2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canim almadin mi daha hamile pantolonu
al al inanilmaz guzel birsey
neden daha once almadim dersin
sIkma derdi yok gevsek karnin buyusun dursun
gobus fotolarimizi mi paylassak acaba

bende almadım daha bugün gittim baktım ama o p antolonu giyecek kadar göbiş çıkmadı bende birz bol bi pantolon aldım nasipse 4.aydan sonra alırım

bende almadım daha bugün gittim baktım ama o p antolonu giyecek kadar göbiş çıkmadı bende birz bol bi pantolon aldım nasipse 4.aydan sonra alırım

bol pantolon da iyi fikir rahat etmen onemli sonucta
bir de bu hamile pantolonlarinin ust tarafi esnek ve bez ya, hem de icte,yan tarafta genelde 3 tane dugme var sIkIlastirmak genisletmek mumkun oluyor, o yuzden rahat oluyorlar, gobek tam olmasa da bazen siskinlik olunca kocaman oluyor.

benim göbiş o kadar çıkmadıya aşağı iner diye düşündüm keşke alsaydım yaaa

benim göbiş o kadar çıkmadıya aşağı iner diye düşündüm keşke alsaydım yaaa

benim aldigim lcw den dar paca koyu lacivertti
ve yanda o dugmeler cok iyi oluyor
zaten dusmuyor ben kendi bedenimde aldim hatta, bollasiyor sonucta o bez kismi esnek
bir denersin istersen
tabi genelde 4. 5. aydan sonra aliyor insanlar da ben ilk gundne beri giyiyorum

Ben de bir anda kıyafetsiz kaldım, ev eşofmanlarım bile sıkmasa da rahatsız etmeye başladı karnımı. Maslak'taki Mudo outletten birkaç tane tuniğe benzer bol gömlek aldım, siyah taytlar ve uzun hırkayla onları giyiyorum şimdilik. Aslında hamile göbeğim yok, karnım gazdan şişmiş gibi görünüyor, ama kıyafetler sıktığında çok rahatsız oluyorum, hatta ağrım oluyor bazen...

Kızlar hepinizin kurban bayramı kutlu olsun, kurban kesenleriniz varsa Allah kabul etsin. Seneye kurban bayramında Allah nasip ederse bebeklerimiz kucaklarımızda olacak, Rabbim hepimize sağlıkla o günleri de görmeyi nasip etsin inşallah. Hayırlı bayramlar.

bende cok memnunum ıyıkı almısım eskı pantolonum oluyor ama belden sıkıyor bebegımı sıkmaya gerek yok:)bugun yıne baktımda hep aynı model bayramdan sonra ıns yenı gelır...gobıs fotoloru koyalım evet:)bayramdan sonrakı ılk gun sayfa acıp paylasalım cok guzel olur:)

Kızlar ben geldim hatırlıyosanız anneme gidicem demiştim pazar gnu gittim bugun döndm.. çok kotuyum ya çok kotu oldum eşim cok uzgundu noldu dedım yokbısey dedı zorla anlattırdım onun ııcn okdr cok uzuldmkı anlatamam ilk önce sızınle derdımı paylasmak istedim ben yokken neler konustunuz bakamadım :44: ya bi anne nasıl cocuguna boyle bısey dusundurur ya yetimim benm aşkımm canımın iiçi nıye boyle bu kaynanalar ya bıktım usandım cocuguma bıle sevınemıyorm artık benm annem babam ne yapsa yaranamıyo ya cok kotuyum cok coookkk

Noldu anlamadim ki yazdiklarindan birsey,neyse tatlim sen uzulme olan sana bebege olur,bak kaynanan hic uzuluyor mu?niye dert ediyorsun kendine yazik,vurdumduymaz ol biraz lutfen

allah yardimcin olsun canim hic kolay seyler degil yasadiklarimiz ama atlatiriz insallah...oglun 26. haftada saglikla dogdumu peki??

güzel anneler hepinizin bayramı mubarek olsun mubarek kurban bayramı ama bakalım et kokularıyla napıcaz

Herkese iyi bayramlarr:)
ben ewde ykkn byram temzlg yapms k.w. esimede dmski kske anasna gtmeseydi kanepeleri silseydi elim yara(elnde egzma warda onu dmk istyo ben deterjanla cmasir suyuyla silseymisim dmi kzlar?? elleri problm yaratmamstr bskasnin temzlg olsa bacisinin fln kosarak gdrdi, we ben ewdyken bi senedr ewlym o isleri hep ben yptm bkre ble o yapmadi Smdi kaynanam bole ypnca cnim skildi kzlar) fln demis. temzlik ona kaldya ben ypardm dgruya dip kose supururdum koltk knpe itip cekip. mtfag fln temzlrdm halilari tplayp temzlyp sererdm. gecn byram tek bsma ypmstm koca temzlgi. k.w. gunu olur ben temzlik yparm ucndan tutmaz walla dyrm bak ymklerni yparm msafrlernn gne yaranamam bi gtdmya kocamin basina kakmis. :{(( bide baza aldk bn ykkn o gelms nelr dmis nelr kwga etmslr. esim annem beni sevmyo senide sahplenmyo ddi. ilk ewlilgnden oglunu dha ck sewio gelni sahplenyo biz umrnda dglz ddi

Son düzenleme:

Cok seviyorsa onlarla yasasin o zaman,allah su kaynanalara akil fikir versin,millet bakmiyo bile anne babasina minnet edip susacaklarina ceneleri calisiyor

Sağlık dolu huzur dolu nice bayramlara kızlar

seneye bu zamnlar inşallah bebişlerimiz kucağımızda bizde oda sağlıklı birşekilde bayram gezmesi yaparız :)

kızlar benım dr bu kontrolümde kebek 13 haftalık dedi

bize göre 11 haftalık

görümcemde ebe oda diyor bebek 11 haftalık

aman dikkat edin doğumda 38 derler alır 36 olur allah korusun eksik olur siz hesaplayın sizinki doğrudur diyor

kafamız karıştı bize göre 11+ 4

Son düzenleme:

canim bazen ultrasonda bebegin gelisimi adete goreden farkli olabiliyor, ya onde ya geride olabiliyor.
ultrasonda 13 haftaliksa 13 haftaliktir bebek diye dusunuyorum ben
gelisimi 2 hafta onceden gidiyor oyleyse

canim bazen ultrasonda bebegin gelisimi adete goreden farkli olabiliyor, ya onde ya geride olabiliyor.
ultrasonda 13 haftaliksa 13 haftaliktir bebek diye dusunuyorum ben
gelisimi 2 hafta onceden gidiyor oyleyse

bilmiyorum canım ya kafamız karıştı biraz iri olabilir dedi
e ben orta boyluyum
eşim , uzun annem kaygıda kaldık ikili testim haftaya çıkacak sonucu almaya gittiğimde soracağım ,

sağol canım içimi rahatlattın :) maşallah bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…