2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cok zor cok sımdı benmle konusyo ama surat asmıyo ya nıye bole yapıosa bıktım ya onların bı akrabası gelse nasıl karsılıyorum holgeldııınıızzzzz dıyerek gulumseyerek opup sarılarak yemekler hazırlarm neler yaparm ya muhabbet ederm otrrm hal hatır sorarım sevmesem bıle o kısıyı yaparmm bole gordum ogrendım ama pskolga gtmk ıstyorm cnku kendımı cok kotu hıssedyrm sırf bu degl suan esımden bosancagımızı fln dusunyrm ama ortada bısey yok ama ole dusunuyorum cok surmez ayrılcz cocugmla ortda kalcam gibii

canim tamamen hamilelik hormonlarindan dolayi belki boyle hsisediyorsundur, yani esinle senin iliskin hakkinda olanlardan bahsediyorum
bana da oluyor arada, benimle ilgilenmiyor yoksa artik sevmiyor mu gibi kaprisler yapiyorum. daha alingan ve hassasim
sanirim oyle donemlerde oldugumuz icin biraz da
hic oyle sey olur mu esinle senin en mutlu anlariniz yakinda bebeginiz kucaginizda olacak
o zaman mutluluga mutluluk katilacak asil

Bana hormonlardan gıbı gelmıyo ama ayrlcz k.v yuzunden istemıcek benı kavga cıkck yda ben cekıp gtcem Allah ım bana sabır versın, esımede akıl fikr versın

Bana hormonlardan gıbı gelmıyo ama ayrlcz k.v yuzunden istemıcek benı kavga cıkck yda ben cekıp gtcem Allah ım bana sabır versın, esımede akıl fikr versın

kv de olsa istemez eslerin ayrilmasini
kimse istemez
bence dusundugun gercekten onemsiz birsey inan
hele ki simdi bebek bekliyorsnuz hic oyle sey olur mu
ama gercekten sana sabir dilerim canim cunku ic ice yasamak zordur gercekten

iyi akşamlar tatlı anneler, birkaç gündür gelemiyorum meraklar içindeydim bugün totomun üstüne oturma fırsatı buldum bakayım dedim benim arkideşlerim napıyorlar,

çok şükür bebişlerle ilgili bir sıkıntı sorun yokmuş, benim çarşamba gününden beri belim feci şekilde ağrıyor
normalde randevum salı günüydü ama eğer müsaitse ve hastanede olursa pazartesi gitmeyi hedefliyorum, hareket etmekte zorlanıyorum çünkü

herkesi kocaman öpüyorum ve iyi bayramlar diliyorum

ahh güzelim yapacak birşey yok sabır dileyeceksin
her insan bir olmuyor malesef kimisi çektiriyo kimisi de rahat ettirmeye çalışıyor
sen kayınvalideni boşver eşinle aranı sıkı tutmaya bak
kv ne derse desin son söz eşinde
şimdi hamilesin de her şey zoruna gider ( dün eşime üşüyorum dedim abartma sıcak oda dedi bende ağladım sen beni düşünmüyorsun, sevmiyorsun dedim durdum)
sen iyiliğini yap kv kıymet bilmezse eşin bilir ; dersen ki anlamıyorlar beni bir süre daha bak olmuyorsa o kadar yumusak davranma
bir de birlikte mi yaşıyorsunz ?

karanlık bı odaya kapanmak ıstıyorm cok kotuym yaa eşim annesi ben yasıoruz cnm 3mz

benmde belım cok agrıyo sol tarf ozellıkle ve cok ayakta kalınca sırtım kopcak gıbı oluyo nednkı acaba cok fena oluyorm

kizlar bel ve kalca agrisi magnezyum eksikliginde olabiliyormus
tabi hamilelikte normal ama ben doktoruma dedigimde magnezyumu iciyorsun di mi diye sormustu
ve simdi rahatim birkac gundur gunde 3 tablet iciyorum
yoksa benim de belim kopacak gibi oluyordu arada ve sag kalcam cok agriyordu
bazen yataktan kalkarken iki buklum kalkiyorum kalca agrisindan
hamilelikte bu tarz agrilar normaldir
benim bu karnimin altinda bebegin bulundugu yerin altindaki agri gicik ediyor
hasas orasi, pazartesi doktora gidicem zor bekliyorum
idrar yollari enfeksiyonundan da olabilir sanirim o agri

peki hamilelikten sonra nasıl davranmaya başladı
bazı insanlar doğuştan huysuz oluyorlar herşeye problemli yaklaşıp kimseyi beğenmeme durumları olabiliyor

hamileyken bıle günlere goturyo benı. hiç gitmek istemiyorum zaten oncedende istemezdim. evdede ne muhabbet ne sohbt ya onceden daha ııydı aramz nldu blmyrm k.v ile evde bazı anlayışsızlıkları da var mesela soguyorm ya sanırım

aynen benmde sol kalçmda oluyo oturup kalkdıkca yuruemıoyrm bazen :44:

güzelim sakın kendini dolduruşa getiripte iyice soğutma kendıni
kendine zarar verirsin bir şekilde o ölene kadar birlikte yaşayacaksınız daha uzun zaman var önünüzde sanırım biraz da hamilelikten her yaptıgı batıyordur sana
illaki zorla bir yerlere götürüyorsa seni burnundan getir sende
gittiğinde yerde ayılıp bayıl , sürekli rahatsizmışın gibi davran emin ol ortamdakıler kayınvalideye kızarlar
belki de torun geldiği için huzursuz oluyordur , kıskanıordur ya da bir ihtimal seni istemiyordur bebek olunca gidemez artık diyordur
yapcaağın tek şey boş vermek kendine hamileliğine odaklan sen içindeki bebeği düşün

ben de koltukta uzaniyorum, kalkmak istedigimde yavas yavas oyle zorlanarak kalkiyorum ki anlatamam. bir de ayaga kalinca zaten bir sure basamiyorum yuruyemiyorum oyle kotu bir agri. genelde aksamlari oluyor bana

banada gunduzlerı oluyo ya aynen senın gııb oluyorm..Ama hamılelıktn degldır usutmusundur dıolar.. K.v de anlamıyo tabı neler hıssettıgmzı belımın kıcımın agrısını.. kendi zamnlarnda agrı sızı nedır bılmezlermısya. Gerçi öbr gelını olsa ona ıyı bakardıda. bana corba bıle yapmadı okdr hasta yattm.. gene k.v ye geldi konu ya of :44:

Düşünemıyormkı yavrum benm kusuom gıttım yerdede gnde soruo gelnmı dıe gel dıe rahatsızım dıyıncede acılırsın dıo.. byram temızlıgı ona kaldı dıye surat yapıodu bı arada anneme gıttımde 2 3 gun baksn bana dıe hastaydm. keske gıtmesydi kneplerı sılerdı dems. nasıl silceksem ? annem bı iş yaptırmadı bana gttıgmde annem hasta bıde cok zoruma gıdıyo

zaten her zaman oyle olur
sen bakarsin ama o diger gelini sever
her zaman boyledir sen uzme tatli canini
bebegini dusun hem kv stresini bebegin de cekmesin

amann cnm cok dıkkat et kendıne ıhlamur fln ıc..
bugun yavas yavas gelmeye basladiniz
topicte nobet tuttum resmen
ya bir de oyle sIkIliyorum 3 gundur ben de anlam veremiyorum
walalhı ben daha bıtıremedım bayram zıyaretleınıcok yoruldum ama degıyor tabıkı özledım szılerııı

canım benım kv le oturmak cok zor allah yardımcın olsun ıkıtarafıda hos tutmaya ıdare etmeye calıs aman haa kendını sogutma o ev dar gelır sana bebegını dusun onunla mutlu olmaya calıs yakında tek ugrasın o olucak uzme canını

selaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm tekrardan hayırlı bayramlarr özledım özledımmm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben ıylestım cok sukur grıbı ılk defa kısa surede atlattım ben bıle sasırdım

bol bol gezdım hala bıtıremedım bayram bıttı benım gezmelrım bıtmedı

pazartesı doktora gıdıcem bayagı bır heyecanlıyım

benım hormonlar tavan yapmıs durumda herseyı cok kafama takar oldum durmadan surat asıyorum sonra yaslar akıyor sonra bırden sakınlesıyorum degısık bırseyler
oluyor

esımle ısım konsuunda pek anlsamıyoruz hep derdımkı ona erkek olursa sen kız olursa ben koyayım ısmı tabı hamıle kalmadan once dıyordum bunu smdıde ıstedıgı ısımlerı begenmıyorum hıc ıcıme sınmeyen ısmler o da anlasmaya uy dıyor benı onu da cok takıyorum uzuluyorum ama salaklık bende

benden boleee işteee bayramda gobısımın buyudugunu soyledıler ama bılmıyorum ben halaa anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…