2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

melegin büyümüş olur
inş biz de o günlere geliriz keşke her kontrolde de ultrasona da alsalar insan bebeğini görmek istiyor

benim de ailem ankara da salı günü gidebileceğiz konya da kayınvelidemlerdeyız pzardan beri
yola cıkmam sakıncalı olabilirdi ama çıktık gene de lekelenmem oldu ben yoldan sandım eşime cok kızdım da doktor zaten bu dönemde olacağı varmış ondan oldu yolculukla olmaz dedi
biraz büyüsün bebeğin annenleri görmeye gidersin canım biraz da kalırsın hasret giderirsin zaten şimdi bayram telaşı dilediğince vakit geçiremezdin

selam anne adayları. inşallah iyi geçiyordur bayramınız. açıkçası ben zorlanıyorum biraz. çok çabuk yorulmaya başladım. size de öyle oluyor mu yoksa bende bir sorun mu var? gebeliğimin 11. haftası bitti bugün. doktoruma da sorucam ama sizi de bir yoklayayım dedim

Plasenta oluşumu sırasında oluyormuş bende çok şaşırıyodum bi ara parmağımı oynatacak Halim yoktu nerdeyse şimdi biraz daha iyiym çok şükür yavaş yavaş azalıyo tüm sıkıntılar inşallah 3ay kdar biraz rahatlarız hayırlısıyla

Hmm bunu ilk kez duyuyorum ben de kansizlik belirtisi sanmistim. Demir ilacina ne zaman baslaniyor peki? Ucuncu ay bitince folik asit birakilip baska ilaca baslaniyormus ama ne ilaci bilmiyorum?

Hmm bunu ilk kez duyuyorum ben de kansizlik belirtisi sanmistim. Demir ilacina ne zaman baslaniyor peki? Ucuncu ay bitince folik asit birakilip baska ilaca baslaniyormus ama ne ilaci bilmiyorum?

ben folik asidi biraktim 12. haftada
su an sadece 10 gunluk gunde 3 tablet magnezyum kullaniyorum baska da yok

kizlar tam anlamadim kagitta yazanlardan ama bakteri yazisini okudum
sanirim bol miktarda bakteri var idrarda
zaten karnimin altinda bir sikayetim var rahatsizlik gibi
yarin doktorumu arayip gitmek istiyorum bir an once umarim uygun olur yarin
korktum cunku 1 haftadir sikayet vardi zaten agri, idrarda kotu koyu, koyu idrar gibi
bulantilar yuzunden su icemeyince de boyle oldu(

merhabalar hanımlar
et kokusu mahvetti bugun beni sürekli bulantım oldu akşama mangal yaptılar istiyorum diye ama cıkardım hepsini
bakalım ne zaman bitecek bu boş bulantı hallerim
pijamaları giydim oturdum
inş misafir falan gelmz

çocuklar gibi oturdum bir kase şeker yedim ya dişlerim çüriycek valla biri gelsede elimden alsa kimsecikler yok heralde annişler de bebişlerde annişlerinin karnın da uyumuşlar ya

canım bende de bakteri var cıktı,doktorum bol su iç ve tuvalete hemen git dedi.ilac filan vermiyorlar zaten.ama ara ara oluyor ara ara gidiyor.sen bol bol su ic :))

Bilmiyorum tabi oda olabilir ama bu uyku hâli ve yorgunluk plasentayla alakalıymış genel olarak ama tabi kansızlıkda olabilir doktor bana 2.ayda vitamin verdi normalde 3.aydan sonra vitamine başlanıyo heralde Demir ilacı vermedi henüz ama ileride verecekmiş

Kendini zorla su içmeye çalış derin nefes ala ala burundan alıp ağızdan vererek açık hava çok ii geliyo bide bulantıya gerçi sen soğuk yerdesin ama mümkün olduğunca temiz hava almaya çalış su zor oluyo biliyorum bulantın varken ama ilaca gerk kalmaz inşallah

canım bende de bakteri var cıktı,doktorum bol su iç ve tuvalete hemen git dedi.ilac filan vermiyorlar zaten.ama ara ara oluyor ara ara gidiyor.sen bol bol su ic :))

bana Kanferon diye bir ilac ve Papaverin diye bir fitil yazdi simdi mesajda
bugun calismiyormus o yuzden goremedi beni ben sikayetlerimi soyleyince ve kagitta bakteri yazisini okuyunca, karnimin alti agriyor biraz zor gidiyorum wc ye dedigimde bunlara basla pazartesi gorusuruz dedi ama ben simdilik bol su icmeyi dusunuyorum. iki gun bol bol su icsem atarim herhalde baktim devam ediyor pazartsi baslarim kullanmaya. bulantim zaen gecti gibi birsey su icebiliyorum artik, iki gundur gayet normalim

geçmiş olsun canım , günaydınlar herkese

ben demir ,folik asit ve balık yağı kullanıyorum günde 1 er tane olmak üzere

haftaya ikli testimiz çıkacak onu almaya gittiğimde soracağım

Günaydın canlar, bayramınız mübarek olsun, inadına mutlu inadına umutlu güzel nice bayramlar...

selam kızlar
bayram seklerlerı cıkolatalar önümde duruyor ama canım cekmıyor :)
galıba hastalanıcam ıkı gundur bıgazlarım agrıyor kırıklık var üzerımde
ama herseye inad bayram cok guzel gecıyor hepınızı cok opuyorum

Selam kızlar geçte olsa katıldım aranıza ve sizleri tanımadan çok sevdim.Yalnız olmadığımı hissettirdiniz bana :)) Bu arada kurban bayramınızı kutluyorum.Umarım seneye bebişlerimizle birlikt geçiririz bayramımızı.Benim bebişin cinsiyeti henüz belli değil pazartesi 2 li tarama testine giricem.3 boyutlu ultrasonda yapılıyormuş.Belki belli olabilir dediler.Gerçi içime erkek doğuyor :)) ama hayırlısı artık.Sağ salim elimize alalımda gerisi boş.Bu arada bursadan olupta çekirge doruğa gidenler var mı aranızda? Bilgi verirseniz sevinirim.Doktorlar hakkında bilgi almak istiyorum.Şimdiden teşekkürler görüşmek üzere.SAĞLICAKLA KALIN :)))

geçmiş olsun canım , günaydınlar herkese

ben demir ,folik asit ve balık yağı kullanıyorum günde 1 er tane olmak üzere

haftaya ikli testimiz çıkacak onu almaya gittiğimde soracağım
tesekkurler canim
sen de baya takviye yapiyorsun
yarasin bebegine
sen diyince bana da cazip gelmedi hic
tatlidan bu kadar tiksinecegim aklima gelmezdi kirk yil dusunsem
benim bulantim iki gundur gecti diyebilirim
umarim senin de gecmistir son gunlerde senin de kotuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…