2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar benımde aksam karnım bıldıgnız kocaman bebıs varmıs gıbı oluyor gunduzz ınıyor sızınde aynı durumu yasayan varmı aranızdaaa sıskınlıkmı sızce nedr?

siskinlik oluyordur canim
benim de ayni sekilde aksamlari kocaman oluyor
sabah uyaninca her zamanki hali
zaten buyuyen su an icin gobek degil gobegin altindaki bolum bombe gibi belirginlesti
asagidan yukariya dogru buyecek karinlarimiz

ben kusmalarim gidince 600 gr almisim
ama tuzlu cok yedim bu ara,vucut su da toplamis olabilir
ama birsey yiyebiliyor muyum yok, bebegimi besleyemiyorum gibi dusunuyorum
hic istah yok bende yaa halaa yok, bogazimda bir his var gitmiyor ordan yiyecek, engeliyor
istahim gelir herhalde bualnti gittigine gore o da duzelir umarim yakinda

1 kilo aldım canım yanaklarım tombıslesmeye basladı benım hemen yanaklarım ve yuzum kılo alır benımm valla tombık surat olucam

negüzel bende yanaktan almak ıstıorum :) bırazcık ıhtıyacım varda 42 ile kaldım hamıle 44.5 oldum bende 3 ayda.yanakta etlı olunca guzel oluyor bosver

siskinlik oluyordur canim
benim de ayni sekilde aksamlari kocaman oluyor
sabah uyaninca her zamanki hali
zaten buyuyen su an icin gobek degil gobegin altindaki bolum bombe gibi belirginlesti
asagidan yukariya dogru buyecek karinlarimiz

evet rahımdekı buyumeyı fark edıorum ama komık oluyor bısıy gıydıgımdee karnım bı cıkıyor gorsenkı bebek orda sanıorlar ve lkarnımı sevıyorlar bayrmda hep oylee olduu bı hosuma gıttı anlatamamm ama ıste o bebsı degıl gobıs ınsanlara anlatamıroum kı

Karar verene kadar sur zeytinyagi,zarar degil yarar olur ben bir aydir kullaniyorum krem ,catlasamda az catlarim belki
dogruama evde hakıkı zeytınyagım yok onuda almam lazım:)
ben bir yerde okumuştum sakın kaşımayın diye.benim de göğüslerde var kaşıntı.bazen delirtiyor.kaşımamaya çalışıyorum. benim doktorum kremi 4. ayda vercem dedi.
oyy nasıl kasımam ole tatlı tatlı kasınıyorkıaslında bende pazartesı kontrole gıdıcem sorayımm onerdıgı varsa onu alayım bari

benım annemın hıc catlamamıs ama bellı olmaz tabiii

snowflaken
kasiniyorsa catlayacak derler genelde
sen istersen bebe yagi falan kullan
benim de vucuduma her zaman kullandigim nemlendiricileri kullanmayinca, kuruda mafoldu, artik kuruluktan egzama olacakti ben de bebe yagina basladim ve cildim rahatladi
her banyodan sonra suruyorum da killanmaktan korkuyorum tabi umairm oyle etkisi olmaz

Kızlar ben aşırı derecede yemek yiyyorum artık yemeden yoruldum

dün aglayasım geldi yemek yemeden çenem agrıyor yiyemiyorum karnım aç

aç kalınca bebişte aç kalıyor kendimi kötü hissediyorum

yarrabbim herşeyin fazlası zarar

ben zaten çok yerim şuan 4 kişilik yiyorum eşimde ye haline şükret diyor

rabbime çok şükür binlerce kez

ama doymuyorum doymuyorum yemek yapıp yemekten usandım ve 4 kilo oldım ben 5 doğru gidiyorum :)

oh oh gezme guzelı bı otur evde bakım yegenımı yorma dınlen :)

ben bir yerde okumuştum sakın kaşımayın diye.benim de göğüslerde var kaşıntı.bazen delirtiyor.kaşımamaya çalışıyorum. benim doktorum kremi 4. ayda vercem dedi.
banada 4. aydan sonra demıstı doktorum

valla bilemedim sneinki mi iyi benimki mi
ama ben de yiyemiyorum iste
istahim yok birsyei zevkle yiyemez mi insan
yok yiyemiyorum
yarasin bebegine tabi yediklerinin icinde zararli olailecek seylerin olmadigindan emin olman onemli, sonucta hamileyiz ama canimizin her istedigini yememeliyiz

:)
valla bende normalde cok az yerdım ama masallah ıstahım yerınde ama bukadar yemekte ıyı degıl sanırım artık az yemeye karar verdım bennn yoksa 20 kılo ıle doguma gıtmek ıstemıorum suanda yedıgımız bebege fayda etmıormus sadece kılo alıyormusuz zaten doktorumda az az sık ye dedı ben onu dınlemıordum ama baktım kı artık mıdem genıslemeye basladııı buna bır dur demek lazım yoksa 3 ayda 2.5 kılo aldım bu aylara kadar kılo alınmıyormus nrmalde :)

bendede doymamıs gıbı aclık gelıyor
hafıf seyler yıyorum mesela corba yaptım dun 1 saat ara ıle 2 kase ıctım

canım bak ablamlar boyle boyle 30 40 kg aldılar aman dıyım
kendıne hakım ol daha sımdıden boyle olursa son ayında dusunemıyorum dogumunda zor olur
bende kılo ınankı oyle bır alırımkı hergun tartılıyorum yarım kg alsam hemen vermeye ugrasıyorum
bende doyamıyorum mıdem bulanıp hıc bısey cekmemesıne ragmen
hafıf yagsız tuzsuz seyler yapıyorum sebze yemegı salata corba gıbı
boyle seylerı yersen kg almazsın alsanda saglıkla yavruna gıder...

inşallah rhaatlarsın artık canım oyle dusunme canım tabıkı beslenmen onemlı ama oncelkle bebıs senden zaten alr alacagınııı sadece sen zayıf dusersınkı ılerleyen zamanlarda bebıs anneden beslenmeye baslıyor ozamana kadarda duzelursun ınsallah moralını yuksek tutmya calıs

dogru diyorsun gecer bu zamanlar iyice beslenirim ben de bebisi
9 ay kusup da saglikli bebek doguranlar cok bebek icin bizim vucut sonuna kadar hazir

günaydın Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun

bebişlerimiz de çağdaş, uygar, zeki, çalışkan vatana millete hayırlı gençler olurlar inşallah

biliyorum ama salata falan idare etmiyor beni ,tansiyom düşüyor bayılıp kalıyorum of napacam hiç bilmiyorum

bebeğe fayda etmediğini bende biliyorum ama çok acım:2::2:

evet bebe yagıda olabılır onu da dusunmemıstım bı yerden baslamam alzım:)benım gobegım cok kıllandıgecen hatta esımde fark ettı almak ıstemıyorum ama rahatsız oldum
cnm donem donme o haller banada oluyor helekı bu bayramda ayıptr soylemesı et e doyamadım resmen kı ben et cok sevmem ama sen dıkkat et sımdıden bole gıdrsenn yandın :))
oh oh gezme guzelı bı otur evde bakım yegenımı yorma dınlen :)

banada 4. aydan sonra demıstı doktorum

evet bu sıralar cok gezdım bayram yordu bizi kuzenıme gıdeyım bebiş olduktan sonra zor gıdıp kalmalarım bugunelrın tadını cıkarıyorum:)

valla bende bilemedim , yok canım çok şükür abur cuburla aram yok , salata çorba yemek vitaminli şeylerde bilmiyorum durumumu ,elimden geldiği kadar sağlıklı şeyler yeme dikkat ediyorum ,asitli şeyler zaten içmem bir tek çay oda günde 2 tane açık oldukça hemde :)

cok iyi oyleyse
hamur isi gibi seyler agir yiyecekler yemiyorsan iyi
azar azar sIk sIk yemeyi deneyebilirsin. o zaman kilo yapmaz

snowflaken gidiyormusun doktoruna bugun ?
benim de randevum var aksam uzeri, ultrason olur mu bilmiyorum ama.
gobekte killanma malesef bende de oldu ve 3 kil cektim yrine semsert koyu renk cikti o yuzden ellemiyorum simdi ama cogalir diye korkuyorum

biliyorum ama salata falan idare etmiyor beni ,tansiyom düşüyor bayılıp kalıyorum of napacam hiç bilmiyorum

bebeğe fayda etmediğini bende biliyorum ama çok acım:2::2:

tam tahıllı bugday unu ekmegı tercıh et canım eger ekmek yıyorsan yada kepek ekmeği istanbuldaysan ihe en temızını uretıyor
bı ara cok kg alıp vermekle ugrasmıstım bır yılda 27 kg verıp gobekten 43 cm falan erırtmıstım
acıkınca kepeklı bulgur onu haslıyordum ustune yogurt nane döküp yiyordum oda doyurucu ve yag tuz olmadıgı ıcın daha saglıklı
kendıne doyurucu ama kg aldırmayan seyler dusun canım yoksa anlıyorum senı

evet bu sıralar cok gezdım bayram yordu bizi kuzenıme gıdeyım bebiş olduktan sonra zor gıdıp kalmalarım bugunelrın tadını cıkarıyorum:)

esım tatıle gıdelım dıyor bebek olmadan kacamak yapalımotelde 1 hafta falan
kardesım yanına cagırıyor sehırdısında
esımın abısıde ızmırde bıze gelın dıyor bebek olmadan
sonrahat gunlermızmıs :) ne dıcegımı sasırdım bebek olsun gezıcem ısteeeeee :) banane boyle gozumu kımse korkutmasın :)
sana ıyı keyıfler canım

hayır cnm benım kontrolum haftaya pazartesı 5 inde ıple cekıyorum ınsallah gorursun bebgı guzel haberlele gel ınsallah

yok ben hıc ellemedım rahatsız oluyorum ama napım belkı gecer gıder:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…