2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Merhaba kızlar biz de dün döndük bayram ziyaretinden, çok yoruldum yaaa cnm çıktı kaç gün dolanmaktan, kayınvalidem de bizimle geldi güya bana yardım olsun diye gelmiş ama şu anda daha çok yoruluyorum eşime çok kızdım meğer o çağırmış annesini bize yemek filan yapsn die bu erkekler ne kadar düşüncesizler yaa. Bakalım kaynanam dün telde akrabalarına 5-10 gün kalırım dedi ama 15'ten erken gitmez gibi geliyor bana tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
Neyse artık sabır. Yarın randevum var ikili test ve ense kalınlığı için inş bebeğim iyidir bu aralar onu ihmal etmişim gibi hissediyorum

Bu arada ankette 17 kişi oy kullanmış ama bildiğim kadrıyla henüz 3-4 kişi bebişinin cinsiyetini öğrenmiş, acaba tahminler mi işaretlendi?

kızlar bnimde son adet tarihi 13 ağustos, 27 yaş, ilk bebek, cinsiyet belli değil ve tahmni doğum tarihi 20 mayıs görünüyor Allahım hayrlısyla
ekledım canım hayırlı olsun
Bu arada ankette 17 kişi oy kullanmış ama bildiğim kadrıyla henüz 3-4 kişi bebişinin cinsiyetini öğrenmiş, acaba tahminler mi işaretlendi?

ben bana bıldırenlerı yazıyorum lısteye canım heralde tahmınlerı yazıyor arkadaslar

günaydın Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun

bebişlerimiz de çağdaş, uygar, zeki, çalışkan vatana millete hayırlı gençler olurlar inşallah

canım seninde bayramın kutlu olsun

sen doktora gittin mi sanki bu yakınlarda gitcektin diye hatırlıyorum yalnış mı hatırlıyorum acaba:)

bnmde göbegmde kıllanmalar var ama ellemıyorum erkek cocugnda bole cok oluyomus sanırım annem solemıstı. sennkı de mi erkekti. :)

canım senin cinsiyeti belli olmuş ben kaçırmışım hayırlı olsun:) ne belirtilerin vardı merak ediyorum

canım ne kdara aldın ve nerden temın z doktor mu yazıyor eczaneden giidp alabiliyomuyuz?

Buaradaaaaaaaaa benim sağ göğsümdede çatlaklar var bikaç tane daha simdiden ince ince kahverengimsi gibi

Son düzenleme:

canım senin cinsiyeti belli olmuş ben kaçırmışım hayırlı olsun:) ne belirtilerin vardı merak ediyorum

Evet canım belli oldu sayılır ama listede değilim eklenmedim henuz ense kalınlıgı olcumu yapan doktor soyledı erkeğe benzettım ama henuz kesın bısey soylemek ıcın erken dedı 16sında randevum var ozaman kesınlesır herhalde ole tahmın edıyorum banada erkek gibi geliyo :) erkeğe dair hiç bi belirtim yoktu canım rüyamda görmüştüm

İnşallah yardımcı olr k.v canım :44:

ayyyy inşş .. bendeee yakın zamanda ögrenirimm bebişimiiin cinsiyetini.....

ayyyy inşş .. bendeee yakın zamanda ögrenirimm bebişimiiin cinsiyetini.....

İnşallah canm :):):) walla 16sna kdr da duramıycam gibime geliyo belim fln cok agrıyo kalcalarım yatp kalkamıyorum oturamıyorum bıde dizlerimin iç tarafı agrıyo bazen hamılelıkle alakalı blmyrm ama erken gidesim var doktora

Selam kızlar bugün 2 li tarama testi için hastahanedeydik.ultrasonda bakan doktor bebişimin cinsiyeti için erkek olabileceğini söyledi :)) annelerin içine doğar dedikleri doğruymuş.Ben hep erkek olacak diyordum ve rüyamdada görmüştüm.Hemen eve gelip erkek annesi olmak nasıl oluyor diye araştırmalara başladım :)) Okurkende nedense hüngür hüngür ağlamaya.Sanırım annelik duygusu yeni yeni gelmeye başladı :)) Çok güzel bir duygu bu. ALLAH olmayan herkese versin.Nasıl ve ne şekil olacağı hiç önemli değil babasıda bende onu her haliyle kabul ediyoruz yeterki sağ salim kucağımıza alalım inşallah...

cok yorgun hssedıyorum kendımı az once uyudum ve yenı uyandım tatılımın son gunu yarın nasıl calısacagım bılmıyorum.hıc ıse gıdesım yokkk

aman cnm doktorundan habersız yınede gıtme ben ıstanbul dısına cıkmak ıstemyorum allaha emanet tabıkı bebıslerımız ama korkuyorum yınede

Canım ben senden 2 hafta gerideyim ama dün İzmirden İstanbula arabayla bayram yoğunluğundan 13 saatte gelebildik Allaha emanet yani kendini fazla korkutma biz hamileyiz hasta değiliz dimi sonuçta Dr problem görmediği sürece kendimizi çok kısıtlamamıza gerek yok bence ki arkadaşlarım bu günlerin keyfini iyi çıkarın diyor

Renkli yazma ayarını banada öğretirmisin =))

memnunıyetle
üst kısımdakı kullanıcı kontrol panelıne giriş yapıyrsun, sol taraftakı hesabımdan secenekleri düzenle diyorsun oradan aşağılarda çeşitli seceneklerden Standart Editör - Toolbar seciyorsun canım sonra da kaydediyorsun

merhabalar annecikler
yarın doktora gideceğiz çok heyecanlıyım
dün o kadar çok güldüm ki kasıklarım ağrıdı sonra da korktum bebeğe bişi olacak diye
kv dem rüyasında görmuş benım oğlum olmuş onu emziriyormuş hayırlara gelsin
gerci herkes erkek diyor da bakalım hayırlısı rabbim sağlıklı versin yeter

oldu sanırım :)) teşekkür ederim canım

cok yorgun hssedıyorum kendımı az once uyudum ve yenı uyandım tatılımın son gunu yarın nasıl calısacagım bılmıyorum.hıc ıse gıdesım yokkk

:2: o his bende de var yarın iş başı yapmam gerekiyordu ama hala konyadayım yarın doktor kontrol edecek rapor da verecek
haftaya ama mecburen calışacağım 2 haftadan fazladır calışmıyorum zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…