- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.621
Ben de hamileliğimin 13. haftasındayım artık. Dün-bugün hiç olmadığı kadar midem bulandı, ayrıca çok halsizim, kolumu kaldıracak halim yok. Çalışırken de çok zor oluyor, bütün işler bana bakıyor. Folik asitten sonra bişey kullanmadım henüz. Normalde Cumartesi günü doktor randevum vardı kontrol ve ikili test için ama bugün rica minnet bir randevu aldım. Vitamin de yazar artık sanırım. Umarım herşey yolundadır. Siz ne durumdasınız? Benim gibi halsizlik derdi olanlar ne yapıyor?[/QUOTE
Merhaba benim 12. haftada mide bulantım zirve yapmıştı ne yediysem çıkartmıştım. Ondan sonra geçecek canım hiç üzülme. Son sıkıntılı günlerin. Tamamen bulantı geçmedi bende ama epeyce azaldı. Ben de çalışırken aşırı zorlanıyorum bakalım ne olacak. Yorgunluk azaldı bende ama hala tamamen geçmedi en geç 16. haftada hepsi bitecek diyorlar:)) bekleyelim canım başka yapacak bir şey yok maalesef...
Merhaba canım,
Umarım geçer artık bu halsizlik yorgunluk. Şimdiden kara kara düşünüyorum doğum iznine kadar nasıl sabrederim diye. Daha bulantıdan çıkarmadım ama boğazıma kadar geldi, tutuyorum kendimi. Bebek iyi olsun bana yeter, İnşallah bugün ultrasonda görebilirsem biraz moral olur bana. Vitamin takviyesi, meyve-sebze suyu falan idare edeceğim artık.
canım son adet tarihi 5 ağustos olduğunda 12 mayıs olmuyormu tahmini doğum tarihi 26 sı demişsinde anlamadım
ekledım canım hayırlı olsunkızlar bnimde son adet tarihi 13 ağustos, 27 yaş, ilk bebek, cinsiyet belli değil ve tahmni doğum tarihi 20 mayıs görünüyor Allahım hayrlısyla
Bu arada ankette 17 kişi oy kullanmış ama bildiğim kadrıyla henüz 3-4 kişi bebişinin cinsiyetini öğrenmiş, acaba tahminler mi işaretlendi?
günaydın Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun
bebişlerimiz de çağdaş, uygar, zeki, çalışkan vatana millete hayırlı gençler olurlar inşallah
bnmde göbegmde kıllanmalar var ama ellemıyorum erkek cocugnda bole cok oluyomus sanırım annem solemıstı. sennkı de mi erkekti.:)
arkadaşım yeni doğum yaptı hiç çatlağı olmadı 3. aydan itibaren ELANCYL PREVENTION VERGETURES kullandı biraz pahalı ama doktoru ısrarla bu kremi önermişti doğal bir krem
bende bu kremi aldım bikaç haftaya kadar kullanmaya başlıycam isterseniz araştırın kızlar
Eki Görüntüle 541121
canım senin cinsiyeti belli olmuş ben kaçırmışım hayırlı olsun:) ne belirtilerin vardı merak ediyorum
Merhaba kızlar biz de dün döndük bayram ziyaretinden, çok yoruldum yaaa cnm çıktı kaç gün dolanmaktan, kayınvalidem de bizimle geldi güya bana yardım olsun diye gelmiş ama şu anda daha çok yoruluyorum eşime çok kızdım meğer o çağırmış annesini bize yemek filan yapsn die bu erkekler ne kadar düşüncesizler yaa. Bakalım kaynanam dün telde akrabalarına 5-10 gün kalırım dedi ama 15'ten erken gitmez gibi geliyor bana tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
Neyse artık sabır. Yarın randevum var ikili test ve ense kalınlığı için inş bebeğim iyidir bu aralar onu ihmal etmişim gibi hissediyorum
Evet canım belli oldu sayılır ama listede değilim eklenmedim henuz ense kalınlıgı olcumu yapan doktor soyledı erkeğe benzettım ama henuz kesın bısey soylemek ıcın erken dedı 16sında randevum var ozaman kesınlesır herhalde ole tahmın edıyorum banada erkek gibi geliyo :) erkeğe dair hiç bi belirtim yoktu canım rüyamda görmüştüm
ayyyy inşş .. bendeee yakın zamanda ögrenirimm bebişimiiin cinsiyetini.....
aman cnm doktorundan habersız yınede gıtme ben ıstanbul dısına cıkmak ıstemyorum allaha emanet tabıkı bebıslerımız ama korkuyorum yınede
Renkli yazma ayarını banada öğretirmisin =))
oldu sanırım :)) teşekkür ederim canımmemnunıyetle
üst kısımdakı kullanıcı kontrol panelıne giriş yapıyrsun, sol taraftakı hesabımdan secenekleri düzenle diyorsun oradan aşağılarda çeşitli seceneklerden Standart Editör - Toolbar seciyorsun canım sonra da kaydediyorsun
cok yorgun hssedıyorum kendımı az once uyudum ve yenı uyandım tatılımın son gunu yarın nasıl calısacagım bılmıyorum.hıc ıse gıdesım yokkk
merhabalar annecikler
yarın doktora gideceğiz çok heyecanlıyım
dün o kadar çok güldüm ki kasıklarım ağrıdı sonra da korktum bebeğe bişi olacak diye
kv dem rüyasında görmuş benım oğlum olmuş onu emziriyormuş hayırlara gelsin
gerci herkes erkek diyor da bakalım hayırlısı rabbim sağlıklı versin yeter[/QUOTEhakkında hayırlısı olsun canım ...benide rüyalarda hep kucagımda kız çocuğu oldugunu gormusler.. ruyalara pek itimat etmıyorum .. cunku cogu zaman tersı cıkabılıyor =)) ama inaşallah rüyalarında cıktığı gibibidr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?