- 20 Kasım 2011
- 387
- 12
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.341
bendee cok sessiz bir hamilelik geciriyomm...9 hafta 5 günlük hamileyim...inş.. bööölee devam eder...Rabbim herkese hayırlı hamilelik nasip etsinnn
Maaşallah kızına minyatür bir insan işte, kocaman olup kucaklarımıza almak da nasip olur inş.Bu arada kızının adı da hazır galiba ne çabuk karar verdiniz, yoksa daha önceden hazır mıydı, anlamı ne, değişik bir isimmiş
mesajlarımı kesik kesik yazıyorum.ezan okunmaya başladı,tam o sırada da yağmur başladı biraz ara verdim.
bu arada vitamini içmekte zorlanan arkadaşlara yaptığımı önerebilirim. yemekten bir saat kadar sonra bir markanın şekersiz limonatası var,
soğuk oalrak vitamini içebilirsiniz bulandırmıyor.içtikten sonra yudum yudum içmeye devam edin.
içer içmez yatmayın,kafanızı da çok oynatmayın,eğmeyin.
inşallah,faydası olur.bulantıdan dolayı şimdiye kadar çok beslenemedik.artık,bebek büyüdü bizim depolar yeterli değil.
dışarıdan desteğe ihtiyacımız var.
yoksa,dikkat ettiyseniz baş dönmesi,halsizlik olabiliyor.
onerilerin icin sagol dogru diyorsun destege ihtiyac var
ama ben de doktorumu dinliyorum cunku su an vermedi gerek yok dedi, guvenmem lazim. sadece magnezyum b6 verdi. zaten kan tahlilim yapildi yenisi, ordaki degerlere de bakar. ilkinde hepsi normal ciktigi icin ek birsey vermemisti, simdi bakalim duruma.
zaten belli haftalardan sonra surekli ilac iciyor olacagiz sanirim kalsiyum, magnezum,kan, demir ilaci, elevit.. vs[/COLOR sen de sağol.keşke faydası olsa.seni çok iyi anlıyorum.benim folik asit içerken bile midem bulanıyordu.
ama,doktor zaten sana takviye vermiş.
galiba başlarda miden bulanmıyordu.bir nebze de olsa beslenmişsindir.ben hiç yemek yiyemedim ve dolayısıyla da enerji kalmadı artık.
benim halsizliğim ondan da olabilir.yerine bir şey koyamadım.
kızlar günaydın ya bugün çalışan bir benmiyim off:2::2:
Gunaydin ,tam gun mu calisiyorsun?
sen de sağol.keşke faydası olsa.seni çok iyi anlıyorum.benim folik asit içerken bile midem bulanıyordu.
ama,doktor zaten sana takviye vermiş.
galiba başlarda miden bulanmıyordu.bir nebze de olsa beslenmişsindir.ben hiç yemek yiyemedim ve dolayısıyla da enerji kalmadı artık.
benim halsizliğim ondan da olabilir.yerine bir şey koyamadım.
hiç istifra olması hafif mide bulantısı oldu toplamda başlarda 10 ar dk 2 gün sürmüştür..yalnız diş fırçalarken kötü oluyorum sabahları bişiyler yiyip fırçalamak lazım.
geçicek cnm hiç korkma sağlıklı hamilelik belirtisiymiş ha olmayanlar sağlıksız mı hayır... dün dolabı açar açmaz koşuyorum lavaboya demen üzdü beni.... artık geçme zamanı gelmiş...bu aylarda geçicektir emin ol.
ben pazartesi görevliyim okulla beraber 2 km yol yürücez alanda beklemek de var tabi.Gerçi görevli olmasam da giderdim.Hem yasaklanmasına kızıyoruz hem de kutlamalara gitmiyoruz.çok yorulursam bebişe zarar gelir diye korkuyorumyani kısaca biz tüm aile cumhuriyet yürüyüşündeyiz.
herkese gunaydin bayraminizi simdiden kutlarim benim 14 haftalik oluyo ins yakin zaman da hissetmeye baslarim herhalde durmadan en ufak kipirtida bebek mi diyorum daha tik yok ama oyle heycanla bekliyorumki tahmin edersiniz aranizda hisseden varmi acaba cok aceleciyimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?