- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.541
canım saol cevabın için morele ve desteğe o kadar ihtiyacım varki anlatamam. yalnızım kimsem yok eşim şehir dışında görevde ailem uzakta. dr gittim progestan içip dinlenmemi söyledi. fakat sanırım ilacın tesiri geçince geliyor. netten araştırma yapıyorum aynı durumu yaşayan arkadaşların yorumlarını okuyorum.
allaha şükür ağrım yok. sadece tuvalatte geliyo sildiğimde idrarımda da bişey yok şükür. ama korkuyorum işte.
ne olur dua edin bebeğim ve benim için lütfen
merhaba,herkes gibi benimde oldu akintim,hatta rahmimde kanama var,igne vurulup progestan aliyorum ve dinleniyorum,yapacak baska birsey de yokcanım ilgin için teşekkür ederim Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.
benim akıntı öle çok çok değil zaman zaman silince geliyo tuvalete çıkmaya korkar oldum.
bu arada herkes iyi haberleri görüyor ama bana kimse cevap vermedi . sanırım durumu benim gibi olan yok. kahverengi lekeleri gören tek benim heralde.
ashanur
sen birseyler hissediyor musun gunun olarak ondesin
karinda kasikta farkli bir agri kramp su bu oluyor mu
sen icini feah tut canim moral cok onemli simdi
insallah bebegin saglikla buyuyor
esin ne zaman gelecek
rahat edeceksen yaninda kalabilecek bir arkadas falan yok mu orda
selam kızlar bu bayram süperdiyıllardır böyle bır bayrama hasrettım :)
hastalıpım varla yok gıbı karar veremedı ne yapıcagına :)
çiğ köfte fasfood yemekler kızlar napıyorsunuz yavrularınıza zarar
etsız cıg kofte tamamda etlısı aman sakın dıyım.. yasak tatlı gelıyor
bende cay sevmezdım herkes kızardı hıc cay ıcmememe sımdıde bırı ıcınce nasıl canım cekıyor :)
dışarda guvenılır olmayan yerlerden et ürünü yemeyın kızlar daha gecen gun kadının bırı cocuguna kızarmıs but almak ıstedı fasfoodtan
kızarmıs tavuk bası cıktı ıcınden
hamılelılıgm ılk ayı ne guzel saglıklı beslenıyordum kı ozman degıl sımdı lazım cocuca o besınler
sımdı hıc ıstemıyorum ne yıcegımı sasıyorum eskı duzenıme tez vakıt donerım tavuk yemeyı okadar seven ben 2 ay oldu yemedım
yesem tatlıyı yerımde canım cekerek degıl acaba benımdemı kız off su gunler bı gecse esımle gıdıcegımız ıcın 10 kasımı bulur gıtmem
cınsıyetıde inşallah bellı olurbenımkı 2 hafta gerıden gıdıyor bu yuzden doktora gıdısımı dayanabıldıgım kadar gecıktırıcem:)
benim bir arkadasin da kizdi ama kiz surekli tatli pasta yerdi, cok da severek.
ben yiyemem mesela
ve kesinlikle tuzlu eksi hastasiyim resmen ama tatli namina bal bile yiyemiyorum
bazen tutuyor ama senin bulantin cok oldugundan kiz olabilecegini dusunuyorum ben senin adinacunku erkek cocuklarina hamile olanlarin daha kolay geciyor mesela snowflakenin bulantisi cok olmuyor
Bende ya tavuktan tiksiniyorum resmen mîdem bulanıyo ki artık nerdeyse geçti benim bulantılar herşeyi yiyebilmeye başladım nerdeyse ama tavuk ıııyyy..bende çayı çok severim hiç içermiyodum şimdi geçti neyseki zaten apaçık içerim
merhaba,herkes gibi benimde oldu akintim,hatta rahmimde kanama var,igne vurulup progestan aliyorum ve dinleniyorum,yapacak baska birsey de yok
merhaba canım senin hala devam ediyormu kahverengi akıntın. ben sadece progestan içiyorum . Allahın izniyle inşallah atlatırız şu günlerimizi.
benim bir arkadasin da kizdi ama kiz surekli tatli pasta yerdi, cok da severek.
ben yiyemem mesela
ve kesinlikle tuzlu eksi hastasiyim resmen ama tatli namina bal bile yiyemiyorum
bazen tutuyor ama senin bulantin cok oldugundan kiz olabilecegini dusunuyorum ben senin adinacunku erkek cocuklarina hamile olanlarin daha kolay geciyor mesela snowflakenin bulantisi cok olmuyor
Acil cevaplarınızı bekliyorum kahverengi çamurumsu akıntı yaşayanlar varmı aranızda 16 haftalık hamileyim progestan kullanıyorum ilk haftalarımda yoktu ne olur yaşayanlar ve bilgisi olanlar yardımcı olsun dr gittim bebeğim iyi dinlenmem gerektiğini söyledi .
Aranızda benim durumumu yaşayan varmı?
karnimin alti sizliyor ya
cok korkuyorum:44:
bebegin oldugu yerin altinda agri var, agri gibi degil de sizlama surekli rahatsizlik
yarin bir an once gelse de doktora gitsem
kızlar saat 10dan beri ayaktayım ya kahvaltı hazırladım odamı topladım temızledm supurdum sildim kıyafetlerı topladım bulasık yıkadım ocagı sildim bardakları camasır suyuna yatırdım ellerm cok kotu camasır suyu kokuyo mutfak fln mtfak dolplarnn cekmecelirini sildim su lekesı olmus misafr geldi onlara tatlı fln ikram et kahve yap geri kaldır geri yıka camasır as koca sepeti tek basıma kaldırdım salondan geçerken kaynanam gorur de aman kızım napıosn ver ben asıyım der dıye dusundum ama aval aval baktı onunden geçtm salonun balkona astım bıde otrms tv bakıo ya annemlerde kaldımya bikaç gun onun acısını cıkarıo butun ısı bana atıyo bence bana bırakıyo bı ucundan tutmadı daha ütü yapıcam ya Allah tan kork demi ya acısını cıkarıyo bence emınım dunde esmle koye gıttkya ondan bole yapıoo gelen mısafıre cokta guleryuzluydu bı benm aileme somurtuyo suratlarına bıle bakmıo konusurken dogru duzgun ama hakkımı helal etmıyorum bukadar basit...Belim agrıyo boynum tutulmus ayrıca yorgun hıssedyrm kendımı
canım ilgin için teşekkür ederim Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.
benim akıntı öle çok çok değil zaman zaman silince geliyo tuvalete çıkmaya korkar oldum.
durumu benim gibi olan yok. kahverengi lekeleri gören tek benim heralde.
benimde kasimin 13 randevum var cinsiyetini cok merak ediyorum ruyamda kiz gordum dun gece cok guzel yuzu vardi anlatamam
canım bende şu an 13 haftalık hamileyim ikiz benim bebeklerim kızımı kucağıma almıştım ardından bildiğin kırmızı kan geldi ben çok korktum bişey oldu diye hastaneye gittik bebekler yaşıyor bi problem yok dediler progestan verdiler günde 3kez ve 3günde bi proynex iğne yat dinlen eğer dinlenmezsen bebekler düşer dedi doktorum evde bi çocuk daha var ve eşim sürekli şehir dışında dinlenemedim fazla 2gün önce kasığımın sol tarafında ağrı ve kahverengi damar gibi bişey düşmüş ama küçük çarşamba doktora gidicem ama bunun ilacı dinlenmek şimdi hiçbişey yapmıyorum sadece yatıyorum sende dinlen inşallah bişey çıkmaz..
canım rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın. senin işin daha zor gerçekten birde ilgi bekleyen bi çocuğun var. ben sadece progestan kullanıyorum. dinlenmeye çalışıyorum. çok sık tuvalete kalkıyorum.
doktora gittiğinde bir sor bakalım belki iğne de verebilir
tamam canım sorarım salıgünü gidicem. inşallah herşey düzelir.
merhaba,herkes gibi benimde oldu akintim,hatta rahmimde kanama var,igne vurulup progestan aliyorum ve dinleniyorum,yapacak baska birsey de yok
merhaba canım senin hala devam ediyormu kahverengi akıntın. ben sadece progestan içiyorum . Allahın izniyle inşallah atlatırız şu günlerimizi.
Yok devam etmiyor,ama dr 20 haftaya kadar gecebilir kanama dedi,neyse ki dert etmiyorum artik,progestanimi koyup yatiyorum,insallah hersey yoluna girer
Ufff Şu merak benide öldürecek ... =) Seninle gidişatımız çok benzeşiyor.. =)) bende Tatlıyı cok isteyerek yemiyorum..ve doktorun demesıne gore bende 2 hafta geriden gidiyorum .... 13 kasımda benimde randevum var.. inaşallah hayırlısıyla öğreniriz cinsiyetleri :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?