- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.461
Kusura bakma canim bende disarda geziyorum dunden beri neyse bugun burdayim beraber konusuruzkendi kendime konusuyorum iki gundur topicteee
selam kızlar
bayram seklerlerı cıkolatalar önümde duruyor ama canım cekmıyor :)
galıba hastalanıcam ıkı gundur bıgazlarım agrıyor kırıklık var üzerımde
ama herseye inad bayram cok guzel gecıyor hepınızı cok opuyorum
bugun yavas yavas gelmeye basladiniz
topicte nobet tuttum resmen
ya bir de oyle sIkIliyorum 3 gundur ben de anlam veremiyorum[/QUOTEO
O sıkıntı bende de var canım.Sanırım havalardan.Tam uyku havası.:97::97:
sen diyince bana da cazip gelmedi hic
tatlidan bu kadar tiksinecegim aklima gelmezdi kirk yil dusunsem
benim bulantim iki gundur gecti diyebilirim
umarim senin de gecmistir son gunlerde senin de kotuydu
gecmekmı nerdegece ıkı bucuk gıbı kıvranmaya basladım esım basımın altına yastık koydu ılkdefa bu kadar kusmaya yakındım uykum var uyuyamadım
et yemeyı denedım yıyemedım yıne yavrum gıdasız kalmaz İnşALLAH
tatlıdan tıksınmemız ıyı oldu canım :) yengem 7. ayından sonra cok canın ceker dedı onda öyle olmus :)
hem de super oldu :)
yedigimizi yakariz zaten tatli yemedikten sonra problem degil
kilo sabit gidiyor masallah
tatli yeseydim yanmistim ben
benim hic yok aniden yok oldu sanki:44:
herkese iyi bayramlar dilerim.ben grip oluyorm galiba arkadaşlar:26:
bana bir enerji geldi iki gundur herhalde hamileligin en guzel zamanina adim attim nazar degmesin!esim bile sasirdi enerjime,sinemaya gidicem bugun,dr izin verirse Turkiye ye gitmeyi dusunuyoruz aralik -ocak gibi zaten ocaktan sonra ve araliktan once yok izin bana , dr um gestapo gibi masallah:84:
Cok seviyorsa onlarla yasasin o zaman,allah su kaynanalara akil fikir versin,millet bakmiyo bile anne babasina minnet edip susacaklarina ceneleri calisiyor
Oda hıc gıtmıyo walla gıtmeye nıyetıde yok.. bugun gene cok cnm skıldıı yaaa ıcımı dokmk ıstyrmm
anlat buraya
rahatlarsin canim
bazen iyi oluyor canimi sIkanlari burda dokup gecmek
iyi madem yazıyorum yazmaya başlayayım :) sağol cnm ilgilendign icn
ben de kahve delisi bir insanim normaldeselam mayıs anneleri 2-3 gündür vicdan azabı çekiyordum çünkü canım sürekli nescafe içmek istiyor bende iciyordum.bebeğe zarar veriyorum diye düşünüyordum hep ama bakın netten bi yazı buldum sizinle de paylaşayım:
Yapılan araştırmalar göstermiştir ki hamilelikte günde 200 mg'a kadar kafein almanın bir zararı yoktur.
Kahve ve çay çeşitlerindeki kafein miktarı:
1 fincan filtre kahve : 135-200 mg
1 fincan espresso : 100 mg
1 fincan cappuccino: 100 mg
150 cc hazır kahve : 60 mg
2 gram Nescafe® ile hazırlanan kahvede: 50-70 gram kafein bulunur
1 fincan Türk kahvesi : 60 mg
150 cc Dekafeine (kafeini alınmış) kahve : 5 mg
1 fincan siyah çay: 40 mg
1 fincan yeşil çay: 20 mg
tabii genede abartmamak lazım :)))
ben de kahve delisi bir insanim normalde
hamile oldugumu ogrendigim an biraktim cimeyi
cunku bliyorum devam edersem sonu gelmez hergun isterdi canim
ama o an birakinca ve tadini unutunca insan alisiyor bir sure sonra
simdi esimle ciktigimizda karsimda icse de canim istemiyor
ama bir yudum alsam biliyorum yeniden baslar
sen de ictikce icmek isteyebilirsin belki bir anda birakmak etkili olabilir
ben kaçrk evlendm eşimi cok seviyorm oda benı cok cok sevıyo ama neyse konu bu degıl. en başında barışma faslında annemle k.v yıldızları uyusmadı. hiç bi zaman annemı arayp naslsn demedı ramaznda gelın demedı arayıp sormadı hıc bi bayramda aramadı gitmedi annem yemege cagırdı en son ona gıttı oda zorla sanki gittiginde hic konusmadı surat astı somurttu oturduanneme gel dıyorm yok kızım k.v somurtuyo dıyodu buarada 1senedr evlıyım yarın 1sene olck.anlatcak seyım cokta bugun canımı sıkan olayı anlatmak istiyorum bugun bızım koye gıtcektık sabah erken gıdıp aksam erken donmemız gerekıyodu annemlerde yattık aksam esımle dayımlarda kaldı erken gıtmek zornda oldgmz ıcın kolylık olr dıye k.v. kız kardeşinde kaldı tek durmasın evde dıe (k.b yok sdce o var) 2saat suruyo yol buarada. dedemın mezarı fln vardı annem cok gormek ıstedı dayım yengem ben esım annem gıdıp geldık akrablarıda gormek ıcın 5bucukta döndük yol üstü bızım ev annem hıc gormedı evımı hazıranda tasındık yolunu bılmezdı daha ugrayın dedım geldık ıste yukarı cıktık zile bastık k.valıdem kapıyı actı bs bos suratıma baktı sogk sogk hosgldnz dedı yengem agzından zorla laf aldı napıyn iyimisn gibisiinden astı suratını oturdu agzını acmadı annem okdr hasta yattı babam hasta yattı haberı vardı hıc sormadı naslsınz nasl oldn dıe somurttu oturdu resmen ya 5dk oturdular gıttıler onlarda bı nescafe yaptım okdr sanki elin evi gibi geldiler gittiler ya nolurdukı somurtmasa nolr yanı nolur benm de evım degılmı orası. ya bıktım ya babam daha bıkere evıme gelmedı 1senedır ya bnde ıstıyrm yemege cagrmak haftasonu cagrmak bıktım ınanın okdr stresliyimki pskolga mı gitsem cok bunaldım cok fenayım yazamadım bıle kendımı anlatamadım doğru durust
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?