- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.701
Mümkünse listeye eklenilmek istiyorum.29 YAŞ SAT:3 ağustos tahmini doğum tarihi :10.05.2012 cinsiyet :ERKEK
selam :)
bebeğimin cinsiyetini erkek işaretleyebilirsiniz. zaten öyle hissediyordum, tahminim tuttu. cumartesi doktorumuzdaydık ailecek, ikili test yapıldı. bebeğin sırt üstü dönmesi için doktorumuz biraz uğraştı, doğru ölçüm böyle alınıyormuş. uzun uzun izledik tabi bebişimizi :) yavaş yavaş döndü ufaklık, ben en çok bacaklarına takıldım, mini mini çok şirin, ayaklar kocaman sanki :) doktorumuz erkek tahmin etti, kesin birşey için önümüzdeki haftalarda tekrar bakacak. ancak tahmini doğru bizce, hepimiz erkek bekliyoruz. kız olmasını çok isterdik ama sağlıklı olmasından başka hiçbir dileğim yok.
bu arada doktorumuzu kesinleştirdik, aynen devam edeceğiz. kendimden önce bebeğimi emanet ettiğim birinin böyle güven vermesi gerek. inşallah sonuna kadar aynı şekilde devam ederiz.
bütün arkadaşların bayramlarını da bu vesileyle kutlarım, umarım hepiniz güzel iki bayram geçirmişsinizdir. bu kutlu günlerde kendim için sevindiğim kadar, bu mutluluğu bizler gibi yaşamak isteyen tüm kadınların güzel dileklerinin kabul olmasını temenni ederim.
nasıl ya 14 kg dogumdamı gıttıselam anne adayları kiloda bahsetmişsiniz ben ilk hamileliliğimde 51 ile hamile kaldım 75 le doğuma girdim 61 le çıktım doğumda.
hıc vucudumu ıncelemıyorum mesela suan kalbım agrıyor korkmuyorum dısardaydım aksam yoruldum ondandırbıraz once dusa gırdım ve fark ettım ki sağ göğsüm sol göğsüme göre daha buyuk ve kahverengı cevresı oval olmus oda daha genıslemıs...sızde hıc farkettınızmı boyle bırsey?
selam :)
bebeğimin cinsiyetini erkek işaretleyebilirsiniz. zaten öyle hissediyordum, tahminim tuttu. cumartesi doktorumuzdaydık ailecek, ikili test yapıldı. bebeğin sırt üstü dönmesi için doktorumuz biraz uğraştı, doğru ölçüm böyle alınıyormuş. uzun uzun izledik tabi bebişimizi :) yavaş yavaş döndü ufaklık, ben en çok bacaklarına takıldım, mini mini çok şirin, ayaklar kocaman sanki :) doktorumuz erkek tahmin etti, kesin birşey için önümüzdeki haftalarda tekrar bakacak. ancak tahmini doğru bizce, hepimiz erkek bekliyoruz. kız olmasını çok isterdik ama sağlıklı olmasından başka hiçbir dileğim yok.
bu arada doktorumuzu kesinleştirdik, aynen devam edeceğiz. kendimden önce bebeğimi emanet ettiğim birinin böyle güven vermesi gerek. inşallah sonuna kadar aynı şekilde devam ederiz.
bütün arkadaşların bayramlarını da bu vesileyle kutlarım, umarım hepiniz güzel iki bayram geçirmişsinizdir. bu kutlu günlerde kendim için sevindiğim kadar, bu mutluluğu bizler gibi yaşamak isteyen tüm kadınların güzel dileklerinin kabul olmasını temenni ederim.
kızlar herkese slm geçmiş bayramınız kutlu olsun ve Cumhuriyet bayramınızda kutlu olsun ne zamandır giremedim hala mide bulantıları devam eden varmı benimki hala devam ediyo
ben cuma günü kontrole gidicem aslında çarşamba gidicektim ama cuma gitmeye karar verdim belki cinsiyet tahmninde bulunur dr. die 12+3 olmuş olucam acaba tahminde bulunurmu dr. bide tabii 2 li testimizde o gün olucak inşlh güzel haberlerle dönerim o gün
Mümkünse listeye eklenilmek istiyorum.29 YAŞ SAT:3 ağustos tahmini doğum tarihi :10.05.2012 cinsiyet :ERKEK
Bu arada ilk bebeğim ve ismi SELİM
guzel haberlerle gel inşallahmerhaba arkadaşlar ben de hamileyim bakalım. yarın doktora gideceğim..gerçi cinsiyeti daha belli olmaz ama olur olmaz yazacağım size :)))
kızlar mrb uzun zamndr gremedım ıyısınızdr ınsallah ben ve bebeısım masallh smdılık ıyıys hamılelıım boyuncahıc mıde bulantısı yasamadım cumartesı gnu ucuncu ayımız bıtıoartık :)51 kıloyla hamıle kaldım suan 54 kıloyum yuzum bıras tombullastı uzun boylu oldugum ıcın zayıf duruodum.gobeım fazla cıkmadı daha ama cıplakken hamıle oldugum bellı oluo :)persebe gunu kontrolumuz var acaba cınsıyetını ogremırmıyız ya ınsallahh gosterır kendınıde ogrenırs :)sızler ne kadarlıkken ogrendınız :)
kızz cok erkenden 2 li test yapılmıs..sasırdım ve cinsiyeti de belirlenmiş vovvvvvvvv...ne bu hızzz masallahhh ......kıskandım yaaaa....bende meraktan catlıcam galikkkk..bu cuma gitcem bebişimi görcem inş...
bulunur genellıkle 11. haftadan sonra tahmın edıyorlar umarım bebısın gösterir cınsıyetını :)
Bu arada ilk bebeğim ve ismi SELİM
oh
kurdesen ne demekkk anlamadım??????
:44:
benim 12+1 de kiz oldugunu soyledi doktorumkızlar mrb uzun zamndr gremedım ıyısınızdr ınsallah ben ve bebeısım masallh smdılık ıyıys hamılelıım boyuncahıc mıde bulantısı yasamadım cumartesı gnu ucuncu ayımız bıtıoartık :)51 kıloyla hamıle kaldım suan 54 kıloyum yuzum bıras tombullastı uzun boylu oldugum ıcın zayıf duruodum.gobeım fazla cıkmadı daha ama cıplakken hamıle oldugum bellı oluo :)persebe gunu kontrolumuz var acaba cınsıyetını ogremırmıyız ya ınsallahh gosterır kendınıde ogrenırs :)sızler ne kadarlıkken ogrendınız :)
ayyyy ne mutlu sanaaa zaten kelebek hıssı dıyorlarrr melegını ılk hısseden de sen oldunnn gozun aydınnnnnbende cok ıstıyorum artık hıssedeyım tekmelesın benıı
Offf nerdeuse 1 saat once wc ıcın kalktım bır daha da uyuyamadım esımın horlama sesınden
ben de esimi yolcu edince bir daha uyuyamadim
zaten aciktim kahvalti yapicam
gece de 3 kere kalktim yine wc icin
sen de zorlama uyuyamiyorsan bir sure sonra geliyor yeniden uyku zaten
Esın cok erken gıtmıyor mu ıse rusya ıle cok zaman farkımız da yok ezan okunmaya basladı ıns yenıden uyuyabılırım sabah doktora gıdıcem dınlenmıs olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?