- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.521
AMİN CANIM İNŞALLAH , BİZEDE OLMAYAN HERKESEDE Nasip olur :)
canım benim kıyamam ben sana çok haklısın allah yardımcın olsun psikolaga gitme bence imkanın varsa evleri ayırın ben kaynanamla oturduğumu düşünemiyorum biz kesin ayrılırdık çok felaket çünkü istisnalar kaideyi bozmaz iyilerde vardır mutlaka ama çoğu kaynana öyle bebeğini düşün stres yapma inş düzelir herşey..
selam kızlar bu bayram süperdiyıllardır böyle bır bayrama hasrettım :)
hastalıpım varla yok gıbı karar veremedı ne yapıcagına :)
çiğ köfte fasfood yemekler kızlar napıyorsunuz yavrularınıza zarar
etsız cıg kofte tamamda etlısı aman sakın dıyım.. yasak tatlı gelıyor
bende cay sevmezdım herkes kızardı hıc cay ıcmememe sımdıde bırı ıcınce nasıl canım cekıyor :)
dışarda guvenılır olmayan yerlerden et ürünü yemeyın kızlar daha gecen gun kadının bırı cocuguna kızarmıs but almak ıstedı fasfoodtan
kızarmıs tavuk bası cıktı ıcınden
hamılelılıgm ılk ayı ne guzel saglıklı beslenıyordum kı ozman degıl sımdı lazım cocuca o besınler
sımdı hıc ıstemıyorum ne yıcegımı sasıyorum eskı duzenıme tez vakıt donerım tavuk yemeyı okadar seven ben 2 ay oldu yemedım
Su sali gunü hemen gelsin. İkili test sonucumu alicam. Herkes yaptırdı mı bu testi ?
hosgeldin sen ve bebisin aramiza
kendime inanamiyorum bugun iki buyuk parca cikolatali kek yedim,boyle giderse sisecegim balon gibi:18:
geçmiş olsun canım gecen hafta da bende vardı o kadar korktum ki bebeğime bişey oldu diye şükür o iyiyimiş rahim de olan kanama dinlenmen yeter dedi
eminim senin ki de öledir sıkma canını dinlenmene bak kahverengi olması ıyı kan rengine dönmesin yeter
Su sali gunü hemen gelsin. İkili test sonucumu alicam. Herkes yaptırdı mı bu testi ?
kendime inanamiyorum bugun iki buyuk parca cikolatali kek yedim,boyle giderse sisecegim balon gibi:18:
canım ilgin için teşekkür ederim Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.
benim akıntı öle çok çok değil zaman zaman silince geliyo tuvalete çıkmaya korkar oldum.
bu arada herkes iyi haberleri görüyor ama bana kimse cevap vermedi . sanırım durumu benim gibi olan yok. kahverengi lekeleri gören tek benim heralde.
valla kendi adima dusununce hic canim cekmiyor sok oluyorum aman masallah diyeyim kendimekiz cocuk annesi olmak guzelmis tatlidan uzak bir hayat, hayatim boyunca bu kadar uzak kalmamistim. sen de canin isteyince mahrum birakmadan ayarinda yersen sorun olmaz canim
yesem tatlıyı yerımde canım cekerek degıl acaba benımdemı kız off su gunler bı gecse esımle gıdıcegımız ıcın 10 kasımı bulur gıtmem
cınsıyetıde inşallah bellı olurbenımkı 2 hafta gerıden gıdıyor bu yuzden doktora gıdısımı dayanabıldıgım kadar gecıktırıcem:)
canim umarim onemsizdir
kahverengi lekelenmelere genelde normal diyorlar
kirmiziya donmedikce siddetlenmedikce sorun yok diyorlar
simdi progestani alip bol bol dinlenip hicbir is yapmaman lazim sadece
ona dikkat et hicbir sye olmaz insallah korkma
zaten doktorun kontrol altinda tutar seni
kusura bkma okumustum yazacaktim cevap unutmusum sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?