- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.481
sen tamamen haklisin hissettiklerinde
psikologluk bir durum da yok
yerinde kim olsa gucenir kotu hissederdi, sonucta senin ailen ve kendi evinde rahat etmeleri seni mutlu ederdi
kaynananin karakteri hic hos degil ama ne yapican bildigim kv degistirmek zor
cok zor cok sımdı benmle konusyo ama surat asmıyo ya nıye bole yapıosabıktım ya onların bı akrabası gelse nasıl karsılıyorum holgeldııınıızzzzz dıyerek gulumseyerek opup sarılarak yemekler hazırlarm neler yaparm ya muhabbet ederm otrrm hal hatır sorarım sevmesem bıle o kısıyı yaparmm bole gordum ogrendım ama pskolga gtmk ıstyorm cnku kendımı cok kotu hıssedyrm sırf bu degl suan esımden bosancagımızı fln dusunyrm ama ortada bısey yok ama ole dusunuyorum cok surmez ayrılcz cocugmla ortda kalcam gibii
canim tamamen hamilelik hormonlarindan dolayi belki boyle hsisediyorsundur, yani esinle senin iliskin hakkinda olanlardan bahsediyorum
bana da oluyor arada, benimle ilgilenmiyor yoksa artik sevmiyor mu gibi kaprisler yapiyorum. daha alingan ve hassasim
sanirim oyle donemlerde oldugumuz icin biraz da
hic oyle sey olur mu esinle senin en mutlu anlariniz yakinda bebeginiz kucaginizda olacak
o zaman mutluluga mutluluk katilacak asil
Bana hormonlardan gıbı gelmıyo amaayrlcz k.v yuzunden istemıcek benı kavga cıkck yda ben cekıp gtcem Allah ım bana sabır versın, esımede akıl fikr versın
ben kaçrk evlendm eşimi cok seviyorm oda benı cok cok sevıyo ama neyse konu bu degıl. en başında barışma faslında annemle k.v yıldızları uyusmadı. hiç bi zaman annemı arayp naslsn demedı ramaznda gelın demedı arayıp sormadı hıc bi bayramda aramadı gitmedi annem yemege cagırdı en son ona gıttı oda zorla sanki gittiginde hic konusmadı surat astı somurttu oturduanneme gel dıyorm yok kızım k.v somurtuyo dıyodu buarada 1senedr evlıyım yarın 1sene olck.anlatcak seyım cokta bugun canımı sıkan olayı anlatmak istiyorum bugun bızım koye gıtcektık sabah erken gıdıp aksam erken donmemız gerekıyodu annemlerde yattık aksam esımle dayımlarda kaldı erken gıtmek zornda oldgmz ıcın kolylık olr dıye k.v. kız kardeşinde kaldı tek durmasın evde dıe (k.b yok sdce o var) 2saat suruyo yol buarada. dedemın mezarı fln vardı annem cok gormek ıstedı dayım yengem ben esım annem gıdıp geldık akrablarıda gormek ıcın 5bucukta döndük yol üstü bızım ev annem hıc gormedı evımı hazıranda tasındık yolunu bılmezdı daha ugrayın dedım geldık ıste yukarı cıktık zile bastık k.valıdem kapıyı actı bs bos suratıma baktı sogk sogk hosgldnz dedı yengem agzından zorla laf aldı napıyn iyimisn gibisiinden astı suratını oturdu agzını acmadı annem okdr hasta yattı babam hasta yattı haberı vardı hıc sormadı naslsınz nasl oldn dıe somurttu oturdu resmen ya 5dk oturdular gıttıler onlarda bı nescafe yaptım okdr sanki elin evi gibi geldiler gittiler ya nolurdukı somurtmasa nolr yanı nolur benm de evım degılmı orası. ya bıktım ya babam daha bıkere evıme gelmedı 1senedır ya bnde ıstıyrm yemege cagrmak haftasonu cagrmak bıktım ınanın okdr stresliyimki pskolga mı gitsem cok bunaldım cok fenayım yazamadım bıle kendımı anlatamadım doğru durust
ahh güzelim yapacak birşey yoksabır dileyeceksin
her insan bir olmuyor malesef kimisi çektiriyo kimisi de rahat ettirmeye çalışıyor
sen kayınvalideni boşver eşinle aranı sıkı tutmaya bak
kv ne derse desin son söz eşinde
şimdi hamilesin de her şey zoruna gider ( dün eşime üşüyorum dedim abartma sıcak oda dedi bende ağladım sen beni düşünmüyorsun, sevmiyorsun dedim durdum)
sen iyiliğini yap kv kıymet bilmezse eşin bilir ; dersen ki anlamıyorlar beni bir süre daha bak olmuyorsa o kadar yumusak davranma
bir de birlikte mi yaşıyorsunz ?
iyi akşamlar tatlı anneler, birkaç gündür gelemiyorum meraklar içindeydim bugün totomun üstüne oturma fırsatı buldum bakayım dedim benim arkideşlerim napıyorlar,
çok şükür bebişlerle ilgili bir sıkıntı sorun yokmuş, benim çarşamba gününden beri belim feci şekilde ağrıyor
normalde randevum salı günüydü ama eğer müsaitse ve hastanede olursa pazartesi gitmeyi hedefliyorum, hareket etmekte zorlanıyorum çünkü
herkesi kocaman öpüyorum ve iyi bayramlar diliyorum
karanlık bı odaya kapanmak ıstıyormcok kotuym yaa eşim annesi ben yasıoruz cnm 3mz
peki hamilelikten sonra nasıl davranmaya başladı
bazı insanlar doğuştan huysuz oluyorlar herşeye problemli yaklaşıp kimseyi beğenmeme durumları olabiliyor
kizlar bel ve kalca agrisi magnezyum eksikliginde olabiliyormus
tabi hamilelikte normal ama ben doktoruma dedigimde magnezyumu iciyorsun di mi diye sormustu
ve simdi rahatim birkac gundur gunde 3 tablet iciyorum
yoksa benim de belim kopacak gibi oluyordu arada ve sag kalcam cok agriyordu
bazen yataktan kalkarken iki buklum kalkiyorum kalca agrisindan
hamilelikte bu tarz agrilar normaldir
benim bu karnimin altinda bebegin bulundugu yerin altindaki agri gicik ediyor
hasas orasi, pazartesi doktora gidicem zor bekliyorum
idrar yollari enfeksiyonundan da olabilir sanirim o agri
aynen benmde sol kalçmda oluyo oturup kalkdıkca yuruemıoyrm bazen :44:
hamileyken bıle günlere goturyo benı. hiç gitmek istemiyorum zaten oncedende istemezdim. evdede ne muhabbet ne sohbt ya onceden daha ııydı aramz nldu blmyrm k.v ile evde bazı anlayışsızlıkları da var mesela soguyorm ya sanırım
ben de koltukta uzaniyorum, kalkmak istedigimde yavas yavas oyle zorlanarak kalkiyorum ki anlatamam. bir de ayaga kalinca zaten bir sure basamiyorum yuruyemiyorum oyle kotu bir agri.genelde aksamlari oluyor bana
güzelim sakın kendini dolduruşa getiripte iyice soğutma kendıni
kendine zarar verirsin bir şekilde o ölene kadar birlikte yaşayacaksınız daha uzun zaman var önünüzde sanırım biraz da hamilelikten her yaptıgı batıyordur sana
illaki zorla bir yerlere götürüyorsa seni burnundan getir sende
gittiğinde yerde ayılıp bayıl , sürekli rahatsizmışın gibi davran emin ol ortamdakıler kayınvalideye kızarlar
belki de torun geldiği için huzursuz oluyordur , kıskanıordur ya da bir ihtimal seni istemiyordur bebek olunca gidemez artık diyordur
yapcaağın tek şey boş vermek kendine hamileliğine odaklan sen içindeki bebeği düşün
banada gunduzlerı oluyo ya aynen senın gııb oluyorm..Ama hamılelıktn degldır usutmusundur dıolar.. K.v de anlamıyo tabı neler hıssettıgmzı belımın kıcımın agrısını.. kendi zamnlarnda agrı sızı nedır bılmezlermısya. Gerçi öbr gelını olsa ona ıyı bakardıda. bana corba bıle yapmadı okdr hasta yattm.. gene k.v ye geldi konu ya of :44:
zaten her zaman oyle olur
sen bakarsin ama o diger gelini sever
her zaman boyledir sen uzme tatli canini
bebegini dusun hem kv stresini bebegin de cekmesin
amann cnm cok dıkkat et kendıne ıhlamur fln ıc..selam kızlar
bayram seklerlerı cıkolatalar önümde duruyor ama canım cekmıyor :)
galıba hastalanıcam ıkı gundur bıgazlarım agrıyor kırıklık var üzerımde
ama herseye inad bayram cok guzel gecıyor hepınızı cok opuyorum
walalhı ben daha bıtıremedım bayram zıyaretleınıbugun yavas yavas gelmeye basladiniz
topicte nobet tuttum resmen
ya bir de oyle sIkIliyorum 3 gundur ben de anlam veremiyorum
ben kaçrk evlendm eşimi cok seviyorm oda benı cok cok sevıyo ama neyse konu bu degıl. en başında barışma faslında annemle k.v yıldızları uyusmadı. hiç bi zaman annemı arayp naslsn demedı ramaznda gelın demedı arayıp sormadı hıc bi bayramda aramadı gitmedi annem yemege cagırdı en son ona gıttı oda zorla sanki gittiginde hic konusmadı surat astı somurttu oturduanneme gel dıyorm yok kızım k.v somurtuyo dıyodu buarada 1senedr evlıyım yarın 1sene olck.anlatcak seyım cokta bugun canımı sıkan olayı anlatmak istiyorum bugun bızım koye gıtcektık sabah erken gıdıp aksam erken donmemız gerekıyodu annemlerde yattık aksam esımle dayımlarda kaldı erken gıtmek zornda oldgmz ıcın kolylık olr dıye k.v. kız kardeşinde kaldı tek durmasın evde dıe (k.b yok sdce o var) 2saat suruyo yol buarada. dedemın mezarı fln vardı annem cok gormek ıstedı dayım yengem ben esım annem gıdıp geldık akrablarıda gormek ıcın 5bucukta döndük yol üstü bızım ev annem hıc gormedı evımı hazıranda tasındık yolunu bılmezdı daha ugrayın dedım geldık ıste yukarı cıktık zile bastık k.valıdem kapıyı actı bs bos suratıma baktı sogk sogk hosgldnz dedı yengem agzından zorla laf aldı napıyn iyimisn gibisiinden astı suratını oturdu agzını acmadı annem okdr hasta yattı babam hasta yattı haberı vardı hıc sormadı naslsınz nasl oldn dıe somurttu oturdu resmen ya 5dk oturdular gıttıler onlarda bı nescafe yaptım okdr sanki elin evi gibi geldiler gittiler ya nolurdukı somurtmasa nolr yanı nolur benm de evım degılmı orası. ya bıktım ya babam daha bıkere evıme gelmedı 1senedır ya bnde ıstıyrm yemege cagrmak haftasonu cagrmak bıktım ınanın okdr stresliyimki pskolga mı gitsem cok bunaldım cok fenayım yazamadım bıle kendımı anlatamadım doğru durust
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?