2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Aynen öyle canımm aynen öylee
Kime ne zararı varr ki bu anmanın bu kutlamanınn
Bunu bir türlü anlamıyorumm
Ama bağdat caddesindekine gideceğim tatili yarım kesipp
Kurban bayramı, Ramazan Bayramı dini bayramlarımız bunlar nasıl çoşku ve mutlulukla kutlanılıyorsa
Cumhuriyet Bayramıda kutlanmalıı
Hatta Nevruz bayramında ön sıradalar
Cumhuriyet Bayramında neden böyle anlamıyorum kiii
Resmen yürüyüş yapana yasal işlem yapılacakmışşş
yazıklar olsun

Canım benim annemle aramda 2 adımlık mesafe var .( aynı binadayız ) =)) ama buna rağmen ilk kayınvalideme gidiyoruz.. öyle bir şartlanma yok tabiki ama kimsenin kırılmasını istemem.. annemlerde saygıyla karsılıyorlar ... :)

merabalar annecikler :) kaç gündür giremiyordum nete. ne çok yazmışsınız oku oku bitiremiycem heralde bu akşam :) dün doktor kontrolüm vardı 2li test için gittik. kuzucum büyümüş ultrasonda öyle hareket ederken görünce daha bi hissettim sanki hamile olduğumu:) 12+1di dün ama 13 haftalık çıktı 6.6cm olmuş boyuda. herşey yolunda görünüyor şimdilik inşallah böyle devam eder hep. umarım bütün anneler ve bebişleri iyidir..

arkadaşlar herkese çok güzel bir bayram diliyorum, kazasız belasız
Inşallah bir sonraki bayramda bebeklerimiz bizimle olacaklar

Öpüyorum herkesi

Kızlar ben çıkarr
Yavaş yavaş hazırlanayımm, dua edin benim içinn
Sizlere Hayırlı Bayramlarr küçüklerimin gözlerinden, büyüklerimin ellerinden öperimm canlarımm
29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızıııı en çoşkulu duygularımla kutlarımm

Canımmm Sanada hayırlı bayramlar .. iyi haberlerle gelirsin inş..

kızlar yatarken aklıma geldi..o kadar para verip hamile kıyafetleri alacağız üstelik o yorgunluk da yanımıza kâr kalacak..acaba diyorum evdeki eski pantolonlarımızı hamiş pantolonuna çeviremez miyiz?bu konuda fikri olan var mı? özelliklle tecrübelilerimize soruyorum..nette bir kaç örnek gördüm ama çok da açıklayıcı değildi..

bişi sorucam. ben hamileliğimin başından beri folic plus kullanıyorum. başka bir vitamin almadım. internette bazı yerlede 12 haftaya kadar folik asit sonra vitamin alını yazıyor. ama benim doktorum folic plusa devam et bi sonraki kontrolde kan ilacı vericem dedi. ama aklıma takıldı vitamin kullanıyomusunuz? acaba benimde kullanmam gerekirmi?

hepinize sevdiklerinizle ve bebişlerinizle hayırlı bayramlar dilerim. bol bol dinlenin ve eğlenin:)

Ayrıca Cumhuriyet bayramınızda kutlu olsun. çifte bayram bu bayram:)

aynı şey benimde aklımda ama bi terziye gidemedim. bi arkadaşım yaptımıştı çok güzel olmuştu. pantolonun ön kısmını oyup öne ve arkaya kalın bi penye diktirmişti çok da güzel ve rahat ayrıca da ucuzolmuştu. bende yaptııcam bi kaç pantolonumu öyle. birde külotlu çorap aldım dün pentiden. hamileler için çook rahat tavsiye edeim

okurken gözüm doldu başın saolsun cnm Rabbim sana ve sevdiklerine uzun huzurlu ömürler nasip etsin inşAllah.

KIZLAR TEŞEKKUR EDERIM AYRI AYRI..sızı uzmek için yazmak ıstemezdım ama bı anda dokuluverdı.daha ıyım.gulsevdam sızın içinde çok zor allah kolaylık saglık versın ınşallh..aıleden uzakta olmak zor haklısınız.onların saglıgı yerınde olsun yeterkı.elbet goruşecegız nede olsa..sagolun.

benim de aklima takiliyor bu
ben de sadece folik asir kullandim ve 12. haftada biraktim
doktorum vitamin vermedi bulantilarinla cok kotu olursun dedi
sadece magnezyum b 6 verdi 10 gun icicem sadece
6. haftada da 10 gunluk magnezyum vermisti o kadar
ama yarin kan tahlilim var sonuclara gore doktorum ilac yazar mi bilmem

valla mevcutun kemerni çıkararak penye gibi esnek bi kumaş (eski tişörtte olabilir) dikiliyo genelde
ama elinden dikiş geliyor ve makinanda varsa sen bol bol blluz dik bence
şimdi aşağı doğru v açılan bluz daha sonrada göğüs altından büzgülü
altına bi pantolan aldımı yeter
yada aklınızda olsun penye badi veya penye dar elbisenin
göğüs altına elinizde teğelle büzdüğünüz şifon tarzında yumuşak kumaşları dikip
şık elbiseler oluşturabiirsiniz
malesef makinam yok ama ilk fırsatta su dikişi geliştirmek istiyorum
bugüne kadar takım elbiselerim dahil herşeyimi nişan kıyafetimi dahil annem dikti
o hayatayken öğrenmem gereken çok detay var

cnm zaten verdiğide demir ve folik aist olacak takılma

maşallh kocaman olmuş:=)

arkadaşlar herkese çok güzel bir bayram diliyorum, kazasız belasız
Inşallah bir sonraki bayramda bebeklerimiz bizimle olacaklar

Öpüyorum herkesi
ıyı bayramlar canım sanada bızde optuk.

ıyı bayramlar canım.hemde çiftesınden:)

canım bazı arkadaşlar bel atı pantolonlarına lastıklı bel yaptırıyolar ve kullnmışlardı.

benım doktorda 12 haftaya kadar folık asıt sonra vıtamın verecegım dedı..kan degerımde çok duşuk çıktı zaten.epey ılaç alacagım sanırım.
hepinize sevdiklerinizle ve bebişlerinizle hayırlı bayramlar dilerim. bol bol dinlenin ve eğlenin:)

Ayrıca Cumhuriyet bayramınızda kutlu olsun. çifte bayram bu bayram:)

ıyı bayramlar canım sanada.

Son düzenleme:
bende bayram kutlamak için gırdım.
ıyı bayramlar herkese.umuarım sorunsuz rahatca bı bayram gecırırsınız.
cumhurıyet bayramınızda kutlu olsun..hepınızı opuyorum.

Ben elevit diye vitamin kullanıyorum, mide bulantısı yapıyor. Doktorum ilacı yazdığı için mide bulantılarına rağmen içmeye devam ediyorum, bir faydası vardır elbet :)

acaba banada elevıtmı bulantı yapıyor doktora gıttıgımde mıdeden hıc sorunum yoktu
sonrası ılaca basladı mmıde bulantıları basladı bıdahakı gıdısımde doktoruma bı danısayım bakalım ne dıcek..

kızlar erkenden bayram kutluyorsunuz gırmıcekmısın yoksa topıge
ben sızı özlerım amayavrunda duygu somurusu yapayım azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…