2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

aman cnm doktorundan habersız yınede gıtme ben ıstanbul dısına cıkmak ıstemyorum allaha emanet tabıkı bebıslerımız ama korkuyorum yınede

Karar verene kadar sur zeytinyagi,zarar degil yarar olur ben bir aydir kullaniyorum krem ,catlasamda az catlarim belki

kızlar ne kremi kullanıyorsunuz doktorunuz mu yazıyor? merk ettim.. Bend kaşınma yok nedense gobegmde cıkmıs sayılmaz . badem yagı kullanmayı dusunuyorum ne dersınz zararı olurmu?

hayır cnm benım kontrolum haftaya pazartesı 5 inde ıple cekıyorum ınsallah gorursun bebgı guzel haberlele gel ınsallah

yok ben hıc ellemedım rahatsız oluyorum ama napım belkı gecer gıder:)

sagol canim umarim
bugun gorursem rahatliycam
cunku karinimin altindaki sizlamalar cok cogaldi
ve eger bebegim iyiyse tamam hamilelikte normal demek ki diyip rahat nefes alicam
umarim oyle olur ve doktorum da usg yapar

bence dokulurler sonra ellememek iyi

kızlar ne kremi kullanıyorsunuz doktorunuz mu yazıyor? merk ettim.. Bend kaşınma yok nedense gobegmde cıkmıs sayılmaz . badem yagı kullanmayı dusunuyorum ne dersınz zararı olurmu?

ben badem yagini kasima ve kirpiklerime surerdim, simdi vucuda surmuyorum belki killandirir diye tuyleri guclendirici etkisi var diye
bebe yagi suruyorum

bnmde göbegmde kıllanmalar var ama ellemıyorum erkek cocugnda bole cok oluyomus sanırım annem solemıstı. sennkı de mi erkekti. :)

arkadaşım yeni doğum yaptı hiç çatlağı olmadı 3. aydan itibaren ELANCYL PREVENTION VERGETURES kullandı biraz pahalı ama doktoru ısrarla bu kremi önermişti doğal bir krem

bende bu kremi aldım bikaç haftaya kadar kullanmaya başlıycam isterseniz araştırın kızlar

cnm soyle doktoruna ıcın rahatlar gorurssen bıde gıtmısken gormezsen daha cok aklın kalır buda strese neden olur inşallahh kıpır kıpır dır melegın

Kızlar sizlere ve bebeişlerinize merhaba:))
Ben vakit buldukça yazdıklarınızı girip okuyorum. 14.haftadayım mide bulantılarım hala tam olarak geçmedi. Ama öncesine göre azaldı. Gerçekten ilk 3 ayım çok zor geçti. Yoğun çalışıyorum midem devamlı bulandı bazı günler üst üste istifra ettim. Bir çok yiyeceği canım istemedi, yiyemedim. Yorgunluk fazlasıyla vardı, hala da daha tam geçmedi. Bayramdan önce 2li test yaptırdım sonuçlarım daha çıkmadı ama ense kalınlığı normal dedi doktor. 16. haftada cinsiyeti büyük ihtimalle görebiliriz dedi. Birde multivitamin ve omega 3 verdi. Bunları dönüşümlü olarak bir gün birini bir gün birini al dedi. Ben de durumlar böyle sizlerde nasıl? Herkese sevgilerrrr .....:))

merhaba :) sanada canımmmm

ınsallah sonuclarımız hayırlı olur bende beklıorum sonucumun cıkmasını doktorum 20 gun sonra gel dedı sonuc yerıne sordum 12gun sonra sonuc cıkıcakmıs ben heralde dayanamayıp cuma gunu sonuc cıkınca gıderım doktoruma ultrasyona baktıgında bana olcusunu falan solemedı ense kalınlıgının ama hersey yolunda ve normal dedı kan aldı onundda sonucu ıcın 20 gun sonra gel dedıı cınsıyetı bızde goremedık :) poposu donuktu yerımmm onu benn :)baanada vıtamın ve kan ılacı verdı kan ılacım bıttı vıtamıne devam edıorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun saglıkla konsun bebslerımız kucaklarımızaa ınsallahhhh

merhaba cici anneler ve tatlı bebişler ben bugun itibari ile 13+5 haftalığım bulantılarım baya bii azaldı aslında kusmuyorum ama mide yanması var özellikle acıktım mı ama hala herşeyden tiksiniyorum süt yoğurt hiç yaklaşamıyorum yemek de biri yaparsa yiyorum yoksa onuda yiyemiyorum yarın kısmetse kan testlerimi yaptırcam sonucu alıncada doktora gidicem çok heycanlıyım rüyamda oğlum olduğunu gördüm adını da "olcay" koymuşdum hayırlısı bakalım

kızlar bnimde son adet tarihi 13 ağustos, 27 yaş, ilk bebek, cinsiyet belli değil ve tahmni doğum tarihi 20 mayıs görünüyor Allahım hayrlısyla

aman cnm doktorundan habersız yınede gıtme ben ıstanbul dısına cıkmak ıstemyorum allaha emanet tabıkı bebıslerımız ama korkuyorum yınede

eltım 6 aylıkken ızmıre gıtmıstı bende ılk 3 ay dolmadan bı yere gıtmeyı dusunmuyorum belkı kısa dogru bı yere gıderım
tabı doktora danısarak :)

tavsıyen ıcın tesekkurler not alıyorum bu önerileri bakalım doktorum hangısını tavsıye edıcek

İnşallah cnmm:) Benimki bacaklarıda açtı baya bi ama doktor bir çıkıntı göremiyorum dedi, herhaldee kız olduğunu düşündü :)) Aslında cinsiyeti hiç farketmez bizim için sağlıklı olsun da, bir de merak var tabii...Sonuçlar için eşinizin ya da sizin gelmesi yeter sadece sonuçlara bakıp değerlendireceğim dedi. Benim randevuma daha 3 hafta var, çok uzun geliyor bana zaman nasıl geçicek bilmiyorum :))

Ben de hamileliğimin 13. haftasındayım artık. Dün-bugün hiç olmadığı kadar midem bulandı, ayrıca çok halsizim, kolumu kaldıracak halim yok. Çalışırken de çok zor oluyor, bütün işler bana bakıyor. Folik asitten sonra bişey kullanmadım henüz. Normalde Cumartesi günü doktor randevum vardı kontrol ve ikili test için ama bugün rica minnet bir randevu aldım. Vitamin de yazar artık sanırım. Umarım herşey yolundadır. Siz ne durumdasınız? Benim gibi halsizlik derdi olanlar ne yapıyor?

canım son adet tarihi 5 ağustos olduğunda 12 mayıs olmuyormu tahmini doğum tarihi 26 sı demişsinde anlamadım

ultrasona gırınce makına tahmını dogum tarıhını verıyor herkesın yumurtlama zamanı farklı bende ılk 15 mayıs sonra 17 mayıs cıkmıstı
bakalım sımdı gıttıgımde ne cıkıcak :)

bende birkaç gündür çatlak kremi arayışındayım karnım hafif hafif çıkmaya başladı ve çok kuru cildim. korkuyorum çatlarsa diye. en çok kullanılan lierac . ama onun da içinde kimyasal olduğu için içim çok rahat değil. onun dışında bella b tummy butter var organikmiş ama baktım o da baya pahalı. bir de body shop un cocoa butterından çok memnun kalan var. ben şimdilik bebe yağı sürüyorum ama sanırım lierac ve cocoa butter la devam edicem. bu arada doğal yağları kullanırken dikkat edin. badem yağı örneğin çok kıllanma yapar kaşları falan az olanlar sürer çıksın diye. bence karna badem yağı sürmek pek mantıklı değil ama zeytin yağı ya da susam yağı falan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…