2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canım çok erken tahminde bulunmuş:) belli oluyomu okadar erken kzmı erkekmi dedi
valla neye göre yorum yaptığını anlamadım bide 9+2 görünüyor daha erkeğe benziyor dedi ben sormadım zaten küçük diye ama deyince şaşırdım hayırlısı bakalım bir sonrakine belli olur herhalde artık

bıraz once dusa gırdım ve fark ettım ki sağ göğsüm sol göğsüme göre daha buyuk ve kahverengı cevresı oval olmus oda daha genıslemıs...sızde hıc farkettınızmı boyle bırsey?

bıraz once dusa gırdım ve fark ettım ki sağ göğsüm sol göğsüme göre daha buyuk ve kahverengı cevresı oval olmus oda daha genıslemıs...sızde hıc farkettınızmı boyle bırsey?

benim de sag gogsum daha buyuk daha sis gibi
benim de kyoulasma var biraz ozellikle 3 gundur farkediyorum ben
normald cevresi acik pembeydi simdi koyulasiyor

benim bugun kasikta kelebek ucusur gibi cok sIk oldu
birkac kez yokladi
bebegimin hareketleri olmasini diliyorum bunlarin
bir an once hissetmek istiyorum onun tekmelerini

arkadaslar bu zamana kadar aldiginiz kilolari yazalim ben biraz hizli gittim galiba 15 haftada 4 kilo almisim

12. haftamdayım. bugün itibariyle 60,8 olmuşum. 57 ile hamile kaldım. 3, 8 kg aldım şimdiye kadar. yeme düzenim değişti. eskiden yemediğim faydalı şeyleri şimdi yemeye çalışıyorum. bakalım kaçla tamamlayacağız ??
ben de çok şişkinlik, karnımda gerginlik oluyor özellikle akşamları..

selam :)

bebeğimin cinsiyetini erkek işaretleyebilirsiniz. zaten öyle hissediyordum, tahminim tuttu. cumartesi doktorumuzdaydık ailecek, ikili test yapıldı. bebeğin sırt üstü dönmesi için doktorumuz biraz uğraştı, doğru ölçüm böyle alınıyormuş. uzun uzun izledik tabi bebişimizi :) yavaş yavaş döndü ufaklık, ben en çok bacaklarına takıldım, mini mini çok şirin, ayaklar kocaman sanki :) doktorumuz erkek tahmin etti, kesin birşey için önümüzdeki haftalarda tekrar bakacak. ancak tahmini doğru bizce, hepimiz erkek bekliyoruz. kız olmasını çok isterdik ama sağlıklı olmasından başka hiçbir dileğim yok.

bu arada doktorumuzu kesinleştirdik, aynen devam edeceğiz. kendimden önce bebeğimi emanet ettiğim birinin böyle güven vermesi gerek. inşallah sonuna kadar aynı şekilde devam ederiz.

bütün arkadaşların bayramlarını da bu vesileyle kutlarım, umarım hepiniz güzel iki bayram geçirmişsinizdir. bu kutlu günlerde kendim için sevindiğim kadar, bu mutluluğu bizler gibi yaşamak isteyen tüm kadınların güzel dileklerinin kabul olmasını temenni ederim.

evet cnm benımde hafıf koyuluk var bakıldıgında farkedılıyor ama kahverengı yerı kocaman olmus sasırdım yaaaa acaba sağ tarafta daha mı cok sutumuz olacak

birde harıta gıbı oldu tamamen goguslerım

merhaba arkadaşlar, hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.. bayramda şehir dışındaydık.. dün gece geldik.. şimdi girdim nete biraz okuyayım dedim ama hepsini okumak ne mümkün..! sayfalar uçmuş.. inşallah çok şey kaçırmamışımdır..
5 gün sonra randevumuz var.. heyecanla bebişimi göreceğim günü bekliyorumm.. Rabbim hepimizi iyi, sağlıklı haberlerle karşılaştırsın..

benim bugun kasikta kelebek ucusur gibi cok sIk oldu
birkac kez yokladi
bebegimin hareketleri olmasini diliyorum bunlarin
bir an once hissetmek istiyorum onun tekmelerini
ayyyy ne mutlu sanaaa zaten kelebek hıssı dıyorlarrr melegını ılk hısseden de sen oldunnn gozun aydınnnnnbende cok ıstıyorum artık hıssedeyım tekmelesın benıı

maşallahh canımm şişkınlık hepımızde var normal cnm bende dun ılk defa hayatımda sırf bebısıme faydalı dıye zar zor brokolı yedım ama gelde bana sor
birde ıspanak semızotu ve sut urunlerı bu donemde yemek cok faydalıymıs

kızlar herkese slm geçmiş bayramınız kutlu olsun ve Cumhuriyet bayramınızda kutlu olsun ne zamandır giremedim hala mide bulantıları devam eden varmı benimki hala devam ediyo
ben cuma günü kontrole gidicem aslında çarşamba gidicektim ama cuma gitmeye karar verdim belki cinsiyet tahmninde bulunur dr. die 12+3 olmuş olucam acaba tahminde bulunurmu dr. bide tabii 2 li testimizde o gün olucak inşlh güzel haberlerle dönerim o gün

Mümkünse listeye eklenilmek istiyorum.29 YAŞ SAT:3 ağustos tahmini doğum tarihi :10.05.2012 cinsiyet :ERKEK

Kızlar selammm,
geçmiş kurban bayramınızı kutluyorum.
Cumhuriyet bayramımızı kutluyorum nice nice 89 yıllar geçirelim güzel ülkemizde diyorum.

Hiseetiğiniz kelebek kıpırtıları bebeğinizin hareketleridir. Benim 2. Olduğu için 2 haftayı geçti hissediyorum arada balık kayıyor gibi oluyor çoook güzel. Oğlumda 14. Haftada hissetmiştim. Ama bunu bildiğim için daha erken anlayabildim. Bir de erkek çocukları daha önce hissettirir kendini derler ne derece doğru bilemem ama. Sanırım benim bu sıpamda erkek olcak :d sağlıklı gelsin de meleğim

Mümkünse listeye eklenilmek istiyorum.29 YAŞ SAT:3 ağustos tahmini doğum tarihi :10.05.2012 cinsiyet :ERKEK[/QUOTE]

Bu arada ilk bebeğim ve ismi SELİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…