2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Günaydın canım 14. haftada bebegi hıssetemezsın 20. haftada hıssetmeye baslarsın hafıfce tabii.

Kızlar hamilelik hakkında aklınızda olan veya merak ettıgnız sorular varsa alper mumcu nun sitesinde bulabılırsız cok guzel acıklamaları var hamılelıgım boyunca okudum herseyi sizede tavsıye ederım. (mumcu.com )

cinsiyeti belli olmadi iki hafta once gitmistim soylemedi rendavumada uc haftam var sabirsizlikla bekliyorum zaten en ufak ip ucunu degerlendiriyorum zaten sivilcemmi cikmis kizimmi olacak yok yok tatli canim cekti oglummu olacak siyirmis vaziyetteyim yani hayirlisi bakalim

Günaydın canım 14. haftada bebegi hıssetemezsın 20. haftada hıssetmeye baslarsın hafıfce tabii.

benim ilk bebegim degil ondan biraz daha umitliyim daha erken belki hisederim diye tecrubeliyim ama sanki ilk bebegim gibide heyecanliyim birde digerlerinde ne yasadiysam unutmusum yani isin guzel tarafi boyle olunca ilk heyecan gibi oluyor her bebek kendi heyecanini yasattiriyor sanki sekerlerrim benim

benm eltimin oğlan oldu yüzü acatip sivilcelendi kişiden kişiye değişiyo ama bende şöyle bişey okudun sağ göğüs sıkı ve sağ göz parlaksa oğlan sol göğüs sıkı ve sol göz parlaksa kız diye okudum benm ikiside aynı

ne güzel bır cok yazdıda ıkıcı hamılelıgı olanların daha erken hıssedebılecegı yazıyordu sen hıssedebılırsın o zaman be guzel ıkıncı bebıs gelıyor demek hayırlı olsun benım bır kızım var 3 aylık sımdıden ıkıncıyı yapsammı dıye dusunuyorum esım kafayı yedın hanım dıye soylenıyo :) gercı erken 3 yasına falan geldıgınde ıkıncı cocuguda ıstıyorum kardesı olması lazım tek cocuk cok yalnız oluyo buyudugunde

hepinize güneyadın arkadaşlar..şimdiden hepinize mutlu bayramlar.kendinize çok dikkat edin.pazartesi ikili test yaptırmıştım.öğlene kadar bugün sonucunu öğrenicem inş...kalbim yerinden çıkçak gibi atıyor..umarım sonuçlar iyidir.:26:

ne guzel ben buyuk aile seviyorum Allah ins nasip eder benim kizimla oglum arasinda tam bir sene var ikiz gibilerdi ikizli cocuk arabasi varya onu kullaniyordum cok sekerlerdi simdi kizim 12 oglum 11 yasindalar Allah bagislasin

ahh baslarda ne superdi
herseyi yedim ne guzel beslendim
8. hafta ya da 9. hafta diyebilirim bu boyutlara gelisi
senin isin zormus ama bence bir anda yok olabilir bu gunlerde ve sonra cok rahat edebilirsin
umarim oyle olur en en kisa zamanda

inşallah,geçer.evet,gerçekten zor oldu.ben de 13. haftadayım.12. haftayı sabırsızlıkla bekledim.
12. haftada geçer dediler,geçmedi.bekliyorum artık hepimizin geçer inşallah.

gunayıdn cnm bende hala hıssemedım heyecanla beklıyorum 16.haftadan sonra dıyorlar ama erkek daha cabuk hııssettırırmıs:)beklıyoruz

benim bebeğimin de belli olmadı cinsiyeti.ben şu aralar,ağız acılığımı bastırsın diye tatlı bir şeyler atıyorum sürekli ağzıma.ekşi şeyler sarı safrayı daha çok artırıyor ben de.
dolayısıyla bulantıyı.oğlan kız sağlıklı sıhhatli olsun inşallah.

bende elevit içiorum ilaç içmek zor ama mecburen alıstık artıkk tam bogazıma kadar goturyorum elımde bardak anında yutuyrm yoksa kokusunu alsm mıdem bulanıyor vıtamınlerın kokusu gercekten mıdemısı bulandırıyorr ama hıc aksatmıyrmm sızde aksatmayın sabredelım artık bebegımız ıcınn yanında bırde kan ılacı ıcıyorum bı tüp ondan 4 adet kaldı 10tane ıdı

hiç istifra olması hafif mide bulantısı oldu toplamda başlarda 10 ar dk 2 gün sürmüştür..yalnız diş fırçalarken kötü oluyorum sabahları bişiyler yiyip fırçalamak lazım.

dişinizi sabah erken aç karnına fırçalayabilirsiniz.hem çıkarmamış oluyorsunuz.çıkarsanız bile sarı suyu çıkarıyorsunuz bu da sizi epey bi rahatlatıyor.
en azından benim için öyle oluyor.yoksa gün boyu acılık ve bulantı daha çok artıyor.

ya tatil olması ne güzel oldu.hamilelik döneminde evde olan kadınlara bayılıyorum.
inanın gözümde çok şanslılar.istediklerini yaparlar,istedikleri zaman kalkarlar,yatarlar.

yeni bir güne merhaba kızlar

sekersız lımonata konusulmus onun ıcınde yapa tatlandırıcı var yanı masum degıl
ılacı su ıle ıcmek en ıyısı kızlar

calısan anne adayları üçlü bayram sızler ıcın sevınıyorum 6 gun tatılın tadını cıkarın

ya tatil olması ne güzel oldu.hamilelik döneminde evde olan kadınlara bayılıyorum.
inanın gözümde çok şanslılar.istediklerini yaparlar,istedikleri zaman kalkarlar,yatarlar.

valla bugun evde olsak ıyıydı :) en azından arıfe arıfee canımız yatmak ıstırodu yaaaa

slm herkese
çok yoğun bi gün
iş çıkısıda hazırlık yapıp yola çıkıcam önce istanbul
25 günü bandırma
ve sadece uyumak istiyorum midemde coçtu zaten işlerden de gerginim
şöyle güzel kusursuz bi bayram olsun hepimiz için ne olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…