- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.661
yazı rengini gülümsemeleri falan nerden buluyoruz
ahh gelde bunu bana anlat cok sukur sehır dısı durumumuz yok ama o konularda hassasım maalesef hee belkıde olsa gıdecek yerım gıdermıydım onu da bılmıyorumCanım ben senden 2 hafta gerideyim ama dün İzmirden İstanbula arabayla bayram yoğunluğundan 13 saatte gelebildikAllaha emanet yani kendini fazla korkutma biz hamileyiz hasta değiliz dimi sonuçta Dr problem görmediği sürece kendimizi çok kısıtlamamıza gerek yok bence ki arkadaşlarım bu günlerin keyfini iyi çıkarın diyor
cok sukur cnm ıcın daha rahatlamıstır gıdıp te bebısı gorememek kotudur emınım ama olsun cumaya bırsey kalmadı kzınakavusacaksın ınsalahben de doktordan geldim
sizlamalari sordum cok normal dedi hamilelikte olur ara ara agriyorsa ve geciyorsa normal dedi
gosterdim yerini sorunun yok dedi, ozellikle ilk hamileliklerde daha cok olurmus.
lekelenme ve kanaman yoksa bununla birlikte sorun degil dedi
bebegimle bulusamadim cuma gunu usg yapacak simdi erken dedi
olsun cuma gunune de az kaldi
ben hamıle kaldıgımdan berı toplam 2 kılo aldımarkadaslar bu zamana kadar aldiginiz kilolari yazalim ben biraz hizli gittim galiba 15 haftada 4 kilo almisim
bayramda mecbur evdekı gıbı saglıklı beslenemedım gıttıgm yerlerde ne varsa ac kalmamak ıcın yedım
sonuc yarım 1 kg arası tartı oynuyo gercı 2 gundur kabızlıkta var
ınsallah 4. aya kadar kg almıcam bugun cıktım 1.5 saat sahılde yuruyus yaptım 10 dk yurudum 1 dk oturdum :)
o fazlalık geldıgı gıbı gıdıcek okadar:)
canım bugün bende yaptırdım bana perşembe günü sonucun çıkacağını söylediler hatta gelmenize gerek yok dedi doktorum telefonda bilgi alıcam.sana neden o kadar geçe vermişler anlayamadım.her hastahanenin prosedürü farklı oluyor herhalde.ama eşinde gidecekmiş madem bence bekleme ve git bi şansını dene
ekledım canım hayırlı olsun
ben bana bıldırenlerı yazıyorum lısteye canım heralde tahmınlerı yazıyor arkadaslar
yazı rengini gülümsemeleri falan nerden buluyoruz
snowflaken teşekkr ederim listeye eklediğin için fakat galiba bi yanlışlık oldu son adet tarihi 13 ağustos , tahmini doğum tarihi 20 mayıs ama orda o da 20 ağustos yazıyo
sana masallah yaaane guzel az9mlısın ben ıyıkı hamıle kalmadan once o kıloları vermsıım dıyorum sımdı ıcım daha rahat en azından hamılelık boyunce verıdgım kıloyu alsam yeter
bu konuda fecı takıntılıyım duamda hep kılo almıyım dıye Rabbıme yalvarıyorum
cok cabuk alabılıyorum çünkü vermekte zor Allahtan bende 3 4 kg vardı verıcek onları verıp hamıle kaldım
hedefım 10 kg 70 kg ıle hamılelıgı fınıshlemek dogumda zatı 5kg gıdıcek bakalım
artık yavas yavas spor topıgınemı yonlensek bırbırımızı gaza getırıp bıraz hareket yapalım :)
doğumdan sonrada hepberaber kg vermek ıcın toplanalım kızlar ne dersınız :)
canım bende kiloluyum bilmiyorum benden daha kilolumusun ama ben 87 kiloyum şuanda aslında yediğimi sadece 1 kere çıkardım ve çokta midem bulanmıyor ama nasıl olduysa 200 gr vermişim.Sağ salim elimize alalımda bebişlerimizi veririz inşallah :)))
çok teşekkür ederim oldu galibageçen doktora gittiğinde cinsiyet için birşey dedi mi doktor sana benimki benzetti de 6 gün geri olmasına rağmen
başka birine anlatmıştım sana da anlatayım kullanıcı kontrol paneline giriyorsun oradan secenekleri düzenle oradan da alt kısımlarda çeşitli secenekler mesaj editörunden standart editöru secip kaydediyrsun
merhaba annecikler:)) biz doktora gittik bugün 10+1 iz 9+2 görünüyor bebeğim elleri kolları yeni başlamış oluşmaya fasulyeden bebekliğe terfi ettik:)) sağlıklı çok şükür bir problemimiz yok kalça ağrısı dışında annesini yormuyor yavrum doktor kalsiyum versem miden kötü olur süt ürünlerini fazla tüket dedi folik asiti ve prolutonu bıraktım elevit verdi bide cinsiyetini .......benziyor dedi ben sormadan çok şaşırdım:))
canım uzun sürdüğünü bende fark ettım ve ozaman anında sordum ve kanın ıstanbula gıdıp sonucuun oradan geldıgını soyledıler sanırım oyuzden canım belkı farklı bı ozel hastane daha kısa sure verırdı ama ben artık doktorumun oldguu hastanede fıyatııda uygun olunca yaptırıyım dedım 12 gune cıkıyormus oda dk 20 gun dedı ozellıkle cok uuzun sure soledı bende anlamadım dogru soyluyorsun en ıyısı gıdııppp soru ısaretlerıne cevapp bulmak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?