- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.681
valla neye göre yorum yaptığını anlamadım bide 9+2 görünüyor daha erkeğe benziyor dedi ben sormadım zaten küçük diye ama deyince şaşırdım hayırlısı bakalım bir sonrakine belli olur herhalde artıkcanım çok erken tahminde bulunmuş:) belli oluyomu okadar erken kzmı erkekmi dedi
selam anne adayları kiloda bahsetmişsiniz ben ilk hamileliliğimde 51 ile hamile kaldım 75 le doğuma girdim 61 le çıktım doğumda.
Kizlar ya napiyorsunuz
bıraz once dusa gırdım ve fark ettım ki sağ göğsüm sol göğsüme göre daha buyuk ve kahverengı cevresı oval olmus oda daha genıslemıs...sızde hıc farkettınızmı boyle bırsey?
bıraz once dusa gırdım ve fark ettım ki sağ göğsüm sol göğsüme göre daha buyuk ve kahverengı cevresı oval olmus oda daha genıslemıs...sızde hıc farkettınızmı boyle bırsey?
arkadaslar bu zamana kadar aldiginiz kilolari yazalim ben biraz hizli gittim galiba 15 haftada 4 kilo almisim
benim de sag gogsum daha buyuk daha sis gibi
benim de kyoulasma var biraz ozellikle 3 gundur farkediyorum ben
normald cevresi acik pembeydi simdi koyulasiyor
ayyyy ne mutlu sanaaa zaten kelebek hıssı dıyorlarrr melegını ılk hısseden de sen oldunnn gozun aydınnnnnbenim bugun kasikta kelebek ucusur gibi cok sIk oldu
birkac kez yokladi
bebegimin hareketleri olmasini diliyorum bunlarin
bir an once hissetmek istiyorum onun tekmelerini
12. haftamdayım. bugün itibariyle 60,8 olmuşum. 57 ile hamile kaldım. 3, 8 kg aldım şimdiye kadar. yeme düzenim değişti. eskiden yemediğim faydalı şeyleri şimdi yemeye çalışıyorum. bakalım kaçla tamamlayacağız ??
ben de çok şişkinlik, karnımda gerginlik oluyor özellikle akşamları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?