2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canımm benimde aynı oluyo hem akşam bulantım oluyo hem gündüz hemen acıkıyorum sanki..bende de öğürtü oluyo ama çıkarmıyorum çok şükür böyle giderse iyiz İNŞALLAH bakalımm

Tatilde bitiyor ama inşallah hepiniz mutlu ve dinlenmiş olarak bayramı gecirmissinizdir. Ben de izmirden istanbula gidiyorum yoldayim su an...Bu hafta bende 2 li test icin Dr gidiyorum ama onu yaptırmayıp direk 3 lü testi mı yaptırsak bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz?

merhaba kızlar bende aranıza katılmak ıstıyorum.bızde bebısımle 10 haftadır beraberız.hepımıze sımdıden saglıkla bebıslerımıze kavusacagımız gunlerın gelmesını dılıyorummm :)
hpsgeldın aramızaaaa tebrık ederım saglıkla gelsın bebegın ınsallah
Su sali gunü hemen gelsin. İkili test sonucumu alicam. Herkes yaptırdı mı bu testi ?
bende yaptrdım cnm ınsallah sonucların guzel cıkar
bende eskısı gıbı tatlı yıyemıyorum dun canım waffle cektı saolsun esım goturdu yedık hep meyve ozellıkle mandalına delısı oldum poset poset yıyorum suanda da elımdemaşallah hamılelıgım cok kotu gecmıyor cok sukur bulantıbı ara geldı cok durmadı gıttı ama bel agrım devam ve psıkolojım bozuldu herseyı kafama takar oldum en ufak bırsey batıyor artık banaa gecsın bu gunelrımmm

cnm yanlıs bılmıyorsan 2liden sonra 3luye gerek duyulursa yapılıyor bence bı doktorunla gorus bu konuyu yınede

5 ağustos son adet tarihi
28 yaş
ilk bebeğimiz
cinsiyet belli değil
tahmini doğum tarihi 26 mayıs

özelden yazamadım msj hakkım yok

arkadaşlar 4-5 gündür takip edemiyordum. geçmiş bayramınız kutlu olsun. cumhuriyet bayramınız da kutlu olsun:) umarım bayramınız güzel geçmiştir. çarşamba günü 2li test sonucunu alcaz dua edin bize... doktor ense kalınlığını ölçtü 1,4 çıktı. normal dedi. veee en son gittiğimizde miniğimin hareketlerini de gördük. önce uyanmadı uykucu zıpırım. eeee böyle uykucu anne-babaya, uykucu bir minik olcak tabi...15-20 dk bekledik.sonra da elleri ayakları hareket etmeye başladı.çok tatlı bişey ya... koca bi göbişi var. minicik kolları bacakları var.çizgi film karakteri gibi :)))

benim arastirdigim okudugum kadariyla, ikili testin hassasiyeti uclu teste gore daha hassas o yuzden ikiliyi yazptirmak daha onemliymis. benim doktourmd a surekli baski yapmisti daha 6. haftamdan bu hafta ikili tets var cok onemli diye ama simdi uclu testten hic bahsetmiyor hatta ben sorucam gerek var mi diye

gunaydınnnnnnnnnnnnnn

göbeğii kaşınan varmı??????yırtıcam kaşımaktan kaynanam buyuyo catlıyo dedi amaa:44::44:bılmıyorumkııı :44:daha catlak kremıde almadım zeytınyagı mı sursem onu da bılmıyorum

kalkıp iş yapmam lazım yarın kuzenıme gıdıcem bırkac gun orada kalıcam degısıklıge ıhtıyacım var sanırım ama özlucem buraları:)

ben bir yerde okumuştum sakın kaşımayın diye.benim de göğüslerde var kaşıntı.bazen delirtiyor.kaşımamaya çalışıyorum. benim doktorum kremi 4. ayda vercem dedi.

günaydın kızlar,
bgun nasılsınız? ya bısey sorcam sıze benım sabah aksam mıdem kazınıyor fakat az bısey yıyorum bu seferde patlayacak gıbı oluyorum.bu normal mı valla korkuyorum aşırı derecede kılo almaktan sızdede oluyor mu?

günaydın canım , benim kaşınıyor evet çatlıyor ilk günden beri zeytin yağı sürüyorum ,pervin bulgakında çatlak kremini aldım , artık ona başlıyacam , benim cildim çok kuru , annemde çok çatlamış , bende çatlayacam ama olsun :)

üzülme yalnız değilsin bende feci iştahlıyım aslında şuanda yediklerimizin bize kilodan başka birşey getirmediğini biliyorum ama dayanamıyorum sanırım azar azar sık sık yemelıyız yoksa cok ama cok kılo alıcazzz bencee bende artık az yemeye karar verdım umarım basarabılırım :) porsıyonlarım kucuktu benım sımdı ınanılmaz buyuudu :)

inşallah basarırız canımm

arkadaşlar benımde aksam karnım bıldıgnız kocaman bebıs varmıs gıbı oluyor gunduzz ınıyor sızınde aynı durumu yasayan varmı aranızdaaa sıskınlıkmı sızce nedr?

inşallah basarırız canımm

eşim korkmaya basladı yaglı bı kadın olucaksın sevmem dıe dalga gecıor benımlee ben bırde cok zayıfım :)

ama bakalım hayırlısı kendımı hıc kılolu hayal edemıorum bugune kadar hıc almadım sanırım kılo alımı 4 aydan ıtıbaren cogalıyormus ben suanda 2 kılo aldım normalde bu aya kadar kılo alınmıyormus :) sen kılo aldınmı

1 kilo aldım canım yanaklarım tombıslesmeye basladı benım hemen yanaklarım ve yuzum kılo alır benımm valla tombık surat olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…