2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
selammmm canım bızde ankaraya yolcusuyuz kısmtse bugunnn ıslerımıı bıtırmeye calısıyrm yogun arıfe oldugu ıcınn oglenden hemen sonraya cıkmak ıcın hızlıca calsııyrmmmm ısım bıtınce esım gelıcek dusucez yolaaa
bende sımdıdeenn uykunun derdıne dustumm nasıl olucak dıyeee arabamzda gıdıcez artık arka koltuga devrılıcem sanırımmmm bebıs benıde cok uylkuya dusurduu :))

ınsallah sızın ıcınde oyle olur herkez harıka bı bayram gcırrırr

bende bugün hazırlık yapcam yarın bayram namazından sonra ilk annemlere geçicez (onlar daha yakın) sonra 2 saatt yolculukla kaynanamlara geçicez umarım ağız tadıyla bi bayram geçiririz :125::125::125::125:

bende bugün hazırlık yapcam Yarın bayram namazından sonra ilk annemlere geçicez (onlar daha yakın) sonra 2 saatt yolculukla kaynanamlara geçicez umarım ağız tadıyla bi bayram geçiririz :125::125::125::125:

hayırlı bayramlar ve sımdıden ıyı yolculuklar sızede

bende cıkıyorum kızlar bayramda buralardayım ama zıyaret vs derken pek gelemeyebılırım...
hepınıze mutlu huzurlu bayramlar dılıyorum....

Kızlar herkese merhaba uzun zaman oldu kk ugramayali Allah herkese sağlıklı bebisler nasip etsi aminn..
Bende Mayıs annesi olucam 13 haftanın içindeyiz %80 de bebegim kız olacak ama kesinleşmesi icin 15 gün beklemem gerekiyor :))

daha 2 ay önce eşime bu ismi sundum cok hoş diye kabul etmedi ben kızıma mia demek istiyorum mia koyamayacağım için o zaman araştırmıştım almina koyarsam mia diyebilirim diye ama babası yok dedi
bakalım neyimiz olacak

evde herkes iş yapıyo bende oturdum oyle aylak aylak
soğan kavuruyorlardı kokuyu almam la cıkarmam bir oldu
odaya kapatıldım leke gelmeye devam ettiği için bugun tum gun yatacam
yarın da et kokusu mahvedecek beni
şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum
inşallah gönlünüzce bir bayram geçirirsiniz
öpüyorum hepinizi

Tatlım geçmiş olsun annem tırnak ile et arasına tırnak makasıyla pamuk koyardı ilk seferi çok acırmış ama sonra her gün değiştirdikçe acısı geçerdi öyle derdi eğer dayanabilirsen bi dene istersen

selam kızlar doktordan geldik biz miniğim 23 milim olmuş ayakları oynuyordu çok tatlıydı yavrum artık 2li teste kadar kontrol yok

keşke kendim yapabilsem,ya da yaptırabilsem.daha doğal olurdu.ben su ile içemediğim için
kendimce bi yöntem bulduğumu düşündüm.artık vitamini içebileyim de nasıl olursa olsun diye düşünüyorum.

Bi dönem cok rahatsızdım gunde 6 7 ılac ıcıyodum ve ılaclar cok acıydı
ozamanlar cola ıle ancak yutuyordum doktorum bılse bana neler yapardı dusunmek bıle ıstemıyorum :)

kımse yok herkes arefe telasında:)
bende temızlıgımı bıtırdım alısverıs yaptım aksamdan hazırlıklara baslıcam

yarın cok yogun gecıcek inşallah yavrumla cok yorulmayız

MErhaba güzel annelerrrrrr herkes iyidir umarım
ben bulantılarla boguşuyorum yemek yemek hayal oldu
inş bayramda açılırımmm

hepinizin bayramı kutlu olsun kızlar, kendinize vee minnoşlarınıza iyi bakınnnnnnn

ya bide şey sorucam size yakalamışkennn göbüşler ne alemdeee, bu bendeki şişkinlik olsa gerek

merhabalar güzel anneler
tüm gün yattım baygınlık geçirecem
kayınvalidem tüm gün iş yaptı yardım da edemedım şimdi de aksam yemeği hazırlıyor

inş güzel bir bayram geçirirsiniz

kızlar bi fikrim var bebişlerimiz için

bayramdan sonra neler yediğimizi paylaşalım mı hem fazla kilo alıpta doğum sonrası depresyona girmeyelim hemde yediklerimiz gerçekten bebek için mi onu eleştirelim :)))

nasıl?

kızlar yardıımmmm...beni mutfakta fazla oyalamayacak , kolay ama bir o kadar da lezzetli bi tatlı tarifi lütfennnn....

benim göbüş aldı gidiyo valla tatlım, gömleklerimi bile ilikleyemiyorum, pantalonlar zaten sıkar oldu
gardırobumu tek tek elden geçirdim, giyemediklerimi kaldırdım =)))

benim göbüş aldı gidiyo valla tatlım, gömleklerimi bile ilikleyemiyorum, pantalonlar zaten sıkar oldu
gardırobumu tek tek elden geçirdim, giyemediklerimi kaldırdım =)))

yaaaa öylemi canım ohh rahatladım biraz
yoksa bende bi gariplikmi var dicektim
neyseki bi eküri buldum kendime
ya bnmde kilom aynı zatende
göbegim baya şiş pantolonlar zaten kapanmıyo
ne giyceğimi şaşırdım şmdiden hamile reyonuna bakıpta olayı abartmiyim diyodum ama sanırım mecburum
yoksa çıplak gezmek zorunda kalıcam galiba

canim almadin mi daha hamile pantolonu
al al inanilmaz guzel birsey
neden daha once almadim dersin
sIkma derdi yok gevsek karnin buyusun dursun
gobus fotolarimizi mi paylassak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…