- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.641
:2: o his bende de var yarın iş başı yapmam gerekiyordu ama hala konyadayım yarın doktor kontrol edecek rapor da verecek
haftaya ama mecburen calışacağım 2 haftadan fazladır calışmıyorum zor olacak
merhabalar annecikler
yarın doktora gideceğiz çok heyecanlıyım
dün o kadar çok güldüm ki kasıklarım ağrıdı sonra da korktum bebeğe bişi olacak diye
kv dem rüyasında görmuş benım oğlum olmuş onu emziriyormuş hayırlara gelsin
gerci herkes erkek diyor da bakalım hayırlısı rabbim sağlıklı versin yeter[/QUOTEhakkında hayırlısı olsun canım ...benide rüyalarda hep kucagımda kız çocuğu oldugunu gormusler.. ruyalara pek itimat etmıyorum .. cunku cogu zaman tersı cıkabılıyor =)) ama inaşallah rüyalarında cıktığı gibibidr
hayırlısı olsun canım2013 yılı ERKEK yılı dıyenler var.Ben onların yalancısıyım.Bı soyleyeyım dedım
selam kızlarrr..... benimde erkek bebegim olcak gibiii geliyorr...cok gaz siskinligi var göbişim simdiden büyük.....ama sadece siskinlik bu siskinlik gitmiyooo....benim göbişimi farkedenlerr direkk erkek bebişin olcek diyoo. hayırlısı bakalımmmmmmm
hayırlısı olsun canım2013 yılı ERKEK yılı dıyenler var.Ben onların yalancısıyım.Bı soyleyeyım dedım
bekleyip göreceğiz
bende hafataya rapor almayı dusunuyorum.9 haftadır ıyıydım ama ozellıkle bugun mıde bulantım arttı ılk defa cıkardım ben zaten cıkardıgımı gorunce dahada hastalandım valla cok nazlıymısım ben onu anladım ınsallah haftalık tatılıme kadar su kalan 4 gunluk calısma gununu gecırırım
walla ben kendimi kötü hissettikçe alacağım raporumu hiçbişey benden ve cocugumdan kıymetli değil
ben de doktordan geldim
sizlamalari sordum cok normal dedi hamilelikte olur ara ara agriyorsa ve geciyorsa normal dedi
gosterdim yerini sorunun yok dedi, ozellikle ilk hamileliklerde daha cok olurmus.
lekelenme ve kanaman yoksa bununla birlikte sorun degil dedi
bebegimle bulusamadim cuma gunu usg yapacak simdi erken dedi
olsun cuma gunune de az kaldi
iyi oldugunuza çok sevindimkçükhanım büyüdükçe sana ağrı veriyor demek ki keşke meleğini gösterseydi sana daha güzel olurdu ama olsun cuma ya az kaldı
merhabalar annecikler
yarın doktora gideceğiz çok heyecanlıyım
dün o kadar çok güldüm ki kasıklarım ağrıdı sonra da korktum bebeğe bişi olacak diye
kv dem rüyasında görmuş benım oğlum olmuş onu emziriyormuş hayırlara gelsin
gerci herkes erkek diyor da bakalım hayırlısı rabbim sağlıklı versin yeter
canım ikimizin doğum tarihi aynı inan bende çok heycanlandım senin için bakalım neler dicek doktor bende 1 kasımda gidicem hemen yaz buraya olur mu merak ediyorum
arkadaslar 2lı tarama ıcın gıtmıstım 19nda doktorum 20 gun sonra gel dedı sonucun cıktıgı yere sordum 12 gun sonra cıkıyormus aslında 20 gun beklemektense 15 gunu doldurunca cuma gunu gıtsem dıyorum sızce sacmamı olur yoksa onun soyledıgı zamanımı beklemelıyım kararsız kaldım meraktayımda 10 gun gectı ama bı 10 gunu daha gecırmek zor gelıyor hem esımde goreve gıtmeden onunla gıtmek ıstıyorum belkı cınsıyetınıde ogrenırsem dıye sızce neyapmalıyımmm fıkır verebılrımısınız ?
=) kız bende 10 hafta 5 günlük hamileyim bende yarım kilo almısım.....seninki normal degil mi?? niye fazla kilo aldıgını düsünüyon ki????arkadaslar bu zamana kadar aldiginiz kilolari yazalim ben biraz hizli gittim galiba 15 haftada 4 kilo almisim
arkadaslar bu zamana kadar aldiginiz kilolari yazalim ben biraz hizli gittim galiba 15 haftada 4 kilo almisim
benim 12 hafta+3 günlüğüm ve şuana kadar 200 gr vermişim
=) kız bende 10 hafta 5 günlük hamileyim bende yarım kilo almısım.....seninki normal degil mi?? niye fazla kilo aldıgını düsünüyon ki????
bendee kilo verebilsemmm keskee ama hep kiloluydumm yine kiloluyumm.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?