- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.561
günaydın mutlu pazarlar kızlarr
umarım bayramınız güzel geçmiştir
benim için yorucuydu mide bulantısı halsizlik üstüne ziyaretler pilim bitti
5 dakika iyiysem 15 dakika kötüyüm böyle dengesiz bi halim var
midem bulanıyor sonra birden guruldamaya başlıyor sanki bir hafta yemek yememişim yiyorum sonra da öğürüyorum
allahtan çıkarmıyorum doktor miden bulanabilir ama kusmaman önemli diyor her seferinde:44::44::44:
içini ferah tut sen bol bol dua et
rabbim bebeğini sana bağışlasın
hpsgeldın aramızaaaa tebrık ederım saglıkla gelsın bebegın ınsallahmerhaba kızlar bende aranıza katılmak ıstıyorum.bızde bebısımle 10 haftadır beraberız.hepımıze sımdıden saglıkla bebıslerımıze kavusacagımız gunlerın gelmesını dılıyorummm :)
bende yaptrdım cnm ınsallah sonucların guzel cıkarSu sali gunü hemen gelsin. İkili test sonucumu alicam. Herkes yaptırdı mı bu testi ?
bende eskısı gıbı tatlı yıyemıyorum dun canım waffle cektı saolsun esım goturdu yedık hep meyve ozellıkle mandalına delısı oldum poset poset yıyorum suanda da elımdebenim bir arkadasin da kizdi ama kiz surekli tatli pasta yerdi, cok da severek.
ben yiyemem mesela
ve kesinlikle tuzlu eksi hastasiyim resmen ama tatli namina bal bile yiyemiyorum
bazen tutuyor ama senin bulantin cok oldugundan kiz olabilecegini dusunuyorum ben senin adinacunku erkek cocuklarina hamile olanlarin daha kolay geciyor mesela snowflakenin bulantisi cok olmuyor
Tatilde bitiyorama inşallah hepiniz mutlu ve dinlenmiş olarak bayramı gecirmissinizdir. Ben de izmirden istanbula gidiyorum yoldayim su an...Bu hafta bende 2 li test icin Dr gidiyorum ama onu yaptırmayıp direk 3 lü testi mı yaptırsak bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz?
:26:bende de anlamadığım bir karın ağrısı var çözemedim
belki de rahim büyüyordur diyorum
sonunda tesadüfen buldum şu renkli yazma ayarını cok sevindim
Tatilde bitiyorama inşallah hepiniz mutlu ve dinlenmiş olarak bayramı gecirmissinizdir. Ben de izmirden istanbula gidiyorum yoldayim su an...Bu hafta bende 2 li test icin Dr gidiyorum ama onu yaptırmayıp direk 3 lü testi mı yaptırsak bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz?
5 ağustos son adet tarihi
28 yaş
ilk bebeğimiz
cinsiyet belli değil
tahmini doğum tarihi 26 mayıs
özelden yazamadım msj hakkım yok
gunaydınnnnnnnnnnnnnn
göbeğii kaşınan varmı??????yırtıcam kaşımaktankaynanam buyuyo catlıyo dedi amaa:44::44:bılmıyorumkııı :44:daha catlak kremıde almadım zeytınyagı mı sursem onu da bılmıyorum
kalkıp iş yapmam lazım yarın kuzenıme gıdıcem bırkac gun orada kalıcam degısıklıge ıhtıyacım var sanırım ama özlucem buraları:)
gunaydınnnnnnnnnnnnnn
Göbeğii kaşınan varmı??????yırtıcam kaşımaktankaynanam buyuyo catlıyo dedi amaa:44::44:bılmıyorumkııı :44:daha catlak kremıde almadım zeytınyagı mı sursem onu da bılmıyorum
kalkıp iş yapmam lazım yarın kuzenıme gıdıcem bırkac gun orada kalıcam degısıklıge ıhtıyacım var sanırım ama özlucem buraları:)
günaydın kızlar,
bgun nasılsınız? ya bısey sorcam sıze benım sabah aksam mıdem kazınıyor fakat az bısey yıyorum bu seferde patlayacak gıbı oluyorum.bu normal mı valla korkuyorum aşırı derecede kılo almaktan sızdede oluyor mu?
üzülme yalnız değilsin bende feci iştahlıyım aslında şuanda yediklerimizin bize kilodan başka birşey getirmediğini biliyorum ama dayanamıyorum sanırım azar azar sık sık yemelıyız yoksa cok ama cok kılo alıcazzz bencee bende artık az yemeye karar verdım umarım basarabılırım :) porsıyonlarım kucuktu benım sımdı ınanılmaz buyuudu :)
inşallah basarırız canımm
eşim korkmaya basladı yaglı bı kadın olucaksın sevmem dıe dalga gecıor benımlee ben bırde cok zayıfım :)
ama bakalım hayırlısı kendımı hıc kılolu hayal edemıorum bugune kadar hıc almadım sanırım kılo alımı 4 aydan ıtıbaren cogalıyormus ben suanda 2 kılo aldım normalde bu aya kadar kılo alınmıyormus :) sen kılo aldınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?