- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.361
herkese gunaydin bayraminizi simdiden kutlarim benim 14 haftalik oluyo ins yakin zaman da hissetmeye baslarim herhalde durmadan en ufak kipirtida bebek mi diyorum daha tik yok ama oyle heycanla bekliyorumki tahmin edersiniz aranizda hisseden varmi acaba cok aceleciyimde
günaydın canm duyduğuma göre o haftalarda kalp atar gibi bi kıprtı olurmuş belki de ufak kıpırtılar onundur benm daha 2 haftam var senin şimdi cinsiyette belli olmuştur allahım öyle zor geçiyor ki günler anlatamam
Günaydın canım 14. haftada bebegi hıssetemezsın 20. haftada hıssetmeye baslarsın hafıfce tabii.
benm eltimin oğlan oldu yüzü acatip sivilcelendi kişiden kişiye değişiyo ama bende şöyle bişey okudun sağ göğüs sıkı ve sağ göz parlaksa oğlan sol göğüs sıkı ve sol göz parlaksa kız diye okudum benm ikiside aynıcinsiyeti belli olmadi iki hafta once gitmistim soylemedi rendavumada uc haftam var sabirsizlikla bekliyorum zaten en ufak ip ucunu degerlendiriyorum zaten sivilcemmi cikmis kizimmi olacak yok yok tatli canim cekti oglummu olacak siyirmis vaziyetteyim yani hayirlisi bakalim
benim ilk bebegim degil ondan biraz daha umitliyim daha erken belki hisederim diye tecrubeliyim ama sanki ilk bebegim gibide heyecanliyim birde digerlerinde ne yasadiysam unutmusum yani isin guzel tarafi boyle olunca ilk heyecan gibi oluyor her bebek kendi heyecanini yasattiriyor sanki sekerlerrim benim
kızlar günaydın ya bugün çalışan bir benmiyim off:2::2:
ne güzel bır cok yazdıda ıkıcı hamılelıgı olanların daha erken hıssedebılecegı yazıyordu sen hıssedebılırsın o zaman be guzel ıkıncı bebıs gelıyor demek hayırlı olsun benım bır kızım var 3 aylık sımdıden ıkıncıyı yapsammı dıye dusunuyorum esım kafayı yedın hanım dıye soylenıyo :) gercı erken 3 yasına falan geldıgınde ıkıncı cocuguda ıstıyorum kardesı olması lazım tek cocuk cok yalnız oluyo buyudugunde
ahh baslarda ne superdi
herseyi yedim ne guzel beslendim
8. hafta ya da 9. hafta diyebilirim bu boyutlara gelisi
senin isin zormus ama bence bir anda yok olabilir bu gunlerde ve sonra cok rahat edebilirsin
umarim oyle olur en en kisa zamanda
herkese gunaydin bayraminizi simdiden kutlarim benim 14 haftalik oluyo ins yakin zaman da hissetmeye baslarim herhalde durmadan en ufak kipirtida bebek mi diyorum daha tik yok ama oyle heycanla bekliyorumki tahmin edersiniz aranizda hisseden varmi acaba cok aceleciyimde
cinsiyeti belli olmadi iki hafta once gitmistim soylemedi rendavumada uc haftam var sabirsizlikla bekliyorum zaten en ufak ip ucunu degerlendiriyorum zaten sivilcemmi cikmis kizimmi olacak yok yok tatli canim cekti oglummu olacak siyirmis vaziyetteyim yani hayirlisi bakalim
mecbur ıcıcen canım ben anında yutuyorum düşünmeden
akşama kadar kotuydum ıftar vaktı dopıng geldı bana kızlar alısverıse cıktım geldım
esle yemek yedık temızlıge basladım mutfak bıttı toz aldım yarında bıraz daha temızlık ve bayrama hazırlık yapıcam
alısverısede cıkıcam yıne kangundur evdeydım alıcak seyler bırıktı :)
hepınıız opuyorum guzel bır gece bızımle olur inşallah
hiç istifra olması hafif mide bulantısı oldu toplamda başlarda 10 ar dk 2 gün sürmüştür..yalnız diş fırçalarken kötü oluyorum sabahları bişiyler yiyip fırçalamak lazım.
ya tatil olması ne güzel oldu.hamilelik döneminde evde olan kadınlara bayılıyorum.
inanın gözümde çok şanslılar.istediklerini yaparlar,istedikleri zaman kalkarlar,yatarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?