- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.501
Düşünemıyormkıyavrum benm kusuom gıttım yerdede gnde soruo gelnmı dıe gel dıe rahatsızım dıyıncede acılırsın dıo.. byram temızlıgı ona kaldı dıye surat yapıodu bı arada anneme gıttımde 2 3 gun baksn bana dıe hastaydm. keske gıtmesydi kneplerı sılerdı dems. nasıl silceksem ? annem bı iş yaptırmadı bana gttıgmde annem hasta bıde cok zoruma gıdıyo
selaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm tekrardan hayırlı bayramlarr özledım özledımmm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben ıylestım cok sukur grıbı ılk defa kısa surede atlattım ben bıle sasırdım
bol bol gezdım hala bıtıremedım bayram bıttı benım gezmelrım bıtmedı
pazartesı doktora gıdıcem bayagı bır heyecanlıyım
benım hormonlar tavan yapmıs durumda herseyı cok kafama takar oldum durmadan surat asıyorum sonra yaslar akıyor sonra bırden sakınlesıyorum degısık bırseyler
oluyor
esımle ısım konsuunda pek anlsamıyoruz hep derdımkı ona erkek olursa sen kız olursa ben koyayım ısmı tabı hamıle kalmadan once dıyordum bunu smdıde ıstedıgı ısımlerı begenmıyorum hıc ıcıme sınmeyen ısmler o da anlasmaya uy dıyor benı onu da cok takıyorum uzuluyorum ama salaklık bende
benden boleee işteee bayramda gobısımın buyudugunu soyledıler ama bılmıyorum ben halaa anlayamadım
Acil cevaplarınızı bekliyorum kahverengi çamurumsu akıntı yaşayanlar varmı aranızda 16 haftalık hamileyim progestan kullanıyorum ilk haftalarımda yoktu ne olur yaşayanlar ve bilgisi olanlar yardımcı olsun dr gittim bebeğim iyi dinlenmem gerektiğini söyledi .
Aranızda benim durumumu yaşayan varmı?
Acil cevaplarınızı bekliyorum kahverengi çamurumsu akıntı yaşayanlar varmı aranızda 16 haftalık hamileyim progestan kullanıyorum ilk haftalarımda yoktu ne olur yaşayanlar ve bilgisi olanlar yardımcı olsun dr gittim bebeğim iyi dinlenmem gerektiğini söyledi .
Aranızda benim durumumu yaşayan varmı?
ahh ahh ne diyeceksinne yapsan da yaranamayacksın belli
allaha havale edeceksin hamile halinle senden iş istiyorsa onun ayıbı
allah razı olsun 1 haftadır kv deyım hiçbir işe elimi sürdürmüyo dinlen boşver yaparım ben diyo o kadar misafir geliyo gidiyo hepsine görümcelerle kv dem bakıo bende böle elimde pc le oturuom o da benim ayıbım oluo işte
merhabalar hanımlar
sonunda beklediğim oldu ve üşüttüm
kuru kuru öksürüyorum sabah kahvaltıya kalkamadım uyandım evde bir kızartma kokusu çıkmadım yataktan
eşim geldi oynaşa oynaşa çıkardı yataktan sağolsun kayınvalıdem kahvaltı hazırlayıp getirdi
yedim biraz 2 gündür boş bir bulantım var
dün gece 11,30 da akrabaları çağırdı çiğköfte partisi yapıyorlarmış gittik afiyetle yedim ama eve geldiğimde malesef cıkardım hepsini
eşimin durumuma yorumu sen beni çok yoruyodun şimdiyse bebeğimiz yoruyo seni diyo bana
salı günü gidip bebeğimi göreceğimdoktor hareketlenmeye de başlar dedi onun heyecanı var bizde de
öptüm hepinizi dikkat edin kendinize
sizler iyi olun ki bebişler de mutlu olsunlar
Selam dikkatimi çekti çiğ köfte yedim demişsiniz ama bebeğe zararlı değilmi?Ben zararlı diye biliyorumda ve bu yüzden çok sevmeme rağmen yiyemiyorum.
ben kaçrk evlendm eşimi cok seviyorm oda benı cok cok sevıyo ama neyse konu bu degıl. en başında barışma faslında annemle k.v yıldızları uyusmadı. hiç bi zaman annemı arayp naslsn demedı ramaznda gelın demedı arayıp sormadı hıc bi bayramda aramadı gitmedi annem yemege cagırdı en son ona gıttı oda zorla sanki gittiginde hic konusmadı surat astı somurttu oturduanneme gel dıyorm yok kızım k.v somurtuyo dıyodu buarada 1senedr evlıyım yarın 1sene olck.anlatcak seyım cokta bugun canımı sıkan olayı anlatmak istiyorum bugun bızım koye gıtcektık sabah erken gıdıp aksam erken donmemız gerekıyodu annemlerde yattık aksam esımle dayımlarda kaldı erken gıtmek zornda oldgmz ıcın kolylık olr dıye k.v. kız kardeşinde kaldı tek durmasın evde dıe (k.b yok sdce o var) 2saat suruyo yol buarada. dedemın mezarı fln vardı annem cok gormek ıstedı dayım yengem ben esım annem gıdıp geldık akrablarıda gormek ıcın 5bucukta döndük yol üstü bızım ev annem hıc gormedı evımı hazıranda tasındık yolunu bılmezdı daha ugrayın dedım geldık ıste yukarı cıktık zile bastık k.valıdem kapıyı actı bs bos suratıma baktı sogk sogk hosgldnz dedı yengem agzından zorla laf aldı napıyn iyimisn gibisiinden astı suratını oturdu agzını acmadı annem okdr hasta yattı babam hasta yattı haberı vardı hıc sormadı naslsınz nasl oldn dıe somurttu oturdu resmen ya 5dk oturdular gıttıler onlarda bı nescafe yaptım okdr sanki elin evi gibi geldiler gittiler ya nolurdukı somurtmasa nolr yanı nolur benm de evım degılmı orası. ya bıktım ya babam daha bıkere evıme gelmedı 1senedır ya bnde ıstıyrm yemege cagrmak haftasonu cagrmak bıktım ınanın okdr stresliyimki pskolga mı gitsem cok bunaldım cok fenayım yazamadım bıle kendımı anlatamadım doğru durust
selaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm tekrardan hayırlı bayramlarr özledım özledımmm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben ıylestım cok sukur grıbı ılk defa kısa surede atlattım ben bıle sasırdım
bol bol gezdım hala bıtıremedım bayram bıttı benım gezmelrım bıtmedı
pazartesı doktora gıdıcem bayagı bır heyecanlıyım
benım hormonlar tavan yapmıs durumda herseyı cok kafama takar oldum durmadan surat asıyorum sonra yaslar akıyor sonra bırden sakınlesıyorum degısık bırseyler
oluyor
esımle ısım konsuunda pek anlsamıyoruz hep derdımkı ona erkek olursa sen kız olursa ben koyayım ısmı tabı hamıle kalmadan once dıyordum bunu smdıde ıstedıgı ısımlerı begenmıyorum hıc ıcıme sınmeyen ısmler o da anlasmaya uy dıyor benı onu da cok takıyorum uzuluyorum ama salaklık bende
benden boleee işteee bayramda gobısımın buyudugunu soyledıler ama bılmıyorum ben halaa anlayamadım
etlisi zarar lı diye biliyorum ben
etsizi de abartmamak lazımmış ama yedikten sonra cıktı hepsi
o yüzden zararı olmadı
saol cnmm ınsallah tek ıstegım bu...allah eslerımızın yardımcısı olsun cekılmez bı hal almayalımdaiyileşmene sevindim
inş kış boyu bir daha hastalanmayız
bende de ruh hali değişiklikleri var hormonlarım sapıtıyo
Canim nerelerdesin gez tabi ne zaman gezeceksin baska,benim gobek te cikti iyice gorsen 5aylik dersin gerci sunun surasinda 1.5 ay kaldi 5 ayin tamamlanmasina
Günaydın hanımlar
hamilelikte çiğ et zararlı canım yememen gerekiyor çiğ köfte falan asla,içindeki bakteriden dolayı hamilelere zararlı
sebzelerinde sirkeli suda bekletilerek iyice yıkanması gerekiyor :)
bebişlerimiz bizim için kıymetli biraz daha dikkat edelim öpüyorum sizi sağlıkla kalın
günaydın mutlu pazarlar kızlarr
umarım bayramınız güzel geçmiştir
benim için yorucuydu mide bulantısı halsizlik üstüne ziyaretler pilim bitti
5 dakika iyiysem 15 dakika kötüyüm böyle dengesiz bi halim var
midem bulanıyor sonra birden guruldamaya başlıyor sanki bir hafta yemek yememişim yiyorum sonra da öğürüyorum
allahtan çıkarmıyorum doktor miden bulanabilir ama kusmaman önemli diyor her seferinde:44::44::44:
merhaba kızlar bende aranıza katılmak ıstıyorum.bızde bebısımle 10 haftadır beraberız.hepımıze sımdıden saglıkla bebıslerımıze kavusacagımız gunlerın gelmesını dılıyorummm :)
biraz geç oldu ama bayramınız mübarek olsun.bundan sonraki bayramlarda eşimizle sağlıklı bebeğimizle birlikte mutlu mesut geçiririz inşallah bayramda süsleyip bayram gezmelerine çıkarız inşallah:)))) hayali bile güzel
bu gülümsemeleri falan nerden ekliyoruz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?