2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
herkese günaydın.
epey uzun zamandır giremiyordum,herkese sağlıklı sıhhatli gebelik ve doğum dilerim.
inşallah,allah doğumca da hayırlı bir şekilde büyütmek nasip etsin.

benim de bulantılar baya yoğundu bir de çalışıyordum.her gun bu saatlerde bulantıdan dolayı uyanıyorum.
akşamdan çok yediğim için şimdi çıkkartamadım.ben gündüzleri kesinlikle sıvı alamıyorum işyerindeyken.
geceleri evdeyim nasıl olsa diye geceleri içiyorum.saki biraz daha hafifledi mi yoksa ben mi alışmaya başladım artık bilmiyorum.

bu arada ben de vitamin kullanıyorum maşallah yarım parmak var.mide bulandırıcı anlıyorum.
ben de içmekte zorlanıyorum ama,içmek zorundayız.

sagol canim insallah saglikla dogururuz hepimiz
karar verdik ama sonradan degisebilir de simdilik oyle dusunuyoruz
Almina: Guzel yuzlu, al yanakli, guzel Turk kadini demek
ayrica,
' Almina ' Orta Asya Türk kavimlerinin kullandığı en eski öz Türkçe isimlerden biridir kelime anlamı itibariyle al elma, kızıl elma dır. Kızıl elma Türklük ülküsünün mitolojik simgesidir.

Son düzenleme:
mesajlarımı kesik kesik yazıyorum.ezan okunmaya başladı,tam o sırada da yağmur başladı biraz ara verdim.

bu arada vitamini içmekte zorlanan arkadaşlara yaptığımı önerebilirim. yemekten bir saat kadar sonra bir markanın şekersiz limonatası var,
soğuk oalrak vitamini içebilirsiniz bulandırmıyor.içtikten sonra yudum yudum içmeye devam edin.
içer içmez yatmayın,kafanızı da çok oynatmayın,eğmeyin.

inşallah,faydası olur.bulantıdan dolayı şimdiye kadar çok beslenemedik.artık,bebek büyüdü bizim depolar yeterli değil.
dışarıdan desteğe ihtiyacımız var.

yoksa,dikkat ettiyseniz baş dönmesi,halsizlik olabiliyor.

onerilerin icin sagol dogru diyorsun destege ihtiyac var
ama ben de doktorumu dinliyorum cunku su an vermedi gerek yok dedi, guvenmem lazim. sadece magnezyum b6 verdi. zaten kan tahlilim yapildi yenisi, ordaki degerlere de bakar. ilkinde hepsi normal ciktigi icin ek birsey vermemisti, simdi bakalim duruma.
zaten belli haftalardan sonra surekli ilac iciyor olacagiz sanirim kalsiyum, magnezum,kan, demir ilaci, elevit.. vs

Son düzenleme:
günaydın arife günü magdurlarıı :))

yalnız degılsın canım merak etmeeee yataktan sürünerek kalkan biri olarakkk :)

bugün işimi btiriip erken çıkıcam inşallah ankara bekle beniiiii ankaraya gidiyoruzda :)

ahh baslarda ne superdi
herseyi yedim ne guzel beslendim
8. hafta ya da 9. hafta diyebilirim bu boyutlara gelisi
senin isin zormus ama bence bir anda yok olabilir bu gunlerde ve sonra cok rahat edebilirsin
umarim oyle olur en en kisa zamanda

hiç istifra olması hafif mide bulantısı oldu toplamda başlarda 10 ar dk 2 gün sürmüştür..yalnız diş fırçalarken kötü oluyorum sabahları bişiyler yiyip fırçalamak lazım.

hiç istifra olması hafif mide bulantısı oldu toplamda başlarda 10 ar dk 2 gün sürmüştür..yalnız diş fırçalarken kötü oluyorum sabahları bişiyler yiyip fırçalamak lazım.

aman hep oyle olsun 9 ay rahat et
bulanti zormus
benim 3 kere cikarma ve defalarca tesebbus durumu var
ama hissediyorum gececek gibi dundne beri sanki daha rahatladim

geçicek cnm hiç korkma sağlıklı hamilelik belirtisiymiş ha olmayanlar sağlıksız mı hayır... dün dolabı açar açmaz koşuyorum lavaboya demen üzdü beni.... artık geçme zamanı gelmiş...bu aylarda geçicektir emin ol.

9 ay oyle rahat gecirenler var ne guzel
bugun o olay olmadi ilginc ki dolabi rahat actim iki kere
dun gece de yiyebildim birseyler

benim eşimde öğretmen.hem pazar hem ptesi görevli.. bence çelenk koyma falan saçma..hem öğretmenlere hemde öğrencilere zorluk..ama konser yapılabılır.halk oyunları gösterisi falan yapılabılır ..bayram dediğin böyle kutlanır...

herkese gunaydin bayraminizi simdiden kutlarim benim 14 haftalik oluyo ins yakin zaman da hissetmeye baslarim herhalde durmadan en ufak kipirtida bebek mi diyorum daha tik yok ama oyle heycanla bekliyorumki tahmin edersiniz aranizda hisseden varmi acaba cok aceleciyimde

günaydın canm duyduğuma göre o haftalarda kalp atar gibi bi kıprtı olurmuş belki de ufak kıpırtılar onundur benm daha 2 haftam var senin şimdi cinsiyette belli olmuştur allahım öyle zor geçiyor ki günler anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…