- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.301
şimdi enin önünden konaklama bakıyordum pazar akşamdan gideyim pazartesi döneyim diye
sonra dedim herkes kudurur sen hamilesin diye
ama hazmedemiyorm bugünlerede atatürk ve cumhuriyet sayesinde geldik hepimiz
eğri oturup doğru konuşmak zorundayız
offfff of çok doluyum bu konularda
Bende şimdiye dek gitmişssindir dusuncesıyle heyecanla pc'yı actım =)) Aynı anı yaşadıgımız ıcınmıdır bılınmez her doktora gideni merak eder oldum =))
Bayanlar birşey soracağımm
Sizler bayramlarda ilk kayınvalidelerinizi mi ziyaret ediyorsunuz?
Yoksa böyle bir sıralama yok mu?
Ben evlendim evleneli ilk onlara gittik sonra akşam annelere gittik koştur koştur eve geri döndükk
Bende Ramazan bayramında ilk anneme gittim amaann ne olaylar ne olaylar oldu kaynanam ve akabinde eşimle
Bu bayramda inat değil miii gitmicem işte diyorum ama gerilimde yaşamak istemiyorum
Yani bazen bu büyüklerde cocuk gibi oluyorlar yaa
Kızlar ben çıkarr
Yavaş yavaş hazırlanayımm, dua edin benim içinn
Sizlere Hayırlı Bayramlarr küçüklerimin gözlerinden, büyüklerimin ellerinden öperimm canlarımm
29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızıııı en çoşkulu duygularımla kutlarımm
kızlar yatarken aklıma geldi..o kadar para verip hamile kıyafetleri alacağız üstelik o yorgunluk da yanımıza kâr kalacak..acaba diyorum evdeki eski pantolonlarımızı hamiş pantolonuna çeviremez miyiz?bu konuda fikri olan var mı? özelliklle tecrübelilerimize soruyorum..nette bir kaç örnek gördüm ama çok da açıklayıcı değildi..
okurken gözüm doldubaşın saolsun cnm Rabbim sana ve sevdiklerine uzun huzurlu ömürler nasip etsin inşAllah.
ağlattın benide allahtan ofiste yanlızım :/
ama yapma böyle isyn etme allahım annen yattıkça sizlere evlatlarına ömür versin
eminim sen böyle oldukça annen daha çok üzülürdü veya belkide üzülüyordur
sen içindeki yavruna acı bende gurbetim istesem gelecekler ama kıyamıyorum
babam aten 1 gece zor kalır evde yanlız kalsada erkek işte annem ilk hamile kaldığımda geldi
bazı devamlı kullandığım ilaçlarımı bırkmıştım çok hastalandım 1 hafta sadeceyattım
geldi garibim ama artık giderken kendide hastalanmıştı
şimdi nasıl çağırayım gel otur diye bide evdede değilim çalışıyorum akşamdan akşama..
ölüm kötü zor ama muhakkak! Allah sıralısını versin güzelinden nasip etsin
üzme kendini bak bebğin hissetmeye başlıyo artık duyguları sen ağlıyosunben ağlıyorum
bebklerimizde üzülüyo :/
hadi toparlan cnm bnm yapma böyle bidaha allahım güzel evlatlarına sağlık huzur versin
canım biz varız yanındakaderin önüne geçemeyiz
benımde babam alzaymır hastası aklı gıtmeden önce hep torun ısterdı
sımdı soyluyoru oylece bakıyor bana ınan buda zor babamın bu halını görmek
Rabbim annenın mekanını cennet eylesin bır fatıha okuyalım andık ruhu ıstıyor demekki ..
yavruna esıne sarıl canım bundna sonrakı bayramları yavrunla geciriceksin inşallah
hepimizi ağlattın
Rabbim acını hafifletsin gönlüne ferahlıklar versin eşinle çocuklarınla sağlıklı mutlu ömürler versin inşallah sende bol bol dua et onun için haberi olucaktır yanında hissedersin o zaman inşallah
OfffffNasıll ağlattın beniii
İçiimm cız ettiii ben koşarak gelmek istedim yemin ederim
Yaa bide anasına-babasına bakmayanı anlamam
Kimisi yanar tutuşur ana-baba için , kimisi değerini bilmezz
Rabbim evlatlarından sende böyle değerler göresin
Sana ve cocuklarına Rabbim uzuuun uzuunn sağlıklı ömürler versinn
bişi sorucam. ben hamileliğimin başından beri folic plus kullanıyorum. başka bir vitamin almadım. internette bazı yerlede 12 haftaya kadar folik asit sonra vitamin alını yazıyor. ama benim doktorum folic plusa devam et bi sonraki kontrolde kan ilacı vericem dedi. ama aklıma takıldı vitamin kullanıyomusunuz? acaba benimde kullanmam gerekirmi?
kızlar yatarken aklıma geldi..o kadar para verip hamile kıyafetleri alacağız üstelik o yorgunluk da yanımıza kâr kalacak..acaba diyorum evdeki eski pantolonlarımızı hamiş pantolonuna çeviremez miyiz?bu konuda fikri olan var mı? özelliklle tecrübelilerimize soruyorum..nette bir kaç örnek gördüm ama çok da açıklayıcı değildi..
bişi sorucam. Ben hamileliğimin başından beri folic plus kullanıyorum. Başka bir vitamin almadım. Internette bazı yerlede 12 haftaya kadar folik asit sonra vitamin alını yazıyor. Ama benim doktorum folic plusa devam et bi sonraki kontrolde kan ilacı vericem dedi. Ama aklıma takıldı vitamin kullanıyomusunuz? Acaba benimde kullanmam gerekirmi?
maşallh kocaman olmuş:=)merabalar annecikler :) kaç gündür giremiyordum nete. ne çok yazmışsınız oku oku bitiremiycem heralde bu akşam :) dün doktor kontrolüm vardı 2li test için gittik. kuzucum büyümüş ultrasonda öyle hareket ederken görünce daha bi hissettim sanki hamile olduğumu:) 12+1di dün ama 13 haftalık çıktı 6.6cm olmuş boyuda. herşey yolunda görünüyor şimdilik inşallah böyle devam eder hep. umarım bütün anneler ve bebişleri iyidir..
ıyı bayramlar canım sanada bızde optuk.arkadaşlar herkese çok güzel bir bayram diliyorum, kazasız belasız
Inşallah bir sonraki bayramda bebeklerimiz bizimle olacaklar
Öpüyorum herkesi
ıyı bayramlar canım.hemde çiftesınden:)Kızlar ben çıkarr
Yavaş yavaş hazırlanayımm, dua edin benim içinn
Sizlere Hayırlı Bayramlarr küçüklerimin gözlerinden, büyüklerimin ellerinden öperimm canlarımm
29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızıııı en çoşkulu duygularımla kutlarımm
canım bazı arkadaşlar bel atı pantolonlarına lastıklı bel yaptırıyolar ve kullnmışlardı.kızlar yatarken aklıma geldi..o kadar para verip hamile kıyafetleri alacağız üstelik o yorgunluk da yanımıza kâr kalacak..acaba diyorum evdeki eski pantolonlarımızı hamiş pantolonuna çeviremez miyiz?bu konuda fikri olan var mı? özelliklle tecrübelilerimize soruyorum..nette bir kaç örnek gördüm ama çok da açıklayıcı değildi..
benım doktorda 12 haftaya kadar folık asıt sonra vıtamın verecegım dedı..kan degerımde çok duşuk çıktı zaten.epey ılaç alacagım sanırım.bişi sorucam. ben hamileliğimin başından beri folic plus kullanıyorum. başka bir vitamin almadım. internette bazı yerlede 12 haftaya kadar folik asit sonra vitamin alını yazıyor. ama benim doktorum folic plusa devam et bi sonraki kontrolde kan ilacı vericem dedi. ama aklıma takıldı vitamin kullanıyomusunuz? acaba benimde kullanmam gerekirmi?
hepinize sevdiklerinizle ve bebişlerinizle hayırlı bayramlar dilerim. bol bol dinlenin ve eğlenin:)
Ayrıca Cumhuriyet bayramınızda kutlu olsun. çifte bayram bu bayram:)
Ben elevit diye vitamin kullanıyorum, mide bulantısı yapıyor. Doktorum ilacı yazdığı için mide bulantılarına rağmen içmeye devam ediyorum, bir faydası vardır elbet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?