2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

evet canim masallah size
iri olur mu bilmem ama daha erken dogacaktir boylelikle
diger topiclerde duyuyordum gelisimi onde olan bebekleri

bendede ımkanı yok 11 haftalık olamaz yumurtlama gunlerıne gore hamıle kaldım cunku 2 hafta gerıde olmam lazım
doktorumda bunu onayladı enaz 1.5 hafta gerıdesın dıye randevuyuda ona gore verdı doktora gıttıgmde 14 haftalık gıbı olucam
ama oysa 12 hafta yengem regl bıtımını doktorlara soylemıskı bu karmasa olmasın dıye
bos ver bukadar takma sonucta 3 asagı 5 yukarı gunler tutak dunyaa gelmek ısteyınce gelıcekler

Bi dönem cok rahatsızdım gunde 6 7 ılac ıcıyodum ve ılaclar cok acıydı
ozamanlar cola ıle ancak yutuyordum doktorum bılse bana neler yapardı dusunmek bıle ıstemıyorum :)

kola çok zararlı bişi aslında hayattan tamamiyle çıkarmak lazım bi kere hiç bi faydası yok ve biz hala içeriğini bilmiyoruz

[SUB][/SUB]

Herkesin bayramı mübarek oldun arkadaşlar ailelerle hep birlikte mutlu huzurlu bayramlar inşallah

kızlar bayramınız kutlu olsun bebişlerimizle ilk bayramımız çokkk güzel bir duygu...

seneye nasip olursa bebişler 5 aylık olacak Allahım nasip ederse...

kendinize iyi bakın....

Iyı bayramlar hanımlar :) ıns guzel bır bayram gecırıyorsunuzdur esımdekı adetlere uzerıne tum aıle dedede toplandılar 8de hala oradayız bahcede kurbanla ugrasıyorlar bende kendımı o kanepeden o kanepeye atıyorum ıs yaptırmıyorlar oyle yatıyorum bebek dusecek dıye korkuyor herkes o yuzden kımse dokunmuyo bana boyle de kendımı kotu hıssedıyorum mıllet ıs yapıyor ben agrım var dıye oturuyorum ıns rabbım nasıp ederse seneye kurban da meleklerımız kucaklarımız da olacak su rısklı haftalarım gecsın huzura erecegım gercı salı gunu anneme geceyım herkeslere gonullerınce bır bayram dılıyorum

Slm kızlar bişey öğrendm şaşırdım paylaşmak istedim;

Bebeğinizin içinde yüzdüğü amniyos sıvısının devamlılığı bebeğin amniyos boşluğuna (rahim içine) idrar yapması ve bu sıvıyı yutmasıyla sağlanmaktadır ve bu sıvının yeterli olması onun böbreklerinin, sindirim sisteminin ve beyin tarafından idare edilen yutma işlevinin mükemmel olarak çalıştığının bir göstergesidir.
Bu haftada bebeğiniz oldukça hareketlidir ve sık sık ağız açıp kapama hareketleri yapar. Ultrasonografi esnasında onun hıçkırdığına bile tanık olabilirsiniz. Bebeğiniz yutmayı yeni öğrenmiştir ve anlaşılan çok da iyi yapamadığından hıçkırık tutmaktadır :)

Ne değişik dimi,gebelik.org da 12. hafta bilgilerinden aldım.

selam mayıs anneleri.ooo ben girmeyeli bayaa olmus,gerci yazılanları okumaya calısıyorum :))herkese hayırlı bayramlar. umaraım herkes mutlu gecirir bayramını. gurbette olmanın zorluğu her bayram sabahı ağlamak oluyor sanırım. olsun cok şükür halimize.
sanırım yavas yavas cinsiyetler belli olmaya basladı. bizim doktorumuzda bize büyük ihtimalle erkek olacak dedi,inş sağlıklı olur :))

iyi günler hanımlR
BUGÜN HER ŞEY KOKUYOOO
sizler nasılsın

ben arife gunu cok kotuydum, kabus gibiydi o gun. esim bile korktu o halimi gorunce
ama dun gayet normaldim yiyebildim birseyler rahattim
bugun de su an icin rahatim , zorlamiyor bakalim geciyordur belki bulantim ama belli olmaz ara ara rahatlayip sonra kusmalarim yine basliyor
yalniz vajinamin ustunde bebegin oldugu kismin altinda gerginlik var surekli
yeni ultrasonu iple cekiyorum cok merak ediyorum bebegimi

et kokuyo her yer ya
benim de vajınam agrıyo
kahvaltı da az yedim peynir bile rahatsız etti
salı günü de benim kontrolüm var şükür kahverengi leke dünden beri gelmiyor 2 gun yatınca kesildi

et kokuyo her yer ya
benim de vajınam agrıyo
salı günü de benim kontrolüm var şükür kahverengi leke dünden beri gelmiyor 2 gun yatınca kesildi

simdilik dinlenmen iyi senin icin
cok sevindim akintinin tekrarlamadigina, hersey yolundadir
az kalmis bebisini gormeye ben de tahlil sonuclarini gotururum haftaya, belki ultrason yapar belli olmaz 2 hafta gecmis olacak, biraz daha bekletebilir de

et kokuyo her yer ya
benim de vajınam agrıyo

benim de vajinam ara ara bir ağrıyor ki rengim mengim kaçıyor, normaldir inş
bende haftaya bugün bebeğimi göricem inş iple çekiyorum ogünü

hepimizin bayrami mübarekk olsunn, ben yurtiçinde gurbetteyim, izmirde yaşıyorum ama ailem ankarada, hamilelikten dolayı da gidemedik yanlarına dün epey ağladım, hemen bayram bitsin istiyorum :/

ben bir de cok az az yemeye basladim.
onume koyuyorum yemegi uzun zamanda bitiriyorum
azar azar yedigimde midem zorlanmiyor rahat ediyorum
onceden zorlardim da zorlandim yiyebilmek icin
bir de midemi bos birakmiyorum simdi, kuru kayisi atiyorum, arada badem falan oyle idare ediyor
turkiyede olmadigimdan et kokmuyor bana, ama bakalim bugun esimin getirdigi kurban etinden pisirmeyi deniycem aksam kokabilir belki, bilmiyorum, ama yemege calisicam

tabi sormak lazim doktorlarimiza da bence ara ara olan agrilar normaldir
yeter ki surekli olmasin
gidersin canim ya da onlar gelir bir sekilde, sabret bak ben en son gordugumden beri 5 ay gecti, senede iki kere gorebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…