2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gecmış olsun canım.bu gunlerde kabızlık sorunu bendede var .ozelleıkle gece oluyor ve ben kıvranıyorum.hep wc ye gıdıp durmaktan bu sefer ıyıce bulanıyorum.allah kolaylık versın ınşallh.gecmış olsun.

aman Allahım ne guzel goruntu ya aşık oldum maşallah yegenımıze :)

cok gecmıs olsun canım ınsallah hamılelık ılerledıkce daha ıyı olursun
ınşallh ya tek umuudm 12.haftalar ondada gecmezse yandım zaten.allahım guc kuvvet versın.

ne guzel.sana kolay gelsın..ailemı ozledım bende bak.

yok canım korkma bırsey olmaz saatlerce bakmıyo ya ıkılı teste bende renklı ve 3 boyutlu gordum (4 boyutlı da ) gordum bırsey olmaz bır dk bıle surmuyo zaten ustelık dr da tanıdıgımdı zararlı olsa asla bakmazdı o sekılde

benim oğlumda da aynı problem vardı. Sonradan 26.haftada bir gece çok sancılanınca ölçüm yapıldı ve rahim ağzı boyu kalmamıştı bebek doğum kanalına girmişti. Bunda da 5.haftadan beri proluton depot iğnesi vuruluyorum haftada 1. İlkinde riskli gebelik yaşadığım için bunda da ölçüldüğünde rahim ağzı boyu olması gerekenden kısa çıktı. Bebek aşağıda baya yani düşük riskim var.
İstirahat almak istemiyorum

serklaj ne oluyo canım, kötü bişey yoktur umarım

rahim ağzına dikiş atılması.. 12 ile 18 haftalar arasında atılabiliyor riskli gebeliklerde..

serklaja rağmen rahim ağzı boyu kısalmayanlar var. Fakat benim daha şimdiden kısa çıktı. 2,5 cm.. Normali 1.trimester de 4,5 cm. Bana istirahat şart görünüyor bu durumda..Doktor çok rahat söylüyor istirahat veririz işe gitmezsin.. işe gitmemde evdeki çocuğa kim bakacak?

Hakkımızda hayırlısı sağlıcakla bir alsak kucağımıza..

yok tanidik degildi ama ozel bir merkezde bu isle ilgilenen profesyonal biri o
simdi bir bilgi buldum icim rahatladi:

' 4D Ultrason cihazları ile çok erken döneminde cinsiyet, yarık damak, yarık dudak, eksik parmak, beyin ve omurilikten kaynaklanan rahatsızlıkların erken tanısı konulabilmektedir.

Diğer taraftan geleneksel iki boyutlu ultrasonografide bebeğin el ve ayak parmaklarını tam anlamı ile değerlendirebilmek her zaman mümkün olmayabilir.
Ense kalınlığı ölçümüyle görülen “mongolizm” (Down sendromu) 4D ultrason sayesinde 3. ayda taranabilmektedir.'

bizim de ikili test sirasinda sadece birkac sn bakildi.

Son düzenleme:
bız bayramda evdeyız sanırım.ıkı aıleyede uzagız.ama eşımın aılesıne az daha yakınız oda 3 saatcik gıbı bı mesafe.maalesef benım aıleme 12 saat uzaktayız orası daha yorucu yanı.bu sefer hamıleleık var artı bulantı var sanıırm ben 3 saatıde cekemeyecegım.nasıl dayanamagım of..yarın serum alacagım kendımı çok ıyı hıssdersem belkı gıdebılırz dedım degılse bızı beklemeyın dedım.saolsunlar sız rahatınıza bakın dedıler ama benım buyuk kız gıtmek ıstıyor sıkıldı burdan kuzenlerıyle oynayacak.onlarada kıyamıyorum bı degışlıklık olur dıye.ne yapacagım bılemdım.yarın karar verecegız yanı..

sakıncası yok zaten tabıkı.bız 2 lı degıl.3 lu test olacagız sanırım..

canım çok tatlı maaşallah ayrıca sen mayıs annesi mi olacaksın 13 haftalıksın anlamadım ben

canım çok tatlı maaşallah ayrıca sen mayıs annesi mi olacaksın 13 haftalıksın anlamadım ben

dun soran da sen miydin
3 mayis gorunuyordu normalde
ama simdi 30 nisan gorunuyor
bakalim kismet kimbilir

burda 13. haftada hatta 14. haftada olanlar var
biz hamileligini temmuz satiyla ilk ogrenip topice gelenleriz

Öncelikle çok geçmiş olsun canımmm
Az daha sabrett geçici bu durumlar biliyorsun
Bu durumda beni anlayacak en iyi kişi sensin canımm
Üveylik yapmıyoruz deselerdee her yerden bir acık cıkıyorr
En ufak örnek kendi oğlunuu caaaaannn diye seviyorr, eşime al götür bak et hep!
Neysee...Allah razı olsun bakmış,sokakta koymamışş
Sırf o saygım var yoksa kapısının içersine girilecek kişi değil benim gözümde...
Ve eşimin hatrına dayanıyorum yoksa ben ona kötü olunca o babasına konuşuyorr yazık adamda huzursuz oluyor
Kayınpederim dünya iyisi bir adam Rabbim onaaa uzun uzun ömürler versin sağlıklaa, başım üstüne hep o

Rabbim ağız tadınızı hiç bozmasınn canımm
Ne güzelll nasıl imreniyorum böyle oluncaa
Bende isterdim hep kayınvalidemle güzel güzel geçineyim, gezip dolaşayım diyee
Ama olmayınca olmuyor

*Buarada patrona yakalandım

ikiliyi istemedin mi
okudum da ikili test ucluye gore daha hassasmis

yok ondan degıl.ıkı çocugumdada 2 lı test oldum ben 3 luye gerek gormemeştı doktorum.ama bu başka bı doktor ve secenegımde yok maalesef.elıem kagır vermıştı 3.test zamanı dıye.2 li testten bahsetmemeış hiç:26:

cnm herşeyin beteri var
bak en azından üvey diyorsunuz öz olupta evlat ayıranı ne yapcaz?
Allah büyük ben hep derim allahlarından bulsunlar beni mumla arasınlar :)

anladim
bilmem aklini karistirmiyim
simdi ikili teste baska doktora gitsen
sonra uclu teste kendi doktoruna mi biraz karisik durum
doktorun yine de bakacaktir bence ense kalinligina ve olcumlerine haftasinda

cnm herşeyin beteri var
bak en azından üvey diyorsunuz öz olupta evlat ayıranı ne yapcaz?
Allah büyük ben hep derim allahlarından bulsunlar beni mumla arasınlar :)

anladim
bilmem aklini karistirmiyim
simdi ikili teste baska doktora gitsen
sonra uclu teste kendi doktoruna mi biraz karisik durum
doktorun yine de bakacaktir bence ense kalinligina ve olcumlerine haftasinda

her doktorun farlı bır yontemı var canım benım drum ıkılı test ucluden daha guvenılır demıstı ama tabıı her doktor un bu konudakı gorusu degısebılır eger ıkılı ıstıyorsan druna soyle ben once ıkılıyı yapmak ıstıyorum dıye yada farkını sor neden uclu yapıcaz de ben sormustum uclu yapmıycaz dedıgınde ve aldıgım cvp ıkılı daha guvenlıydı . bu konuyu drunla konus zamanı gecmeden ıkılının

maşallh.şoyle bakınca elı kolu başı herşey bellı demı:)

ben de oyle okudum hep canim
aynen senin dedigin gibi
benim doktorum da ucluden bahsetmiyor ikili test cok onemli cok onemli diye 7. haftadan baslamisti bana demeye

dun soran da sen miydin
3 mayis gorunuyordu normalde
ama simdi 30 nisan gorunuyor
bakalim kismet kimbilir

burda 13. haftada hatta 14. haftada olanlar var
biz hamileligini temmuz satiyla ilk ogrenip topice gelenleriz

cnm o zaman benimde burada olmam gerek ben direk nisan daydım benim de sat ım temmuz 19 ama nisan çıkıyor ondan sordum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…