2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ben girerim merak etme:13: telefonum her daim yanımda nasıl olsa özletmem kendimi

canım benim, çok geçmiş olsun, hayırlısıyla sıkıntısız bebeğini kucağına alırsın inşallah

allah rahmet eylesin canım, allah sana eşine evlatlarına ömür versin inşallah, annen senin mürvetini görmüş inşallah sen de çocuklarının mürvetlerini gör

ya ben bulaşık makinesinin kokusunaaaa
ööğğkk yani, neyseki keşfettim, sıvı pril kullanıyodum, oymuş kokan, ıyyy bıraktım
ben de hafif limonlu çiçkeli kokuları seviyorum artık, çamaşır suyuna da tavım, ama el bulaşık deterjanım bi de selinin koku giderici mutfak sabununu kaldırdımm
ıyy ne iğrenç kokuyolar şimdi, limonlu sunlight aldım, bi de portakallı el sabunu
elimi yıkıyorum yıkıyorum leş gibi kokuyo, el kokusundan ellerimden tiksindim yaaa

Bende şimdiye dek gitmişssindir dusuncesıyle heyecanla pc'yı actım =)) Aynı anı yaşadıgımız ıcınmıdır bılınmez her doktora gideni merak eder oldum =))

ben deee doktora gidenleri merakla bekliyorum
güzel haberlerle inşallaahh

maşallaahh yavrucuğaa

böyle bişey ben de duydum yapılıyomuş terzide
ama sonra doğum yapınca giyemicez o pantalonları , o zaman mı yenileri alalım diyosun yani
ben bi pantalon aldım bi de etek, bi pantalon da arkadaşım verdi, onlarla uzun bi süre idare etmeyi düşünüyrum
normalde kullandığım uzun hırkalarım vardı, şöyle öne doğru açılan modellerr oluyo, onlarlar kapatıyorum arkayı önü

her türlü yasaklamaya karşıyım beni ilgilendirmez kim ne istiyosa yapsın öyle düşünürüm neden yasaklanmış bilmiyorum bu aralar gündeme biraz uzağım evlendim eveleneli öle oldum bi sebep belirtiyolarmıki... neyse ama biliyomusunuz bu ülkede insanlar yıllarca atatürkçülük adına nelere maruz kaldı neler çekti ne yasaklamalar neler neler işte bu yüzden heralde birileri gereksiz intikamlara giriyo olabilir bilmiyorum.. bide şöyle bişi var bazı akıllılar !! her fırsatta aman cumhuriyet elden gidiyo derdine düştükleri için şova dönüştürmesinler filan diyemi acaba bişeyleri normalleştirmek için belkide

ben pazartesi görevliyim okulla beraber 2 km yol yürücez alanda beklemek de var tabi.Gerçi görevli olmasam da giderdim.Hem yasaklanmasına kızıyoruz hem de kutlamalara gitmiyoruz.çok yorulursam bebişe zarar gelir diye korkuyorumyani kısaca biz tüm aile cumhuriyet yürüyüşündeyiz.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN gecenlerde bende böyle bir gece yasamıstım berabt bişii senı cok ıyı anlıorum cok acı cekmıstım bendee o geceeee benıkı sadece kabızlıktıı allah sandaa acıl sıfaalar versın ınsallah bırdaha yasamassoın canmı

ilk basta hamıle kalmadan once vee kaldıktan ılk doktora gıdene kadar folbıol gunde 1 adet kullandım sonra 7 haftada hastaneye gıttım doktorum vıtamın verdı suan adını anımasamadım onun ıcınde folık asıt ve vıtamın var kullan dedı kullandım 12 haftadada gıttımde kan ılacı ve multıvet verdı sımdı bunları kullanıyorum aklına takılıyorsa doktoruna sor ama sonuclaraınaa goree sana oyle uygun gormus olabılır gnelde her doktor farklı lık gosterebılıyor cogunlukla bırlesılsede sıkıntı olcanı dusunme sanmammm

Ben elevit diye vitamin kullanıyorum, mide bulantısı yapıyor. Doktorum ilacı yazdığı için mide bulantılarına rağmen içmeye devam ediyorum, bir faydası vardır elbet :)

bennn yan etkısınde mıde bulantıları gormustum bunun ıcın asırı ooldugnda doktorunza sorun dıyorduuu soyle en azındannn ama kullanmaya devam et doktorun verdınee goree sorun olmas ınsallah

kızlar yaa doktor bana da demir hapı elevit verdi ama cok tiksinmişim hap yutmaktan....mutfakta karsılıklı bakısıyom haplarla yok yaaa içmek gelmiyo içimden.........ıyyyyyyyyy nefret eder oldumm hap içmekten...bunun baska yolu yok mu yaaa

Bir Kızım Olsun Adı Yağmur Olsun. Birde Oğlum Olsun Adı Toprak Olsun. İkisi Kavga Etsin Ortalık Çamur Olsun :)))

Bİ SİTEDE OKUDUM ÇOK GÜLDÜM AMA ÇOOK GÜSEL :)

kızlarrr bişii sorcemmm bu 2 li test nasıl bişeyy???yani vajinadan mı bakıyorlar yoksa karından mı???merak ettim...sadece kan mı alıyorlarrr???

Merhabalar hanımlar
tüm gün geli gibi gezdim görümcelerle eve gelince kocadan ve kayınvaliden azarı yedim

düşük riskin var ne geziyorsun diye yarın tum gün yatacağım artık

Ben elevit diye vitamin kullanıyorum, mide bulantısı yapıyor. Doktorum ilacı yazdığı için mide bulantılarına rağmen içmeye devam ediyorum, bir faydası vardır elbet :)

iste o sebepten doktorum elevit vermedi
vitamin haplari simdi seni daha kotu yapacaktir dedi
ben kusuyorum bulantim cok dedigimde

iste o sebepten doktorum elevit vermedi
vitamin haplari simdi seni daha kotu yapacaktir dedi
ben kusuyorum bulantim cok dedigimde

anladım canım sen bayağı çalışkan bir hanımsın:)) koca karınla ders anlatmaya devam diyorsun yani:))
benim şimdiden kalça bacak ağrılarım başladı 32 olunca hemen izne ayrılacağım artık bir sene bakıcak kimsem yok burda çünkü

ciddi ya daha lokma kadarlar:)) sağlıkla doğsunlar da.doktor gerçekten çok önemli gerçekten bu gittiğim de biraz yoğun ama bakacağız artık sonra burda devam edeceğim galiba

Hepinize hayırlı geceler,tatlı rüyalar kızlar.ben de hastalanıyorum burnum,boğazım sinyal vermeye başladı.inş ilerlemeden atlatırım.
amann cok dıkkat et canım bol bol c vıtamını ye gelmeden gıder ınsalah

Eki Görüntüle 538288
siz benim kizimin 4 boyutlu usg resmini gordunuz mu
canim benim oooo
oyyy maşallahhhh sızeeeecok sukur cnm tesltlerın de ıyı cıkmıs gozun aydn
canım benım annemle kayınvalıdem aynı apartmanda oturuyorlar her bayram kaynanama kahvaltıya gıderız ogleye kadar otururz oglen yemeğe de anneme gıderız aynı apartman oldugu ıcın bı orda bı ordayız aslında
canımm cok gecmıss olsun dıkkat et kendıne fazla zorlamamaya calıs
cok uzuldum canım allah sana sabır versın gozlerım dolu dolu okudum

canım bana bol gelen pantolonum vardı annem yaptı cok ta guzel oldu ama pantolon dusuk bel oldugu ıcın hıc rahat edemedım gıymıyorum onun ıcın yapacaksıanız yuksel bel le yapın mutlaka

Merhabalar hanımlar
tüm gün geli gibi gezdim görümcelerle eve gelince kocadan ve kayınvaliden azarı yedim

düşük riskin var ne geziyorsun diye yarın tum gün yatacağım artık

canm dikkat et dinlen tempolu hayattan uzak dur haaaa bugün ben gittim doktora kahverengi lekelenmem olmuştuya çok şükür bişey çıkmadı bebişim 5 santim olmuş büyüümüş maşallah allahım herkeze nasip etsin

maşallah sevindim canım
benim devam ediyo ara ara 1 hafta bekleyecez dedi doktor
cok sıkılıyorum ben yatmaktan kendımı iyi hissedince dolandım da yarın çıkmam evde kalacam yoksa koca boşayacak beni

Maaşallah kızına minyatür bir insan işte, kocaman olup kucaklarımıza almak da nasip olur inş. Bu arada kızının adı da hazır galiba ne çabuk karar verdiniz, yoksa daha önceden hazır mıydı, anlamı ne, değişik bir isimmiş

mecbur ıcıcen canım ben anında yutuyorum düşünmeden

akşama kadar kotuydum ıftar vaktı dopıng geldı bana kızlar alısverıse cıktım geldım
esle yemek yedık temızlıge basladım mutfak bıttı toz aldım yarında bıraz daha temızlık ve bayrama hazırlık yapıcam
alısverısede cıkıcam yıne kangundur evdeydım alıcak seyler bırıktı :)
hepınıız opuyorum guzel bır gece bızımle olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…