- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.601
tam tahıllı bugday unu ekmegı tercıh et canım eger ekmek yıyorsan yada kepek ekmeği istanbuldaysan ihe en temızını uretıyor
bı ara cok kg alıp vermekle ugrasmıstım bır yılda 27 kg verıp gobekten 43 cm falan erırtmıstım
acıkınca kepeklı bulgur onu haslıyordum ustune yogurt nane döküp yiyordum oda doyurucu ve yag tuz olmadıgı ıcın daha saglıklı
kendıne doyurucu ama kg aldırmayan seyler dusun canım yoksa anlıyorum senı
esım tatıle gıdelım dıyor bebek olmadan kacamak yapalımotelde 1 hafta falan
kardesım yanına cagırıyor sehırdısında
esımın abısıde ızmırde bıze gelın dıyor bebek olmadan
sonrahat gunlermızmıs :) ne dıcegımı sasırdım bebek olsun gezıcem ısteeeeee :) banane boyle gozumu kımse korkutmasın :)
sana ıyı keyıfler canım
Karar verene kadar sur zeytinyagi,zarar degil yarar olur ben bir aydir kullaniyorum krem ,catlasamda az catlarim belki
günaydın canım , benim kaşınıyor evet çatlıyor ilk günden beri zeytin yağı sürüyorum ,pervin bulgakında çatlak kremini aldım , artık ona başlıyacam , benim cildim çok kuru , annemde çok çatlamış , bende çatlayacam ama olsun :)
hayır cnm benım kontrolum haftaya pazartesı 5 inde ıple cekıyorum ınsallah gorursun bebgı guzel haberlele gel ınsallah
yok ben hıc ellemedım rahatsız oluyorum ama napım belkı gecer gıder:)
kızlar ne kremi kullanıyorsunuz doktorunuz mu yazıyor? merk ettim.. Bend kaşınma yok nedense gobegmde cıkmıs sayılmaz . badem yagı kullanmayı dusunuyorum ne dersınz zararı olurmu?
snowflaken gidiyormusun doktoruna bugun ?
benim de randevum var aksam uzeri, ultrason olur mu bilmiyorum ama.
gobekte killanma malesef bende de oldu ve 3 kil cektim yrine semsert koyu renk cikti o yuzden ellemiyorum simdi ama cogalir diye korkuyorum
ben badem yagini kasima ve kirpiklerime surerdim, simdi vucuda surmuyorum belki killandirir diye tuyleri guclendirici etkisi var diye
bebe yagi suruyorum
benim kizbnmde göbegmde kıllanmalar var ama ellemıyorum erkek cocugnda bole cok oluyomus sanırım annem solemıstı. sennkı de mi erkekti.:)
öyle mi cnım hangi marka bebe yağı tercih ettn bnde almayı dusunuyorm geç kalmadan kullanmak lazm :)
sagol canim umarim
bugun gorursem rahatliycam
cunku karinimin altindaki sizlamalar cok cogaldi
ve eger bebegim iyiyse tamam hamilelikte normal demek ki diyip rahat nefes alicam
umarim oyle olur ve doktorum da usg yapar
bence dokulurler sonra ellememek iyi
[ı]kızlar sizlere ve bebeişlerinize merhaba:))
ben vakit buldukça yazdıklarınızı girip okuyorum. 14.haftadayım mide bulantılarım hala tam olarak geçmedi. Ama öncesine göre azaldı. Gerçekten ilk 3 ayım çok zor geçti. Yoğun çalışıyorum midem devamlı bulandı bazı günler üst üste istifra ettim. Bir çok yiyeceği canım istemedi, yiyemedim. Yorgunluk fazlasıyla vardı, hala da daha tam geçmedi. Bayramdan önce 2li test yaptırdım sonuçlarım daha çıkmadı ama ense kalınlığı normal dedi doktor. 16. Haftada cinsiyeti büyük ihtimalle görebiliriz dedi. Birde multivitamin ve omega 3 verdi. Bunları dönüşümlü olarak bir gün birini bir gün birini al dedi. Ben de durumlar böyle sizlerde nasıl? Herkese sevgilerrrr .....:))[/ı]
5 ağustos son adet tarihi
28 yaş
ilk bebeğimiz
cinsiyet belli değil
tahmini doğum tarihi 26 mayıs
özelden yazamadım msj hakkım yok
aman cnm doktorundan habersız yınede gıtme ben ıstanbul dısına cıkmak ıstemyorum allaha emanet tabıkı bebıslerımız ama korkuyorum yınede
arkadaşım yeni doğum yaptı hiç çatlağı olmadı 3. aydan itibaren ELANCYL PREVENTION VERGETURES kullandı biraz pahalı ama doktoru ısrarla bu kremi önermişti doğal bir krem
bende bu kremi aldım bikaç haftaya kadar kullanmaya başlıycam isterseniz araştırın kızlar
Eki Görüntüle 541121
merhaba :) sanada canımmmm
ınsallah sonuclarımız hayırlı olur bende beklıorum sonucumun cıkmasını doktorum 20 gun sonra gel dedı sonuc yerıne sordum 12gun sonra sonuc cıkıcakmıs ben heralde dayanamayıp cuma gunu sonuc cıkınca gıderım doktoruma ultrasyona baktıgında bana olcusunu falan solemedı ense kalınlıgının ama hersey yolunda ve normal dedı kan aldı onundda sonucu ıcın 20 gun sonra gel dedıı cınsıyetı bızde goremedık :) poposu donuktu yerımmm onu benn :)baanada vıtamın ve kan ılacı verdı kan ılacım bıttı vıtamıne devam edıorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun saglıkla konsun bebslerımız kucaklarımızaa ınsallahhhh
canım son adet tarihi 5 ağustos olduğunda 12 mayıs olmuyormu tahmini doğum tarihi 26 sı demişsinde anlamadım
Ben de hamileliğimin 13. haftasındayım artık. Dün-bugün hiç olmadığı kadar midem bulandı, ayrıca çok halsizim, kolumu kaldıracak halim yok. Çalışırken de çok zor oluyor, bütün işler bana bakıyor. Folik asitten sonra bişey kullanmadım henüz. Normalde Cumartesi günü doktor randevum vardı kontrol ve ikili test için ama bugün rica minnet bir randevu aldım. Vitamin de yazar artık sanırım. Umarım herşey yolundadır. Siz ne durumdasınız? Benim gibi halsizlik derdi olanlar ne yapıyor?[/QUOTE
Merhaba benim 12. haftada mide bulantım zirve yapmıştı ne yediysem çıkartmıştım. Ondan sonra geçecek canım hiç üzülme. Son sıkıntılı günlerin. Tamamen bulantı geçmedi bende ama epeyce azaldı. Ben de çalışırken aşırı zorlanıyorum bakalım ne olacak. Yorgunluk azaldı bende ama hala tamamen geçmedi en geç 16. haftada hepsi bitecek diyorlar:)) bekleyelim canım başka yapacak bir şey yok maalesef...
kızlar ne kremi kullanıyorsunuz doktorunuz mu yazıyor? merk ettim.. Bend kaşınma yok nedense gobegmde cıkmıs sayılmaz . badem yagı kullanmayı dusunuyorum ne dersınz zararı olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?