2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

sen icini feah tut canim moral cok onemli simdi
insallah bebegin saglikla buyuyor
esin ne zaman gelecek
rahat edeceksen yaninda kalabilecek bir arkadas falan yok mu orda

merhaba,herkes gibi benimde oldu akintim,hatta rahmimde kanama var,igne vurulup progestan aliyorum ve dinleniyorum,yapacak baska birsey de yok
ashanur
sen birseyler hissediyor musun gunun olarak ondesin
karinda kasikta farkli bir agri kramp su bu oluyor mu

iki gundur gezdigim icin var farkli bisey karnimda ama kan vs gelmedigi icin iyiye yorumlamaya calisiyorum,insallah seninde oyledir

sen icini feah tut canim moral cok onemli simdi
insallah bebegin saglikla buyuyor
esin ne zaman gelecek
rahat edeceksen yaninda kalabilecek bir arkadas falan yok mu orda

inşallah canım inşallah. eşim 1 ayı bulur gelmesi. anneme haber verdim gelicek inşallah haftaiçi
insan düşündükçe kötü oluyo rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın. amin

Bende ya tavuktan tiksiniyorum resmen mîdem bulanıyo ki artık nerdeyse geçti benim bulantılar herşeyi yiyebilmeye başladım nerdeyse ama tavuk ıııyyy..bende çayı çok severim hiç içermiyodum şimdi geçti neyseki zaten apaçık içerim

Ufff Şu merak benide öldürecek ... =) Seninle gidişatımız çok benzeşiyor.. =)) bende Tatlıyı cok isteyerek yemiyorum..ve doktorun demesıne gore bende 2 hafta geriden gidiyorum .... 13 kasımda benimde randevum var.. inaşallah hayırlısıyla öğreniriz cinsiyetleri :)))

oy oy tatlı bir cimcimemmi olcak acaba kıyafet manyağı olucam kesın cunku cok guzel kız bebeklerı ıcın kıyafetler var:)

et ürünü yıyemıyorum balıkmıs etmıs sımdı bıraz tavuk haslayıp salataya katıp yıyım dıyorum yok olmuyor
peynır koycam salataya oyle yıcem proteın almamız lazım yumurta sut bıle artı keskısı gıbı keyıfle yıyemıyorum
hamılelıgımz boyunca boyle devam ederse yandık

cık yok benim mesela bulantım5-6haftalar civarı başladı şiddetle devam etti 10.hafta gb azaldı 2gun oluyo 1gun olmuyodu mesela şimdi nerdeyse bitti gb et deilde az balık yemeye başladım şükür kafaltımıda yapıyorum artık ilk başta bi geliyo sora gidiyo bulantı darısı sizlere inşallah

canım bende şu an 13 haftalık hamileyim ikiz benim bebeklerim kızımı kucağıma almıştım ardından bildiğin kırmızı kan geldi ben çok korktum bişey oldu diye hastaneye gittik bebekler yaşıyor bi problem yok dediler progestan verdiler günde 3kez ve 3günde bi proynex iğne yat dinlen eğer dinlenmezsen bebekler düşer dedi doktorum evde bi çocuk daha var ve eşim sürekli şehir dışında dinlenemedim fazla 2gün önce kasığımın sol tarafında ağrı ve kahverengi damar gibi bişey düşmüş ama küçük çarşamba doktora gidicem ama bunun ilacı dinlenmek şimdi hiçbişey yapmıyorum sadece yatıyorum sende dinlen inşallah bişey çıkmaz..

karnimin alti sizliyor ya
cok korkuyorum:44:
bebegin oldugu yerin altinda agri var, agri gibi degil de sizlama surekli rahatsizlik
yarin bir an once gelse de doktora gitsem

inş ciddi birşey değildir
bence rahim genişlediği içindir

ah yavrum ya kv ye takıp kendini işe verme bırak işler kalıyorsa kalsın kendini niye yoruyorsun yavaş yavaş iyi hissettikçe yaparsın
allah korusun bişey olsa diyecek mi iş yaptı da oldu diye
sen kendine dikkat et , bol bol dinlen yazık değil mi
benim kv e çok iş yapmaktan ağır taşımaktan eşimi 7 aylıkken dogurmuş o yüzden dikkatli olmakta fayda var

bilmez miyim o hissi 4 ay once düşük yapınca , gecen hafta da kahverengi lekem gelince aklım çıktı gidecek bebeğim diye ama şükür bişey olmadı
sen dikkat et bol bol dinlen duanı eksik etme aklıma geldikçe elimi karnıma koyup dua okuyorum rabbim bebeğim sana emanet diyorum
lekenin gelmesi 4 gün devam etti iğne vurdu doktor ilaç verdi hala kullanıyorum salı kontrol var iğne isteyeceğim tekrar ( koruma özelliği varsa iyi olur )
yengemin 6 ay devam etmiş lekelenmesi kırmızıya dönmedikçe korkma bol bol dinlenmek ve agır kaldırmamak gerekiyor
her şeyden önce de rabbimin nasip etmesi var
iyi bak kendine moral bozma bebiş hisseder annesi

benimde kasimin 13 randevum var cinsiyetini cok merak ediyorum ruyamda kiz gordum dun gece cok guzel yuzu vardi anlatamam

Maşallah canım sen baya ilerdesin... Ve doktora gideceğin tarihte bebebğin 17 haftalık olacak ...Bebeğin durusuna baglı cunsıyetını ogrenebılmen ... inşallah gösterir kendini :))

canım rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın. senin işin daha zor gerçekten birde ilgi bekleyen bi çocuğun var. ben sadece progestan kullanıyorum. dinlenmeye çalışıyorum. çok sık tuvalete kalkıyorum.

canım rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın. senin işin daha zor gerçekten birde ilgi bekleyen bi çocuğun var. ben sadece progestan kullanıyorum. dinlenmeye çalışıyorum. çok sık tuvalete kalkıyorum.

doktora gittiğinde bir sor bakalım belki iğne de verebilir

:26:bende de anlamadığım bir karın ağrısı var çözemedim
belki de rahim büyüyordur diyorum

sonunda tesadüfen buldum şu renkli yazma ayarını cok sevindim

Son düzenleme:

hadı bakalım cınsıyetler aynı cıkıcakmı :) 2 hafta su gıbı aksın bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…