2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
selam kızlar bu bayram süperdi yıllardır böyle bır bayrama hasrettım :)
hastalıpım varla yok gıbı karar veremedı ne yapıcagına :)
çiğ köfte fasfood yemekler kızlar napıyorsunuz yavrularınıza zarar
etsız cıg kofte tamamda etlısı aman sakın dıyım.. yasak tatlı gelıyor
bende cay sevmezdım herkes kızardı hıc cay ıcmememe sımdıde bırı ıcınce nasıl canım cekıyor :)
dışarda guvenılır olmayan yerlerden et ürünü yemeyın kızlar daha gecen gun kadının bırı cocuguna kızarmıs but almak ıstedı fasfoodtan
kızarmıs tavuk bası cıktı ıcınden
hamılelılıgm ılk ayı ne guzel saglıklı beslenıyordum kı ozman degıl sımdı lazım cocuca o besınler
sımdı hıc ıstemıyorum ne yıcegımı sasıyorum eskı duzenıme tez vakıt donerım tavuk yemeyı okadar seven ben 2 ay oldu yemedım

sağol cnm yaaa evlerı ayırma gıbı bı ımkanımız asla olmaz esım asla kabul etmez herkeste laf soyler bı kadını sıgdıramadılar dıye ben cok ısterm aslnda en azndan altlı ustlu bıle otrsak ytr bana iyi yonlerıde var ama sevmedıgım yonlerı daha fazla tabı:44:

ayyy ınanmıyorum tavuk basıı mı cıkmıss tiksindim iyice zaten pek aram yok tavukla sote yada tantunide seviyorum artık yıebılyrm fırında fln gormek bıle ıstemıyorumm.. Çig köfte bende yedım ıkı kere ama etsızdı ondanda ama yememeye calısıcam bundan sonra.. kızlarrrr sağlıgınıza dıkkat edıınnnnnnnnn aman ha bebişleri düşünün

karnimin alti sizliyor ya
cok korkuyorum:44:
bebegin oldugu yerin altinda agri var, agri gibi degil de sizlama surekli rahatsizlik
yarin bir an once gelse de doktora gitsem

Son düzenleme:
kızlar saat 10dan beri ayaktayım ya kahvaltı hazırladım odamı topladım temızledm supurdum sildim kıyafetlerı topladım bulasık yıkadım ocagı sildim bardakları camasır suyuna yatırdım ellerm cok kotu camasır suyu kokuyo mutfak fln mtfak dolplarnn cekmecelirini sildim su lekesı olmus misafr geldi onlara tatlı fln ikram et kahve yap geri kaldır geri yıka camasır as koca sepeti tek basıma kaldırdım salondan geçerken kaynanam gorur de aman kızım napıosn ver ben asıyım der dıye dusundum ama aval aval baktı onunden geçtm salonun balkona astım bıde otrms tv bakıo ya annemlerde kaldımya bikaç gun onun acısını cıkarıo butun ısı bana atıyo bence bana bırakıyo bı ucundan tutmadı daha ütü yapıcam ya Allah tan kork demi ya acısını cıkarıyo bence emınım dunde esmle koye gıttkya ondan bole yapıoo gelen mısafıre cokta guleryuzluydu bı benm aileme somurtuyo suratlarına bıle bakmıo konusurken dogru duzgun ama hakkımı helal etmıyorum bukadar basit...Belim agrıyo boynum tutulmus ayrıca yorgun hıssedyrm kendımı

kendime inanamiyorum bugun iki buyuk parca cikolatali kek yedim,boyle giderse sisecegim balon gibi:18:

valla kendi adima dusununce hic canim cekmiyor sok oluyorum aman masallah diyeyim kendime kiz cocuk annesi olmak guzelmis tatlidan uzak bir hayat, hayatim boyunca bu kadar uzak kalmamistim. sen de canin isteyince mahrum birakmadan ayarinda yersen sorun olmaz canim

canım ilgin için teşekkür ederim Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.
benim akıntı öle çok çok değil zaman zaman silince geliyo tuvalete çıkmaya korkar oldum.

bu arada herkes iyi haberleri görüyor ama bana kimse cevap vermedi . sanırım durumu benim gibi olan yok. kahverengi lekeleri gören tek benim heralde.

Su sali gunü hemen gelsin. İkili test sonucumu alicam. Herkes yaptırdı mı bu testi ?

ben yaptırmıcam 5 kasım sonrası doktora gıdıcem sadece ense ölçümü yaptırıcam
sonucları guzel çıkar inşallah
kendime inanamiyorum bugun iki buyuk parca cikolatali kek yedim,boyle giderse sisecegim balon gibi:18:

arada bır böyle krızlerın oluyorsa kafaya takma canım
bıraz yuruyus hareketlılık gıder ınsallah geldığı gibi :)

canim umarim onemsizdir
kahverengi lekelenmelere genelde normal diyorlar
kirmiziya donmedikce siddetlenmedikce sorun yok diyorlar
simdi progestani alip bol bol dinlenip hicbir is yapmaman lazim sadece
ona dikkat et hicbir sye olmaz insallah korkma
zaten doktorun kontrol altinda tutar seni
kusura bkma okumustum yazacaktim cevap unutmusum sonra

yesem tatlıyı yerımde canım cekerek degıl acaba benımdemı kız off su gunler bı gecse esımle gıdıcegımız ıcın 10 kasımı bulur gıtmem
cınsıyetıde inşallah bellı olur benımkı 2 hafta gerıden gıdıyor bu yuzden doktora gıdısımı dayanabıldıgım kadar gecıktırıcem:)

benim bir arkadasin da kizdi ama kiz surekli tatli pasta yerdi, cok da severek.
ben yiyemem mesela
ve kesinlikle tuzlu eksi hastasiyim resmen ama tatli namina bal bile yiyemiyorum
bazen tutuyor ama senin bulantin cok oldugundan kiz olabilecegini dusunuyorum ben senin adina cunku erkek cocuklarina hamile olanlarin daha kolay geciyor mesela snowflakenin bulantisi cok olmuyor

canım saol cevabın için morele ve desteğe o kadar ihtiyacım varki anlatamam. yalnızım kimsem yok eşim şehir dışında görevde ailem uzakta. dr gittim progestan içip dinlenmemi söyledi. fakat sanırım ilacın tesiri geçince geliyor. netten araştırma yapıyorum aynı durumu yaşayan arkadaşların yorumlarını okuyorum.
allaha şükür ağrım yok. sadece tuvalatte geliyo sildiğimde idrarımda da bişey yok şükür. ama korkuyorum işte.
ne olur dua edin bebeğim ve benim için lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…