2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
[/QUOTEhakkında hayırlısı olsun canım ...benide rüyalarda hep kucagımda kız çocuğu oldugunu gormusler.. ruyalara pek itimat etmıyorum .. cunku cogu zaman tersı cıkabılıyor =)) ama inaşallah rüyalarında cıktığı gibibidr [/QUOTE]

sağlıklı olsun yeter

:2: o his bende de var yarın iş başı yapmam gerekiyordu ama hala konyadayım yarın doktor kontrol edecek rapor da verecek
haftaya ama mecburen calışacağım 2 haftadan fazladır calışmıyorum zor olacak

bende hafataya rapor almayı dusunuyorum.9 haftadır ıyıydım ama ozellıkle bugun mıde bulantım arttı ılk defa cıkardım ben zaten cıkardıgımı gorunce dahada hastalandım valla cok nazlıymısım ben onu anladım ınsallah haftalık tatılıme kadar su kalan 4 gunluk calısma gununu gecırırım

selam kızlarrr..... benimde erkek bebegim olcak gibiii geliyorr...cok gaz siskinligi var göbişim simdiden büyük.....ama sadece siskinlik bu siskinlik gitmiyooo....benim göbişimi farkedenlerr direkk erkek bebişin olcek diyoo. hayırlısı bakalımmmmmmm

benim de gobek yuvarlak ve erkek gobegi gibi yanlardan degil
ama kiz geliyorrrr
o yaniltici olabilir herhalde en azindan soyle 6 aydan sonra netlesir kiz annelerin basenler bel kalinlasiryor da erkek annelerinin ne guzel karin yuvarlak onde oluyo

ben de doktordan geldim
sizlamalari sordum cok normal dedi hamilelikte olur ara ara agriyorsa ve geciyorsa normal dedi
gosterdim yerini sorunun yok dedi, ozellikle ilk hamileliklerde daha cok olurmus.
lekelenme ve kanaman yoksa bununla birlikte sorun degil dedi
bebegimle bulusamadim cuma gunu usg yapacak simdi erken dedi
olsun cuma gunune de az kaldi

annem gecen hafta beni görür görmez oglun olacak demişti hissiyatı cok kuvvetli teyzem var o sürekli kızın düştü bu erkek diyo bakalım hayırlısı artık

gormeyince suratim dustu biraz ama surekli usg iyi degil
hatta ayda bir bile yapmazlar burda
dayanmak zor insan gormek istiyor cok
cuma gunu 19 gun olmus olacak gorurum saglikla insallah

arkadaslar 2lı tarama ıcın gıtmıstım 19nda doktorum 20 gun sonra gel dedı sonucun cıktıgı yere sordum 12 gun sonra cıkıyormus aslında 20 gun beklemektense 15 gunu doldurunca cuma gunu gıtsem dıyorum sızce sacmamı olur yoksa onun soyledıgı zamanımı beklemelıyım kararsız kaldım meraktayımda 10 gun gectı ama bı 10 gunu daha gecırmek zor gelıyor hem esımde goreve gıtmeden onunla gıtmek ıstıyorum belkı cınsıyetınıde ogrenırsem dıye sızce neyapmalıyımmm fıkır verebılrımısınız ?

canım ikimizin doğum tarihi aynı inan bende çok heycanlandım senin için bakalım neler dicek doktor bende 1 kasımda gidicem hemen yaz buraya olur mu merak ediyorum

canım ikimizin doğum tarihi aynı inan bende çok heycanlandım senin için bakalım neler dicek doktor bende 1 kasımda gidicem hemen yaz buraya olur mu merak ediyorum

TAMAM canım bende cok merak ediyorum doktor geçen hafta kolları ayakları hareketlenecek göreceksiniz dedi en cok onu merak ediyoruz bir de burada ki ultrason çok iyi 4 boyutlu da bakıyo doktora da bayıldım yakın olsaydım kayınvalıdemle kontrollere gelirdim
bakalım ankaraya taşınma durumumuz var o zaman haftasonu atlarım trene gelirim
gelişimi tam dedi doktor haftasına göre gidiyorsunuz dedi inş küçük meleğim büyümüştür
bir de geçen hafta kalp atışını dinletti nasıl mutlu oldum , gözlerim doldu anlatamam

canım bugün bende yaptırdım bana perşembe günü sonucun çıkacağını söylediler hatta gelmenize gerek yok dedi doktorum telefonda bilgi alıcam.Sana neden o kadar geçe vermişler anlayamadım.Her hastahanenin prosedürü farklı oluyor herhalde.Ama eşinde gidecekmiş madem bence bekleme ve git bi şansını dene

merhaba annecikler:)) biz doktora gittik bugün 10+1 iz 9+2 görünüyor bebeğim elleri kolları yeni başlamış oluşmaya fasulyeden bebekliğe terfi ettik:)) sağlıklı çok şükür bir problemimiz yok kalça ağrısı dışında annesini yormuyor yavrum doktor kalsiyum versem miden kötü olur süt ürünlerini fazla tüket dedi folik asiti ve prolutonu bıraktım elevit verdi bide cinsiyetini .......benziyor dedi ben sormadan çok şaşırdım:))

bendee kilo verebilsemmm keskee ama hep kiloluydumm yine kiloluyumm.......

canım bende kiloluyum bilmiyorum benden daha kilolumusun ama ben 87 kiloyum şuanda aslında yediğimi sadece 1 kere çıkardım ve çokta midem bulanmıyor ama nasıl olduysa 200 gr vermişim.Sağ salim elimize alalımda bebişlerimizi veririz inşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…