- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.441
simdilik dinlenmen iyi senin icin
cok sevindim akintinin tekrarlamadigina, hersey yolundadir
az kalmis bebisini gormeyeben de tahlil sonuclarini gotururum haftaya, belki ultrason yapar belli olmaz 2 hafta gecmis olacak, biraz daha bekletebilir de
benim de vajinam ara ara bir ağrıyor ki rengim mengim kaçıyor, normaldir inş
bende haftaya bugün bebeğimi göricem inş iple çekiyorum ogünü
hepimizin bayrami mübarekk olsunn, ben yurtiçinde gurbetteyim, izmirde yaşıyorum ama ailem ankarada, hamilelikten dolayı da gidemedik yanlarına dün epey ağladım, hemen bayram bitsin istiyorum :/
selam anne adayları. inşallah iyi geçiyordur bayramınız. açıkçası ben zorlanıyorum biraz. çok çabuk yorulmaya başladım. size de öyle oluyor mu yoksa bende bir sorun mu var? gebeliğimin 11. haftası bitti bugün. doktoruma da sorucam ama sizi de bir yoklayayım dedim
Plasenta oluşumu sırasında oluyormuş bende çok şaşırıyodum bi ara parmağımı oynatacak Halim yoktu nerdeyse şimdi biraz daha iyiym çok şükür yavaş yavaş azalıyo tüm sıkıntılar inşallah 3ay kdar biraz rahatlarız hayırlısıyla
Hmm bunu ilk kez duyuyorum ben de kansizlik belirtisi sanmistim. Demir ilacina ne zaman baslaniyor peki? Ucuncu ay bitince folik asit birakilip baska ilaca baslaniyormus ama ne ilaci bilmiyorum?
kizlar tam anlamadim kagitta yazanlardan ama bakteri yazisini okudum
sanirim bol miktarda bakteri var idrarda
zaten karnimin altinda bir sikayetim var rahatsizlik gibi
yarin doktorumu arayip gitmek istiyorum bir an once umarim uygun olur yarin
korktum cunku 1 haftadir sikayet vardi zaten agri, idrarda kotu koyu, koyu idrar gibi
bulantilar yuzunden su icemeyince de boyle oldu(
Hmm bunu ilk kez duyuyorum ben de kansizlik belirtisi sanmistim. Demir ilacina ne zaman baslaniyor peki? Ucuncu ay bitince folik asit birakilip baska ilaca baslaniyormus ama ne ilaci bilmiyorum?
kizlar tam anlamadim kagitta yazanlardan ama bakteri yazisini okudum
sanirim bol miktarda bakteri var idrarda
zaten karnimin altinda bir sikayetim var rahatsizlik gibi
yarin doktorumu arayip gitmek istiyorum bir an once umarim uygun olur yarin
korktum cunku 1 haftadir sikayet vardi zaten agri, idrarda kotu koyu, koyu idrar gibi
bulantilar yuzunden su icemeyince de boyle oldu(
canım bende de bakteri var cıktı,doktorum bol su iç ve tuvalete hemen git dedi.ilac filan vermiyorlar zaten.ama ara ara oluyor ara ara gidiyor.sen bol bol su ic :))
Kendini zorla su içmeye çalış derin nefes ala ala burundan alıp ağızdan vererek açık hava çok ii geliyo bide bulantıya gerçi sen soğuk yerdesin ama mümkün olduğunca temiz hava almaya çalış su zor oluyo biliyorum bulantın varken ama ilaca gerk kalmaz inşallah
bana kanferon diye bir ilac ve papaverin diye bir fitil yazdi simdi mesajda
bugun calismiyormus o yuzden goremedi beni ben sikayetlerimi soyleyince ve kagitta bakteri yazisini okuyunca, karnimin alti agriyor biraz zor gidiyorum wc ye dedigimde bunlara basla pazartesi gorusuruz dedi ama ben simdilik bol su icmeyi dusunuyorum. Iki gun bol bol su icsem atarim herhalde baktim devam ediyor pazartsi baslarim kullanmaya. Bulantim zaen gecti gibi birsey su icebiliyorum artik, iki gundur gayet normalim
geçmiş olsun canım , günaydınlar herkese
ben demir ,folik asit ve balık yağı kullanıyorum günde 1 er tane olmak üzere
haftaya ikli testimiz çıkacak onu almaya gittiğimde soracağım
tesekkurler canimgeçmiş olsun canım , günaydınlar herkese
ben demir ,folik asit ve balık yağı kullanıyorum günde 1 er tane olmak üzere
haftaya ikli testimiz çıkacak onu almaya gittiğimde soracağım
sen diyince bana da cazip gelmedi hicselam kızlar
bayram seklerlerı cıkolatalar önümde duruyor ama canım cekmıyor :)
galıba hastalanıcam ıkı gundur bıgazlarım agrıyor kırıklık var üzerımde
ama herseye inad bayram cok guzel gecıyor hepınızı cok opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?