2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ahh ahh ne diyeceksin ne yapsan da yaranamayacksın belli
allaha havale edeceksin hamile halinle senden iş istiyorsa onun ayıbı
allah razı olsun 1 haftadır kv deyım hiçbir işe elimi sürdürmüyo dinlen boşver yaparım ben diyo o kadar misafir geliyo gidiyo hepsine görümcelerle kv dem bakıo bende böle elimde pc le oturuom o da benim ayıbım oluo işte

iyileşmene sevindim
inş kış boyu bir daha hastalanmayız
bende de ruh hali değişiklikleri var hormonlarım sapıtıyo

Acil cevaplarınızı bekliyorum kahverengi çamurumsu akıntı yaşayanlar varmı aranızda 16 haftalık hamileyim progestan kullanıyorum ilk haftalarımda yoktu ne olur yaşayanlar ve bilgisi olanlar yardımcı olsun dr gittim bebeğim iyi dinlenmem gerektiğini söyledi .

Aranızda benim durumumu yaşayan varmı?

geçmiş olsun canım gecen hafta da bende vardı o kadar korktum ki bebeğime bişey oldu diye şükür o iyiyimiş rahim de olan kanama dinlenmen yeter dedi
eminim senin ki de öledir sıkma canını dinlenmene bak kahverengi olması ıyı kan rengine dönmesin yeter

geçmiş olsun canım gecen hafta da bende vardı o kadar korktum ki bebeğime bişey oldu diye şükür o iyiyimiş rahim de olan kanama dinlenmen yeter dedi
eminim senin ki de öledir sıkma canını dinlenmene bak kahverengi olması ıyı kan rengine dönmesin yeter

bnde elimde pc oturuyorm cogu zaman yıne elımde ama napıyım tv acıo ıstedıgı yere bakıo uyuo smdıde knpde gdp odasna ytmyo bde bu huyu var bnde cnm sıkldı napm pc ıle ugrasıormm ayıp oluyo gıbı hıssedıyorm ama napm yanı:44:

Selam dikkatimi çekti çiğ köfte yedim demişsiniz ama bebeğe zararlı değilmi?Ben zararlı diye biliyorumda ve bu yüzden çok sevmeme rağmen yiyemiyorum.

Selam dikkatimi çekti çiğ köfte yedim demişsiniz ama bebeğe zararlı değilmi?Ben zararlı diye biliyorumda ve bu yüzden çok sevmeme rağmen yiyemiyorum.

etlisi zarar lı diye biliyorum ben
etsizi de abartmamak lazımmış ama yedikten sonra cıktı hepsi
o yüzden zararı olmadı

canım benim kıyamam ben sana çok haklısın allah yardımcın olsun psikolaga gitme bence imkanın varsa evleri ayırın ben kaynanamla oturduğumu düşünemiyorum biz kesin ayrılırdık çok felaket çünkü istisnalar kaideyi bozmaz iyilerde vardır mutlaka ama çoğu kaynana öyle bebeğini düşün stres yapma inş düzelir herşey..

Canim nerelerdesin gez tabi ne zaman gezeceksin baska,benim gobek te cikti iyice gorsen 5aylik dersin gerci sunun surasinda 1.5 ay kaldi 5 ayin tamamlanmasina

etlisi zarar lı diye biliyorum ben
etsizi de abartmamak lazımmış ama yedikten sonra cıktı hepsi
o yüzden zararı olmadı

hımm ben hep etlisini yedim etsizini bilmiyorum öyle bir canım çekioki sorma o yüzden hassasım çiğ köfte konusunda...

Günaydın hanımlar

hamilelikte çiğ et zararlı canım yememen gerekiyor çiğ köfte falan asla,içindeki bakteriden dolayı hamilelere zararlı

sebzelerinde sirkeli suda bekletilerek iyice yıkanması gerekiyor :)

bebişlerimiz bizim için kıymetli biraz daha dikkat edelim öpüyorum sizi sağlıkla kalın

iyileşmene sevindim
inş kış boyu bir daha hastalanmayız
bende de ruh hali değişiklikleri var hormonlarım sapıtıyo
saol cnmm ınsallah tek ıstegım bu...allah eslerımızın yardımcısı olsun cekılmez bı hal almayalımda
Canim nerelerdesin gez tabi ne zaman gezeceksin baska,benim gobek te cikti iyice gorsen 5aylik dersin gerci sunun surasinda 1.5 ay kaldi 5 ayin tamamlanmasina

cok ıhmal ettım burayı dımı:26::26:neyse artık burdayım belkı salı gunu 2 gunlugune kuzenıme gıdıcem kafa dagıtayım gezelım dıyesonrasında evden cıkmamaya yemınlıyım

ne cbk gecıyor gunler yaa hamıslıgımı ogrendıgımde daha 4 haftalıktı melegım sımdı 14 olduk bılee cok sukur bugunlerımıze

gunaydınnnn ama onsuz hayat olurmuben 2 kere yedım hamılelıgım boyunca esım cok engellıyor ama olmuyorve etsızınden yıyorum tabıkııı

bırde fast food aserıyorum benhergun mc de olsam bıkmam heralde eskıden bu kadar sevmezdım esım dıyorkı yandık cocugu 3 ögun burdan beslersın sen

günaydın mutlu pazarlar kızlarr

umarım bayramınız güzel geçmiştir

benim için yorucuydu mide bulantısı halsizlik üstüne ziyaretler pilim bitti

5 dakika iyiysem 15 dakika kötüyüm böyle dengesiz bi halim var

midem bulanıyor sonra birden guruldamaya başlıyor sanki bir hafta yemek yememişim yiyorum sonra da öğürüyorum

allahtan çıkarmıyorum doktor miden bulanabilir ama kusmaman önemli diyor her seferinde
:44::44::44:

merhaba kızlar bende aranıza katılmak ıstıyorum.bızde bebısımle 10 haftadır beraberız.hepımıze sımdıden saglıkla bebıslerımıze kavusacagımız gunlerın gelmesını dılıyorummm :)

ben de sabah midemin gurultusuyla uyandim
uykumu da bolmek istemedim ama mide yaninca kalkmak zorunda kaldim
gece de 4 kere kalktim 2 saate bir wc icin kalkiyorum
sorma benim doktor da oyle diyordu ben 5 gun iyi kustum ama gecti hepsi
simdi cok iyiyim bir anda yok oldu o kafama takildi ama demek ki normale donme zamani gelmis
yalniz istahim hala yok zorla yiyorum o baska
ve halsizim hala hep uyku hali
ruh halim son 3 gundur cok bozuk, oyle ki kocam beni artik sevmiyor benle ilgilenmiyor triplerindeyim
aklimdan seneryolar yazip duruyorum
buraz zor gunler geciyormusum yazinca farkettimyeter ki kizim iyi olsun katlanirim

biraz geç oldu ama bayramınız mübarek olsun.bundan sonraki bayramlarda eşimizle sağlıklı bebeğimizle birlikte mutlu mesut geçiririz inşallah bayramda süsleyip bayram gezmelerine çıkarız inşallah:)))) hayali bile güzel

bu gülümsemeleri falan nerden ekliyoruz acaba

AMİN CANIM İNŞALLAH , BİZEDE OLMAYAN HERKESEDE Nasip olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…