kotuydu
hadi yaaaaayyy ne güzel çıkmış maşallahbana dün doktor daha 4 boyutludan bakmayalım dedi küçük çok ısıtıyo dedi bende tamam o zaman dedim ama aslında ilk 3 aylık dönem bitti gb bişi ama beklicez artık bi ay daha
Amaaaannn Allahımm nasılll kocamann olmuşş Yarabbimm
Maşallahhh subhanAllahhh güzellikk sanaa
Resmenn bebek olmuş annesiii kızınn
Ben ilk görüntüde benzetemedimm birşeyee şimdi inşAllahh bende böyle görürümm bebişimii
Sen mi istedin canım 4 boyutluyu yoksa orda 4 boyutlu mu hep? Yoksa ikili testte mi 4 boyutlu çekiyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?