- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.261
gecmış olsun canım.bu gunlerde kabızlık sorunu bendede var .ozelleıkle gece oluyor ve ben kıvranıyorum.hep wc ye gıdıp durmaktan bu sefer ıyıce bulanıyorum.allah kolaylık versın ınşallh.gecmış olsun.berbat bır gece gecırdım kızlar
ıkkdefa yavruna bısey olcak dıye cok korktumgece 3 gıbı mıdem cok fenaydı wc gıttım
afedersınız bır yandan wc bır yandan öğürme cocuk dusucek sandım sabah erkenden esım ıse gıtmese uyandırcaktım
Rabbım bıdaha boyle bısey yasatmasın 3 gundur wc cıkmıyordum kabızlık gıbıydı acısı cıktı ama cok kotuydu
ınşallh ya tek umuudm 12.haftalar ondada gecmezse yandım zaten.allahım guc kuvvet versın.aman Allahım ne guzel goruntu ya aşık oldummaşallah yegenımıze :)
cok gecmıs olsun canım ınsallah hamılelık ılerledıkce daha ıyı olursun
kızlar esım vardıyalı calısan bırı ılkdefa bu bayram evde denk gelıyor ıznı
annemlerde suprız yapcaklardı agızlarından kacırdı :) bıze kahvaltıya gelcekler
gecen senelerde yegenım arkadaslarıyla bıze geldıler esımı gorsenız bı heyecan nasıl agırlıcaz kızlara harclık verıyor
servısler falan anneme demıstım cok sevındı esım bızede bırı gelınce evın en kucuguyuz bıze kımse gelmez
aslında eltım gelebılırde hıc gırmıyım o konuya bı kere bıle tenezzul etmedıler esım buyuklerı velhasıl
gecen senede enıstem ablam suprız yaptı anne babalara ugramadan bıze geldıler
ablam yegen ıstedıgı ıcn bana bornoz getırmıs beyaz mınıcık bısey :)
bayramı ıple cekıyorum bızede gelıcek var oley annemler canım aılem cok anlayıslılar bızde mısafır agırlıcaz
bu mutlulugu yasıcaz neler yapıcam lıste yapıyorum sımdıden :)
canim ogurmekten flan birsye olmaz bebegine korkma sakin
ben de afedersin bri baslayinca 7 kere oguruyorum oyle felaket bir kusma oluyorum saniyorum
ama bebege bir zarari olmaz yipratma kendini
hadi yaaaa
cok uzuldum(((
oyle birsey varsa
ikili testte cekildi bu kisa bir an icin
olcumlerin arasinda gorduk fotosu cekilmis uzunca bakmadik saniyelik ama uzuldum simdi oyle brisey varsa
arastirayim bir
yok canim bu ikili test goruntusu
normal deayli ultrasondu bir foto da boyle cekildi
yoksa benim kendi doktorumun usgsi iyi degil oyle kolay kolay net gosteriyor
gunaydin canim merhaba gecmis olsun...bende yaptiracagim bayramdan sonraki haftalarda evet hakkimizda hayirlisi olur insallah...benim ikinci gebeligim bu ilkini dusurdum dusmeseydi ondada dikis atilacakti bundada gerek duydu doktorum tup bebek benimkisi ikiz oldugu icin daha riskli...sakincasi yoksa sorabilirmiyim senin ilk hamileliginmi ve risk nedir
serklaj ne oluyo canım, kötü bişey yoktur umarım
günaydın canım, bozma moralini benim arkadaşım da yaptırdı bak şimdi 36ıncı haftada hala işe geliyor ve hamileliği rahat geçiyor
Inşallah seninde devamında bir sıkıntın olmaz
ohhhh süper
güzel haberlerini bekliyoruz canım
yok tanidik degildi ama ozel bir merkezde bu isle ilgilenen profesyonal biri o
simdi bir bilgi buldum icim rahatladi:
' 4D Ultrason cihazları ile çok erken döneminde cinsiyet, yarık damak, yarık dudak, eksik parmak, beyin ve omurilikten kaynaklanan rahatsızlıkların erken tanısı konulabilmektedir.
Diğer taraftan geleneksel iki boyutlu ultrasonografide bebeğin el ve ayak parmaklarını tam anlamı ile değerlendirebilmek her zaman mümkün olmayabilir.
Ense kalınlığı ölçümüyle görülen “mongolizm” (Down sendromu) 4D ultrason sayesinde 3. ayda taranabilmektedir.'
bizim de ikili test sirasinda sadece birkac sn bakildi.
sakıncası yok zaten tabıkı.bız 2 lı degıl.3 lu test olacagız sanırım..
Eki Görüntüle 538389
bu benim doktorumun usgsiyle 9+5 te
o zaman da elleri kollari oynuyordu goruluyordu ama tabi tam net degildi
ikili testte gorunce havalar uctum
sadece 2 haftada bebegin degisimine inanamiyor insan
yakinda gidecekler sizler de sasiracaksiniz
canım çok tatlı maaşallah ayrıca sen mayıs annesi mi olacaksın 13 haftalıksın anlamadım ben
eskıden ıstanbuldaydılar annem 2 sokak otemde olmasına ragmen ılk onlara gıdıyorduk
sonra annemlere ama ısıme gelıyordu annemlerde daha rahat oturuyordum
gercı ablamları bazen goremıyordum ben gelene kadar gıtmsı oluyorlardı
bızım gelınde anneme yakın oturur kendı aılesı karsı yakada uzakta hıc takmaz gıder kalır sonra 2. gun yada ne zaman keyfıne gelırse annemlere gelır ..
ah bunu bız yapsak :) ınsallah bızler ıyı kaynana oluruz kızlar anneme cok ımrenıyorum cok anlayıslı ..
canım benım kaynanada uvey
dugunumde kapıda gelıceklerı karsılıcak annemle bakıyoruz yok gecmıs bı koseye etrafıseyredıyor mısafır gıbı
6 gun sonra oz oglu evlendı onda kapıda karsılamalar
anlatıcak cok sey varda Allaha havale edıyorum zatı hasta ve esıme bakmıs buyutmus buna saygı duyuyoru mkı bunu kayınpederımede dedım
eski evimiz kayınvalidemin dibindeydi, kahvaltımızı orda yapıp akşama doğru annemlere geçiyoduk
şimdi ikisine de uzaktayız, kayınvalideme kalmaya gidiyoruz, eşim bayram namazını orda kılıyo hem
sonra annemlere geçiyoruz
aslında özel bi hesap kasıt bişey yok, heralde öyle alıştık diye, yada aradan çıksın sonra rahat edelim diye, gerçi kayınvalidemin öyle takıntıları yok sağolsun, ağzı var dili yok kadınınçok da severim
haftasonları da kalmaya gidiyoruz, ama bizde pek kalmayız da annemler bize kalmaya gelir, kayınvalidem kalmaya gelmez
bizde de durum böyle
ikiliyi istemedin mi
okudum da ikili test ucluye gore daha hassasmis
öncelikle çok geçmiş olsun canımmm
az daha sabrett geçici bu durumlar biliyorsun
Bu durumda beni anlayacak en iyi kişi sensin canımm
üveylik yapmıyoruz deselerdee her yerden bir acık cıkıyorr
en ufak örnek kendi oğlunuu caaaaannn diye seviyorr, eşime al götür bak et hep!
Neysee...allah razı olsun bakmış,sokakta koymamışş
sırf o saygım var yoksa kapısının içersine girilecek kişi değil benim gözümde...
Ve eşimin hatrına dayanıyorum yoksa ben ona kötü olunca o babasına konuşuyorr yazık adamda huzursuz oluyor
Kayınpederim dünya iyisi bir adam rabbim onaaa uzun uzun ömürler versin sağlıklaa, başım üstüne hep o
Rabbim ağız tadınızı hiç bozmasınn canımm
ne güzelll nasıl imreniyorum böyle oluncaa
Bende isterdim hep kayınvalidemle güzel güzel geçineyim, gezip dolaşayım diyee
ama olmayınca olmuyor
*buarada patrona yakalandım
yok ondan degıl.ıkı çocugumdada 2 lı test oldum ben 3 luye gerek gormemeştı doktorum.ama bu başka bı doktor ve secenegımde yok maalesef.elıem kagır vermıştı 3.test zamanı dıye.2 li testten bahsetmemeış hiç:26:
öncelikle çok geçmiş olsun canımmm
az daha sabrett geçici bu durumlar biliyorsun
Bu durumda beni anlayacak en iyi kişi sensin canımm
üveylik yapmıyoruz deselerdee her yerden bir acık cıkıyorr
en ufak örnek kendi oğlunuu caaaaannn diye seviyorr, eşime al götür bak et hep!
Neysee...allah razı olsun bakmış,sokakta koymamışş
sırf o saygım var yoksa kapısının içersine girilecek kişi değil benim gözümde...
Ve eşimin hatrına dayanıyorum yoksa ben ona kötü olunca o babasına konuşuyorr yazık adamda huzursuz oluyor
Kayınpederim dünya iyisi bir adam rabbim onaaa uzun uzun ömürler versin sağlıklaa, başım üstüne hep o
Rabbim ağız tadınızı hiç bozmasınn canımm
ne güzelll nasıl imreniyorum böyle oluncaa
Bende isterdim hep kayınvalidemle güzel güzel geçineyim, gezip dolaşayım diyee
ama olmayınca olmuyor
*buarada patrona yakalandım
yok ondan degıl.ıkı çocugumdada 2 lı test oldum ben 3 luye gerek gormemeştı doktorum.ama bu başka bı doktor ve secenegımde yok maalesef.elıem kagır vermıştı 3.test zamanı dıye.2 li testten bahsetmemeış hiç:26:
Eki Görüntüle 538389
bu benim doktorumun usgsiyle 9+5 te
o zaman da elleri kollari oynuyordu goruluyordu ama tabi tam net degildi
ikili testte gorunce havalar uctum
sadece 2 haftada bebegin degisimine inanamiyor insan
yakinda gidecekler sizler de sasiracaksiniz
her doktorun farlı bır yontemı var canım benım drum ıkılı test ucluden daha guvenılır demıstı ama tabıı her doktor un bu konudakı gorusu degısebılır eger ıkılı ıstıyorsan druna soyle ben once ıkılıyı yapmak ıstıyorum dıye yada farkını sor neden uclu yapıcaz de ben sormustum uclu yapmıycaz dedıgınde ve aldıgım cvp ıkılı daha guvenlıydı . bu konuyu drunla konus zamanı gecmeden ıkılının
dun soran da sen miydin
3 mayis gorunuyordu normalde
ama simdi 30 nisan gorunuyor
bakalim kismet kimbilir
burda 13. haftada hatta 14. haftada olanlar var
biz hamileligini temmuz satiyla ilk ogrenip topice gelenleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?