2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
HOŞGELDİN ARAMIZA CANIM SAĞ SALİM KAVUŞURSUN MELEĞİNE[/QUOTE]

ÇOK SAĞOL CANIM AMİN İNŞALLAH :)

merhaba arkadaşlar ben de hamileyim bakalım. yarın doktora gideceğim..gerçi cinsiyeti daha belli olmaz ama olur olmaz yazacağım size :)))

ÇOK SAĞOL CANIM AMİN İNŞALLAH :)

AMİN CANIM İNŞALLAH ÇOK SAĞOL :)

kızlar mrb uzun zamndr gremedım ıyısınızdr ınsallah ben ve bebeısım masallh smdılık ıyıys hamılelıım boyuncahıc mıde bulantısı yasamadım cumartesı gnu ucuncu ayımız bıtıoartık :)51 kıloyla hamıle kaldım suan 54 kıloyum yuzum bıras tombullastı uzun boylu oldugum ıcın zayıf duruodum.gobeım fazla cıkmadı daha ama cıplakken hamıle oldugum bellı oluo :)persebe gunu kontrolumuz var acaba cınsıyetını ogremırmıyız ya ınsallahh gosterır kendınıde ogrenırs :)sızler ne kadarlıkken ogrendınız :)

slm kızlar bayram dönüşü şenlendirmişsiniz yine buraları.benm akıntım bugün kahverengi geldi korktum bşy olcak diye.nerdeyse yatarak geçirdim bugünü.yarın doktora gitcem bakalım nasıl omuş bebeğim 3 haftadır görmüyorum çok özledim

kızz cok erkenden 2 li test yapılmıs..sasırdım ve cinsiyeti de belirlenmiş vovvvvvvvv...ne bu hızzz masallahhh ......kıskandım yaaaa....bende meraktan catlıcam galikkkk..bu cuma gitcem bebişimi görcem inş...

selam anne adayları kiloda bahsetmişsiniz ben ilk hamileliliğimde 51 ile hamile kaldım 75 le doğuma girdim 61 le çıktım doğumda.
nasıl ya 14 kg dogumdamı gıttı genelde 5 kg falan gıder derler şasırdım

bıraz once dusa gırdım ve fark ettım ki sağ göğsüm sol göğsüme göre daha buyuk ve kahverengı cevresı oval olmus oda daha genıslemıs...sızde hıc farkettınızmı boyle bırsey?
hıc vucudumu ıncelemıyorum mesela suan kalbım agrıyor korkmuyorum dısardaydım aksam yoruldum ondandır
2 gun oncede makattan kan geldı korkmadım nedense bende bı dingillik var hadı hayırlısı kı asırı meraklı bırıyım
ama bebıs benı relax laştırdı :)

ay ne guzel cınsıyetı bellı oldu :)
guvendıgın bı doktorla devam etmek kesınlıkle en ıysı
doktor yuzde 50 şifadır derler ona guvenmek ...
Rabbım herkese bu mutlulugu yasatsın inşallah ..
canım cınsıyetı bellı olan snowflakeN arkadasımıza mesaj atıyor oda lısteye eklıyor

Son düzenleme:

bulunur genellıkle 11. haftadan sonra tahmın edıyorlar umarım bebısın gösterir cınsıyetını :)

Mümkünse listeye eklenilmek istiyorum.29 YAŞ SAT:3 ağustos tahmini doğum tarihi :10.05.2012 cinsiyet :ERKEK
Bu arada ilk bebeğim ve ismi SELİM

oh ısımde bellı :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin selimini

merhaba arkadaşlar ben de hamileyim bakalım. yarın doktora gideceğim..gerçi cinsiyeti daha belli olmaz ama olur olmaz yazacağım size :)))
guzel haberlerle gel inşallah

11 haftadan sonra öğrenılıyor ben garantı olsun dıye 14. haftama yakın gıdıcem :)

kızz cok erkenden 2 li test yapılmıs..sasırdım ve cinsiyeti de belirlenmiş vovvvvvvvv...ne bu hızzz masallahhh ......kıskandım yaaaa....bende meraktan catlıcam galikkkk..bu cuma gitcem bebişimi görcem inş...

ah ah kurdeşen dökücez nerdeyse öğrenemıyenler

Son düzenleme:
bulunur genellıkle 11. haftadan sonra tahmın edıyorlar umarım bebısın gösterir cınsıyetını :)

Bu arada ilk bebeğim ve ismi SELİM

guzel haberlerle gel inşallah

11 haftadan sonra öğrenılıyor ben garantı olsun dıye 14. haftama yakın gıdıcem :)

ah ah kurdeşen dökücez nerdeyse öğrenemıyenler[/QUOTE]
kurdesen ne demekkk anlamadım??????
:44:

sağol canım çok teşekkür ederim :)

benim 12+1 de kiz oldugunu soyledi doktorum
ama detayli cok iyi bir ultrasondu ve doktor isin uzmaniymis
ayyyy ne mutlu sanaaa zaten kelebek hıssı dıyorlarrr melegını ılk hısseden de sen oldunnn gozun aydınnnnnbende cok ıstıyorum artık hıssedeyım tekmelesın benıı

bilmem canim ya oyledir insallah
zaten hep olmuyor bugun oldu cok
ama onceki kac gundur hicbir sey yoktu
ben yanlis da anliyor olabilirim
gercek anlamda anlasak bebek hareketleri nasil o zaman daha netlesir bakalim
herkes daha erken diyor

kizlar dun 600 gr aldim dedim ya bu sabah baktim 1200 gr vermisim resmen
sok oldum.
sanirim isin sirri tatlidan hamur isinden uzak olmak
tatlidan igrendigimden, diger yediklerimi zaten yakiyorum diye dusunuyorum
gebelikte metobolizma hizli calisiyor cunku
demek ki normal hayatimda da tatlidan uzak olsam hem fit olacakmisim

ben de esimi yolcu edince bir daha uyuyamadim
zaten aciktim kahvalti yapicam
gece de 3 kere kalktim yine wc icin
sen de zorlama uyuyamiyorsan bir sure sonra geliyor yeniden uyku zaten

Esın cok erken gıtmıyor mu ıse rusya ıle cok zaman farkımız da yok ezan okunmaya basladı ıns yenıden uyuyabılırım sabah doktora gıdıcem dınlenmıs olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…