- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.581
arkadaşlar benımde aksam karnım bıldıgnız kocaman bebıs varmıs gıbı oluyor gunduzz ınıyor sızınde aynı durumu yasayan varmı aranızdaaa sıskınlıkmı sızce nedr?
1 kilo aldım canım yanaklarım tombıslesmeye basladı benımhemen yanaklarım ve yuzum kılo alır benımm valla tombık surat olucam
siskinlik oluyordur canim
benim de ayni sekilde aksamlari kocaman oluyor
sabah uyaninca her zamanki hali
zaten buyuyen su an icin gobek degil gobegin altindaki bolum bombe gibi belirginlesti
asagidan yukariya dogru buyecek karinlarimiz
dogruKarar verene kadar sur zeytinyagi,zarar degil yarar olur ben bir aydir kullaniyorum krem ,catlasamda az catlarim belki
oyy nasıl kasımam ole tatlı tatlı kasınıyorkıben bir yerde okumuştum sakın kaşımayın diye.benim de göğüslerde var kaşıntı.bazen delirtiyor.kaşımamaya çalışıyorum. benim doktorum kremi 4. ayda vercem dedi.
günaydın canım , benim kaşınıyor evet çatlıyor ilk günden beri zeytin yağı sürüyorum ,pervin bulgakında çatlak kremini aldım , artık ona başlıyacam , benim cildim çok kuru , annemde çok çatlamış , bende çatlayacam ama olsun :)
gunaydınnnnnnnnnnnnnn
göbeğii kaşınan varmı??????yırtıcam kaşımaktankaynanam buyuyo catlıyo dedi amaa:44::44:bılmıyorumkııı :44:daha catlak kremıde almadım zeytınyagı mı sursem onu da bılmıyorum
kalkıp iş yapmam lazım yarın kuzenıme gıdıcem bırkac gun orada kalıcam degısıklıge ıhtıyacım var sanırım ama özlucem buraları:)
banada 4. aydan sonra demıstı doktorumben bir yerde okumuştum sakın kaşımayın diye.benim de göğüslerde var kaşıntı.bazen delirtiyor.kaşımamaya çalışıyorum. benim doktorum kremi 4. ayda vercem dedi.
Kızlar ben aşırı derecede yemek yiyyorum artık yemeden yoruldum
dün aglayasım geldi yemek yemeden çenem agrıyor yiyemiyorum karnım aç
aç kalınca bebişte aç kalıyor kendimi kötü hissediyorum
yarrabbim herşeyin fazlası zarar
ben zaten çok yerim şuan 4 kişilik yiyorum eşimde ye haline şükret diyor
rabbime çok şükür binlerce kez
ama doymuyorum doymuyorum yemek yapıp yemekten usandım ve 4 kilo oldım ben 5 doğru gidiyorum :)
ama doymuyorum doymuyorum yemek yapıp yemekten usandım ve 4 kilo oldım ben 5 doğru gidiyorum :)
bendede doymamıs gıbı aclık gelıyorgünaydın kızlar,
bgun nasılsınız? ya bısey sorcam sıze benım sabah aksam mıdem kazınıyor fakat az bısey yıyorum bu seferde patlayacak gıbı oluyorum.bu normal mı valla korkuyorum aşırı derecede kılo almaktan sızdede oluyor mu?
ben kusmalarim gidince 600 gr almisim
ama tuzlu cok yedim bu ara,vucut su da toplamis olabilir
ama birsey yiyebiliyor muyum yok, bebegimi besleyemiyorum gibi dusunuyorum
hic istah yok bende yaa halaa yok, bogazimda bir his var gitmiyor ordan yiyecek, engeliyor
istahim gelir herhalde bualnti gittigine gore o da duzelir umarim yakinda
inşallah rhaatlarsın artık canım oyle dusunme canım tabıkı beslenmen onemlı ama oncelkle bebıs senden zaten alr alacagınııı sadece sen zayıf dusersınkı ılerleyen zamanlarda bebıs anneden beslenmeye baslıyor ozamana kadarda duzelursun ınsallah moralını yuksek tutmya calıs
bendede doymamıs gıbı aclık gelıyor
hafıf seyler yıyorum mesela corba yaptım dun 1 saat ara ıle 2 kase ıctım
canım bak ablamlar boyle boyle 30 40 kg aldılar aman dıyım
kendıne hakım ol daha sımdıden boyle olursa son ayında dusunemıyorum dogumunda zor olur
bende kılo ınankı oyle bır alırımkı hergun tartılıyorum yarım kg alsam hemen vermeye ugrasıyorum
bende doyamıyorum mıdem bulanıp hıc bısey cekmemesıne ragmen
hafıf yagsız tuzsuz seyler yapıyorum sebze yemegı salata corba gıbı
boyle seylerı yersen kg almazsın alsanda saglıkla yavruna gıder...
evet bebe yagıda olabılır onu da dusunmemıstım bı yerden baslamam alzım:)benım gobegım cok kıllandısnowflaken
kasiniyorsa catlayacak derler genelde
sen istersen bebe yagi falan kullan
benim de vucuduma her zaman kullandigim nemlendiricileri kullanmayinca, kuruda mafoldu, artik kuruluktan egzama olacakti ben de bebe yagina basladim ve cildim rahatladi
her banyodan sonra suruyorum da killanmaktan korkuyorum tabi umairm oyle etkisi olmaz
cnm donem donme o haller banada oluyor helekı bu bayramda ayıptr soylemesı et e doyamadım resmen kı ben et cok sevmem ama sen dıkkat et sımdıden bole gıdrsenn yandın :))Kızlar ben aşırı derecede yemek yiyyorum artık yemeden yoruldum
oh oh gezme guzelı bı otur evde bakım yegenımı yorma dınlen :)
banada 4. aydan sonra demıstı doktorum
valla bilemedim sneinki mi iyi benimki mi
ama ben de yiyemiyorum iste
istahim yok birsyei zevkle yiyemez mi insan
yok yiyemiyorum
yarasin bebeginetabi yediklerinin icinde zararli olailecek seylerin olmadigindan emin olman onemli, sonucta hamileyiz ama canimizin her istedigini yememeliyiz
valla bende bilemedim , yok canım çok şükür abur cuburla aram yok , salata çorba yemek vitaminli şeylerde bilmiyorum durumumu ,elimden geldiği kadar sağlıklı şeyler yeme dikkat ediyorum ,asitli şeyler zaten içmem bir tek çay oda günde 2 tane açık oldukça hemde :)
biliyorum ama salata falan idare etmiyor beni ,tansiyom düşüyor bayılıp kalıyorum of napacam hiç bilmiyorum
bebeğe fayda etmediğini bende biliyorum ama çok acım:2: :2:
evet bu sıralar cok gezdım bayram yordu bizi kuzenıme gıdeyım bebiş olduktan sonra zor gıdıp kalmalarım bugunelrın tadını cıkarıyorum:)
snowflaken gidiyormusun doktoruna bugun ?
benim de randevum var aksam uzeri, ultrason olur mu bilmiyorum ama.
gobekte killanma malesef bende de oldu ve 3 kil cektim yrine semsert koyu renk cikti o yuzden ellemiyorum simdi ama cogalir diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?