2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canim ogurmekten flan birsye olmaz bebegine korkma sakin
ben de afedersin bri baslayinca 7 kere oguruyorum oyle felaket bir kusma oluyorum saniyorum
ama bebege bir zarari olmaz yipratma kendini

sorunda kusamamakta canım bı kussam rahat etcemde ah ah :)

sağol canım inşallah gecer kabızlık sorunlarımız
oy aılenımı ozlettım sana

kendını ıyı hıssetmıyorsan gıtme canım sonucta hamılesın ..

senı okadar ıyı anlıyorum ki gönül isterkı bende annem nasıl yengemle anlasılıyorlar oyle olayım
bana kaynana degıl anne olsun ama nerde bugune kadar aldıgım hedıyelerı baskalarına vermıs bunu yuzume dedı ya
nıyeymıs kendı begenmedıgı seyı ıstemezmıs esım hadı hedıye alalım sana dedı görsen pahalı secerım ben dıyor
ah neyse dunya ımtıhan dunyası canım ınsallah dıger dunyada esımın annesını tanırım yasasa emınm cok ıyı anlasıcaktık
herkes rahmetlıyı cok ıyı anlatıyor kayınpederım hala ona aşık ..

dun soran da sen miydin
3 mayis gorunuyordu normalde
ama simdi 30 nisan gorunuyor
bakalim kismet kimbilir

burda 13. haftada hatta 14. haftada olanlar var
biz hamileligini temmuz satiyla ilk ogrenip topice gelenleriz

cnm o zaman benimde burada olmam gerek ben direk nisan daydım benim de sat ım temmuz 19 ama nisan çıkıyor ondan sordum bende.

anladim
bilmem aklini karistirmiyim
simdi ikili teste baska doktora gitsen
sonra uclu teste kendi doktoruna mi biraz karisik durum
doktorun yine de bakacaktir bence ense kalinligina ve olcumlerine haftasinda

evet sorayım zamanı gelınce ama doktor secenegım yok maalesef.3 aydır eşimın tasyını çıkınce kuçuk bır ılçeye taşındık bayagu kuçuk dıyelım bı tane ozel hastane var onada gıdıyorum zaten.devlete gıtmem ılgılenırlermı bılmıyorum.şimdi başka doktora gıtsem 45 km yol gıdecegım.en az tabı.zamanı gelınce sorayım bakalım ne dıyecek..içime sınmezse bı hafta sonu başka şehıre gıderım ne yapayım.

cnm o zaman benimde burada olmam gerek ben direk nisan daydım benim de sat ım temmuz 19 ama nisan çıkıyor ondan sordum bende.

benim nisan da mayisa da kayabilir
hatta burdaki bircok kisinin nisana kayabilir
degisir durum
sen nerde olmak istiyorsan, nerde rahatsan orda ol canim
ben ilk gunumden beri burdayim buraya alistim burda kalicam

gulsevdam arkadaşım kurbam bayramı benım için ne demek bılıyormusun.ölüm demek.acı demek.hasret demek.özlemek demek..hüzün demek.bu ateşin hiç sönmeyecegı acı demek..
ben annemı kurban bayramı arefesınde kaybettım..4 yıl oluyor bu bayramda.herkes bayramlaşırken ben annemı defnettım.canım annemı bi tanemı.yüregimi..kurban bautramı gelınce neşelenemıyorum.içim acıyor bayram tadında gecıremıyorum.yıne yarın aglayacagım.yine yarın dolacagım..bu yıl ılk kez kardeşlerımdende uzagım hemde hamıleyım..o kadar ıhtıyacım vardı ablama kardeşlerıme abıme.babama...gecen mıdem bulanıyor ayaga kalkacak çocuklara bakacak halım yok.açtım ablamı aradımnıye aennem yok.nıye bana bakan yok.niye..şimdi olsa yanımda bulantım gecene kadar gelır yanımda kalırdı kuzusunu bırakmazdı oyle.ilk çocugumda hayattaydı el bebek gul bebek hamıleleık gecırdım.öyle olayım yıne.annem olsun yanımda...hadı annem yok kardeşlerımde yok.bu yıl çok yalnız kaldım.agladı hemen geleyım dedı.ama ne care ondada 2 çocuk var utuysu okulu.gelme dedım kıyamadım.12 saat kolay degıl.bide burası teroro magduru bı yer.ne edeyım.sen demesende ben yaşayacagım..

gulsevdam ben de oyleyim
buzdolabini her actigimda wc ye kosuyorum oguruyorum
tamamen otomatik bir davranis oldu bu
kapiyi araliyorum hemen basliyor
maske takicam artik :)
hele dun aksam posetle oturdum tv izledim esimin yaninda
zor ama gececektir elbet
azar azar yemeye calis surekli mideyi bos birakma diyor doktorum

gerçekten de şu buzdolabından gelen kokuları anlamış değilim..eşime kaçıncıya boşalttırdım ama yine de kokuyor.ben içeride otururken buzdolabını eşim de açsa kokusu burnuma geliyor hemen..ayrıca mutfakta ve banyoda kaynağını çözemediğim kokular var..sabun,deterjan da dahil güzel çirkin hiçbir kokuyu kaldıramıyorum..hele ki hamile olduğumu öğrenene kadar 15 yıldır resmen yediğim sigaranın kutusundan bile midem kalkıyor..meğer sigara içenler ne pis kokuyormuş..bir daha ağzıma sürmem..

benim nisan da mayisa da kayabilir
hatta burdaki bircok kisinin nisana kayabilir
degisir durum
sen nerde olmak istiyorsan, nerde rahatsan orda ol canim
ben ilk gunumden beri burdayim buraya alistim burda kalicam

evet cnm haklısın ayrıca çok erken zamanda kız olduğunu öğrenmişssin kızı erken öğrenmek herkese nasip olmaz ne güzel :
)

okurken gözüm doldu başın saolsun cnm Rabbim sana ve sevdiklerine uzun huzurlu ömürler nasip etsin inşAllah.

ağlattın benide allahtan ofiste yanlızım :/
ama yapma böyle isyn etme allahım annen yattıkça sizlere evlatlarına ömür versin
eminim sen böyle oldukça annen daha çok üzülürdü veya belkide üzülüyordur
sen içindeki yavruna acı bende gurbetim istesem gelecekler ama kıyamıyorum
babam aten 1 gece zor kalır evde yanlız kalsada erkek işte annem ilk hamile kaldığımda geldi
bazı devamlı kullandığım ilaçlarımı bırkmıştım çok hastalandım 1 hafta sadeceyattım
geldi garibim ama artık giderken kendide hastalanmıştı
şimdi nasıl çağırayım gel otur diye bide evdede değilim çalışıyorum akşamdan akşama..
ölüm kötü zor ama muhakkak! Allah sıralısını versin güzelinden nasip etsin
üzme kendini bak bebğin hissetmeye başlıyo artık duyguları sen ağlıyosunben ağlıyorum
bebklerimizde üzülüyo :/
hadi toparlan cnm bnm yapma böyle bidaha allahım güzel evlatlarına sağlık huzur versin

canım biz varız yanında kaderin önüne geçemeyiz
benımde babam alzaymır hastası aklı gıtmeden önce hep torun ısterdı
sımdı soyluyoru oylece bakıyor bana ınan buda zor babamın bu halını görmek
Rabbim annenın mekanını cennet eylesin bır fatıha okuyalım andık ruhu ıstıyor demekki ..
yavruna esıne sarıl canım bundna sonrakı bayramları yavrunla geciriceksin inşallah

dun esım cekirdek yıyor ben bititm resmen camı actı ama 2 3 saat o koku gıtmedı sankı benden
yyengem neguzel ılk ayları cok ıyı gectı rabbımden dılegım İnşallah son aylarımız ıyı gecer

Son düzenleme:

yok canım üzülme sen her doktorun uygulaması farklı belli olmuyo sonunda koruycak olan Allah korur inşallah benimkide 6.haftada dinletti kalp atışını kısacık bende niye kısacık dye düşünmüştüm sonra burda zarar veriyomuş diye okuyunca çok kızdım doktora kendi kendime ama işte dediğim gb Allaha emanetler inşallah üzülme

hepimizi ağlattın
Rabbim acını hafifletsin gönlüne ferahlıklar versin eşinle çocuklarınla sağlıklı mutlu ömürler versin inşallah sende bol bol dua et onun için haberi olucaktır yanında hissedersin o zaman inşallah

Offfff Nasıll ağlattın beniii
İçiimm cız ettiii ben koşarak gelmek istedim yemin ederim
Yaa bide anasına-babasına bakmayanı anlamam
Kimisi yanar tutuşur ana-baba için , kimisi değerini bilmezz
Rabbim evlatlarından sende böyle değerler göresin
Sana ve cocuklarına Rabbim uzuuun uzuunn sağlıklı ömürler versinn

Yaa kızlar sizede bu Ankarada ki olay garip geldi mi?
Atatürk'ü sevmeyeni anlarım ama bir ülkenin Cumhuriyet bayramı neden yasaklanır?
Sinirimden Ankaraya gidip yürüyesim var elimde bayraklaa

yaa kızlar sizede bu ankarada ki olay garip geldi mi?
Atatürk'ü sevmeyeni anlarım ama bir ülkenin cumhuriyet bayramı neden yasaklanır?
Sinirimden ankaraya gidip yürüyesim var elimde bayraklaa

şimdi enin önünden konaklama bakıyordum pazar akşamdan gideyim pazartesi döneyim diye
sonra dedim herkes kudurur sen hamilesin diye
ama hazmedemiyorm bugünlerede atatürk ve cumhuriyet sayesinde geldik hepimiz
eğri oturup doğru konuşmak zorundayız
offfff of çok doluyum bu konularda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…