- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.401
canim almadin mi daha hamile pantolonu
al al inanilmaz guzel birsey
neden daha once almadim dersin
sIkma derdi yok gevsek karnin buyusun dursun
gobus fotolarimizi mi paylassak acaba
bende almadım daha bugün gittim baktım ama o p antolonu giyecek kadar göbiş çıkmadı bende birz bol bi pantolon aldım nasipse 4.aydan sonra alırım
bol pantolon da iyi fikir rahat etmen onemli sonucta
bir de bu hamile pantolonlarinin ust tarafi esnek ve bez ya, hem de icte,yan tarafta genelde 3 tane dugme var sIkIlastirmak genisletmek mumkun oluyor, o yuzden rahat oluyorlar, gobek tam olmasa da bazen siskinlik olunca kocaman oluyor.
benim göbiş o kadar çıkmadıya aşağı iner diye düşündüm keşke alsaydım yaaa
Bende aldim yeni kiyafet aldim pantalonlara sigmiyorum gobek yuzunden zamani gelmisti coktan
benim aldigim lcw den dar paca koyu lacivertti
ve yanda o dugmeler cok iyi oluyor
zaten dusmuyor ben kendi bedenimde aldim hatta, bollasiyor sonucta o bez kismi esnek
bir denersin istersen
tabi genelde 4. 5. aydan sonra aliyor insanlar da ben ilk gundne beri giyiyorum
Kızlar ben geldim hatırlıyosanız anneme gidicem demiştim pazar gnu gittim bugun döndm.. çok kotuyum ya çok kotu oldum eşim cok uzgundu noldu dedım yokbısey dedı zorla anlattırdım onun ııcn okdr cok uzuldmkı anlatamam ilk önce sızınle derdımı paylasmak istedim ben yokken neler konustunuz bakamadım :44: ya bi anne nasıl cocuguna boyle bısey dusundurur ya yetimim benm aşkımm canımın iiçinıye boyle bu kaynanalar ya bıktım usandım cocuguma bıle sevınemıyorm artık benm annem babam ne yapsa yaranamıyo ya cok kotuyum cok coookkk
benim oğlumda da aynı problem vardı. Sonradan 26.haftada bir gece çok sancılanınca ölçüm yapıldı ve rahim ağzı boyu kalmamıştı bebek doğum kanalına girmişti. Bunda da 5.haftadan beri proluton depot iğnesi vuruluyorum haftada 1. İlkinde riskli gebelik yaşadığım için bunda da ölçüldüğünde rahim ağzı boyu olması gerekenden kısa çıktı. Bebek aşağıda baya yani düşük riskim var.
İstirahat almak istemiyorum
Herkese iyi bayramlarr:)
ben ewde ykkn byram temzlg yapms k.w. esimede dmski kske anasna gtmeseydi kanepeleri silseydi elim yara(elnde egzma warda onu dmk istyo ben deterjanla cmasir suyuyla silseymisim dmi kzlar?? elleri problm yaratmamstr bskasnin temzlg olsa bacisinin fln kosarak gdrdi, we ben ewdyken bi senedr ewlym o isleri hep ben yptm bkre ble o yapmadi Smdi kaynanam bole ypnca cnim skildi kzlar) fln demis. temzlik ona kaldya ben ypardm dgruya dip kose supururdum koltk knpe itip cekip. mtfag fln temzlrdm halilari tplayp temzlyp sererdm. gecn byram tek bsma ypmstm koca temzlgi. k.w. gunu olur ben temzlik yparm ucndan tutmaz walla dyrm bak ymklerni yparm msafrlernn gne yaranamam bi gtdmya kocamin basina kakmis. :{(( bide baza aldk bn ykkn o gelms nelr dmis nelr kwga etmslr. esim annem beni sevmyo senide sahplenmyo ddi. ilk ewlilgnden oglunu dha ck sewio gelni sahplenyo biz umrnda dglz ddi
Sağlık dolu huzur dolu nice bayramlara kızlar
seneye bu zamnlar inşallah bebişlerimiz kucağımızda bizde oda sağlıklı birşekilde bayram gezmesi yaparız :)
kızlar benım dr bu kontrolümde kebek 13 haftalık dedi
bize göre 11 haftalık
görümcemde ebe oda diyor bebek 11 haftalık
aman dikkat edin doğumda 38 derler alır 36 olur allah korusun eksik olur siz hesaplayın sizinki doğrudur diyor
kafamız karıştı bize göre 11+ 4
canim bazen ultrasonda bebegin gelisimi adete goreden farkli olabiliyor, ya onde ya geride olabiliyor.
ultrasonda 13 haftaliksa 13 haftaliktir bebek diye dusunuyorum ben
gelisimi 2 hafta onceden gidiyor oyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?