- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.281
canim ogurmekten flan birsye olmaz bebegine korkma sakin
ben de afedersin bri baslayinca 7 kere oguruyorum oyle felaket bir kusma oluyorum saniyorum
ama bebege bir zarari olmaz yipratma kendini
gecmış olsun canım.bu gunlerde kabızlık sorunu bendede var .ozelleıkle gece oluyor ve ben kıvranıyorum.hep wc ye gıdıp durmaktan bu sefer ıyıce bulanıyorum.allah kolaylık versın ınşallh.gecmış olsun.
ınşallh ya tek umuudm 12.haftalar ondada gecmezse yandım zaten.allahım guc kuvvet versın.
ne guzel.sana kolay gelsın..ailemı ozledım bende bak.
bız bayramda evdeyız sanırım.ıkı aıleyede uzagız.ama eşımın aılesıne az daha yakınız oda 3 saatcik gıbı bı mesafe.maalesef benım aıleme 12 saat uzaktayız orası daha yorucu yanı.bu sefer hamıleleık var artı bulantı var sanıırm ben 3 saatıde cekemeyecegım.nasıl dayanamagım of..yarın serum alacagım kendımı çok ıyı hıssdersem belkı gıdebılırz dedım degılse bızı beklemeyın dedım.saolsunlar sız rahatınıza bakın dedıler ama benım buyuk kız gıtmek ıstıyor sıkıldı burdan kuzenlerıyle oynayacak.onlarada kıyamıyorum bı degışlıklık olur dıye.ne yapacagım bılemdım.yarın karar verecegız yanı..
senı okadar ıyı anlıyorum ki gönül isterkı bende annem nasıl yengemle anlasılıyorlar oyle olayımÖncelikle çok geçmiş olsun canımmm
Az daha sabrett geçici bu durumlar biliyorsun
Bu durumda beni anlayacak en iyi kişi sensin canımm
Üveylik yapmıyoruz deselerdee her yerden bir acık cıkıyorr
En ufak örnek kendi oğlunuu caaaaannn diye seviyorr, eşime al götür bak et hep!
Neysee...Allah razı olsun bakmış,sokakta koymamışş
Sırf o saygım var yoksa kapısının içersine girilecek kişi değil benim gözümde...
Ve eşimin hatrına dayanıyorum yoksa ben ona kötü olunca o babasına konuşuyorr yazık adamda huzursuz oluyor
Kayınpederim dünya iyisi bir adam Rabbim onaaa uzun uzun ömürler versin sağlıklaa, başım üstüne hep o
dun soran da sen miydin
3 mayis gorunuyordu normalde
ama simdi 30 nisan gorunuyor
bakalim kismet kimbilir
burda 13. haftada hatta 14. haftada olanlar var
biz hamileligini temmuz satiyla ilk ogrenip topice gelenleriz
anladim
bilmem aklini karistirmiyim
simdi ikili teste baska doktora gitsen
sonra uclu teste kendi doktoruna mi biraz karisik durum
doktorun yine de bakacaktir bence ense kalinligina ve olcumlerine haftasinda
her doktorun farlı bır yontemı var canım benım drum ıkılı test ucluden daha guvenılır demıstı ama tabıı her doktor un bu konudakı gorusu degısebılır eger ıkılı ıstıyorsan druna soyle ben once ıkılıyı yapmak ıstıyorum dıye yada farkını sor neden uclu yapıcaz de ben sormustum uclu yapmıycaz dedıgınde ve aldıgım cvp ıkılı daha guvenlıydı . bu konuyu drunla konus zamanı gecmeden ıkılının
cnm o zaman benimde burada olmam gerek ben direk nisan daydım benim de sat ım temmuz 19 ama nisan çıkıyor ondan sordum bende.
gulsevdam ben de oyleyim
buzdolabini her actigimda wc ye kosuyorum oguruyorum
tamamen otomatik bir davranis oldu bu
kapiyi araliyorum hemen basliyor
maske takicam artik :)
hele dun aksam posetle oturdum tv izledim esimin yaninda
zor ama gececektir elbet
azar azar yemeye calis surekli mideyi bos birakma diyor doktorum
benim nisan da mayisa da kayabilir
hatta burdaki bircok kisinin nisana kayabilir
degisir durum
sen nerde olmak istiyorsan, nerde rahatsan orda ol canim
ben ilk gunumden beri burdayim buraya alistim burda kalicam
evet cnm haklısın ayrıca çok erken zamanda kız olduğunu öğrenmişssin kızı erken öğrenmek herkese nasip olmaz ne güzel :
)
gulsevdam arkadaşım kurbam bayramı benım için ne demek bılıyormusun.ölüm demek.acı demek.hasret demek.özlemek demek..hüzün demek.bu ateşin hiç sönmeyecegı acı demek..
ben annemı kurban bayramı arefesınde kaybettım..4 yıl oluyor bu bayramda.herkes bayramlaşırken ben annemı defnettım.canım annemı bi tanemı.yüregimi..kurban bautramı gelınce neşelenemıyorum.içim acıyor bayram tadında gecıremıyorum.yıne yarın aglayacagım.yine yarın dolacagım..bu yıl ılk kez kardeşlerımdende uzagım hemde hamıleyım..o kadar ıhtıyacım vardı ablama kardeşlerıme abıme.babama...gecen mıdem bulanıyor ayaga kalkacak çocuklara bakacak halım yok.açtım ablamı aradımnıye aennem yok.nıye bana bakan yok.niye..şimdi olsa yanımda bulantım gecene kadar gelır yanımda kalırdı kuzusunu bırakmazdı oyle.ilk çocugumda hayattaydı el bebek gul bebek hamıleleık gecırdım.öyle olayım yıne.annem olsun yanımda...hadı annem yok kardeşlerımde yok.bu yıl çok yalnız kaldım.agladı hemen geleyım dedı.ama ne care ondada 2 çocuk var utuysu okulu.gelme dedım kıyamadım.12 saat kolay degıl.bide burası teroro magduru bı yer.ne edeyım.sen demesende ben yaşayacagım..
gulsevdam arkadaşım kurbam bayramı benım için ne demek bılıyormusun.ölüm demek.acı demek.hasret demek.özlemek demek..hüzün demek.bu ateşin hiç sönmeyecegı acı demek..
Ben annemı kurban bayramı arefesınde kaybettım..4 yıl oluyor bu bayramda.herkes bayramlaşırken ben annemı defnettım.canım annemı bi tanemı.yüregimi..kurban bautramı gelınce neşelenemıyorum.içim acıyor bayram tadında gecıremıyorum.yıne yarın aglayacagım.yine yarın dolacagım..bu yıl ılk kez kardeşlerımdende uzagım hemde hamıleyım..o kadar ıhtıyacım vardı ablama kardeşlerıme abıme.babama...gecen mıdem bulanıyor ayaga kalkacak çocuklara bakacak halım yok.açtım ablamı aradımnıye aennem yok.nıye bana bakan yok.niye..şimdi olsa yanımda bulantım gecene kadar gelır yanımda kalırdı kuzusunu bırakmazdı oyle.ilk çocugumda hayattaydı el bebek gul bebek hamıleleık gecırdım.öyle olayım yıne.annem olsun yanımda...hadı annem yok kardeşlerımde yok.bu yıl çok yalnız kaldım.agladı hemen geleyım dedı.ama ne care ondada 2 çocuk var utuysu okulu.gelme dedım kıyamadım.12 saat kolay degıl.bide burası teroro magduru bı yer.ne edeyım.sen demesende ben yaşayacagım..
o sonradan erkege donmezse iyi
ben annemı kurban bayramı arefesınde kaybettım..4 yıl oluyor bu bayramda.herkes bayramlaşırken ben annemı defnettım.canım annemı bi tanemı.yüregimi..kurban bautramı gelınce neşelenemıyorum.içim acıyor bayram tadında gecıremıyorum.yıne yarın aglayacagım.yine yarın dolacagım..bu yıl ılk kez kardeşlerımdende uzagım hemde hamıleyım..o kadar ıhtıyacım vardı ablama kardeşlerıme abıme.babama...gecen mıdem bulanıyor ayaga kalkacak çocuklara bakacak halım yok.açtım ablamı aradımnıye aennem yok.nıye bana bakan yok.niye..şimdi olsa yanımda bulantım gecene kadar gelır yanımda kalırdı kuzusunu bırakmazdı oyle.ilk çocugumda hayattaydı el bebek gul bebek hamıleleık gecırdım.öyle olayım yıne.annem olsun yanımda...hadı annem yok kardeşlerımde yok.bu yıl çok yalnız kaldım.agladı hemen geleyım dedı.ama ne care ondada 2 çocuk var utuysu okulu.gelme dedım kıyamadım.12 saat kolay degıl.bide burası teroro magduru bı yer.ne edeyım.sen demesende ben yaşayacagım..
gulsevdam ben de oyleyim
buzdolabini her actigimda wc ye kosuyorum oguruyorum
tamamen otomatik bir davranis oldu bu
kapiyi araliyorum hemen basliyor
maske takicam artik :)
hele dun aksam posetle oturdum tv izledim esimin yaninda
zor ama gececektir elbet
azar azar yemeye calis surekli mideyi bos birakma diyor doktorum
canim ogurmekten flan birsye olmaz bebegine korkma sakin
ben de afedersin bri baslayinca 7 kere oguruyorum oyle felaket bir kusma oluyorum saniyorum
ama bebege bir zarari olmaz yipratma kendini
hadi yaaaa
cok uzuldum(((
oyle birsey varsa
ikili testte cekildi bu kisa bir an icin
olcumlerin arasinda gorduk fotosu cekilmis uzunca bakmadik saniyelik ama uzuldum simdi oyle brisey varsa
arastirayim bir
yok canim bu ikili test goruntusu
normal deayli ultrasondu bir foto da boyle cekildi
yoksa benim kendi doktorumun usgsi iyi degil oyle kolay kolay net gosteriyor
yaa kızlar sizede bu ankarada ki olay garip geldi mi?
Atatürk'ü sevmeyeni anlarım ama bir ülkenin cumhuriyet bayramı neden yasaklanır?
Sinirimden ankaraya gidip yürüyesim var elimde bayraklaa
16:20de canımm
Ben 16:00 gibi çıkarım iştenn sonraa bebişimiiii görmeyeee kısmetsee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?